Διαφημίσεις

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές εκπομπές έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην εκπομπή Κόντρα & Ρήξη ο κ. Βελόπουλος έκανε μια ανάλυση που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, αφού ανέφερε με στοιχεία γιατί κάποιοι έχουν βάλει στόχο την Αττική και την κατακαίνει κάθε καλοκαίρι.

Χωρίζοντας την Αττική σε 6 μέρη, αποκαλύπτεται γιατί η Αττική έχει στοχοποιηθεί λόγω των γεωπολιτικών παιχνιδιών στα Βαλκάνια κι όχι μόνο.

Αναλυτικότερα, δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

voicenews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Κ. Βελόπουλου για την ΑΤΤΙΚΗ: Γιατί την ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ; ΠΟΙΟΙ θέλουν να τη ΣΚΥΛΕΥΣΟΥΝ;…”
  1. Γιατί την ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ; ΠΟΙΟΙ θέλουν να τη ΣΚΥΛΕΥΣΟΥΝ;
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ

  2. O βελoπουλος εχει δoκιμασθεί ρε σεις πειρε 1 εκατ ευρ για να ψηφίσει μνημόνιο επι σαμαρα, ψηφισε ή δε ψηφισε ; μονο οι βλάκες τον ακουνε τωρα

  3. ο γραφικος βελοπουλος ειναι καμμενο χαρτι μετα απο αυτο που εκανε να πουλαει επιστολες του χριστου εξαπατωντας γεροντακια και γριουλες ο ξεφτιλας.
    αλλωστε το ιδιο το σταλινικο καθεστως τον εβαλε να κανει κομα για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη, τον προβαλει παντου γιατι τον ελεγχει τον απατεωνα
    δειτε εδω τι οργια κανει για την κονομα ο ρεζιλας που το παιζει και πατριωτης…

    https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

    https://www.youtube.com/watch?v=ie_q_aAZihU&t=221s

  4. Αυτη ειναι η αληθεια,και αν εχετε καταλαβει τα τσοντοκαναλα κανουν ρεπορταζ οτι ο κοσμος θελει να αφησει τα σπιτια τους και να φυγουν,οπως ελεγαν και για την Μανδρα Αττικης ,πληση εγκεφαλου και προτεπουν τον κοσμο να εγκαταλειψουν την οικεια τους.Εξαλλου μεσα στα τοσσα ψεματα το Καμμενο πεταξε και μια αληθεια ” δεν μας αφησε το ΝΑΤΟ”.Απο το 2009 που μας εβαλαν στα μνημονια αν ενωσετε μικρα κομματια του παζλ θα βρειτε την λυση,Δεν ειναι μονο η Αττικη αλλα ολη η Ελλαδα .

  5. εμεις μιλησαμε αργα το βραδυ και μας εκμυστηρεύτηκε οτι πισω απο τις φωτιες βρισκονται οι ρωσσοι, και οτι αυτη ειναι η απαντηση τους στον αθεο τσιπρα. οτι εχουν σκοπο να προκαλεσουν και αλλα δεινα στην πατριδα μας, με την βοηθεια του μεγαλοδυναμου θεου με τον οποιο εχουν επικοινωνια.

    1. Όσοι έχουν έστω και λίγο μυαλό στο κεφάλι τους γνωρίζουν πως ο Βερόπουλος δουλεύει γι αυτούς που ψήφιζε ο ίδιος τα μνημόνια.

      Άρα λοιπόν είναι φυσικό να κατηγορεί τους εχθρούς του αφεντικού του.

      Η τεχνολογία, η τεχνογνωσία, αλλά και η χρονική στιγμη αυτής της πυρκαγιάς οδηγεί 100% στους αμερικανούς και έχω πειστεί πλήρως από τα άρθρα κυρίως των κατοχικών αλλά και μερικών αλλων μπλοκ.

      Πιστεύω ότι δυο ακόμη λόγοι , μέσα ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, που μας έβαλαν αυτή τη φωτιά είναι:

      -για να κατηγορήσουν τους ρώσους ότι το έκαναν ακριβώς μετα από την λεκτική διαμάχη μεταξύ της ελληνικής και ρώσικης κυβέρνησης.

      -για να αποπροσανατολίσουν πλήρως τον κόσμο γύρω από το Σκοπιανό θέμα το όποιο πυροδότησε μεγαλύτερες αντιδράσεις από αυτές που περίμεναν και που δυστυχώς γι αυτούς έρχονται μεγαλύτερες… Ο δρόμος των αγωγών στα βαλκάνια πρέπει να φράξει γι τους ρώσους γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό για τους αμερικανούς η δημιουργία ψευτομακεδονικού κράτους.

