17:24 - 27/07/2018

Πως Γίνετε Να Πιστεύεις Ότι Η Συναυλία Των Iron Μaiden Ήταν…. Tελετή;

Διαφημίσεις

Κατά αρχάς θα ήθελα να δηλώσω πως δεν είναι τελετή μόνο η συγκεκριμένη συναυλία και μόνο από το συγκεκριμένο συγκρότημα.

Πριν καιρό είχα κάνει μια μεγάλη αναζήτηση για τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της ηλεκτρονικής μουσικής, στα όποια και είδαμε μαζί τι σημαίνει βιομηχανία της μουσικής, ποιοι είναι από πίσω και τι προκαλούν.

Ποιοι Είναι Πίσω Από Τα Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής Στην Καλιφόρνια Των ΗΠΑ Μέρος 4ο (Οι Αποδείξεις)+18

Όπως η βιομηχανία του θεάματος και κάθε βιομηχανία που επηρεάζει τις αισθήσεις των πολλών, είναι στην υπηρεσία των σκιών.

Οπότε, αυτή η προσέγγιση των πολύ μεγάλων συναυλιών που συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, πρώτα ξεβόλεψε τα δικά μου μουσικά ακούσματα, με έκανε να σκέφτομαι τελείως διαφορετικά για αυτό που πιο πριν αποκαλούσα διασκέδαση ή ψυχαγωγία….και αυτό γιατί έχουν εισβάλει περίτεχνα και θα μπορούσαμε να πούμε αθόρυβα στην ψυχαγωγία μας.

Θέλω να το δούμε αντικειμενικά, με στοιχεία που μαρτυρούν ότι πέρα από ένα φαντασμαγορικό σόου, που σίγουρα ήταν, όπως πολλά αλλά σόου , ήταν και μια καλοστημένη τελετή με συμβολισμούς και μηνύματα για τη συνέχεια, για το μέλλον, αφού συντόνισε την δύναμη 36000 ψυχών.

Δεν φτιάχνουμε το μέλλον μας ακριβώς εμείς, ανεπηρέαστοι…κάποιοι…. κάτι μας επηρεάζει να φτιάξουμε το μέλλον που έχουν σχεδιάσει αυτοί οι κάποιοι για εμάς.

Η τελετή που είδαμε διοργανώθηκε στις 20 Ιουλίου, 3 ημέρες πριν την πολύνεκρη τραγωδία/ θυσία που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Στη “συναυλία” λοιπόν αυτή, βρίσκεται μπροστά στη σκηνή και σε περίοπτη θέση χλευασμού ένας μεγάλος Σταυρός, οπού ο τραγουδιστής τον κάνει κρεμάστρα, τον περιφέρει λες και είναι γλειφιτζούρι και μετά τον πετάει με απαξιωτικό τρόπο…. κάπου.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν σε τέτοιες συναυλίες, αν και δεν συμφωνώ διότι με προσβάλει σαν χριστιανό…. αλλά συμβαίνουν, όπως συμβαίνουν και διάφορα στα δικά μου ακούσματα.

Όμως έρχεσαι σε ένα κράτος ορθόδοξο, υποτίθεται, που το σύμβολο της σημαίας του εμπεριέχει αυτό που εσύ χλευάζεις, αυτό το οποίο εκφράζει την πίστη για την οποία χύθηκαν ποτάμια αίμα, το 1821, το 1921, το 1940………………..και το περιπαίζεις;

Εκεί λοιπόν στο σημάδι του Σταυρού εμφανίζεις και τη θυσία στο πλήθος που οι περισσότεροι, όχι όλοι, σε επευφημούν για τη μαρκετιστικη όπως νομίζουν κίνηση σου και αγνοούν την συμβολική κίνηση σου μέσα στο matrix, εκεί που τα σύμβολα και οι έννοιες είναι ουσία… είναι ενέργεια.

Γιατί ο Σταυρός, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, συμβολίζει τη θυσία!!!….αυτό μας είπαν από τη σκηνή, σε αυτές τις ενέργειες συντόνισαν το πολύ μεγάλο πλήθος…μια θυσία που όπως είδαμε δεν άργησε να έρθει…96 ώρες μετά.

Έπειτα, σε κάποια στιγμή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος δια μικροφώνου δήλωσε ότι “κάποιες φορές για να αποκτήσει κανείς την ελευθερία του, ο μοναδικός τρόπος είναι με το να χυθεί αίμα”.

