Διαφημίσεις

Επέκρινε εμμέσως όσους από τους υπουργούς του δεν ανέλαβαν την ευθύνη για την ανείπωτη καταστροφή με τους 87 νεκρούς

– Πώς αποδοκίμασε Τόσκα και Τζανακόπουλο επιχειρώντας να συνταχθεί με όσους επέκριναν την χθεσινή συνέντευξη-παρωδία
– Προανήγγειλε απόδοση ευθυών με απολύσεις υπουργών ή ανασχηματισμό «αφού εκλείψει και η τελευταία εστία κινδύνου» σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε σκοπό να αποδράσουμε»

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής, που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 87 ανθρώπους.

«Δεν είμαστε εδώ για να διαιωνίζουμε την όποια εξουσία μας έδωσε ο ελληνικός λαός, διαιωνίζοντας τα λάθη» είπε ο κ. Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία του. Κατήγγειλε γενικά και αόριστα «προσπάθειες εκμετάλλευσης της τραγωδίας».

«Ζήτησα εκτάκτως να συνεδριάσει το υπουργικό. Ίσως η πιο βαριά στιγμή της κυβερνητικής θητείας. Με διακατέχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Πόνος, συντριβή για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, αλλά και αγωνία» ανέφερε αρχικά στην εισήγησή του.

Μετά το φιάσκο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου Τόσκα-Τζανακόπουλου, που προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη από την επιλογή των υπουργών να αυτοαποθεωθούν υποστηρίζοντας ότι αν ευρίσκονταν ξανά αντιμέτωποι με μία πυρκαγιά σαν αυτή που κατέκαψε το Μάτι δεν θα άλλαζαν το παραμικρό από τις ενέργειές τους, ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να εξευμενίσει τους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι ο θάνατος των 87 συμπολιτών μας από την πυρκαγιά στο Μάτι είναι η μεγαλύτερη κρίση που περνά η κυβέρνησή του, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία και αποστασιοποιήθηκε από τους κυρίους Τόσκα και Τζανακόπουλο τους οποίους φωτογράφισε ότι «υπερβάλλουν σε δικαιολογίες για να μειώσουν τις ευθύνες».

Με την επιλογή του αυτή, ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε πολιτικά τους υπουργούς του που στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης δήλωσαν περήφανοι για τους χειρισμούς του και μάλλον συντάχθηκε με την στάση των δημοσιογράφων που έθεσαν ερωτήματα τα οποία αναδείκνυα τις ευθύνες, πράξεις και παραλείψεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης και των υπευθύνων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που χειρίστηκαν την καταστροφή της Δευτέρας με τα γνωστά, φρικτά, αποτελέσματα.

Και συνέχισε: «Αγωνία, αν πράξαμε σωστά σε όσα έπρεπε να πράξουμε. Αν αντιδράσαμε σωστά τις κρίσιμες ώρες, αν μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω, να σώσουμε έστω και μια ψυχή από αυτές που έφυγαν. Δεν αποφεύγω και τη σκέψη ή το φόβο, μήπως από κάποιο αίσθημα αυτοσυντήρησης διαπράττουμε το ίδιο λάθος που διέπραξαν άλλοι. Γι’ αυτό να είμαι ειλικρινής».

Κινούμενος στη γραμμή που έχει χαράξει εδώ και ημέρες, εις ό,τι αφορά τα βαθύτερα αίτια που κατά την κυβέρνηση προκάλεσαν την πολύνεκρη τραγωδία από τη φωτιά στις οικιστικές συνθήκες στο Μάτι, είπε: «Οι στρεβλώσεις παραμένουν, όσο τα αυθαίρετα είναι εκεί και δεν γκρεμίζονται, όσο τα ρέματα δεν καθαρίζονται όσα η πρόσβαση στην παραλία δεν είναι ανεμπόδιστη».

Και συνέχισε: «Αγωνία, αν πράξαμε σωστά σε όσα έπρεπε να πράξουμε. Αν αντιδράσαμε σωστά τις κρίσιμες ώρες, αν μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω, να σώσουμε έστω και μια ψυχή από αυτές που έφυγαν. Δεν αποφεύγω και τη σκέψη ή το φόβο, μήπως από κάποιο αίσθημα αυτοσυντήρησης διαπράττουμε το ίδιο λάθος που διέπραξαν άλλοι. Γι’ αυτό να είμαι ειλικρινής».

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσω την αλυσίδα των χαρακτηρισμών των εύκολων καταδικαστικών αποφάσεων, της χωρίς όρια και σεβασμό στους νεκρούς κριτικής. Αυτή οδηγεί στη συσκότιση της αλήθειας για μια μικροπολιτική σκοπιμότητα. Οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν. Το λιγότερο που οφείλουμε στη μνήμη τους, είναι σεβασμός» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, για να υπογραμμίσει αμέσως μετά: «Σας κάλεσα σήμερα, γιατί θέλω να αναλάβω ακέραια, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου και του λαού, την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία».

«Εμείς δεν θα επιχειρήσουμε ποτέ να αποδράσουμε από τις ευθύνες μας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πέρα και έξω από τις εμφανείς προσπάθειες εκμετάλλευσης της τραγωδίας, έχει σημασία και η αυτοκριτική, σημείωσε ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να το επωμιστεί αυτό. Παράλληλα, τόνισε ότι θα προχωρήσει στην κατάρτιση ενός οικιστικού σχεδίου, το οποίο θα αντιμετωπίζει τις στρεβλώσεις δεκαετιών. «Αν χρειαστεί να σπάσουμε αβγά, να δουλέψουν μπουλντόζες, να υπάρξουν συγκρούσεις, ας γίνει» τόνισε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια».

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ενδείξεις εμπρησμού πίσω από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και επέμεινε ότι δεν πρόκειται να μπει σε «κυνήγι μαγισσών» ή να υιοθετήσει σενάρια. «Αν στόχος των δραστών είναι να πλήξουν την κοινωνική συνοχή, να δημιουργήσουν αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, τότε ίσως ξαναπροσπαθήσουν» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, καλώντας σε εγρήγορση κρατικού μηχανισμού και εθελοντών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα ανακτά, σε λίγες ημέρες, την οικονομική της κυριαρχία (σ.σ. με την έξοδο από το Μνημόνιο στις 20 Αυγούστου) και τόνισε ότι δεν μπορεί η χώρα να αντιμετωπίζει θέματα ασφάλειας σε μια τέτοια κρίσιμη καμπή, που ανακτά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο.

Δεν αντικαθιστά τώρα τους εμπλεκόμενους με την πυρόσβεση

«Οι αποκεφαλισμοί την ώρα της μάχης, που είχαν γίνει κανόνας σε προηγούμενες τραγωδίες, δεν αποτελούν πράξη πολιτικής γενναιότητας» είπε ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα προχωρήσει τώρα σε απομακρύνσεις των εμπλεκόμενων αρμοδίων υπουργών, όπως ο Νίκος Τόσκας.

«Πολύ περισσότερο, η εύκολη καταδίκη και ο αποκεφαλισμός των πυροσβεστών, αστυνομικών, στρατιωτικών που έδιναν και δίνουν τη μάχη με κίνδυνο της ζωής τους» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε κάνοντας ειδική αναφορά «στους λιμενικούς που στη θάλασσα γλύτωσαν από θάνατο εκείνο το βράδυ εκατοντάδες συνανθρώπους μας».

«Εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να αποδράσουμε» συνέχισε.

«Το καλοκαίρι δεν τελείωσε και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε» επισήμανε ο κ. Τσίπρας. Με έμμεσο τρόπο χαρακτήρισε και πάλι τις πολύνεκρες πυρκαγιές ασύμμετρα φαινόμενα, κάνοντας λόγο για απειλές που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν «με συμμετρικό» τρόπο.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη της τραγωδίας στο Μάτι”
  1. Ποια πολιτικη ευθυνη αναλαμβανεις Αελξουκο μου?

    Ποιο ειναι το κοστος?

    Τι ειναι αυτες οι μαλακιες?

    Ελα εδω περα στα σχολια να σου πω τι να κανεις για να γλυτωσεις τα χειροτερα γιατι ετσι οπως τα εχει κανει δεν σε σωζει τιποτα.

    https://katohika.gr/ellada/peite-anoichta-stous-ellines-polites-poios-epitethike-stin-ellada/

  2. ..ειναι αργα πια για συγνωμες
    ..το δωρακι σας

    Κοτζιά άκουσα ετοιμάζεσαι
    να πας ενα ταξιδάκι
    κουράστηκες με τα σκοπιανα
    να λες “ναι” σε όλα.

    Ελα και σου ‘χω προορισμό
    σούπερ διακοπούλες
    με έξτρα για το πρωινό
    gay pride δοσούλες.

    Πήρα η ίδια τηλέφωνο
    και μίλησα στον Άδη
    ήθελα να βεβαιωθώ
    αν έχει εκεί θεσούλες

    Χάρηκε που με άκουσε
    Φίλος καλός Τού Πατρώς μου
    κοντά κοντά τα σπίτια μας
    τα λέγαμε όλη μέρα

    Αυτό το αγόρι το στρουμπουλό
    που σφάζονται τα κορίτσια
    μόλις τον δουν τρελαίνονται
    και τον εθέλουν όλες.

    Όνειρο κάθε γυναικός
    έναν τέτοιο ” άντρα” ποθούνε
    να πέφτει στο κρεβάτι τους
    για να τρελαθούνε

    Αυτό το παχουλό κορμί
    που το ποθούνε όλες
    τον μπόμπο εθυμήθηκα
    απ’ τα τυρογαριδάκια.

    Κουράστηκε το αγόρι μας
    απ τα πολλά ταξίδια
    Αθήνα-σκόπια το έκανε
    Πατήσια-Κολωνάκια

    Θέλει λίγο ξεκούραση
    του πήραν το κεφάλι
    βαρέθηκε να συζητά
    με τον ζάεφ στα σαλόνια.

    Ήταν “μικρός” και ο μισθός
    έβαζε και απ την τσέπη
    Χρεώθηκε και τα ταξιά
    και όλες τις ανέσεις.

    Ήταν “βαρύ” το έργο του
    δεν του φτανε ο χρόνος
    χρόνια τώρα το συζητά
    αν θα τα λέμε σκοπιανά
    ή γεμιστές κουράδες.

    Βγήκε και στην τηλεόραση
    μας είπε και “ιστορίες” ,
    δήθεν για απαλωτρίωση
    και άλλες μαλακίες..

    Έμαθε, βλέπεις, καλά το ποίημα του
    με τις μπουρδολογίες
    δεν ξέρω αν είχε ότο κιού
    όταν έλεγε τις βλακείες.

    Μάλλον σόι του ειναι και αυτοί
    και μας ήρθε μετανάστης
    και μέσα σε τρεις γενιές
    έγινε και δυνάστης.

    Δεν εξηγείται με την λογική
    αυτή η συνωνυμία,
    ένας Κοτζιάς ήρωας
    και ένας κοτζαμπάσης.

    κοτζιά, η Δόξα θέλει Αρχές
    Ανδρεία και Δυνάμεις,
    για κοίταξε τα μούτρα σου
    – μοιάζεις με σκατοκλάστης.

    Γι αυτό Άδη μου, πρόσεξ’ τον
    είναι σπάνια ράτσα
    να μην χαθεί το ” είδος” του
    και πάθουμε στραπάτσα.

    Θέλουμε πλήρες πρωινό
    σπα μέσα στα καζάνια
    και αν δεν στοιχιζει ακριβά
    βάλε και λίγο παράνοια

    Ύστερα έχει φαγητό
    έξτρα δημιουργίες
    ο καλύτερος σεφ τού..κόσμου μας
    θα φτιάχνει αλχημείες.

    Κουράδες ω γκραντέν με εμμετό
    σάλια με πιπερόνι
    διάροιες με σος αλατιού
    για έξτρα απολαύσεις.

    Θα χει και σινεμά βραδυνό
    κάτω απ τ’ αστέρια
    θα βλέπετε την άβυσσο
    και εκρήξεις σωματιδίων.

    Big bank και nova
    θα παίζει όλη “μέρα”
    να μάθετε απ την αρχή
    πως έγινε η πατέντα.

    Θα είναι και αμφιθεατρικό
    θα χει 3D εικόνες
    ο ήχος, δε, θα ακούγεται
    απ’ όλες τις οθόνες.

    Θα είναι πουλυ εντυπωσιακό
    θα σας ζηλεύουν όλοι
    να βλέπεις βόρεια τον Δράκοντα
    και νότια την Κασσιόπη.

    Δεξιά αν στρίψεις θε να δεις
    Καρκίνο και Ανδρομέδα
    αριστερά μην κοιταχτείς
    θα κλάσεις απ την φοβέρα.

    Φτιάχτηκε Άδης σούπερ νιού
    δεν έχει ξαναγίνει
    μοντέρνος, υπερσυγχρονος
    σε στυλ μπαρόκ τσαντήρι.

    Εκτος απο τα κλασικά
    θα έχει και τα νεα
    έξτρα ψυχοσωματικές
    με έκσταση απ την Ρεα.

    Μάλλον, Άδη μου κσλέ
    θα σου ρθει πολύ πελατεία
    έμαθα ετοιμάζονται
    και απ την “δημοκρατία”

    Κοίτα να το “φχαριστηθουν”
    δεν θέλω ανταρσία
    και τι θα κάνουμε μετά
    αν δυσαρεστηθούν τα κοπρία.

    Και στείλε τον λογαριασμό
    στον Έλλην το κορόιδο
    τόσα δις ευρώ πληρώσαμε
    να μας δουλεύουν τα ζώα.

    Και πληρώνουμε τοις μετρητής
    οχι με κάρτες και visa
    κατάρες, διαολόστημα
    βρισιές απ’ την αηδία!

    Θα ρθουν και οι “σύντροφοι” μαζί
    α, τι ευτυχία?
    Θα χουν παρέα εκλεκτή
    να παίζουν μαλακία.

    Θα ρθουν με τις γυναικες τους
    να κάνουν “θεραπεία”
    έξτρα σπα στην μούρη τους
    με σκατοθεραπεία.

    Θα ρθει και ο πανούλης μας
    που ξέρει τα λημέρια,
    “δεν συμφωνούμε μεν, αλλά..”
    δεν ρίχνουμε τούς φίλους.

    Παλιός γνωστός σου είναι κι αυτός
    καμμένος απο χέρι
    τα έπαιξε τα ρέστα του
    με όλες τις ανέσεις.

    Πάρε και τον μπουμπούκο μας
    να τους μιλάει αιώνια
    Να τον εκάνουν και αρχηγό
    στις κόλασης τα εδρόνια.

    Θα χουν πολλά ενδιαφέροντα
    να λένε στους αιώνες
    Άλλωστε, ο κόσμος φτιάχτηκε
    πριν 13 … δις αιώνες!

    Κράτα τους καλά εκεί
    και θα σου στέλνω φρέσκους
    μην τυχόν και πλήξουνε
    με τόσες πολλές… “ανέσεις”.

    Και κοίτα και το .. επιδόρπιο
    δεν τρώνε οτι να ‘ναι,
    γίναν χοντροι οι κώλοι τους
    απ’ τα εκλεκτά μεζέδια.

    Α, και μην ξεχάσω και αυτό
    μια τελευταία χάρη
    στέλνε μας κανένα βιντεοκλιπ
    μέσα απο τους δορυφόρους.

    Θέλουμε, τώρα εμείς
    να τους ψυχολογάμε
    να βλέπουμε τις φάτσες τους
    και απ’ τα … γέλια να σκάμε?

  3. όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. διότι αναλαμβάνω τη πολιτική ευθύνη σημαίνει παραιτούμαι. Δεν σημαίνει αναλαμβάνω τη πολιτική ευθύνη για να με ξεφορτωθείτε. Αλλά αυτοί συνεννοούνται με την Αμερικάνική Πρεσβεία και τον Πάιατ για το τι θα κάνουν. Ούτως οι άλλως οι Αμερικάνοι δημιούργησαν την όλη κατάσταση, πέρα από τις ζώνες που ανέφερε ο Βελόπουλος και το ποιοι ωφελούνται. Η καταστροφή αυτή προέρχεται από τη στρατιωτική υπηρεσία των ΗΠΑ

  4. -ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ-. ΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!!

  5. Εγω ξερω οτι οποιος αναλαμβανει την ευθυνη ….πρεπει μα συλαμβανεται ….γιατι αυτο που εγινε στο Ματι ειναι εγκληματικη ενεργεια …..Γιατι επομενως δεν εχει ακομη συλληφθει ;;;;;; Οι εισαγγελεις δεν ακουνε ;;;;;;

  6. Δωστε βαση σε αυτα που εγραψε ο Γερμανικος τυπος..Ο μηνας εχει ακομη και οσα γραφτηκαν κατι προμηνυουν νομιζω.
    Εχω την εντυπωση πως οι πολλες χαρες του συριζανελ στην Αμερικη εχουν δυσαρεστησει τους Γερμανους παρα πολυ και δεν αποκλειεται η καταστροφη στο ματι να ειναι δουλεια των Γερμανων για να τους ριξουν με οποιο κοστος.

    1. Εκτος αν τον Καμμενο τον εχουν παρει με το μερος τους οι Γερμανοι (για αυτο και φωτογραφισε το ΝΑΤΟ) και τον Τσιπρα οι Αμερικανοι, κοντρα χοντρου-λιγνου/Γερμανιας-Αμερικης? Θα βγαλουν το χοντρο απ τη μεση ? Αυτος ηταν που εφερε τη μοναδα αστυνομιας των Γερμανων στο Κιλκις ? Αυτη η κοντρα Γερμανιας με Αμερικη θα μας φερει μεγαλες θλιψεις αν δεν απαλλαγουμε απο αυτη την κυβερνηση φρανκεσταιν, πρεπει να ξηλωθουν και να κρεμαστουν ολοι τους , η κατασταση ειναι “shoot first ask questions later”, παιζουν πολυ χοντρα και επικινδυνα παιχνιδια στην πλατη μας.

  7. αγαπητοι το βαρελι δεν εχει πατο …το κακο ειναι οτι το συνηθισαμε ..αντε καλη μας ορεξη ..ερχονται πολλα αλλα πιατα με μεζεδακια απο την κουζινα του Αλεξη

  8. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ .
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΦΟΥΡΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΞΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

  9. Απλα να πω σε οτι αφορα αυτο που λεει ο Βρικολακας οτι παιζει και αυτο καθως μαλιστα το μονο σιγουρο και σε αντιθεση μαλιστα με καποια πραγματα που ακογονται ειναι οτι βασικα αυτο ειναι ενα χτυπημα που ειτε στοχευει και την κυβερνηση ειτε δεν την υπολογιζει και ολα τα υπολοιπα που ακουγονται ειναι εκτος λογικης και αυτο ειναι αλλωστε ενα συνηθες φαινομενα μεσα στα αποκαιδια της εθνικιστικης συνειδησης που ειναι ενα τραγικο φαινομενο στις μερες μας.

    Απλα να αναφερω οτι καποιος θεοκαπηλος κατηγορουσε τον/την (δεν μπορω να διακρινω) Πανδια οτι ειναι του Συριζα γιατι νομισε οτι καπου ειπε οτι χαρηκε για τις φωτιες και που καηκαν ανθρωποι. Δεν μιλαμε λοιπον για οπαδο του Συριζα αλλα αναφερω αυτο το γεγονος καθως ειναι και αυτο μια εκφραση της αρρωστημενης συνειδησης που κυκλοφορει που συνιστα οτι μαλιστα οι Συριζεοι και γενικα οι αριστεροι θα μπορουσαν να χαρουν με μια τραγωδια που εγινε διπλα απο το σπιτι τους.

  10. http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A3%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%8E/ ειναι φονιαδες και πρεπει να δικαστουν σε ειδικα δικαστηρια ως ασυνηδειτοι και ψυχοπαθεις εγκληματιες.κρυβανς τους 8 του ερντογαν στο ματι.συντονισμενη επιθεση.θυματα ακηρυχτου πολεμου ολοι οι ελληνες.

  11. Καθαρά ρητορική δήλωση του τσιπρα προς τον πιο αφελή λαό του πλανήτη. Ο αντίστοιχος τσιπρας της Ιαπωνίας αν είχε συμβεί εκεί αυτό το τραγικό γεγονός θα είχε ξεκοιλιαστει με χαρακίρι.

  12. Ετσι τους εκπαιδευσαν αυτους και τους γιαπωνεζους οι φραγκισκιανοι καλογεροι-ασιατες χριστιανοι ενω ακομη οι ”’εκπαιδευτες”’ γαμουν και δερνουν σαν σχιστοματηδες πλεον και σαν βουδιστες και σαν ινδοιστες και σαν ”’παλι’καροι” σπαθομαχες του κωλοχολιγουντ .

  13. Καθαρά ρητορική δήλωση του τσιπρα προς τον πιο αφελή λαό του πλανήτη. Αν το τραγικό αυτό γεγονός συνέβαινε στην Ιαπωνία ο αντίστοιχος τσιπρας θα είχε ξεκοιλιαστει με χαρακίρι. Γνωρίζουν όμως οι κοιβερνωντες την τουρκική παροιμία που λέει : το γινατι του ρωμιου κρατάει τρεις μέρες.

  14. Αφού λοιπον,η θνήσκουσα χαζαρο-μαφια,δεν μπορεί να κτυπηση τον γάιδαρο,κτυπά τους αμάχους,το σαμάρι.Η βρωμιαρα daily mail των Ρότσιλντ,προειδοποίησε για το κακό,ο ομπαμιας παρέδωσε αναγκαστικά στην ερπετού Μέρκελ,στην εβραϊκή χαζαρο-μαφια,τα σκήπτρα.Γιατί πήγε ο Α \ΓΕΕΘΑ ρώσος στην βρωμιαρα ;χαχαχαχα !βρωμιαρηδες και σκατιαρηδες υπάλληλοι νεοταξιτες τσογλαναραδες,κολοπαιδα του σορός ,έχετε μήνυμα απο τους ομοσπονδιακους,θα πάτε να βρείτε τον Ροκφέλερ,μπρεζινσκι,Μπους και Ρότσιλντ,κασογκι,μπιν Σαλμάν,σκατοψυχοι,βουτηξατε τα φιδοχερα σας στο ανθρωπινο αίμα,αρε κολοπαιδο που παριστάνεις τον πρωθυπουργό,έπρεπε να σου είχε σπάσει το εβραϊκό κεφάλι,τοτε,στο λύκειο της Καισαριανής,τα εμετικά σου,να τα λες στους κολοπαιδαραδες που σε περιτριγυρίζουν,όχι σε εμας.Σκατιαρηδες…έχετε προειδοποιηθει.Τον βρήκα τον καριολη τον παιδοφιλο,το παιζει ανάπηρος.Και εσείς οι υπόλοιποι….μην χαλαρωνετε,το θηρίο σπαρταραει και ξερναει ακόμα θάνατο επανω μας,ποδιτσα…ηξερες για το κακό,σε είχαν ενημερωσει,ρεμαλια…το νου σας στις ποδιτσες σας,γιατί με αυτές θα πνιγειτε.

  15. Το σκιτσο του Αρκα ειναι το ποιο ευστοχο και οι εγκληματικες οργανωσεις αναλαμβανουν την ευθηνη ,επομενως οχι απλα να παραιτηθουν αλλα και να δικαστουν γιατι ειναι εγκληματιες.Αυτο το πραμα ομως δεν παιρνει απο λογια .

  16. Παιδια οσο και να φωναζετε δεν σας ακουει κανεις, μονο το κινητο σας και ο υπολογιστης.

  17. …Ξέρεις κάτι “Πρωθυπουργέ”!-Εγώ ΑΝ ΑΝΑΛΆΒΩ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΝΑ ΣΕ ΒΡΊΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σαν ανάξιο ,θα με μπουζουριάσουν,ενώ εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις στην “δημοκρατία” “μας”χωρίς ΚΑΜΙΑ ευθύνη λόγων και έργων,ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ,Ο Μόνος υπευθυνος σ’αυτήν την χώρα είναι ο Λαός,και κανένας μα ΚΑΝΈΝΑΣ απο τους υποτιθέμενους άρχοντές του!

    1. …Επομένως καθίστε στο λουσάτο παχνί σας,απολαύστε τις κοκορομαχίες σας(στις κότες αρέσουν κάτι τέτοια),και αφήστε τον αγράμματο ΛΑΌ(ΠΟΥ ΒΆΣΕΙ ΣΧΕΔΊΟΥ ΤΟΝ ΚΆΝΑΤΕ)ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ!…Να είστε σίγουροι, πολύ καλλίτερα από εσάς θα τα καταφέρει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *