11:28 - 29/07/2018

Μια συνωμοσιολογική σκέψη γύρω από το σενάριο τουρκικού ‘’δάκτυλου’’ στη φωτιά της Ραφήνας….

Διαφημίσεις

Μια συνωμοσιολογική σκέψη γύρω από το σενάριο τουρκικού ‘’δάκτυλου’’ στη φωτιά της Ραφήνας….

Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η φωτιά στη Ραφήνα, και οι υπόλοιπες εστίες τις ίδιες μέρες, είναι ‘’δουλειά’’ των Αμερικανών. Η ταχύτητα, η ένταση της φωτιάς (πάνω από 2000 C), οι πάμπολλες εστίες, τα παράξενα φαινόμενα καύσης δρόμων και αυτοκίνητων ενώ τα δένδρα τριγύρω να είναι άθικτα, το λιώσιμο των ζαντών αλουμίνιου των αυτοκίνητων κλπ. δείχνουν τεχνογνωσία και τεχνολογία παρόμοια με τις φωτιές στην Καλιφόρνια πέρυσι και φέτος. Τα εμπεριστατωμένα άρθρα και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν περίτρανα αυτή την ‘’σύμπτωση’’ και με έπεισαν και εμένα.

Με βάση λοιπόν το παραπάνω συμπέρασμα, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, μου έρχεται ένας συνειρμός σκέψεων αρκετά ‘’συνωμοσιολογικός’’ που ίσως να μην απέχει από την πραγματικότητα.

Γνωρίζουμε όλοι το μεγάλο πρόβλημα της Αμερικής και του ΝΑΤΟ με τον Ερντογάν και την Τουρκία και που αφορά την προσέγγιση της με την Ρωσία. Σκέπτομαι λοιπόν ότι ίσως οι Αμερικανοί να δημιούργησαν όλοι αυτή την μαζική δολοφονία για να κατηγορήσουν την Τουρκία σαν τον εμπρηστή με τεχνογνωσία και τεχνολογία δανική από την ‘’φίλη’’ Ρωσία !

Δείτε λοιπόν κάποια στοιχεία που πιστεύω ότι ‘’στήθηκαν’’ για να δημιουργηθεί όλο αυτό:

Διέρρευσε αρκετά στον τύπο από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι πρόκειται περί ‘’ασύμμετρης’’ απειλής , δηλαδή ότι σίγουρα υπάρχει ξένος δάκτυλος.

Διέρρευσε αρκετά και πάλι στον τύπο μέσω πολλών κυβερνητικών ‘’ψιθύρων’’ ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από αυτό επειδή η κυβέρνηση απέλασε τους Ρώσους διπλωμάτες και κάνει όλα τα γεωπολιτικά χατίρια στην Αμερική και σε βάρος της Ρωσίας.

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση ζήτησε τη συνδρομή της Αμερικής να τη βοηθήσει να ‘’διερευνήσει’’ την κατάσταση των πυρκαγιών με αμερικανικό στρατιωτικό drone…. !!! Χμμ…

Σήμερα βγήκε η είδηση ότι στη Ραφήνα η κυβέρνηση είχε τους 8 τούρκους κρατουμένους (κατά άλλους δυο τούρκους κομάντος μόνο) κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας incognito και ότι οι τούρκοι έβαλαν τις φωτιές για να τους κάψουν καθώς η κυβέρνηση αρνείται την παράδοση τους.

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση, εσκεμμένα πιστεύω και προς την κατεύθυνση που ‘’σπρώχνουν’’ οι Αμερικανοί, ότι τουρκικά drones που έχουν τεχνολογία λέιζερ εισέβαλαν στη χώρα και έβαλαν τις φωτιές… Εδώ υπάρχει και η βλακώδεις παραδοχή εκ μέρους τους ότι πράγματι υπάρχει τεχνολογία λέιζερ ικανή να ανάψει τέτοιες απίστευτες φωτιές… Και επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι η Τουρκία έχει τέτοια προχωρημένη τεχνολογία κάπου εδώ θα κατηγορήσουν την Ρωσία για δανεική τεχνολογία προς αυτούς….

Οι ακραίες και έντονα αιφνιδιαστικές καιρικές συνθήκες με τον απίστευτο άνεμο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς για τους ‘’διαβασμένους’’ δείχνει χειραγώγηση του καιρού που μόνο μια χώρα έχει την τεχνολογία , απ’ όσα ξέρουμε τουλάχιστον, να δημιουργήσει… Αυτός ο άνεμος ήταν βέβαια και ο πιο καθοριστικός προκειμένου να επιτευχθεί ο απόλυτος αιφνιδιασμός και η παγίδευση των πολιτών σε αυτήν την κόλαση φωτιάς.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο να ακούσουμε εντός των ημερών ότι πράγματι οι Αμερικανοί και η κυβέρνηση μετά από ‘’έρευνα’’ και ‘’στοιχεία’’ κατέληξαν ότι υπήρξε τουρκικός δάκτυλος με ρωσική τεχνολογική βοήθεια.

Στόχος και ‘’οφέλη’’ μια τέτοιας ενέργειας :

Παγκόσμια κατακραυγή για τον Ερντογάν με έντονες νομικές συνέπειες…. Έχουμε δολοφονία κατά συρροή και εισβολή σε ξένο κράτος εν καιρό ειρήνης, με ένα γεγονός που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις…. Καταλαβαίνετε ότι σε τέτοια περίπτωση είναι βέβαιο το ξήλωμα του Ερντογάν με ….’’νομικά’’ εργαλεία ….

Παγκόσμιος διασυρμός και για τη Ρωσία….

Προσπάθεια οριστικού πλήγματος στις φιλικές σχέσεις μεταξύ ελληνικού – ρωσικού λαού. Η Ρωσία και ο Πούτιν γνωρίζουν τα αισθήματα φιλίας αλλά και θαυμασμού των Ελλήνων για τους Ρώσους. Αυτό θέλουν οπωσδήποτε να το αλλάξουν οι Αμερικανοί….

Σίγουρη περεταίρω επιδείνωση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας.

Δημιουργία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού ώστε να τον έχουν μονίμως ‘’κάτω’’ και ‘’φρόνιμο’’…

Αποπροσανατολισμός από το σκοπιανό πρόβλημα που συγκλόνισε και εξαγρίωσε τους Έλληνες. Είναι πραγματικά τεράστια η γεωπολιτική σημασία για τους Αμερικανούς η δημιουργία Μακεδονικού ψευδοκράτους (Monkeydonia) προκειμένου να κλείσουν για πάντα τη δίοδο των ρωσικών αγωγών από τα Βαλκάνια. (Δεν θα το αναλύσω περισσότερο εδώ γιατί το θέμα είναι τεράστιο. Υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο γύρω από αυτό.) Η ένταση της αντίδρασης και η διάρκεια των κινητοποιήσεων των Ελλήνων γύρω από αυτό το ζήτημα αιφνιδίασε , και ίσως τρόμαξε, τους Αμερικανούς γι’ αυτό το καίριο γεωπολιτικά ζήτημα που αφορά τα συμφέροντα τους.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν…. Και σημειώστε… προς το παρόν δεν μας έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμη για τα αποτελέσματα της ‘’έρευνας’’ του αμερικανικού drone….

Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/29/2018 @ 12:18 ΜΜ

    Φίλε πανανδρε ελλην είσαι 100% πως η Τουρκία δεν έχει αυτή την τεχνολογία να βάζει φωτιές ξέρεις ότι η μιτ και η σία συνεργάζονται στενά ακόμα ξερεις ότι αυτή την τεχνολογία μπορεί να μην την έχεις αλλά μπορεί να την νοικιάσεις για κάποιες ώρες όταν πέφτουν τα εκατομμύρια δολάρια κάνεις ότι θες τέλος από που και ως που οι Αμερικανοι δεν τα παν καλά με τους Τούρκους επειδή το είπε ο σκάι η ερτ και το cnn εσύ το πίστεψες αυτήν Αμερική τώρα είναι Τούρκοι πιλότοι και εκπαιδεύονται στ φ35 για ψαχτο οι Τούρκοι και οι Αμερικανοί κάτι μαγειρεύουν και αυτο το ξέρει ο πουτιν και έχει σχέση με την κρίμεα

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/29/2018 @ 1:56 ΜΜ

      F35 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Θα τα πάρουν με την επόμενη κυβέρνηση. Γι’ αυτό και απλά εκπαιδεύουν τους πιλότους στην Αμερική αλλά ΔΕΝ τα παραδίδουν στην τουρκικά προς το παρόν.

      Τα F35 είναι σίγουρο ότι θα τους τα παραδώσουν στην μετά Ερντογάν φιλονατοικη κυβέρνηση γιατί θέλουν να τα στρέψουν αργότερα στους ρωσους. Ουσιαστικά δηλαδή φτιάχνουν στρατό οι Αμερικανοί, όπως σε όλο το ΝΑΤΟ, με χρήματα άλλων και φυσικά τον χρησιμοποιούν αποκλειστικά για τα δικά τους σχέδια.

      Δεν είμαι από τους ευκολόπιστους όπως ίσως καταλαβαίνεις… άλλωστε τα έχω γράψει αυτά και σε άλλα άρθρα μου. Αυτή τη στιγμή ναι είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν αγαστή συνεργασία με την Τουρκία γι’ αυτό και είναι έτοιμοι να την καταστρέψουν οικονομικά και αυτό πια το γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Δεν θα την πετάξουν έξω από το ΝΑΤΟ γιατί την χρειάζονται άλλα και γιατί γνωρίζουν πως ο στρατός είναι φιλονατοικος όσο και αν προσπαθεί ο Ερντογάν να το ανατρέψει. Και επειδή ακριβώς την χρειάζονται προσπαθούν να κάνουν μόνο όση ζημιά χρειάζεται για να ρίξουν τον Ερντογάν αλλά χωρίς να καταστρέψουν τις προοπτικές επανασύνδεσης με την Αμερική….

      Ο Πούτιν ΔΕΝ επρόκειτο να προστατεύει τον Ερντογάν αν είχε πέσει στην αντίληψη του ότι κρυφά προσεγγίζει και πάλι την Αμερική. Να είσαι σίγουρος ο Πούτιν έχει ανατρέψει τον θάνατο του Ερντογάν μέχρι στιγμής αλλά , ως γνωστόν, είναι και αυτός που τον έσωσε από το πραξικόπημα.

      Τους λογούς που ο Πούτιν προσέγγισε τον Ερντογάν το είχα γράψει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ , για να μην πω ο πρώτος, όταν οι άλλοι κραύγαζαν για την προδοσία του ‘’ξανθού γένους’’ αλλά και την ‘’μέγιστη πολιτική ευφυΐα’’ του Ερντογάν και άλλες τέτοιες επιφανειακές κουταμάρες! Το άρθρο είναι αυτό:

      ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝ http://www.triklopodia.gr/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%b3%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%81/ΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…..

  2. θεοδωρος 07/29/2018 @ 12:48 ΜΜ

    καλημεριζω τα κατοχικα νεα εισαστε παραπολλυ καλλοι μας αρεσετε συνεχησετε να μασ ενημερονετε.

  3. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/29/2018 @ 1:33 ΜΜ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ HD ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28/7/2018 15:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
    http://webtv.ert.gr/ert1/eidiseis/28iol2018-1500-deltio-eidiseon/
    1) ΣΤΟ 37:30 ΛΕΠΤΟ, ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ.
    ΕΡΩΤΩ : ΛΟΙΠΟΝ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ,
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΥΔΡΕΥΣΗ;;;;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ;;;
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΦΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ Η’ΚΑΙ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ;;;;ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ;;;
    ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ,ΑΛΛΑ:
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΕΚΑΝΑΝ;;;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ;;;;;
    ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΥΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΘ’ΟΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ;;;
    Η’ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ,ΕΝΩ ΜΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ(λεμε τωρα) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΛΕΞΗ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ;;;;;;;;;;)
    2)ΣΤΟ 39′ ΛΕΠΤΟ:ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΛΕΕΙ :
    …ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ…..
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ,ΕΝΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,
    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Υ Π Ο Σ Χ Ε Τ Α Ι ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙ;;;
    ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Η’ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  4. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 07/29/2018 @ 1:55 ΜΜ

    Πολύ καλή αυτή η θεωρία και είναι σύμφωνη με την δική μου θεωρία, να κοιτάμε δηλαδή ποιος ωφελείται από τέτοιες καταστάσεις για να καταλάβουμε ποιος τις προξένησε.

    Αν επαληθευτεί αυτή η θεωρία τότε τις φωτιές τις έβαλαν οι ΗΠΑ! Αν όμως δεν επαληθευτεί αυτή η θεωρία τότε βλάπτεται η κυβέρνηση ανεπανόρθωτα, άρα και τα σχέδια των ΗΠΑ (Σκοπιανό, ενεργειακό, ΝΑΤΟ κλπ) που εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση και ωφελείται ποιός;;; Μπορεί κάποιος να απαντήσει με λογικά επιχειρήματα;

  5. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/29/2018 @ 2:00 ΜΜ

    ‘’αυτό δεν κατάλαβα σε τί αφορά…..η Τεχνολογία αυτή ΥΠΑΡΧΕΙ …..‘’
    Και πόσοι νομίζεις ότι το γνωρίζουν αυτό; Για ρώτησε γύρω σου… οι περισσότεροι ακόμη δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ‘’Παγκόσμια Διακυβέρνηση, ‘’Ατζέντα 21’’ και ‘’Σχέδιο Καλλέργη’’….

    Πιστεύεις ότι είναι έξυπνο να ανοίγουν τα μάτια στη μάζα γύρω από την τεχνογνωσία, τεχνολογία και τα σχέδια τους; Επομένως σωστά το θεωρώ βλακώδες!

    • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/29/2018 @ 3:04 ΜΜ

      Φιλε πανανδρε εγω βλεπω πως στην αμερικη υπαρχει ενας πολεμος αναμεσα στους ρεπουμπλικανους και δημοκρατικους και βλεπουμε πως και στην εξωτερικη πολιτικη τους και στην εσωτερικη ο τραμπ δεν εχει ακομα τον ελεγχο μπορει ο τραμπ να ριχνει την τουρκικη λιρα αλλα η cia που ειναι ακομα υπο τον ελεγχο των δημοκρατικων (χιλαρη κισιγκερ μακειν) κανουν διαφορα δωρακια στον ερντο σαν αυτο πχ

      https://www.triklopodia.gr/οχι-εκπληκτικο-αλλα-τ-ρ-ο-μ-α-κ-τ-ι-κ-ο-this-is-the-boeing/

      ξερεις ο ερντο τα παει καλα με την κιλαρη τους ενωνει πολυ αιμα αυτους τους δυο αυτα ειναι τα δεδομενα μεχρι στιγμης τωρα τι θα γινει στο αμεσο μελλον το ξερει μονο ο θεος φιλε

      • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/29/2018 @ 4:30 ΜΜ

        Περί ‘’ΜΑΥΡΗΣ και ‘’ΛΕΥΚΗΣ’’ αδελφότητας κλπ.…. Εγώ να σου πω τι πιστεύω…. Πρόκειται περί του αντίστοιχου δίπολου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ όπου τσακώνονται μεν για το ποιος θα πάρει τη μεγαλύτερη μερίδα για τους δικούς του αλλά εξυπηρετούν το ίδιο συμφέρον, το ίδιο αφεντικό. Οπότε για το λαό είναι το ίδιο πράγμα.

        Λένε μερικοί… η λευκή αδελφότητα θέλει να κάνει την παγκόσμια διακυβέρνηση να μας σκλαβώσει, να μειώσει τον πληθυσμό και να μας καταστρέψει οικονομικά….. Και λέω λοιπόν, η ‘’Μαύρη’’ και ‘’πατριωτική’’ υποτίθεται αδελφότητα δεν είναι αυτή που έκανε τους δυο παγκοσμίους πολέμους; Ποια η διαφορά; Στον τρόπο; Αφού το αποτέλεσμα για το πόπολο είναι το ίδιο τότε τι συζητάμε;

        Κανείς δε μου απάντησε ποτέ στο από ερώτημα όσες φορές και να ρώτησα… γιατί ο ‘’διαφορετικός’’, ο ‘’πατριώτης’’, ο ‘’επαναστάτησέ’’ και λοιπές κουταμάρες Τράμπ εξακολουθεί να κάνει αεροψεκασμούς παγκοσμίως αλλά και μέσα στην πατρίδα του; Δεν συνεχίζει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ την ιδιά πολιτική με τον Ομπάμα; Δεν διαπράττει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και δολοφονία κατά συρροή ακόμα και μέσα στην πατρίδα του;

        • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/29/2018 @ 6:50 ΜΜ

          Ο κάθε ένας δουλεύει για τα δικά του συμφέροντα εγώ δεν είπα ότι ο τραμπ η ο πουτιν είναι αγγελούδια την χώρα τους κοιτάνε φίλε μου

  6. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/29/2018 @ 5:35 ΜΜ

    Απαντηση στον Αγανακτισμενο: Οι Μογγολοσαυροι και οι χασισιπροφυτειες που συντονιζουν τα ραδιοφωνακια της καραστροφης του Γιαβεδοαλλαχαχμπαρ.

  7. …Σε μιά χώρα αγραμμάτων,με τα δάχτυλα(και μάλιστα των ποδιών)λύνονται τα προβλήματα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*