Καταλαβαίνουμε το συντονισμό αυτή της έκφρασης…;

Καταλαβαίνουμε ότι μας έδειξαν κάτι που θα δούμε στη συνέχεια στη χώρα μας…;

Ότι οι μαύροι πίσω από το συγκρότημα έχουν σχεδιάσει το πολιτικό αδιέξοδο και το διχασμό μας;

Αυτό δηλαδή που εντοπίσαμε μέσα στο χρόνο και το γράψαμε πριν καιρό από αυτήν εδώ τη στήλη, ότι θα φανερωθεί εντέχνως η γύμνια του πολίτικου συστήματος της χώρας…. ότι το Σκοπιανό αυτό το σκοπό εξυπηρετεί….έχει αυτή την αποστολή και όχι να λυθεί;

Η τελετή που θα φέρει την οποιαδήποτε θυσία θα έχει αποτέλεσμα τη θλίψη… και η θλίψη, με το πέρασμα του χρόνου, θα μεταμορφωθεί σε οργή…το είδαμε σήμερα με τον αντιδήμαρχο Μαραθώνα και τις σφαλιάρες που έτρωγε…και αφού κάτι τέτοιο εκδηλώθηκε στο πεδίο, θα έχει συνέχεια…

[το κρατάμε διότι συνέβη και κάτι άλλο σήμερα στο πεδίο, σημάδι που δείχνει τον πολιτικό κόσμο, που στοχεύει πολιτικά πρόσωπα το αμέσως επόμενο διάστημα..και ακούει στη λέξη ….βία]

Δεν ξέρω αν πιάνεις όλο αυτό το συντονισμό της βραδιάς εκείνης… τον συγχρονισμό γεγονότων που σαν ντόμινο πέφτουν μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο…20….23…26 και μας δημιουργούν νέα δεδομένα στην αντίληψη μας, κατασκευάζοντας συνθήκες που είναι κατά της ανθρώπινης ζωής.

Συντονισμός και με τη βία λοιπόν, απέναντι στην εξουσία, στο σύστημα, σε μια χώρα που είναι βουτηγμένη στα μνημόνια από το 2010 και η εξουσία διαβρωμένη όσο ποτέ άλλοτε…αλλά το ίδιο και η κοινωνία.

Όμως….το 2011 είχε ξαναεπισκέφτει τη χώρα μας το συγκεκριμένο συγκρότημα, στις 17.6.2011.

Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται, αλλά μετά από μερικές ήμερες, στις 29.6.2011, ψηφίζονταν στη Βουλή αυστηρά μέτρα λιτότητας……την ώρα που η Βουλή από έξω θύμιζε πεδίο μάχης, όπου χαρακτηριστικό των κινητοποιήσεων τότε ήταν οι αποδοκιμασίες και ορισμένες φορές οι προπηλακισμοί σε βάρος πολιτικών όλων των κομμάτων, αυτό δηλαδή που αθόρυβα επιχειρείται το διάστημα το οποίο βρισκόμαστε….την ώρα που ο αριθμός του Κτήνους έρχεται αρχές του 2019.

Τέλος, στη συναυλία στις 20 Ιουλίου, ακούστηκαν 2 τραγούδια που το ένα δεν είχε παιχτεί ποτέ σε live τους, το Alexander the Great και το «Flight of Icarus».

Το πρώτο βγήκε στη κυκλοφορία το 1986 και το δεύτερο ακούστηκε ξανά live για πρώτη φορά…..μετά από το 1986!

Τιμής μας θα πουν κάποιοι…

Μάλλον όχι…

Το έτος 1986 είχαμε δυο μεγάλα γεγονότα, ένα το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνομπίλ και δεύτερο ο μεγάλος σεισμός στην Καλαμάτα.

Ας τα κρατήσουμε αυτά τα δύο, οι μνήμες.. ο χρόνος …το αποτύπωμα που αφήνουν γεγονότα μέσα σε αυτόν…η ανάσυρση τους στην πραγματικότητα μας….ας κλείσουμε εδώ.

Τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καμπανάκι, άλλο ένα στα πολλά που μας προειδοποιούν για τη συνέχεια.

Γιατί δεν μαύρισε μόνο το μέρος, μαύρισε και η συνέχεια..

Και θα πρέπει, έστω στο πίσω μέρος του μυαλού μας, να έχουμε ότι…ότι αγαπάμε μπορεί και να σκοτώνει…έχει πολλές εφαρμογές στη ζωή μας κάτι τέτοιο.

Πτήση του Ίκαρου

Καθώς ο ήλιος χαράζει πάνω από το έδαφος
Ένας γέρος στέκεται επάνω στον λόφο
Καθώς το χώμα ζεσταίνεται από τις πρώτες αχτίδες φωτός

Ένα κελαΐδισμα σπάει την ηρεμία

Τα μάτια του είναι πυρωμένα
Δες τον παράφρονα στη ματιά του!

