Διαφημίσεις

Πανικός επικρατεί στην κυβέρνηση που επιχειρεί με κάθε τρόπο να περιορίσει την ενημέρωση των πολιτών για την ανείπωτη εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική, όπου οι νεκροί από την πυρκαγιά υπερβαίνουν ήδη τους 60.

Το πρωΐ της Τρίτης, α π α γ ό ρ ε υ σ α ν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει ένα ελικόπτερο, προκειμένου να μεταδώσει εικόνες από την βιβλική καταστροφή στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά Αττικής, μη εγκρίνοντας την απαραίτητη άδεια για την εκτέλεση της πτήσεως…

Λίγο αργότερα ο τηλεοπτικός σταθμός επιχείρησε να μεταδώσει εικόνες, μέσω ενός ‘drone’ που σηκώθηκε με στόχο μια γρήγορη καταγραφή της εκτάσεως της καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή.

Αμέσως παρενέβη η αστυνομία, με άνωθεν εντολή και απαίτησε από τον χειριστή του ‘drone’ να το προσγειώσει απειλώντας τον με …σύλληψη!!!

Η ενημέρωση στην περίπτωση των καταστροφικών πυρκαγιών από τις αρμόδιες αρχές «χτυπήθηκε» από την πρώτη στιγμή.
Με το σταγονόμετρο οι όποιες δηλώσεις, οι περισσότερες άτυπες.
Χρειάστηκαν …9,5 ολόκληρες ώρες (!!!) για να γίνει η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Η κρατική ΕΡΤ έδειξε επί της ουσίας να αναγκάστηκε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός της και να αρχίσει να μεταδίδει εικόνες από την καταστροφή στην Αττική όπου ακόμη η χώρα μετράει νεκρούς.

Είναι βέβαιο πως οι απαγορεύσεις στην ενημέρωση δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που απαγορεύει την μετάδοση εικόνας και πληροφοριών για μείζονος σημασίας θέματα.

Στην περίπτωση των πυρκαγιών πάντως, η συνεχής μετάδοση πληροφοριών, από τον ΣΚΑΪ σε επίπεδο τηλεοπτικό και από τα μέσα του Διαδικτύου ενδεχομένως και να έσωσαν ζωές, αποτρέποντας πολίτες να μεταβούν στις πληγείσες περιοχές και προειδοποιώντας όσους βρίσκονταν στη ζώνη του πυρός προκειμένου να απομακρυνθούν, την ώρα που οι πυρκαγιές έζωναν τα πάντα.

Διότι η κρατική μηχανή, όχι μόνο ολιγώρησε αλλά επεδίωξε και την συσκότιση.

https://www.liberal.gr/arthro/213872/epikairotita/2018/i-dimokratia-sta-kalutera-tis–apagoreusan-ston-ska-na-deixei-eikones-apo-psila.html

odysseiatv



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Α-πα-γό-ρευ-σαν στον ‘ΣΚΑΪ’ να δείξει εικόνες από ψηλά! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ !”
  1. Μόνο μία παραδοχή μπορεί να γίνει πια και ας το πάρουμε απόφαση!
    ΠΡΕΠΕΙ Ν’ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ..
    .ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ..
    …ΜΕ ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ ΑΞΙΝΕΣ ΦΤΥΆΡΙΑ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ …ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΉΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Τα ντροουν της αστυνομίας είναι για την επίβλεψη και καταστολή του Έλληνα και της Ελληνίδας βλέπεις που όλη αυτή την τεχνολογία δεν την χρησιμοποιουν για το καλό σου αλλά για το κακό τώρα ο σκάι κάτι τέτοιες ευκαιρίες ψάχνει για να το παίξει και καλά το κανάλι του λαού αφού τρία χρόνια τώρα έχει βουλώσει στόματα ανθρώπων που λένε αλήθειες τώρα σκούζει σαν την που.. να στο κρεβάτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek