06:12 - 24/07/2018

Οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 40 …

Διαφημίσεις

Φοβοι για πανω από 40 νεκρούς ίσως και περισσότερους

Τα νοσοκομεία δεν δίνουν αριθμό νεκρών γιατι οι σωροί δεν μεταφέρονται πλέον στα νοσοκομεία γιατί δεν επαρκούν οι ψυκτικοί θαλαμοι..

Ποιος δεν ενημερωσε εγκαιρα τους ελληνες πολιτες ; Ποιο προσπαθησαν στις πρωτες ωρες να δημιουργησουν ενα κλιμα καθησυχασμου;

Γιατι η χωρα ειναι απροστατευτη μπροστα σε επιθεσεις τριτων ;

Γιατι το κρατος γονατιζει με την επιθεση δεκα εμπρηστων…ειναι δεν ειναι πρακτορες ;

Τι ξυνει η Ευπ;

Ποσες δυναμεις εσπευσαν την πρωτη ωρα ;

Ποτε ενημερωθηκε ο στρατος ;

Ποιοι ολιγωρησαν;

ΣΕ ενα ξαφνικο πολεμο θα ακουσουμε δικαιολογιες οταν χασουμε την χωρα;

Ποιοι ειναι οι υπευθηνοι της καταστροφης ;

Ειναι εικονα χωρας αυτη; την στιγμη που τα βαλκανια βραζουν;

Η εξωτερικη μας πολιτικη φερει ευθηνη σε αυτη την καταστροφη ;

Μην σταματησεις να ρωτας , μην ξεχασεις , Ενός κακού μύρια έπονται …αν δεν ειναι ικανοι να προστατεψουν την χωρα αυτη την ιστορικη στιγμη να φυγουν αμεσως …δεν ειναι κοματικο ουτε με ταμπελα αυτο που γραφω …δεν ειμαι δεξιος , δεν ειμαι αριστερος , δεν ειμαι φασιστας …δεν ειμαι τοσο ηλιθιος να επιτρεψω σε αυτο το συστημα να με τοποθετησει σε εναν ιδεολογικο χαρτη δυο διαστασεων … !Ειμαι ελληνας ελευθερος πολιτης και λεω το απλο..αν αυτοι οι υπαλληλοι δεν ειναι ικανοι να προστατεψουν την χωρα ..αυτη την εποχη να φυγουν σημερα …. !

Αλλιως ερχεται μεγαλυτερη καταστροφη συντομα ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Γεωργιος Βαμβακουσης 07/24/2018 @ 6:53 ΠΜ

    Αναρωτιέστε για την απουσία κράτους;
    Μα το κράτος έχε εκχωρηθεί στις Βρυξέλλες ήδη από το 2010 με αχυρανθρωπους στην Αθήνα να παριστάνουν την κυβέρνηση και μια Κοινωνία σε άνοια να τους ψηφίζουν κι από πανω !

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/24/2018 @ 7:53 ΠΜ

    Βέβαια κάθε ένας ο οποίος είναι αντίθετος σε αυτή την άθλια κατάσταση είναι αριστερός, φασίστας ή χρυσαυγίτης. Κάθε ένας ο οποίος αγωνιά για τη χώρα του, για το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του, για τις ευθύνες που ο καθένας μας έχει απέναντι στις γενιές που έρχονται, ανεξάρτητα, αν έχει οικογένεια ή όχι, είναι φασίστας και ακροδεξιός και τότε αυτοί τι είναι. Ασφαλώς όχι ακροδεξιοί ή δημιουργήματα της δικτατορίας της 21 Απριλίου.Είναι του προλεταριακού διεθνισμού και ανέλαβαν εργολαβικά με εντολή των ξένων να διαλύσουν την Ελλάδα και πρέπει να περάσει αυτό το μήνυμα σε όλους, ότι Ελλάδα τέλος το 2018, όπως είπε και ο περιβόητος Κίσσιγκερ, “Ελλάδα τέλος το 2018”. Για αυτό και διέλυσαν τις σχέσεις μας με τη Ρωσία. Το μόνο κράτος που θα μπορούσε να μας βοηθήσει άμεσα σε αυτή τη τραγωδία που ζούμε. Ελλάδα τέλος το 2018, έστω και αν υπάρχουν όσα θύματα θέλουν. Και οι τουρίστες τι ζητάνε. Τι θέλανε να έλθουν εδώ αυτή τη χρονική στιγμή, που η Ελλάδα τελειώνει. Εδώ εκτελούνται οι εντολές των ΗΠΑ, με οποιοδήποτε τίμημα. Πραγματικά αυτός ο Πάιατ πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανος για την ολοκλήρωση του σχεδίου του Κίσσιγκερ. Για αυτό και η αντίδραση του Μητσοτάκη ήταν πολύ χλιαρή, διότι μιλάνε οι Κίσσιγκερ, Τραμπ και Πάιατ και όλοι σιωπούν, σε αυτό το ψευτορωμέϊκο που πραγματικά θα διαλυθεί

  3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 07/24/2018 @ 8:07 ΠΜ

    ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ALPHA KAI ΣTON SKAI ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙ 26 ΝΕΚΡΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΗ ΑΚΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;
    TI EΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ; ΑΡΑ 26 ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 26 ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 52 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  4. Ενα βαλτο κολοπαιδο με την παγωνα του και 300 σαλιαρηδες καταστρεφουν αυτον τον τοπο .Υπαρχει θεια δικη;

  5. 109 ΝΕΚΡΟΙ 07/24/2018 @ 1:10 ΜΜ

    Οι Νεκροί θα είναι 109. Να θυμάστε αυτόν τον αριθμό, θα είναι ο τελικός απολογισμός.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*