«πέτα στο δρόμο σου, σαν αετός!!
Πέτα ψηλά ως τον ήλιο!
Στο δρόμο σου, σαν αετός
Πέτα, ακούμπα τον ήλιο, ναι!»

Τώρα το πλήθος σκορπά και το νεαρό αγόρι εμφανίζεται
Κοιτάει το γέρο στα μάτια
Καθώς απλώνει τα φτερά του και φωνάζει στο πλήθος
«στο όνομα του θεού, του πατρός μου, πετάω!»

Τα μάτια του φαίνονται τόσο φωτεινά
Καθώς πετάει με τα φτερά ενός ονείρου
Τώρα ξέρει, ο πατέρας του των πρόδωσε
Τώρα τα φτερά του γίνονται στάχτες, στάχτες ο τάφος του!

«πέτα στο δρόμο σου, σαν αετός!!
Πέτα ψηλά ως τον ήλιο!
Στο δρόμο σου, σαν αετός
Πέτα, ακούμπα τον ήλιο, ναι!»

Πέτα στο δρόμο σου, σαν αετός!
Πέτα ψηλά ως τον ήλιο!
Στο δρόμο σου, σαν αετός!
Πέτα ψηλά ως τον ήλιο!
Στο δρόμο σου, σαν αετός!
Πέτα ακούμπα τον ήλιο, ναι!

Στο δρόμο σου, σαν αετός πέτα!

Πέτα ψηλά ως τον ήλιο!

Rick

ministryoftruth.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Αλίμονό μας…

  2. Αριστομένης Προβελεγκιος 07/27/2018 @ 5:45 ΜΜ

    ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ!

  3. Σκέψου δηλ όταν τραγουδάει ο Μάλαμας η Μποφίλιου και ο μυτογκαςς ο Χαρούλης τι θα έπρεπε να γίνει ,θεωρητικά πρέπει να μας επιτεθούν εξωγήινοι…

  4. Όπισθεν ολοταχώς!

  5. Γεωργιος 07/27/2018 @ 6:29 ΜΜ

    Δηλαδή οι Iron Maiden κάνουν συναυλίες σε όλο τον κόσμο και σπέρνουν την καταστροφή, ουαου
    Να δεις που αυτοί φταίνε για την ανικανότητα της κυβέρνησης, να μη σου πω ότι φταίνε και για την τρύπα του όζοντος που μεγαλώνει μετά από κάθε συναυλία και σε κάθε τελετή φέρνουν περισσότερα δαιμόνια από αυτή την τρύπα. Επίσης μετά από κάθε συναυλία κάπου ανοίγει και μια καταβοθρα και βγαίνουν οι βελζεβουλιδες με πυρωμενα μάτια και τρέφονται από την ενέργεια των οπαδών.

  6. ..στοχοι χωρις νοημα
    ..συγκροτημα χωρις αξια
    ..αρσενικα χωρις οργανα
    αυτο ειναι οι παγωμενοι νεκροι ανθρωποι

    Οσο για το κτηνος δεν θα χρειαστεί να περιμενει μεχρι το 2019..
    ..τού έχουν ετοιμάσει σερπραηζ κιλντερ εκληψη οσονουπω

  7. Το ότι εσύ άκουσες το alexader the great μάλλον ήσουν σε άλλο live αδερφέ άντε λίγο με τα ότι να ναι

  8. ΕΛΛΗΝΙΣ 07/27/2018 @ 8:13 ΜΜ

    ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΧΛΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΡΓΑΝΑ….ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ….ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ….
    ΝΤΡΟΠΗ………. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ …ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ……”ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΣ”.
    ΑΙΣΧΟΣ….Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  9. Ο καθένας άνα τους αιώνες έχει τους Απόστολους του…… ενάντια στους ανθρώπους. Ο άνθρωπος γεννήθηκε και δεν υπακούει. Ποτέ δεν υπάκουσε.

  10. Ναι, εντάξει, οι Iron Maiden φταίνε για όλα….
    Και δεν μου λες, βρε παλικάρι, στην Αγγλία, από την οποία και κατάγονται, γιατί δεν έχει συμβεί κάποια καταστροφή σε αντιστοιχία με τις περιοδείες τους, εδώ και 40 χρόνια; Ή και στον υπόλοιπο κόσμο, μιας και τα show τους είναι ίδια παντού; Μόνο εδώ πιάνουν; Για να μην αναφέρω πόσες φορές έχουν παίξει Ελλάδα χωρίς να συμβεί κάποια κοσμική καταστροφή. Κάτι τέτοια ακούνε οι Τσίπρες, Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Σαμαροβενιζέλοι κτλ, για αυτό τα ρίχνουν χωρίς θράσος στον στρατηγό άνεμο και στις ασύμμετρες απειλές

  11. Εσύ πες μου που άκουσες το alexader the great ήμουν εκεί και μάθε και λίγα αγγλικά για να δεις τι λέει το τραγούδι shine of the cross άντε πάμε εμπρός πισωωωωω το ακούσαμε και αυτό φταινε οι maiden ,για Τσερνομπίλ χαχαχαχχαχαχχααχ και για μνημονια

  12. Δλδ στην περιοδεία τους περίπου 20 live πάει ο κόσμος καταστράφηκε ρε τι λέτε ρε πάτε καλά είστε καλά για δείτε λίγο τι φταίει

  13. 888 is the winner 07/27/2018 @ 11:59 ΜΜ

    το τραγουδι που εχουν the number of the beast 666 απλα τρολαρουνε θα πουνε τα ζομπι οχι μορε δεν κανανε τελετι τα παλικαρια ειναι του θεου

  14. τρελακιας 07/28/2018 @ 12:58 ΠΜ

    ναι οι maiden φταινε γι αυτο που εγινε εγω λεω να κοψουμε τις ανοησιες… και εγω σας λεω οτι αν υπηρχε θεος δεν θα αφηνε να συμβουν ολα αυτα αλλα δυστιχως για ολα φταινε οι αναξιοι που μας κυβερνανε τοσα χρονια που εδιναν αδιες να χτυσουν μεσα σε δαση.σε ρεματα ο κρατικος μηχανισμος που ειναι ανυπαρκτος το κακο μας κεφαλι που τους ψηφιζουμε τοσα χρονια τωρα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.. και δυστιχως δεν βλεπω να αλλαζουν τα πραματα. τον τελειωμενος και επικυνδινος τσιπρας δυστιχως θα το φαμε λιγο ακομα στην μαπα μετα θα ρθει ο κουλης ο οποιος επισης δεν εχει καποιο οραμα θα εκτελει ξενα συμμφεροντα μετα καποιος αλλος και οι νεοι ελληνες θα φευγουν στο εξωτερικο μεχρι να πεσει αυτη η χωρα σε μεγαλυτερη παρακμη απο οτι ειναι τωρα… νεος κοσμος θα συνεχισει να πεθαινει αδικα και ανουσια απο φυσικες καταστροφες γιατι δεν υπαρχει κρατος να μας προστατεψει αυτη ειναι η πικρη αληθεια

  15. Αυτό που ακομα δεν αντιλαμβάνονται και δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί, η αδυνατούν να πιστέψουν είναι πως….δεν είναι όλοι όσοι ζουν ανάμεσα μας…. Άνθρωποι.
    Ο νοών νοείτω …Καλή Δύναμη!!!!

  16. Σωκρατης Μελας 07/28/2018 @ 4:24 ΠΜ

    Αφου ανελαβε την ευθυνη ο Τσιπρας, δεν φταινε οι Iron Maiden..

  17. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/28/2018 @ 6:11 ΠΜ

    Βασικα ΔΕΝ ειπαν το τραγουδι Alexander the Great. Εδωσαν ραντεβουν για να το πουν στο μελλον και ειπαν απλα τον τελευταιο στοιχο που λεει: Alexander the Great He died of fever in Babylon.

  18. Δες πως παρεξηγήθηκαν οι “φανατικοί” οπαδοί, έσπευσαν να υποστηρίξουν το αγαπημένο τους συγκρότημα.
    Άιντε ρε παρτάλια.

  19. Ψεκασμένος 07/28/2018 @ 10:25 ΠΜ

    Μέχρι και σεισμό στη Καλαμάτα προκάλεσαν

  20. Γιωργος 07/28/2018 @ 2:20 ΜΜ

    ενταξει δεν θα συμφωνησω με τον αρθρογραφο και κατι τετοιοι αποπροσανατολιζουν απ τον πραγματικο κινδυνο με τετοιες αστηριχτες μπουρδες, αλλα πραγματι για να πας να πληρωσεις να δεις τετοια “συγκροτηματα” πρεπει να εισαι μεγαλος μα πολυ μεγαλοτεραστιος ΜΑΛΑΚΑΣ και υπαρχουν αμετρητοι στον κοσμο καιτην Ελλαδα γι αυτο μην απορουμε που κυβερναει ο αλεξης και θα κυβερνησει ο κουλης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*