  6. Ετσι Ηλια για να μην ξεχνιομαστε, ασε που ο Βελοπουλος και οι ομοιοι του παντα βλεπουν μονο τα οικονομικα συμφεροντα πισω απο τις καταστροφες και λενε τοσα οσα τους επιτρεπουν και φυσικα παντα αναφερονται σε τετελεσμενα.
    Το θεμα κ. Βελοπουλε ειναι να ενημερωθει και να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ο λαος πριν μπουνε οι υπογραφες και βαλουν το ποδι τους οι ξενοι σε Ελληνικη γη, αμα ειναι να μας τα λες κατοπιν εορτης και αφου καηκε τοσος κοσμος ζωντανος και απο πανω να αναφερεσαι σε κοροιδα και κοιμισμενους κατα των πολιτων με τα χιλλια μυρια που εχει περασει, για να κερδισεις εντυπωσεις και να τσιμπησεις μερικα ψηφαλακια επειδη ετσι τα κανονισες με τις στοες, δεν διαφερεις σε τιποτα απο τα υπολοιπα αισχρα γουρουνια της Βουλης των Εβραιων..η σωστη ενημερωση και πληροφορηση γνωριζετε πολυ καλα ολα εσεις τα καλα παιδια της χαφιεδογραφιας πως υφισταται σπανια σε ολα τα μεσα ενημερωσης, απαιτει εμπειρια και εξειδικευση ετων, κρυβει πολλες παγιδες ακομα και για τους πιο εμπειρους, για να αντληθει μοναχα ενα πολυ μικρο κομματι αληθειας και αυτη η αδυναμια ενημερωσης και συλλογης πληροφοριας απο τον καθε Ελληνα πολιτη ειναι φυσικα και ενα απο τα πιο δυνατα σας χαρτια, για αυτο ακομα ειστε υπαρκτοι και εχετε και το θρασος να ομιλειτε οπως ομιλειτε στα κομματικα κοπαδια τους πελατες και συντροφους σας.
    Στοχος ολων σας ειναι να μπειτε στη βουλη να τσιμπησετε το παραδακι και να συνεχισετε το θεατρο, για οσο ακομα ο δυσμοιρος λαος των καταληστευμενων γεροντων, των κουρασμενων μεσηλικων της βιοπαλης και της γενιας των υπνωτισμενων του iphone, ζει στη δικη του σφαιρα πραγματικοτητας μεσα σε ενα ανθελληνικο, ανηθικο και αντιχριστιανικο καθεστως.
    Δεδομενου των συνθηκων, των μελλουμενων και των δεσμευτικων ορκων που εχετε δωσει, οι μασκες σας πεφτουν η μια πισω απο την αλλη και να ευχεστε ολοι σας κ. Βελοπουλε αυτος ο λαος των κακομοιρηδων, των κοροιδων και των κοιμισμενων να μην ξυπνησει, γιατι αμα ολοι αυτοι ξυπνησουν πραγματικα και οχι οπως εσεις επιθυμειτε, το λιγοτερο θα πεσει η σφαλιαρα συννεφο.

  7. Όμως το 2007 κάηκε όλη η Ελλάδα και εμείς εδώ είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Το 2007 λοιπόν που κάηκε όλη η Ελλάδα ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για ασύμμετρες απειλές και βέβαια εννοούσε τις ΗΠΑ λόγω των σχέσεων του ιδίου με τον Πούτιν, τώρα αποκλείεται να είναι το ΥΠΑΜ των ΗΠΑ με τα ντρόνς, διότι οι πυρκαγιές μπήκαν ταυτοχρόνως. Όλοι αυτοί που κατονόμασε ο κ. Βελόπουλος θα έλθουν μετά σαν τους νεκροθάφτες για να επωφεληθούν στη συνέχεια. Μπορεί να ήθελαν να δείξουν στο Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, το τι μπορούν να κάνουν και στον ίδιο και για να κάμψουν την αντίσταση του κόσμου για τη Μακεδονία. Μπορεί να παίζει και αυτό. Πάντως η εκτέλεση του σχεδίου, αν συγκρίνουμε τις πυρκαγιές στη Καλιφόρνια παραπέμπει στα ντρονς του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ

  8. Ολοι εχουν συμφεροντα να εξαθλιωσουν την Ελλαδα και οι ΗΠΑ καιη ΡΩΣΙΑ.Την αρχη την εκανε η Αμερικη σε συνεργασια με Ευρωπαικη ενωση που μας φορτωσαν το ψευτικο χρεος χαρη στους προδοταρους μας.Συμφεροντα απο αυτη την καταστροφη εχει η Ευρωπαικη ενωση και ΝΑΤΟ,ΗΠΑ .Αυτο που παρατηρησα στα βιντεο χωρις να κανω τον ειδικο,αλλα με το φτωχο μυαλο μου ειναι οτι οι φλογες ηταν τοσσο μεγαλες που λες και πριν καποιος ειχε ψεκασει με ευφλεκτο αεριο τον αερα,καποιο ρεπορταζ ανεφερε αν δεν κανω λαθος οτι πριν πετουσαν νατοικα ελικοπτερα.Δεν γνωριζω αν καποιοι μπορουν να παρουν δειγμα αιθερα απο την περιοχη για αναλυση τωρα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek