13:08 - 25/07/2018

Η φωτιά έγινε στο ακριβώς ίδιο ιστορικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο έκαψε την Ρώμη ο ΝΕΡΩΝ! Σημερινός “Νέρων” ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Διαφημίσεις

Με τη διαφορά ότι, σήμερα, δεν κάει η Ρώμη αλλά…ΑΙ ΑΘΗΝΑΙ…!!!….

ΦΡΙΚΗ: Ο Παυλόπουλος μιλά για ΘΥΣΙΑ των νεκρών από τη φωτιά! Η φωτιά έγινε στο ακριβώς ίδιο ιστορικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο έκαψε την Ρώμη ο ΝΕΡΩΝ! Κάει τώρα όμως όχι η Ρώμη αλλή…ΑΙ ΑΘΗΝΑΙ!!! Σημερινός “Νέρων” ο ΤΣΙΠΡΑΣ που θυσιάζει ΕΛΛΗΝΕΣ στο βωμό του ΣΑΤΑΝΑ!!!

Οι φωτιές που ξέσπασαν στην Κινέτα (23 Ιουλ. 2018) και αλλού έτυχε να εμπέσουν σε ακριβώς το ΙΔΙΟ ιστορικό χρονικό πλάισιο όπως οι φωτιές που είχαν κάψει κάποτε τη….ΡΩΜΗ (19 Ιουλ. 64 μ.Χ. και διήρκησαν για 6 ημέρες!)! Τυχαίο αυτό;;; ΠΕΡΙΤΤΟΝ νομίζω να πούμε ότι τίποτε μα…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΥΧΑΙΟ» σε αυτό τον κόσμο που ζούμε!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο μου….

greeknewsondemand.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/25/2018 @ 1:15 ΜΜ

    Ελα μωρε δεν το λυπαστε το κακομοιρη?

    Ενας ακομα μαλακας ειναι σιγα να μην εδινε αυτος την εντολη η να μπορουσε να συναινεσει σε τελετουργικη θυσια του ειδους εκει οπου μαλιστα και αυτος οδυει για πολιτικη θυσια καθως κανενας δεν τον υπολογιζει.

    • Ανωνυμος 07/25/2018 @ 3:27 ΜΜ

      O Τσιπρας ειναι ενα disposal αντικειμενο μιας χρησης και υστερα θα παει στη θεση του , στα σκουπιδια .
      Την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ομως την κανει .
      ΠΡΕΠΕΙ , ΛΟΠΟΝ , ΝΑ “ΠΛΗΡΩΣΕΙ” !

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 07/25/2018 @ 1:50 ΜΜ
  3. ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ψινακηΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
    ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΑ
    ΕΤΣΙ …..

  4. Ανωνυμος 07/25/2018 @ 3:18 ΜΜ

    Πολλα περιεργα συμβαινουν . Γιατι αραγε ;

    διαβαζουμε στη Αποκαλυψη , κεφ. 13 :
    13 . Και έκανε μεγάλα σημεία, ώστε έκανε να κατεβαίνει και φωτιά από τον ουρανό στη γη μπροστά στους ανθρώπους.
    14 . Και πλανούσε αυτούς που κατοικούσαν επάνω στη γη, εξαιτίας των σημείων που του δόθηκαν να κάνει μπροστά στο θηρίο,

    Βρισκομαστε αραγε στην εποχη του αντιχριστου ;

  5. Christos Vergopoylos 07/25/2018 @ 3:39 ΜΜ

    Η.Α.Α.R.P. παγκοσμιος ελενχος δημιουργιας ελενχου και καιρου …πλημμύρες , βροχες , σεισμοι και οτι αλλη Θεομηνια….Αμερικανοι…..τωρα θα βαλουμε και το καινουργιο Παγκοσμιο ελενχο του ανθρωπου , παλι Αμερικανοι..Μπλε Δεσμη…ΒLUE BUNDLE…ολη η τεχνολογια για να τρελανει τον ανθρωπινο νου…σηματα στους ουρανους , και οτι αλλου δεν μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους…..ας κοιμηθουμε….μια χαρα….

  6. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/25/2018 @ 5:24 ΜΜ

    Κοιταξε να δεις ναι να πληρωσει για αυτα που εκανε και που δηλαδη δεν εκανε επι της ουσιας γιατι αλλα νομιζε οτι μπορει να κανει και χεστηκε. Απο εκει και μετα το να πληρωσει για αυτα που δεν εκανε μπορει να ειναι και μια συνειδησιακη εκφραση μπουμεραγκ αναφορικα και με αυτα που εκαναν και δεν εκαναν ολοι καθως επισης μαλιστα οσοι οσοι πηγαν στον θρονο πρωτου να πανε ελεγαν πολλα που δεν εκαναν και υπαρχουν και αυτοι που τους πιστευαν και τους ψηφιζαν και υπαρχουν και πολλοι που λενε πολλα χωρις κανενα κοστος, καθως δεν βρισκονται εκει οπου βρισκονται αυτοι που καλουνται να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Σε τελικα ανναλυση επισης ολοι ειμαστε disposal και χειροτεροι ειναια υτοι που ψαχνουν για εξιλεαστηρια θυματα καθως αδυνατουν να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα και παριστανουν τους ηρωες και για αυτο αλλωστε το μπουμεραγκ 11 ειναι προβλεπομενο σε καθε περιπτωση και σε καθε συνειδησιακη εκφραση και σε καθε επιπεδο.

  7. Νερωνοπουλος 07/25/2018 @ 6:42 ΜΜ

    ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ…..κατηγορατε δυο χιλιαδες χρονια τωρα τον ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑ σαν ανθρωπακια γειτονιας στην καρχιδονα της τυνησιας …. η”’ σαν αρκουδιαρηδες σαμανοι την εποχη των φωκαδων [πουντσων] του βυζαντιου….ξεχνατε τον παυλο τον πετρο την οικογενεια των σενεκηδων και αλλων οικογενειων καρχιδονιων που σαμποταριζαν τους ελληνες της Ρωμης και εβαλαν τελικα εναν ΡΑΣΙΛΗ [ΙΣΡΑΗΛ-ιτη]στην γειτονια των λαθροαποικων και την εκαψαν με τοσα μποφορ οπως τα προχθεσινα….μην ξανακατηγορησετε τον Νερωνα τον ελληνα που τον εφαγαν -δολοφονησαν τα πρωτα στελεχη του χριστιανισμου…..μελετηστε την ιστορια μην ”’μαλακιζεσθε” διοτι ”’μονιμα φωτιες””τετοιες θα εχουμε…..

  8. μια λεπτομερεια την Ρωμη την εκαψε ο Σαουλ για να κατηγορηση των Νερωνα που ήταν φιλελληνας…

  9. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 07/25/2018 @ 8:21 ΜΜ

    -ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΙΣ…-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ …- ΣΤΕΙΡΩΣΗ -…

    • Νερωνιδης 07/25/2018 @ 10:14 ΜΜ

      Γιαννακη δεξιος ειμαι και βλεπω χαρακτηριστικα αδιαβαστος εισαι….αλλου τα φορτωνεις τα βασικα ιστορικα θεματα αρκετες φορες….εαν δεν πιεις τσιπουρο ντοπιο κατω απο τα πλατανια του βαρβαρου ιουστινιανου στην λευκοπηγη με καλο μεζεκλικι δεν νομιζω ιστορικα να ”’ συνελθεις”’ …..

    • Δεν χρειαζεται να κανουν στειρωση οι κομμουνιστες.. Ειναι ολοι πουστηδες.
      Τις σκυλες τους να στειρωσουν καλυτερα για να μην γεμιζουν τους καδους των σκουπιδιων μας με τους νεογεννητους μουλους των αραπαδων.

  10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/25/2018 @ 11:39 ΜΜ

    Τωρα θυμηθηκα καιποια ηταν η πρωτη και τελευτα φορα που υποστηριξα πολιτικο στην Ελλαδα οταν ζουσα εκει πριν καμια 20αρια + χρονια. Υποστηριξα τον Σημιτη (!!!) εναντιον του Εβερτ οχι γιατι πιστευα στον Σημιτη, αλλα γιατι ειχα σιχαθει την δεξια στην Ελλαδα, καθως οταν επεστρεψα στην Κυπρο δημιουργησα καλυτερη εντυπωση και μαλιστα ψηφισα αρκετες φορες δεξια. Αυτος ειναι και ο μοναδικος πραγματικος λογος για να ψηφιζει καποιος στην Ελλαδα βασικα και δηλαδη γιατι σιχαινεται καποιους περισσοτερο απο τους αλλους. Ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες. Για αυτο αλλωστε θα ψηφιζα τον Τσιπρα χαλαρα για να μην σου πω οτι θα ψηφιζα και τον Μπουταρη δηλαδη για να καταλαβεις κιολας απο που βρηκε αυτους ο κλοουν τους ψηφους για να γινει δημαρχος και δηλαδη απο ΕΣΕΝΑ τον φασιστοβλακα (δηλαδη ολοι του ειδους) που προκαλεις αυτην την αντιδραση.

  11. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/26/2018 @ 10:26 ΠΜ

    Η πνευματικη αρρωστια που εχουν σπειρει οι αρχαιοκαπηλοι σε συνεργασια με τους παπαδες ειναι τεραστιων διαστασεων. Αμα δεν σταματησετε τους αρχαιοκαπηλους να σπερνουν αυτη την αρρωστια δεν υπαρχει καμια ελπιδα.

    Ηρθε τωρα ο αλλος ο απογονος του Ρωμιου που παριστανει τον αρχαιοελληναρα να υπερασπιστει σε ενα ασχετο θεμα τον Νερωνα, που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους εγκληματιες της παγκοσμιας ιστοριας γιατι και καλα ηταν φιλελληνας, που στα @@ του συμπαντος στην τελικη το τι αλλο ηταν εκτος απο ενα αδιστακτο τερας.

    Επρεπε να ξυπνησετε εδω και καιρο σε οτι αφορα αυτη την αρρωστια που σπερνουν οι αρχαιοκαπηλοι, και θα επρεπε μαλιστα να καταλαβετε οτι ο εθνικισμος ειναι μια πολυ σοβαρη πνευματικη αρρωστια, που εχει προκαλεσει τεραστιο κακο στην πλανητικη συνειδηση.

    Αυτα αναφορικα και με την συμπαντικη δικαιοσυνη και τα τελεσιγραφα, καθως που θα πας να ψαξεις για δικαιοσυνη, οταν βασικα εχεις φτασει στον πατο σε ολα τα επιπεδα?

    Ποια ειναι αυτη η δικαιοσυνη, που θα ειναι αρεστη, οχι σε ολους, αλλα εστω σε ενα μικρο ποσοστο που να ειναι υπολογισιμο?

    Σε οτι αφορα τους Νερωνες και τους Ιουστινιανους, το προβλημα ειναι οτι η ιστορια εχει γινει ενα πεδιο συγκρουσης, αναμεσα κυριως σε εθνικιστες και λογω του συναισθηματισμου που προκαλουν οι απογονοι των Ρωμιων, που την ειδαν αρχαιοελληναρες, και ταυτιζονται με καποιους με τους οποιους εναι αμφιβολο να εχουν την οποιανδηποτε σχεση, ειτε πνευματικη, ειτε βιολογικη και ειναι αυτοι που επιτιθονται με μανια και σας εχουν κανει τα μυαλα κομποστες.

    Δεν υπαρχουν αλλα περιθορια. Δεν μπορει ενας λαος να ειναι τοσο τομαριστης, τοσο ανευθυνος και τοσο μαλακας. Ποια δικαιοσυνη μπορει να ψαξει αυτος ο λαος, που ειτε συμμετεχει σε αυτο το εγκλημα, ειτε κανει τα στραβα ματια?

  12. Η”άλλη”ΙΣΤΟΡΊΑ(των νικημένων)…λέει πως ο εμπρησμός της Ρώμης δεν ήταν έργο του Νερωνα, Αλλά των εβραιοχριστιανών του Πέτρου που για να σταματήσουν τα μαχαιρώματα με τους”αναθεωρητές”του Παύλου,τους επέβαλαν για να δείξουν την “πίστη”τους στις αρχές του Εβραιοκομμουνισμού της εποχής εκείνης,να “κάψουν την πόρνη”(Ρώμη),όπερ και έγινε!

    • ‘Οπως πάντα θολούρα ή ζαλάδα(από τους καπνούς και τα γυαλιά της ιστορίας!…Διαλέξτεεε!

      • ..Α ναί!….Και εν ήταν μόνο η ΡΏΜΗ που έφαγε …μπουρλότο,αλλά και η Απάμια,το Μιλάνο και άλλες!..Αρα επρόκειτο για συνωμοσία ,κατά της ΡΏΜΗΣ γενικότερα, στην όποία είχαν λάβει μέρος και πολλοί…συγκλητικοί.με πρωτεργάτη τον κολλητό του Νέρωνα Πετρώνιο!

        • Και όταν λέμε “συγκλητικοί”εννοούμε την πολιτικοκοινωνική ελιτ της εποχής που ήταν πίσω από ΚΑΘΕ μεγάλη οικονομική δραστηριότητα της εποχής εκείνης και που ο Νέρων προσπάθησε να συμμαζέψει (ΑΡΈΝΕΣ-ομάδες.μονομάχων,πορνεία,πολυκατοικίες(ναι πολυκατοικίες)της εποχής εκείνης κλπ,κλπ!

          • …Γιατί σας τα λέω αυτά;-Μα απλό είναι τα μέσα στρέβλωσης της κρίσης των μαζών πάντα γελοιωδώς τα ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,με βασικό σλόγκαν έκ μέρους των εξουσιαστών το:”άρτος και θεάματα”.και ειδικά τα θεάματα όσο πιο αποχαυνωτικά είναι τόσο πιο “εύχρηστες”μάζες προσφέρουν στους εξουσιαστές! …ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ είχε δει και ο Νερων και στην προσπάθεια του να καταργήσει τους βάρβαρους “αγώνες”της αρένας,με ελληνικού τύπου, …εφαγε τα μούτρα του!

  13. Νερωνιδης 07/28/2018 @ 5:17 ΜΜ

    Akela ολα τα βλεπεις σαν καουμποικο εργο-ταινια του 1960….αρκετοι ”’κολλητοι”και μεγαλοι στην εποχη του νερωνα εβραιοι-ιουδαιοι-καρχιδονιοι που ειχαν πιασμενα ολα τα αρνητικα ποστα της τοτε κοινωνιας και φυσικα και τα φασιστικακομμουνιστικα καμωματα της εποχης….αλλα λεπτομερειες δεν γνωριζεις γιατι δεν τα μελετησες καλα αλλα επιπολαιως οπως οι περισσοτεροι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*