Διαφημίσεις

Η «απομονωμένη» κατά ορισμένους εγχώριους αυτοαποκαλούμενους «αναλυτές» θα φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με τη Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο: Τουρκία, Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία θα συνεδριάσουν υπό τον γενικό συντονισμό του Ρ.Τ.Ερντογάν και θα συζητήσουν «για όλα»: Από την ενέργεια, μέχρι το συριακό και το προσφυγικό.

«Στις 7 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουμε Σύνοδο της Τουρκίας, της Ρωσίας της Γερμανίας και της Γαλλίας στην Κωνσταντινούπολη, θα συζητήσουμε τί μπορούμε να κάνουμε. Θα συζητήσουμε τα κορυφαία προβλήματα που απασχολούν την περιφέρεια της Ευρασίας σε αυτή τη συνάντηση των τεσσάρων», είπε ο Ερντογάν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη Συρία.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο βασικός σύμβουλος του Ερντογάν Γ.Μπουλούτ, δήλωσε πως «η Δύση είναι τρομοκρατημένη από το ενδεχόμενο, χώρες που αποχώρησαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, να ενταχθούν πάλι σ΄ αυτήν. Αυτό περιλαμβάνει και την Ελλάδα που θα ήταν καλύτερα με την Τουρκία απ΄ ότι είναι με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Είναι σαφές ότι πλέον η Τουρκία «συστήνεται» ως η κυρίαρχη δύναμη της περιοχής και το χειρότερο είναι όλοι με την συμπεριφορά τους όλοι δείχνουν να το αποδέχονται.

Είναι δυνατόν να απουσιάζει από μια τέτοια Σύνοδο η Ελλάδα που έχει άμεσα συμφέροντα σε ενέργεια και προσφυγικό/μεταναστευτικό, αλλά και αντιμετωπ΄΄ιζει συγκεκριμένο πρόβλημα ασφάλειας με τη Τουρκία;

Οι τέσσερις ηγέτες θα εντάξουν στην ατζέντα τα αποτελέσματα της τριμερούς συνόδου Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν για το συριακό.

Το προηγούμενο διάστημα, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η σύγκρουση στη Συρία έχει κλιμακωθεί και δεν μπορεί να διευθετηθεί χωρίς την συμμετοχή της Ρωσίας, της Τουρκίας, του Ιράν της Ευρώπης και άλλων περιφερειακών δυνάμεων.

Στις αρχές του έτους, η Άγκυρα ξεκίνησε και ολοκλήρωσε στα συριακά εδάφη την επιχείρηση «Κλάδος Ελιάς», και μετά την «Ασπίδα στον Ευφράτη» κατάφερε να ελέγξει όλες τις κουρσδικές περιοχές δυτικά του ποταμού.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια «επίδειξη γεωστρατηγικής/γεωπολιτικής ισχύος» από τη Τουρκία, η οποία καταφέρνει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι την Ρωσία, την Γερμανία και την Γαλλία και να γίνει το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ενα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα το οποίο πρόκειται να επιλυθεί είναι ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream, ο οποίος θα καταλήγει στα ελληνοτουρκικά σύνορα και χρειάζεται την «σφραγίδα» Γερμανίας και Γαλλίας πριν οδεύσει προς την Ιταλία.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Σύνοδος Κορυφής Τουρκίας, Ρωσίας, Γερμανίας, Γαλλίας! – Σύμβουλος Ερντογάν: «Η Ελλάδα να γίνει επαρχία μας»”
  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Μάλιστα ρε πως δένουν όλα ο ερντο θα ζητησει από τον πουτιν κυρίως γιατί οι άλλοι (Γερμανα γαλλακια) μας έχουν δώσει εδώ και καιρό και θα πάρει ένα μεγάλο όχι και είπαμε όχι ότι μας αγαπάνε οι Ρώσοι αλλά η Ελλάδα είναι ένα απέραντο χρυσωρυχείο και το έδαφος και το υπέδαφος ο Ρώσος δεν είναι τόσο βλακας να το αφήσει στους Τούρκους ούτε και ο Αμερικανός φυσικά και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν ολα

  2. Η Ελλάδα δεν συμμετέχει!
    Μήπως συμμετέχουν η Ιταλία και η Ισπανία;;;; Αυτές έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα με τους μετανάστες από εμάς!

    Αυτή η δήλωση έγινε επ’ ευκαιρία της ανακοίνωσης αυτής της συνάντησης και την συνδέει το άρθρο;;;;

  3. το pronews εδώ και καιρό παίζει… τουρκικά, λέει μαλακιες με το τσουβάλι και έχω την αίσθηση ότι παίρνει εκτός από λεφτά και εντολές από αλλού.
    Όλοι οι λαοί της δυσης – κατά το γκιουριωτομπλογκ – θέλουν να δουν μια μεγάλη Τουρκία!!!
    Συμφέρει όλους τους λαούς να έχουν μια μεγάλη σύμμαχο, που αναπασα στιγμή μπορεί να τους γεμίσει μετανάστες, να απαγαγει και να κρατά παράνομα πολίτες τους, να απειλεί και να μποικοταρει οποίον γουστάρει!!!
    ΞΎΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΊ ΣΤΟ pronews ρίξτε νερό στο κεφάλι σας

  4. Περιμένετε να δούμε τι θα τους εχει απομεινει (€dfj) μεχρι της εφτα Αυγουστου.. και τα ξαναλέμε(?)…

  5. ….τι να γινουμε τουρκοεπαρχια , εδω τοσα τουρκακια ασιατακια στις διοικησεις του κρατους, ποιος ο λογος , διακοσια χρονια τωρα….

  6. Χαχαχαχα! Γαμω την ανάλυση !πάρτε χαρτί και μολύβι και μετρατε τις μαπες και τα κατακεφαλα που θα φαη η μερκελου και η εκεί χαζαρομαφια ,ο πόντιος ;αάαα! Αυτός έχει υπογράψει τον διαμελισμό της Τουρκίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *