Διαφημίσεις

Οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική αποτέλεσαν αιτία για περίεργα δημοσιεύματα από τους Βαλκάνιους γείτονές μας σε σημείο που πολλοί εξ αυτών να χαίρονται με την καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα.

Αλβανική ιστοσελίδα, η οποία συχνά-πυκνά δημοσιεύει ιστορίες που αναφέρονται στα μέσα του 20ου αιώνα, σχετικά με τους Αλβανοτσάμηδες, κατηγορώντας, ως συνήθως, την Ελλάδα φιλοξενεί ένα δηλητηριώδες άρθρο, μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, όπου ο συντάκτης του θεωρεί ότι είναι κατάρα για την Αλβανία να γειτνιάζει με την Ελλάδα…

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στο άρθρο:

«Λυπάμαι για κάθε χαμένη ζωή στην Ελλάδα. Ο θάνατος είναι τρομερός και η θλίψη ίδια παντού.

Η ανθρώπινη αλληλεγγύη πρέπει να παραμείνει πάνω από τις εθνικές, φυλετικές ή ιδεολογικές διαφορές μας.

Αλλά ακόμη και να πούμε ότι είμαστε αλληλέγγυοι με τους Έλληνες, επειδή είναι γείτονές μας, είναι ανόητο.

Για εμάς δεν ήταν καλοί γείτονες. Μας έχουν πάρει εδάφη, μας σκότωσαν, μας έδιωξαν, μας εκδιώξανε από τα σπίτια μας και ακόμη δεν δέχονται τα εγκλήματά τους.

Φυσικά, μπορώ να διακρίνω τον απλό Έλληνα από την σοβινιστική πολιτική της χώρας του και δεν κατηγορώ όλους τους Έλληνες για αυτό.

Για αυτό λέω, λέω ότι η αλληλεγγύη και η συμπάθεια που απευθύνονται από άνθρωπο σε άνθρωπο δεν πρέπει να συγχέεται με τις συλλογικές αντιλήψεις των εθνο-πολιτικών μονάδων ως γειτόνων. Το ότι ιστορικά γειτονεύουμε με τους Έλληνες είναι μια κατάρα για εμάς.»

Την ίδια ώρα τα social media των Σκοπίων κατακλύζονται από αναρτήσεις ανθελλήνων οι οποίοι γράφουν «καλά α πάθουν οι Έλληνες», ανταγωνιζόμενοι και αυτοί τους Αλβανούς στο ποιος θα ρίξει περισσότερο δηλητήριο.

Μάλιστα η έκταση των ανθελληνικών σχολίων ήταν τέτοιο που προκάλεσε την επέμβαση της της Εισαγγελίας των Σκοπίων (μάλλον για τα μάτια του κόσμου) η οποία διέταξε έρευνα για ανθελληνικά και ρατσιστικά σχόλια στα social media κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, με αφορμή την τραγωδία στην Αττική.

Όπως αναφέρει το PlusInfo.mk :

«Ο Εισαγγελέας θα ερευνήσει εάν τα ρατσιστικά και απαξιωτικά σχόλια και άρθρα κατά των Ελλήνων στα κοινωνικά δίκτυα, εμπίπτουν σε ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Επίσης, θα εντοπισθούν εκείνοι που δημοσιεύουν τέτοια άρθρα και σχόλια που ωθούν τη διάδοση της ρητορικής μίσους».

Εμείς τι να πούμε. Να χαιρόμαστε τους γείτονές μας, οι οποίοι μάλλον μας ζηλεύουν θανάσιμα.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Αλβανοί και Σκοπιανοί πανηγυρίζουν και χαίρονται για την πύρινη καταστροφή στην Ελλάδα”
  1. Σε οτι αφορα αυτο το εθνικιστικο και παλι δημοσιευμα απλα να αναφερω οτι στα Σκοπια υπαρχει μια αριστερη κυβερνηση η οποια βρισκεται σε διαρκη συγκρουση με την δεξια του Ιβανοφ του φιλου των Ρωσων που ειναι “φιλοι” των orthodox και ειναι και προφανες για οσους εχουν στοιχειωδη λογικη, οτι δεν το κανουν για τα ματια του κοσμου, καθως υπαρχουν ακομα και απειλες για πραξικοπημα απο το εθνικιστικο κομμα του Ιβανοφ και η συγκρουση ειναι απολυτα πραγματικη.

    Δηλωνω την συμπαρασταση μου στην κυβερνηση Ζαεφ εναντια στον Σλαβικο εθνικισμο και τους Ρωσους.

    Απλα σε καποια φαση και αυτοι που πασχουν απο την εθνικιστικη πανουκλα πρεπει να ξυπνησουν στην πραγματικοτητα και σε οτι αφορα αυτη την αρρωστημενη πολωση της αριστερας και της δεξιας, που επι της ουσιας εχει δημιουργησει και θεμελιωθει απο τα αρρωστημενα κατεστημενα της δεξιας και της θρησκειας των τυφλων και του τυφλου θεου τους.

    Σε οτι αφορα του Αλβανους και παλι το θεμα δεν μπορει να το λυσει η δεξια και ο εθνικισμος και ο σοβινισμος κλπ και ασφαλως αυτα τα φαινομενα στην Ελλαδα και σε πολυ μεγαλο βαθμο και υπηρχαν και πριν τους λαθρο σε παρομοια ενταση σε οτι αφορα τους Αλβανους για παραδειγμα που και αυτοι καλλιεργουν μια αρωστημενη εθνικιστικη κουλτουρα.

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Ναι ναι ρε παιδιά εδώ υπάρχουν Έλληνοφωνοι σύριζαιοι που όταν άκουγαν για καμένα θύματα ερεθίζονταν από την χαρά τους μάλιστα ένας εδώ στο σαιτ είπε ότι χαρηκε που καηκε τόσος κόσμος μάλιστα ο κοτζιας ήθελε να κάνει σεχ εκείνο το βράδυ αλλά η ελέφαντινα στο αττικο ζωολογικό πάρκο είχε περίοδο μιλάμε για τέτοια λύπη οι σύριζαιοι για τον Έλληνα και εσύ μου λες για τους Σκοπιανούς αφού έχουμε τι φίδι μεσα στην αυλή μας

  3. η χυδαιοτητα των θεοκαπηλων μερικες φορες αν οχι τις περισσοτερες ξεπερναι τα ανθρωπινα ορια. μιλαμε μαλλον για θεικη χυδαιοτητα.

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Και πολύ καλά τα λες ρε τους παλιό χυδαιους σα δεν ντρέπονται ενώ οι ψινακηδες που λένε ψέματα ότι καηκε το σπίτι τους δεν είναι χυδαιοτητα οι καμένοι που πάνε στον τόπο του εγκλήματος που προκάλεσαν αυτοί ούτε αυτό είναι χυδαιοτητα αυτό που έκανε ο κοτζιας και ο Τσιπρας

      https://www.triklopodia.gr/η-συμμορία-κοτζιά-σκόρπισε-τον-θάνα/

      Ούτε αυτό είναι χυδαιοτητα ο τοσκας που δεν παραιτείται γιατί ήταν παράνομα τα οικήματα ούτε και αυτό είναι χυδαιοτητα ο βλακας που έγραψε σε προηγούμενο άρθρο ότι χαρηκε με αυτό που έγινε ούτε αυτό είναι χυδαιοτητα τα αριστερά σκουπίδια που επιτέθηκαν σε ένα φορτηγό γιατί συγκέντρωνε τρόφιμα για τους πυρόπληκτους και αυτό δεν είναι χυδαιοτητα και σε πράξε το σχόλιο μου ε εσύ απ ότι καταλαβαίνω το χυδαίο το βλέπεις κατά το πόσο σε συμφέρει

  4. Σιγα τα ωα …! Θα βαλουν την πουτανο-φουρειρα να μοστραρει το αιδοιο της στους ραγιαδομαλακες , με το αζημιωτο βεβαια , και θα το ξεχασουν και αυτο τετοιοι μαλακες που ειναι.

  5. Μιας και μιλησαμε για Σοβινισμο και Ναζι. Μια “λυση” ειναι ασφαλως να επεμβει ο Ευρωστρατος και ολοι οι δρομοι οδηγουν σην Ρωμη.

  6. κάτσε να πάρουν φωτιά και αυτή και η Ελλάδα θα στήλη Καναντερ στη Αλβανία Σκόπια λεχρίτες θα έρθει η ώρα απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή στο να πεθάνουν και αφήστε της μαλ/ιες περί γειτονία δεν υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια

  7. τουλαχιστον αυτοι δωσαν κατι εστω και λιγα… οι δηθεν φιλοι μας τι μας εδωσαν απο το τρια το μακρυτερο..

  8. επισης πιστεψτε με δεν ειμαστε καλητεροι σε αναλογη καταστροφη σε αυτες τις χωρες πολλοι ελληνες θα χαιροταν γιατι και εμεις το ιδιο καφροι ειμαστε..

  9. Εθνικισμος:

    “O Εθνικισμός είναι ιδεολογία, η οποία επικεντρώνεται γύρω από την έννοια του Έθνους, έχοντας ως βασική παραδοχή την διχοτομία ανάμεσα σε «κατώτερα» και «ανώτερα» έθνη.

    Ο πατριωτισμός δεν αρνείται τις διαφορετικές επιδιώξεις εκ μέρους των μελών ενός έθνους, ούτε απορρίπτει τις διαφορετικές αντιλήψεις περί έθνους, όπως κάνει συχνά ο εθνικισμός. Πράγματι, στο μέτρο που ο πατριωτισμός εκφράζει την προσήλωση στην ευημερία της πατρίδας, μπορεί να συντελέσει στη γεφύρωση των διαφορετικών απόψεων που εκφράζονται σχετικά με τα καταστατικά στοιχεία ενός έθνους, μέσω λογικών διευθετήσεων μεταξύ των μελών οι οποίες οφείλονται ακριβώς στο ενδιαφέρον τους για τη συλλογική ευημερία.[19] Ο εθνικισμός δεν επιδιώκει συμβιβασμούς. Επιζητεί να απαλείψει τις ιδιαιτερότητες και τις περιπλοκές που είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ανθρώπινου βίου. Προτάσσοντας ένα συστηματικό, αλλά ελάχιστα ανεκτικό και γι’ αυτό μη ρεαλιστικό, κοσμοείδωλο, η ιδεολογία του εθνικισμού είναι σχετικά καινούργια στο ιστορικό προσκήνιο. Ανευρίσκεται σε έργα, όπως για παράδειγμα το έργο Addesses to the German Nation (Λόγοι προς το Γερμανικό Έθνος) (1808) του Γερμανού φιλοσόφου Γιόχαν Γκότλιμπ Φίχτε.”

    ——–

    Ο εθνικισμος ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της Ελλαδας. Αμα μιλησουμε για εχθρους για Σκοπιανους, Αλβανους και Τουρκους κλπ μιλαμε για εθνικιστες και για αυτο μαλιστα ο Ελληνικος εθνικισμος μεσα σε αυτα τα πλαισια μπορει να οριστει και ως μαζοχισμος, καθως ειναι ενα μικρο κρατος που το περιτριγυριζουν εχθροι και αν οντος ηταν “ανωτερο εθνος” και οχι ενα ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ και μια ΑΠΑΤΗ που βασιζεται στην ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ, θα προσπαθουσε να επιμορφωσει/διαφωτισει τους γυρω λαους με τις μεθοδους της αριστερας και ανεξαρτητα και με το παρελθον της αριστερας καθως θα επρεπε να ειναι σε θεση να γεννησει ΜΥΑΛΑ και οχι μονο ΣΚΑΤΑ.

    Επισης θα πρεπει καποιοι να καταλαβουν οτι κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος αυτοι που συνδεουν αυτο το φαινομενο που απυθυνεται κυριως σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ με τον εθνισμο στην αρχαια Ελλαδα, καθως επι της ουσιας προτασσει ενα μη ρεαλιστικο ασυμβιβαστο κοσμοειδωλο το οποιο παραγει μονο αυταπατες.

    Εδω προκυπτει και το θεμα του ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ που εχει παρουσιασει μια απιστευτη εξαρση λογω της δαιμονικης καταρας της αραιοκαπηλιας και ειναι και προφανες οτι ο νεοελληνικος σωβινισμος ειναι ενα παγγοσμιο φαινομενο.

    “Ο σωβινισμός είναι η ακραία και άλογη αφοσίωση σε μια ομάδα στην οποία κάποιος ανήκει, ιδιαίτερα όταν αυτή η αφοσίωση προϋποθέτει μοχθηρία και μίσος εναντίον μιας αντίπαλης ομάδας”

    Συμφωνα με αυτο τον ορισμο μπορειτε μονοι σας να καταλαβετε οτι αυτη η αρρωστια βρισκεται σε εξαρση, και μπορειτε επισης να διακρινετε μια απο τις μεγαλυτερες γελοιοτητες που εχουν υπαρξει ποτε στον πλανητη, που ειναι ο Σοβινισμος των αρχαιοκαπηλων εναντιων των υπολοιπων.

    Αρα λοιπον ο Αλβανος που λεει τα δικα του υπαρχει και εξαιτιας σας και αυτοι που πιστευουν το αντιθετο ειναι εκτος πραγματικοτητας, και ειναι υπνοτισμενοι θα ελεγα απο τους εθνικιστικους μυθους και τις εθνικιστικες ανοησιες που περιλαμβανουν και τον θρησκευτικο εθνικισμο κλπ.

    “Στο “Ιμπεριαλισμός, Εθνικισμός, Σωβινισμός”, Πολιτική Κριτική, η Χάνα Άρεντ περιγράφει τον όρο:

    Ο σωβινισμός είναι ένα σχεδόν φυσικό προϊόν της εθνικής αρχής στον βαθμό που ξεπηδά κατευθείαν από την παλαιά ιδέα της «εθνικής αποστολής.» …(Μια) εθνική αποστολή θα μπορούσε να ερμηνευθεί με ακρίβεια ως η διαφώτιση (από το έθνος με την αποστολή αυτή) άλλων, λιγότερο τυχερών λαών οι οποίοι, για κάποιο λόγο, έχουν από θαύμα αφεθεί από την ιστορία χωρίς μια εθνική αποστολή. Όσο η αρχή αυτή δεν αναπτύχθηκε στην ιδεολογία του σωβινισμού και παρέμεινε στο μάλλον ακαθόριστο βασίλειο της εθνικής ή ακόμα εθνικιστικής υπερηφάνειας, συχνά κατέληξε σε μια υψηλή αίσθηση ευθύνης για την ευημερία υπανάπτυκτων λαών.”

    Σοβαρα τωρα χωρις πλακα. Ποιους και με τι και πως θα “διαφωτισουν” οι εθνικιστες και οι σωβινστες της νεοελληνικης πραγματικοτητας?

    Εδω περα χαλαρα μπορει να σας κανει μαθηματα για τον Σοβινισμο ο Αλβανος, καθως ειναι γνωστο αλλωστε οτι το “ειναι Αλβανος” ως υποτιμητικος χαρακτηρισμος προς νεοελληνες, που δεν ειναι εθνικιστες και σωβινιστες, ακουγεται περισσοτερες φορες και απο το “εισαι Εβραιος” που λενε οι αρχαιοκαπηλοι στους χριστιανους και οσους βασικα δεν ειναι ηλιθιοι επι της ουσιας καθως περι αυτου προκειται. Προκειται για το ξεσπασμα και την επανασταση της ηλιθιοτητας που ψαχνει για την εξιλεωση μεσα σε ενα θρησκευτικο πλαισιο.

    Μιλαμε οτι βασικα ειδικα οι αρχαιοκαπηλοι σας εχουν κανει τα μυαλα σας κομποστες και εισαστε εσεις ανωτερο εθνος, που θα επμορφωσει/διαφωτισει μαλιστα τους γυρω λαους?

    Μηπως θελετε Fuego?

    https://www.youtube.com/watch?v=-DRsfNObKIQ

  10. Υπάρχει ένα γνωμικό που λέει :Όταν βλέπεις το σπίτι του διπλανού σου να καίγεται, περίμενε και το δικό σου!!!
    Θα έλθει η ώρα τους που θα πάθουν πολύ πολύ χειρότερα και τότε οποιοδήποτε σχόλιο εκ μέρους μας λέτε να θεωρηθεί ρατσιστικό;;;;
    Ας προσέχουν τα λόγια τους γιατί τα δύσκολα γι αυτούς δεν είναι μακρυά, και τότε όπως επίσης λένε ότι, όποιος γελάει τελευταίος,γελάει περισσότερο!

  11. Ως ο πλεον ειδικος επι του θεματος αυτης της συγκεκριμενης νεοελληνικης αρρωστιας θα ελεγα στο συμπαν θελω επισης να πω οτι εαν και εφοσον οι χριστιανοι ηταν ειτε αριστεροι ειτε απλα μη εθνικιστες και μη σωβινιτες (ΟΛΟΙ οι αρχαιοκαπηλοι ειναι σωβινιστες και μαλιστα καποιοι οπως για παρδειγμα ο Ρασσιας δεν ειναι εθνικιστες και υπαρχει δηλαδη και αυτο το φαινομενο) ειτε χριστιανοι και οχι εθνικιστες (καθως αυτα τα δυο πραγματα δεν πανε μαζι) τοτε η προσβολη της εθνικης ταυτοτητας απο τους ομοιους τους επι της ουσιας, δεν θα ειχε καμια βαση, καθως αλλιως οριζουν την εθνικη ταυτοτητα ατυτοι που εχουν λογικο και αλλιως τα αομματα αλογα ζωα και ασφαλως οι αριστεροι και οι χριστιανοι και ακομα και οι ιουδαιοχριστιανοι και ακομα και οι Βουδιστες αν υπαρχουν και οι οποιοιδηποτε που εχουν νεοελληνικη συνειδηση, ειναι Ελληνες, συμφωνα με τον συγχρονο ορισμο του νεοελληνα, αλλα συμφωνα και με τα δεδομενα αναφορικα με την αρχαια Ελλαδα και απλα να αναφερω τους γυμνοσοφιστες οπως ο Πυρρων που ηρθαν απο την Ινδια.

    Προκυπτει λοιπον σαφης διακριση του πατριωτισμου απο τονεθνικισμο. Καθως ο πατριωτης συμφωνα με τον ορισμο θα επρεπε να εχει ενα ενωτικο και συμφιλιωτικο λογο (κατι που ΔΕΝ υπαρχει ουτε απο τους αριστερους ουτε απο τους δεξιους σε ευρεια βαση καθως μιλαμε επισης για την εξαρση του τομαρισμου που εκφραζετε και ως εθνοτομαρισμος) και να λεει στο περιπου αυτα που λεω εγω εδα και 10ετιες μαλιστα και ας μην ειμαι πατριωτης και χεστηκα κιολας καθως η ουσια αυτων που λεω εδω και χρονια αναφορικα και με την επιθεση που δεχονται οι χριστιανοι απο τους αρχαιοκαπηλους εθνικιστες δεν αλλαζει και θα ηταν ασφαλως διαφορετικα τα πραγματα αν μπορουσαν τουλαχιστον να κατανοησουν, οτι ο εθνικισμος δεν εχει καμια σχεση με την διδασκαλια του Ιησου, αλλα και με την χριστιανικη ιστορια και για αυτο μαλιστα αν ηταν πραγματικα πιστοι του Ιησου και οχι των παπαδων, θα επρεπε να ανησυχουν.

  12. Λυπαμε αλλα δεν υπαρχει καια ουσια να απνταει κποιος σε αντιχριστιανα εθνικιστικα αρρωστακια που με τοση ευκολια λενε οτι βασικα οι αριστεροι χαιρονται κιολας για αυτη την τραγωδια που εγινε διπλα στο σπιτι τους. Απλα βασικα σας το λεω κιολας ξεκαθαρο οτι τον εθνικιστη “χριστο” σας θα το σταυρωσω και μαλιστα αναποδα και μετα θα τον λουσω βενζινη και θα τον καψω, αφου η και μετα που θα του βγαλω τα ματια, καθως αλλωστε εχουν στενεψει τα περιθωρια και πρεπει να ενωσω τις τελειες…….

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Εγώ έγραψα για τον “βλακα που χαρηκε” τώρα αν εσύ μαζί με τους βλακες συγκαταλέγεις και τους αριστερούς τι να πω είναι δικαίωμα σου κάτι θα ξέρεις παραπάνω η Καταλαθος σου έθιξα το ευαίσθητο σημείο σου τώρα τον εθνικιστής Χριστό καντόν ότι θες δεν με απασχολεί και κάτι για το τέλος πρόσεχε μην γίνεις και εσύ κάποιο κομμάτι από τις τέλειες που ενώνεις

      1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

        Για του λόγου το αληθές

        Πανδία says:
        Αυθαιρετάκια..; αυθαιρετάκια…;
        ..τα είδα και προσανατολισμένα όλα τους προς θέαν την θαλασσούλα! Και κάποιοι πιο κωλόφαρδοι έσκαγε και το κυμματάκι στις αυλίτσες τους! Αυτή είναι ζωή. Να ξυπνας το πρωι και να πλατσουρίζεις τα ποδαρακια σου στη θάλασσα έξω απ το σπίτι σου. κάτι τετοια λαμόγια θα κατάλαβαν την φράση, άμα δεν παει ο άνθρωπος στο βουνο πάει το βουνο στον άνθρωπο- γιατί καλέ; ψαράκια είστε; ή αλεπουδίτσες;
        Παντως εγω, πολύ το ενεχάρηκα μα την αλήθεια.

        24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 AT 12:

        Βλέπεις τι γράφει ο βλακας τώρα αν είναι και αριστερός η δεξιός η χα αυτό δεν το ξέρω αλλά ο ανθρωπιάς είναι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ

  13. Δεν το ξερεις αλλα πριν το ηξερες. Δεν υπαρχουν αριστεροι και δεξιοι σε αυτη την περιπτωση. Μαλακες υπαρχουν παντα και παντου. Σε οτι αφορα το μηνυμα δεν μου φαινεται να λεει αυτο που εννοεις, αλλα δεν μπορω να καταλαβω κιολας αυτο που λεει στο τελος. Ενα λινκ μπορει να βοηθουσε.

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      https://katohika.gr/ellada/vinteo-drone-apo-to-mati-sokaristika-plana/

      Παρτο και με λινγκ και την επόμενη φορά διάβαζε τα σχόλια πριν γράψεις κάτι εγώ έγραψα για τον βλακα και τα αριστερά σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη που επιτέθηκαν ψάξε και βρες αυτό το λινγκ μονοσου

      Πανδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek