13:22 - 28/07/2018

Στην επομενη καταστροφη -χτυπημα θα παρεις παλι την ευθυνη Αλεξή;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι θα γινει αν με το που παραμεινετε στην θεση σας ερθουν και αλλες καταστροφες ;

Τι θα γινει αν εχουμε προβλημα με το νερο;

Τι θα γινει αν κλαψουμε παλι παιδια ;

Θα αναλαβεις την ευθυνη και ολα οκ;

Δεν ακουσα να πει καποιος …εε Ελληνες ειμαστε σε πολεμο φυλαχτειτε !!…

Δεν ακουσα γιατι το τριξιμο της καρεκλας μαλλον με κουφανε !!…

Τι θα γινει μετα το νερο αν ερθει και αλλη φωτια ; Αν ερθει μετα ενας σεισμος μεγαλος …τι θα γινει αν μεσα απο την δικη σας εξουσια ζει ενα εφιαλτικο σεναριο;

Καποια στιγμη πρεπει να εχουμε τον νου να δουμε οτι μπορει μονο και μονο οτι υπαρχουμε καπου να δημιουργει ενα ντομινο !!

Καποια στιγμη πρεπει να πας το παιδι με της ψειρες για κουρεμα ωστε να μην κολησει ολη η ταξη !

Θα ρωτησετε τους ελληνες αν θελουν οι δικες σας επιλογες ,αποφασεις , εξωτερικη πολιτικη , ιδεολογιες να τους εμπλεξει σε εναν αορατο πολεμο;

Θα ενημερωσεις οτι υπαρχουν συμφεροντα και κινησεις που σκοπευετε να κανετε και με αυτες τι κινησεις ρισκαρετε να βρεθειτε ξανα αντιμετωποι με μια νεα καταστροφη ;

Πηρατε την ευθυνη και; Την πολιτικη ευθυνη ..ε και ..δηλαδη η καριερα ενος 44 χρονου ειναι τοσο σημαντικη ωστε να ερθει στα ισα με της απωλειες 100δων ανθρωπων ;

Παραιτηθειτε ΟΛΟΙ της βουλης γιατι το ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΜΕΝΟ σχεδιο μπηκε σε λειτουργια .. , γιατι πολλα εκατομυρια “ραδιοφωνακια” συντονιστηκαν με καταστροφες που αλλοι εντεχνα για να προστατεψουν συμφεροντα ειχαν βαλει μεσα στο ψυχικο dna του Ελληνα!

Η ροη απο το ντομινο μπορει να αλλαξει μονο αν αφαιρεσεις ενα στοιχειο του , ενα τουβλακι του … Ποιο θα ειναι αυτο;

Σταματηστε την ροη αυτης της πραγματικοτητας και χρονογραμμης , μην ειστε τοσο ανιδεοι , ρισκαρετε πολυ μεγαλυτερες ευθυνες καθε μερα που περναει !!

Να δωσει ενας λαος ενα πολεμο λογω πραγματικου κινδυνου μπορει και να ειναι θεμιτο .. να δωσει ενας λαος εναν πολεμο με αορατους εχθρους λογω ιδεολογιας καποιων που η ταμπελα τους δεν βγαινει απο το κολο τους ειναι εγκλημα !

Και δεν ειναι μονο η χωρα μας , ειναι οι ανθρωποι ολου του κοσμου … σκεφτειτε τα παρελκομενα καθε γεγονοτος , σκεφθειτε την αντιδραση σε καθε γεγονος ..τον αντικτυπο μεσα στην σφαιρα , το πιγκ πογκ των ενεργειων μεσα στην μπαταρια ..!

Συντονισατε κατι που δεν εχετε την ικανοτητα να κατανοησετε , αυτα που σας γραφω θα τα κατανοησετε με δακρυα συντομα, η μονη λυση αλλαγης της σειρας ειναι να φυγετε απο το καραβι αυτης της πραγματικοτητας …ΤΩΡΑ …ισως ετσι να βγει απο την τροχια του το τραινο της καταστροφης !!

Stranger….

Τελεσιγραφο Δευτερο…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Μέγας “σεισμος” θα γίνει εδώ
    Απ’ άκρη ως ακρη στην Γαία
    Θα αλλάξουνε τα σύνορα
    Εως την Ανωιωναία
    Τέλος πια τα λεγούμενα
    Έλεος πια δεν έχει
    Πέσαν τα ψέμματα σωρό
    Ως και το πιο “μηδαμινό”
    Σέβας, ιερά και λογική
    Όλα χαθήκαν, όλα
    Χρωστάμε ο ένας στον άλλον δυό ευρά
    Ρίχνουμε την σημαία
    Ιδανικά και προκοπή
    Σαπίσαν σαν “ιδέα”
    Τούτοι οι παραλογισμοί
    Ολοι για την αυλαία
    Σηκώνουνε και τις γροθιές
    Εως να πεις “ωραία…”
    Χαίρεται ο “καλός” σαν πληγωθείς
    Έχει και “διερμηνέα”
    Ισα και όμοια γίναμε, Άρχοντες και ταμεα
    Εισαγωγικά τα λέμε πια, όλα μες στην παρέα
    Ρεμάλια, βλάκες και μωροι
    Θέλουν τα πάντα “νεα”
    Είχαν και στο τσαντήρι τους κανάλια 49
    Ιδρυτής έγινε ο καθείς για κάθε μιά “ιδέα”
    Σε θέσεις”κλειδιά” εμπήκανε, θέλουν και Μ9
    Τόση “νοημοσύνη” πια, κατάντησε χυδαία
    Ήρωες το “παίζουνε” με αρμάνι και κουρέα
    Νόμιμοι και παράνομοι ίσοι μπροστα στον νόμο
    Ή ταν ή επι τας, το ‘παν τρομοκρατία
    Να πολεμήσουμε όμως γι αυτούς είναι “δημοκρατία”
    Έβαλαν τους ξένους να διοικούν και το ‘παν “παρουσία”!
    Λένε τα σύνορα “κλειστά” και μπαίνει όποιος θέλει
    Λένε τα σύνορα “ανοιχτά” και μπαινοβγαίνουν όλοι
    Αν το πεις αυτό εισβολή, είσαι δικτατορία
    Δώσαν Ύδωρ, Γη και Ουρανό
    Απ’ Τον Θεό θα το ‘βρουν!

  2. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 2:33 ΜΜ

    Βασικα συμφωνω οτι κατι πρεπει να αλλαξει αυτο ειναι αλλωστε αυτονοητο.

    Ας το σκεφτουν και αυτοι μεσα απο αυτα που γνωριζουν για την κατασταση στην οποια αυτοι βρισκονται. Παντως αν υπαρχει το ενδεχομενο να γνωριζουν ποιος το εκανε πρεπει να βγουν να το πουν τωρα σε καθε ενδεχομενο.

  3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 07/28/2018 @ 2:36 ΜΜ

    Όσο είσαι γονατιστός,τόσο εύκολα χάνεις το κεφάλι σου,σταθείτε όρθιοι και αντισταθειτε,όσο παραμενετε γονυπετεις,το τέρας θα τρώη συνεχεια,το καταλαβαίνετε πια,οτι ειμασθε στόχος του ,για ξεπαστρεμα.Θέλουν και την χώρα και εμας νεκρούς, αποφασισθε, δεν τα γλυτώνει κανεις τα επερχόμενα γεγονότα,φύγετε απο αυτους,είναι καταδικασμένοι εις θάνατον,μονο που δεν το ξέρουν ακόμα.Τα μηνύματα είναι απόλυτα .

  4. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 07/28/2018 @ 2:44 ΜΜ

    Δεν είναι τόσο θέμα προσώπων όσο θέμα κατάληξης.
    Οταν μπήκαμε στα μνημόνια ήταν αναμενόμενο ότι το βαρέλι που βυθιζόμαστε δεν έχει πάτο.-Μην πεί κανείς για τις φωτιές της Ηλείας που είχαν πολλές εστίες εκαιγαν μέρες και είχαν ενωθεί σε μια γιγανοεστία 100 φορές μεγαλύτερη από την φωτιά στο Μάτι-
    30 χρόνια διασώστες μαρτυρούν ότι παλαιότερα υπήρχαν 2 πυροσβεστικά οχήματα προληπτικά κάθε καλοκαίρι επί της Λ.Μαραθώνος .Να λοιπόν γιατί ποτέ πριν η φωτιά δεν περνούσε απέναντι.Ο Τσίπρας ΄ήταν ο ιδανικός διατηρητής μνημονίων καταστροφής.
    Δεν μπορούσε να δώσει,να προσφέρει η κυβέρνηση στον κόσμο πραγματικές παροχές,
    αντίθετα τις μείωσε και έδωσε για ανταλλαγή τζάμπα ”δικαιώματα”.
    Πίσω από την παροχή ”δικαιωμάτων” της π……ς λογικά κρυβόταν ο όλεθρος αφού πετσόκοψαν πόρους από την προστασία των ανθρώπων λόγω μνημονίων.
    Ενα τουριστικό θέρετρο μετατράπηκε σε καιγόμενο φέρετρο,αυνέχεια των πνιγμένων κατοίκων στους δρόμους απο το νερό της βροχής,χιλιάδων συτοκτονιών,θανάτων,φυγής Ελλήνων στο Εξωτερικών κ.λ.π.Δεν γνωρίζω εαν είχαν δίκιο τα ”παπαγαλάκια”
    που λαλούσαν ότι χωρίς μνημόνια θα γυρνούσαμε στην δεκαετία του 1950.
    Αυτό που νιώθω ότι γυρίσαμε στην κατοχή χωρίς ορατό εχθρό και συνεπώς
    ορατή απελευθέρωση.Αυτό που ξέρω είναι ότι το κράτος επανειλημμένα δεν προσφέρει αυτά που δεν μπορεί να τα έχει ο καθένας από μόνος του(ασφάλεια)και διαλύει από μόνο του την ανταποδοτική κοινωνική συμφωνία με τον πολίτη .

  5. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 3:29 ΜΜ

    Ασφαλως επι της παρουσης αυτος θα ηταν και μοναδικος τροπος να περιοριστει η οργη (και δηλαδη η ενταση της μαζικης ψυχικης επιθεσης) και σε οτι αφορα το Μακεδονικο που αν και στο λογικο μου εμενα ειναι ενα ασυμαντο θεμα σε σχεση αυτο που πραγματικα διακηβευεται, καθως χτυπησε μια ευαισθητη ψυχολογικη χορδη σε ΠΟΛΥ λαθος χρονο και μαλιστα εχει ετοιμη και την δικαιολογια για την οικοιοθελη αποχωρηση της κυβερνησης του, καθως η ανασφαλεια και ο ΦΟΒΟΣ του κοσμου ειναι στο ζενιθ και η φωτια αναψε αυτο το θεμα ακομα περισσοτερο.

    Στην τελικη χεστηκαμε για την συμφωνια αν αυτο που διακηβευεται ειναι μαλιστα ανεξαρτητο απο την συμφωνια. Μπορει αμα δεν γινει τωρα να γινει στο μελλον και να βρεθει καποια ακρη.

    Τωρα ουτως η αλλως υπαρχει σοβαρος λογος για την αποχωρηση της κυβερνησης ανεξαρτητα με αυτο το θεμα καθως η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ βρισκεται στο τερμα δεν παει παραπερα. Δεν μπορει να παει παραπερα.

    Σε οτι φορα τωρα το ποιος μας επιτεθηκε οφειλουν να μαθουν και να μας πουν καθως δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο να υποθεσουν τουλαχιστον και να μας πουν με βαση τα δεδομενα τις σκεψεις τους για το ΠΟΙΟΣ θα μπορουσε να κανει αυτο εγκλημα και ποια θα μπορουσαν να ειναι αυα τα σκοτεινα κεντρα. Αμα δεν μπορουν να ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΝ με καποιο τροπο και να μειωσουν την ενταση της ανασφαλειας πρεπει να παραιτηθουν καθως επισης ακομα και συμπαθειες να προκαλεσε ο Τσιπρας με αυτα που ειπε λογω και του γεγονοτος οτι ειναι φοβισμενος σε καμια περιπτωση δεν μπορει αυτο που εγινε χθες να μειωσει την ενταση της ανασφαλειας.

  6. χρήστος 07/28/2018 @ 3:40 ΜΜ

    Έρχονται κι άλλα δηλαδή είμαστε τελειωμένοι ας συνεχίζουν κάποιοι να πηγαίνουν να τους ψηφίζουν και να καταστρέφουν και τους υπόλοιπους.Αφήστε που αυτοί εδώ την εξουσία δεν εγκαταλείπουν ούτε με πόλεμο Νικόλα είμαστε τελείως χαμένοι.

  7. Δυστυχώς Νίκο αυτή η συμμορία δεν πρόκειται να φύγει από μόνη της με τίποτα! Άλλωστε το δήλωσε και ο “αρχηγός” της χθες το βράδυ, ότι παραμένουν όλοι στις θέσεις – καρέκλες τους για να συνεχίσουν να μας σώζουν… Γι’ αυτόν τον λόγο απ’ ότι φαίνεται, “δυστυχώς” πρέπει να ακολουθήσουν και οι επόμενες “φάσεις” της τραγωδίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια έως ότου έρθει η ΝΕΜΕΣΙΣ…

  8. ..και γιατί να ΜΗΝ την πάρει παρακαλώ; μήπως έχει να χάσει τίποτα;

  9. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 5:48 ΜΜ

    Περα απο την συμπαρασταση μου σε αυτο που κανει τωρα ο Stranger με βαση παντα τα δεδομενα και το energy scanning απλα να πω και εγω την αποψη μου αναφορικα με το τι συμβαινει και τι θα πρεπει να γινει στο αυριο.

    Τα δεδομενα οπως γνωριζουν ολοι ηταν δυσκολα για την κυβερνηση αλλα πραγματικα δεν εβλεπα τιποτα καλυτερο στον οριζοντα και ουτε βλεπω και σας ειχα μιλησει επισης οτι η ολη φαση μου μυριζει ΘΥΣΙΑ και για αυτο δεν μπορουσα να συντονιστω με το γενικο ξεσπασμα, που ομως τελικα ισως και απο λαθος μου δεν ξερω το υποστηριξα με την ελπιδα παντα οτι ολη αυτη η ενεργεια θα μπορεσει να διοχετευθει καπου, που να οδηγησει σε κατι οφελειμο, καθως δεν μου αρεσουν τα αδιεξοδα.

    Στην παρουσα φαση σεν υπαρχουν καν τα συλλαλητηρια που θα μπορουσαν να εκτονωσουν τα αισθηματα του φοβου και της ανασφαλειας και αυτα λογικο ειναι να βρισκονται στο ζενιφ και δεν λεω οτι ο φοβος βασικα μπορει να προδιαγραψει τετελεσμενα αλλα σιγουρα ειναι ενα αρνητικο φαινομενο, ειδικα σε τοσο τεραστια ενταση και κλιμακα.

    Τωρα λοιπον εχουμε μπροστα μας μια συγκεκριμενη πραγματικοτητα που μπορεις να την προσδιορισεις με μια λεξη κλειδι ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. Δεν θυμαμε να εχει υπαρξει ποτε ξανα σε τοσο μεγαλο βαθμο εντασης αυτο το αισθημα και αυτο ειναι το θεμα τωρα και οχι η οργη που θα μπορουσε να οδηγησει και σε εμφυλιο κλπ. Αυτο εινα που πρεπει να αντιμετωπιστει καθως μαλιστα μιλαμε για τον αριθμο 23 που ειναι απειλη οπως ειπαμε.

    Δεν μπορω να ξερω ομως αν η λυση ειναι η αμεση παραιτηση γιατι δεν ξερω και τα δεδομενα και που αυτο θα μπορουσε να οδηγησει αν και σε αυτη την περιπτωση σιγουρα θα προτιμουσα μια αλλη κυβερνηση οπως για παραδειγμα ο Κουλης. Το καθολου κυβερνηση ασφαλως δεν το βλεπω σαν ενδεχομενο στην παρουσα φαση και κατι βασικα πρεπει να γινει και κατι να αλλαξει και ας ειναι ο Τσιπρας στην τελικη.

    Απλα και παλι θα επιμεινω οτι ΑΝ γνωριζουν το ποιος το πως και το γιατι θα πρεπει να βγουν να το πουν.

  10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 6:03 ΜΜ

    Απλα να δηλωσω και στον Ναζι που ενδιαφερθηκε το τι ρολο βαραω.

    Εγω ειμαι ο Χιλιας Κομματιας. Εχω περασει σχεδον απο ολες τις ιδεολογιες και θρησκειες και εχω βγαλει τα τελικα μου συμπερασματα για ολες για το που και ποτε θα μπορουσαν να μου ειναι χρησιμες η και οχι για αυτο και δεν μπορει να με χωρεσει καμια ταμπελα και το συμφερον καμιας ομαδας.

    Μιας και ζουμε μεσα στο χαος λειτουργω μεσα σε αυτα τα πλαισια αναλογα με τα δεδομενα που εχω μπροστα μου και το energy scanning προσωπων και αυτο μαλιστα θα προτεινα να κανετε και εσεις και να πηδατε απο την μια πολικοτητα στην αλλη για να μπορεσετε να εχετε μια πληρη εικονα του τι συμβαινει με τις αντιθετες ενεργειες αλλα και για να βλεπετε την αντανακλαση σας, καθως και η αριστερα και η δεξια ειναι φυλακη και μεσα στην φυλακη προκυπτουν και ακροτητες απο τους κρατουμενους, αλλα και απο τους φυλακες και στην συγκεκριμενη περιπτωση τους watchers και στο ματριξ ο Agent Smith.

    Σε οτι αφορα τα δεδοεμνα του τωρα λοιπον θεωρω οτι ισως να ηταν καλυτερα και για αυτους να παραιτηθουν καθως και περα απο τις φωτιες προκυπτουν αλλοι αορατοι κινδυνοι που δεν μπορουσαν ποτε να διαχειριστουν.

  11. Αυτα τα καθικια θα το πληρωσουν πολυ.πολυ ακριβα.Οι χρηστες του διαδιχτυου της Τουρκιας,Ρουμανιας,Ισπανιας ισχυριζοντε οτι οι χωρες τους απευθηνθηκαν στον κακουργο Κοτζια για να στειλουν αεροπλανα απο την πρωτη στιγμη για βοηθεια και στην Ρουμανια,Ισπανια δεν απαντουσαν και Τουρκια απαντησαν οτι δεν χρειαζεται ολα ειναι υπο ελενγχο.Αρα οι κακουργοι,εγκληματιες ηξεραν πολυ καλα τι εκαναν και τι θα γινοταν.Οι ψυχες των ανθρωπων που χαθηκαν ειναι ηδη κοντα στον θεο,εσεις θα καιγεστε στην αιωνια κολαση .Αυτες οι αμαρτιες δεν ξεπλενοντε ,καταραμενοι να ειστε.

  12. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 6:27 ΜΜ

    Σε οτι αφορα αυτα που λεει ο πιο πανω και ασχετα που δεν συμφωνω τις περισσοτερες φορες θα ελεγα μαζι του στο συγκεκρμενο θα συμφωνησω. Εχω διακρινει απο τοτε που ασχοληθηκα ξανα με τον Τσιπρα (δηλαδη τις τελευταιες εβδομαδες) μια εντολη ΘΑΝΑΤΟΥ και ΘΥΣΙΑΣ. Το που αυτο θα μας οδηγησει δεν το ηξερα οπως δεν ξερω και τωρα και επειδη δεν μπορω κιολας να το σταματησω προφανως δεν εχω αλλη επιλογη απο το να προσπαθησω κατι που ισως να μπορουσε να αλλαξει τα δεδομενα αν και το βλεπω δυσκολο τα πραγματα να γινουν καλυτερα απο τις επομενες κυβερνησεις. Απλα δεν γουσταρα να περασει αυτη η εντολη και αυτη δηλαδη η ενεργεια για ενα ασυμαντο για μενα θεμα σε σχεση με αυτο που διακηβευεται.

    Απο εκει και μετα αν ο Τσιπρακος θελει και μπορει να τα βαλει με τον εγκληματια επι της ουσιας που εβαλε αυτες τις φωτιες τοτε θα τον υποστηριξω καθως αλλωστε δεν πιστευω οτι θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να το κανουν οι επομενοι. Θα εχω δηλαδη μια επιλογη και μαλιστα ξεκαθαρη, καθως ναι μεν εκανε αυτο που του ειπα (λεμε τωρα 😛 ) αλλα το θεμα με τις σκοτεινες δυναμεις παραμενει πολυ σκοτεινο και θα πρεπει να προκυψει μια κυβερνητικη προσπαθεια θα ελεγα μαλιστα για τον εντοπισμο του εχθρου και της απειλης. Τωρα δεν εχω. Τωρα ειμαι με το οπλο στον κροταφο και περιμενω κατι να αλλαξει, οτιδηποτε που να μπορει να αλλαξει τα δεδομενο προς κατι που να μειωσει την ενταση την ανασφαλειας και του φοβου. Τωρα απο που θα προκυψει ελπιδα μετα απο τον Τσιπρα δεν ξερω. Περιμενω απο τους αλλους να μου πουν καθως βλεπω τον Κουλη να περιμενει στην γωνια και του ερχεται μαλιστα κουτι αυτη η θυσια στην Δημιοκρατια του Προκοπη που ειναι αλλωστε απο την Ν.Δ που ειναι προφανες οτι ειναι η τελευταια ελπιδα του τοπου και η πλακα ειναι οτι δεν ξερω καν αν αστειευομαι.

  13. Η ηλιθιότητα καί η σαπίλα μας μας χτύπησε και θα το κανει συνεχεια πλέον.

  14. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (www.aitherikigrafi.gr) 07/28/2018 @ 6:43 ΜΜ

    ΕΝΩΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ;
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΔΙΑΒΑΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=RGboZdHhsoo

    https://www.youtube.com/watch?v=MaT5GABM8mg
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ

  15. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 6:46 ΜΜ

    Δηλαδη βασικα η μοναδικη ας πουμε ενδειξη που εχω οτι ειναι ετοιμος να τα βαλει με τον εχθρο ειναι αυτα που λεει ο μισοτρελος και για αυτο εγω ως ολοτρελος που ειμαι θα μπορουσα να δω ολα αυτα περι του αορατου πολεμου και τα ρισκα του Τσιπρα ως τολμη που χωρις το δανεικο Ματι του μισοτρελου δεν την βλεπω.

    Αυτο που βλεπω ειναι μια προσπαθεια να το περασουμε και αυτο οσο πιο ανοδυνα γινεται και με αυτο δεν συμφωνω. Ασφαλως παιζει και αυτο που λεει οτι καμμενος δεν φοβατε τις φωτιες και δεν βλεπω να εχει κατι να χασει ο Τσιπρας. Αμα εχει κανει και ενα κομποδεμα εφυγε για μεταναστης και μας αφησε εμας να καουμε με τους επομενους. Το να κατσει να πολεμησει αορατους εχθρους και σκοτεινα κεντρα, εμενα θα μου πει κατι αλλο και αυτο θα του προτεινα βασικα αν οντος δεν ειναι αυτος ο μαλακακος που πιστευουν οι περισσοτεροι, αλλα να ειναι ετοιμοι να ανοιξουν το στομα τους σε καθε ενδεχομενο για αυτα που γνωριζουν και αυτα που υποψιαζονται.

  16. Και ποιος σας είπε ότι οι πολιτικοί φοβούνται τον θάνατο δεν θα εμπεναν στην πολιτική απλά περιμένουν την λύτρωση τους απο των λαό να τους κάνει ήρωες ξανά και ξανά μέχρι νά δικαιωθούν για την αντισυνταγματικότητας που έχουν οι ίδιοι

  17. Αστεία γράφεις φίλε μου!!!!
    Ποιός να αλλάξει; Είδες ποτέ κάποιον από όλους αυτούς να αλλάζει από την σύσταση μας ως κράτους, πλην ορισμένων εξαιρέσεων; ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ.!
    Όλα τα γουρούνια μια μούρη!!!!
    Επιτέλους πρέπει εμείς να αλλάξουμε να γίνουμε ενεργοί πωλητές, να ελέγχουμε πριν τις κάλπες ποιους θέλουμε να διχειρίζονται την πατρίδα μας, τον πλούτο μας, τις ζωές μας, διαφορετικά μην περιμένετε και μην ελπίζετε σε θαύματα!!!

  18. Μας προειδοποίησε ο Ιησούς Χριστός με το θαύμα στη Κόρινθο για τους αντί χριστους που θα αναλάβουν….

    Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας ο εσταυρωμένος Χριστός που βρίσκεται πάνω στον ξύλινο Σταυρό μέσα στο ιερό της εκκλησίας “δακρύζει” από τις 25 Ιανουαρίου 2015.
    https://www.argolikeseidhseis.gr/2015/0 … 0.html?m=1

    Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα του Ιανουαρίου 2015 ήταν η κυβέρνηση της Ελλάδας από τις 25 Ιανουαρίου 2015
    https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κυβέρνηση_Αλέξη_Τσίπρα_Ιανουαρίου_2015

  19. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 07/28/2018 @ 8:07 ΜΜ

    https://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.syzefxis.gov.gr%2Fsites%2Fall%2Fthemes%2Fcustom%2Fsyzefxis%2Fimages%2Flogo_syzefxis.gif&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.syzefxis.gov.gr%2F&docid=vs90tajVY2AAzM&tbnid=3YfEtGTjf1cDhM%3A&vet=10ahUKEwjn3-qtn8LcAhWPKCwKHUvzBowQMwguKAAwAA..i&w=584&h=119&bih=635&biw=1360&q=%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B9%CF%82&ved=0ahUKEwjn3-qtn8LcAhWPKCwKHUvzBowQMwguKAAwAA&iact=mrc&uact=8

    OΡΙΣΤΕ ΤΟ – ΣΥΖΕΥΞΙΣ- …ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-LINK ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ…ΕΚΕΙΝΟ ΔΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ’ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΕΥΞΙΣ – ΙΙ …ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 6/6/2012 [ = 17 = ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΣ-ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ]…ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΤΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ…ΟΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΕΛΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ…ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ…ΡΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ…ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΨΩΜΙ…

  20. Βρυκόλακας 07/28/2018 @ 10:29 ΜΜ

    ΜΗΝΥΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ :
    Σκιζουμε μνημονια κτλ. φανταστικα–δημοψηφισμα–δικτατορια-νεα μνημονια–μετρα εθνικου και ηθικου ξεπεσμου–αντισταση/αντιδραση Ελληνων–προσυμφωνο πρεσπων/νεα εφαρμογη δικτατοριας/μετρα καταστολης–νεα θυσια και προσφορα υπηρεσιων στις ξενες δυναμεις–“ασυμμετρα” επαναλαμβανομενα, αυξανομενης εντασης δολοφονικα μετρα κατα των Ελληνων–αναληψη πολιτικης ευθυνης….κοινως Ελληνες….. γραφουμε εκει που δεν πιανει μελανι τους ζωντανους, τους προσφατως 100+ νεκρους και τους επομενους που θα δολοφονησει η συμμορια μας.
    Θα γινουμε ακομα πιο ανηθικοι, απληστοι, θρασεις, αισχροι, ανθελληνες και προδοτες, ειναι αυτονοητα προτιμοτερο για εμας να καει ολοκληρη η ΕΛΛΑΣ, δεν εγκαταλειπουμε, ειμαστε η ΕΞΟΥΣΙΑ.. to be continued

  21. Λοιπόν, έγραψα χθές ένα σχόλιο για χέρια που έχουν λερωθεί από αίμα ,μετά το κείμενο
    του stranger σήμερα και σε συνάρτηση με την αγωνία του να μάθει αν υπάρχουν άτομα
    που τον καιρό αυτό έχουν στον ύπνο ή στον ξύπνιο τους παράξενα όνειρα να του τα κοινοποιήσουν,πιστεύω ότι περιμένει κάτι που δεν μπορεί να παρακάμψει το ένστικτό του
    και προσπαθεί να μας μεταφέρει την αγωνία του για το αν θα σπάσει την ακολουθία του τρόμου που ζούμε,- αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο,- προσπαθώντας να πιαστεί από κάπου
    από το παραμικρό για τους περισσότερους από εμάς αδιάφορο σημάδι μήπως καταφέρει και προσδιορίσει την πηγή εκπομπής- την προέλευση της προειδοποίησης που λαμβάνει
    γιατί την λαμβάνει όπως και πολλοί άλλοι που το τελευταίο διάστημα έχουν ανεξήγητα
    κακή διάθεση, πλάκωμα και στεναχώρια χωρίς να μπορούν να το προσδιορίσουν την αιτία
    Για πάμε… ο παππάς στο νερό σηκώνει τα χέρια και ζητά συγχώρεση πρίν το τέλος του
    οι εικόνες του του άλλου στο σπίτι δεν καίγονται
    το εικονοστάσι δεν καίγεται- να το βάψανε για να το φωτογραφίσουν δεν ξέρω-
    μοτίβο 0-1-1
    αγόρι 13 ετών
    κοριτσάκια 9 ετών
    μοτίβο 0-1-1
    ο άλλος λέει ότι έκανε σήματα ΜΟΡΣ με τον φακό του κινητού απο την παραλία σε αυτούς
    που τον ψάχνανε και δεν τον εντόπιζαν …κινητό με εφαρμογές κλπ το 2018 με κινητό που έχει όλα τα καλούδια αν δεν ξέρεις ΜΟΡΣ ,,σε κλαίγανε,, ? μαλλον πάμε πίσω στον χρόνο
    με σύγχρονο εξοπλισμό αλλα πόσο πίσω
    από πότε το 0-1-0 έγινε 0-1-1 μάλλον από τότε που οι τελείες άρχισαν να έρχονται όλο και πιο κοντά και η αλήθεια δεν ξεκινά από εκεί που τελειώνει το ψέμα αλλά λίγο πριν και το ψέμα δεν τελειώνει εκεί που αρχίζει η αλήθεια αλλά λίγο μετά.
    Έκανα αναφορές σε καταστάσεις που με έχουν ρημάξει ψυχολογικά αυτές τις μέρες που δεν μπορώ να διαχειριστώ που με τσάκισαν και που θα στοιχειώνουν για χρόνια αλλά η γραμμή του αίματος είναι αναίσθητη και αδιάφορη, δεν εκδικείται. Θυμίζει και συνεφέρει
    αυτούς που την χλευάζουν .
    ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΥΤΕ Η ΛΥΠΗ
    Πριν λίγες μέρες απαγόρευσαν οι….αρχές στούς απογόνους των πεσόντων του έπους του 40 να παραβρεθούν σε κάτι… δεν θυμάμαι τι ακριβώς
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τι ,που ,πως ,ποιός Αλέξανδρος ,ποιά Ηπειρος ποιο αίμα ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΣ
    ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΕΙ

  22. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 07/29/2018 @ 4:34 ΜΜ

    Αυτοί είναι ικανοί ως και το νερό να δηλητηριάσουν! Παντού καταστροφή! Για να φύγουν όμως, δεν φεύγουν! Με τίποτα δεν θα αφήσουν την καρέκλα,εκτός κι αν τα αφεντικά τους το θελήσουν!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*