ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Τσίπρας λόγω των πυρκαγιών

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξέλιξη πυρκαγιές τόσο στα δυτικά όσο και στα ανατολικά της, αφήνοντας υπόνοιες για εμπρησμούς.

Στην πρώτη τοποθέτησή του σχετικά με τις φωτιές που έχουν κάψει ή προκαλέσει ζημιές σε δεκάδες σπίτια στην Κινέτα, στην Πεντέλη και στον Νέο Βουτζά, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση πως οι Αρχές καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση των μετώπων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημείωσε ότι έχουν κινητοποιηθεί όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται για τις εξελίξεις από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος νωρίτερα επίσης άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν σοβαρές υποψίες για έργο εμπρηστών.

«Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επισημαίνοντας πως και χθες το βράδυ εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα Γεράνια Όρη, δίπλα στην Κινέτα, ενώ παράλληλα υπήρξε μέτωπο και πάνω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, το οποίο αντιμετωπίστηκε γρήγορα.

Ο υπουργός σημείωσε πως υπάρχει εικόνα για ζημιές λόγω της φωτιάς στην Κινέτα, αλλά όχι σαφής, παρά το γεγονός ότι ώρες νωρίτερα μεταδίδονταν εικόνες με πολλά φλεγόμενα κτήρια.

Πηγή:ΣΚΑΙ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σιδηροδρομικές γραμμές ως συμβολική εικόνα για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο και τη διακοπή του ΠροαστιακούΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χώρο απορριμμάτων – Διακόπηκαν προσωρινά δρομολόγια του Προαστιακού

Βιομηχανικός χώρος τη νύχτα ως συμβολική εικόνα για τη φωτιά στη ΒΙΠΕ ΗρακλείουΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά σε καθαριστήριο στη ΒΙΠΕ – Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Σημαίες σε διπλωματικό περιβάλλον ως συμβολική εικόνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το casus belliΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα προς Άγκυρα: «Κόκκινη γραμμή» το casus belli για τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή άμυνα

Μία απάντηση στο “Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Τσίπρας λόγω των πυρκαγιών”

  1. ΤΟΣΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΤΟΣΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *