Διαφημίσεις

Σε αυτη την χωρα εχουμε μια μοναδικη πρωτια , να λεμε εθναρχες τους προδοτες και προδοτες ολους οσους πραγματικα αγαπουν την πατριδα τους !!!…

Ελαβα ενα μηνυμα οπου μεσα υπηρχε ενας φακελος pdf με καποια στοιχεια που δεν τα ειχα ξαναδει… την ιστορια την εχω ακουσει αλλα δεν ειχα δει τα στοιχεια ..!

Σας το δινω λοιπον να το διαβασετε οπως το διαβασα και εγω… !

Ποτε επιτελους θα κυβερνησει την ελλαδα ελληνας καθαρος; ..

Ποτε θα σταματησουμε να ακουμε την προπαγανδα των εχθρων μας ;…

Ποτε θα σταματησουμε να ειμαστε αφροψαρα που μας κανουν οτι θελουν οι επικοινωνιολογοι ;

Διαβαστε εδω MERTEN, MAX_0081



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Ο Κωνσταντινος Καραμανλης ηταν πρακτορας των γερμανων !!!”
  1. Και επειδή η Γερμανία είναι προτεκτοράτο τής Αμερικής, δηλαδή των σιωνιστών, άρα ο κιναιδος ήταν πράκτορας των εβραίων. Τα γνωστά δηλαδή…

    1. Την εποχή του Γ ράιχ η Γερμανία δεν ήταν υπάλληλος των Εβραίων! Το αντίθετο μάλιστα!!

      1. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά….. ψάξε να δεις ποιανού ανιψιός ήταν ο Χίτλερ και ποιες ευρωπαϊκές και αμερικάνικες εταιρίες τροφοδοτούσαν τον στρατό του στον πόλεμο….

  2. “Το κράτος των ατιμώρητων δωσίλογων και των δολοφόνων τού Εμφυλίου ήταν πολύ αδύναμο για να τον παρακάμψει και ν’ αναζητήσει την αλήθεια. Ποιος θα τον παρέκαμπτε; …Η “αδερφή” απ’ το Κιουπκόι, που ήταν συνεργάτης τού Μέρτεν; …Ο παιδεραστής “γέρος τής Δημοκρατίας”; Οι Σιωνιστές είχαν το σχέδιό τους και κανένας δεν θα “έμπαινε” στη “μέση” για να τους το χαλάσει.”

    Η παραπάνω παράγραφος είναι το κερασάκι. Για την τούρτα όπως προσέλθετε εδω:

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/07/makedonikes-thermopyles.html#

    Με την ευκαιρία που δίνεται λόγω του σχολίου αυτού, να χαιρετήσω τον Νίκο και την εξαιρετική του παρουσία και των λεγομένων του στην εκμπομπή εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=VjO7hHM8EwQ&t=1915s

    Νικόλα, στο χω ξαναπεί. Τα podcast σου πάνε με χίλια. Σου πάνε με χίλια και μεταφέρουν χίλιες φορές καλύτερα το “μήνυμα” σου.

    Στο συγκεκριμένο ειδικά σε βρήκα πολύ χαλαρό, ήρεμο, ξεκάθαρο, με μια κάποια έξτρα δόση ωριμότητας, που προέκυψε υποθέτω, φυσιολογικά λόγω ηλικιακής ωρίμανσης και εμπειριών γενικότερα. Μ’ άρεσαν επίσης πολύ οι μετρημένες και πάλι θα πω, ώριμες απαντήσεις σου σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκες και ειδικότερα οι απαντήσεις σου στις πιο κουλές/άσχετες/άστοχες ερωτήσεις, καθώτι υπήρξαν και αυτές.

    Επίσης παρατηρούμε σ’ αυτήν την εκπομπή -και αυτό μας λέει πολλά αν το εξετάσουμε καλύτερα- το γεγονός πως όταν έκανες κίνηση και ελαφρώς έκανες βουτίτσα στα λίγο πιο βάθεια των θεμάτων νερά, Ή να το πώ καλύτερα, όταν εμπαινες στα συνομωσιολογικά για “προχωρημένους” ο Αngelo απέναντι κοίταγε τα σπουργίτια στον ουρανό ή το κινητό του. Προφανώς βρίσκετε ή απλά θέλει να κρατάει -ίσως για να “αυτοπροστατευθεί”- τον εαυτό του πίσω από τους προχωρημένους. Εκει στους αρχάριους που όλα τα πραγματεύονται αλλά δεν καταπιάνονται μ’αυτά. Αυτή άλωστε είναι δουλειά των προχωρημένων ή μπροστάρηδων.

    Σ’ αυτό το σημείο θέλω να πώ και να το τονίσω, μιας και δεν γράφω συχνά σχόλια, πως αυτό:

    https://katohika.gr/stranger-voice/ti-etoimazei-o-stranger-gia-poio-pragma-prepei-na-proetoimasteite/

    σε podcast ή και σε podcast παράλληλα με το κείμενο, θα τα “έσπαγε”! Αν έπεφταν και μερικές ερωτήσεις -από φίλους των κατοχικών ή και άλλους- στο τέλος, τότε, γνώμη μου είναι ότι θα τα “έσπαγε” κάργα! Δίοτι θα έπεφταν άμεσες επεξηγήσεις σ’άμεσα ερωτήματα. Όλο αυτό θεωρώ πως μας φέρνει πιο κοντά και γίνεται πιο οικεία η φάση. Μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος βαρέθηκε/κουράστηκε/δεν έχει χρόνο και δεν θέλει κιόλας να διαβάζει πολύ. Κουράζεται ρε γαμώτο, πως να το κάνουμε..

    Αναρωτιέμαι, πόσοι απ’αυτούς που θα μπούν στο πρώτο link που έδωσα θα μείνουν και θα διαβάσουν το κείμενο μέχρι να βούν την συγκεκριμένη παράγραφο που παρέθεσα.

    Ψυχραιμία, θα νικήσουμε. Νομίζω.

    sketo original

  3. Παλιό το Έγγραφο αλλά λέει αλήθεια.. ο ΦΡΥΔΙΑΣ έδωσε και την ΚΥΠΡΟ στους Τουρκους μαζί με τον Μακάριο .. γαμούσε Πλούσιους Πούστηδες (Ευταξία..,) και Ήταν και συνεργάτης των Γερμανών στην κατοχή ΣΠΙΟΥΝΟΣ και ταυτόχρονα “ΚΟΥΦΟΣ” γιατί δεν είχε αρχίδια να πιάσει όπλο και πολλά άλλα. Μετά που τα έσπασε με το παλάτι, την έκανε για Παρίσι.. και μας τον φέρανε ως αποκαταστάτη της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” το 1974 με αντάλλαγμα την μισή Κύπρο.. και μας κάνανε “ΕΘΝΑΡΧΗ” ένα πουτάνας γιο, που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει “βασιλιάς” στη θέση του βασιλιά.. μετά βέβαια ήρθε και ο Ανδρέας.. και τώρα είμαστε στο ΔΝΤ.

  4. Μοσχοπουλος =μορφη ναθινγκ για εκεινες τις δεκαετιες. Καραμανλης =μορφη αερα μπανα’ για ολες τις δεκαετιες της ζησης του….ηταν με ολους και ανατολιτης ατοφιος με την αρνητικη εννοια της λεξης [Σερες η”Σερρες περιοχη της απω ανατολης η”’ της μπουχαροσουρασαν του τουρκμενισταν ?] Εβραιοισραηλιτης = μακρια και αλαργα …παιζουν σε ολα τα ταμπλω οπως τους συμφερει και αλοιμονο σου εαν εργαζεσαι στο παλατι το περσικο θα σε καρφωνουν για τα ακαρφωτα εχοντας παντα προσωπικα κερδη και βλεποντας σε ΜοΝο οπως σε βλεπει ενας γυφτος περαστικος προς οφελος του….οτι χαρτια απο δαυτους ΣΤΗΜΕΝΑ…

  5. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    triklopodia.gr/εκτακτο-έσκασε-βόμβα-από-την-pravdareport-ο-σκληρ/#

  6. καλημερα
    περα της ευλογου υποψιας για τους πολιτικους μας ..
    πως ξερουμε οτι δεν ειναι κατασκευασμενο ?

  7. ΤΕΛΙΚΆ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΈ ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΣΤΗΡΊΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΌΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

  8. Αν βοήθησε τους Γερμανούς να σφάξουν Εβραίους πως ο Κισινγκερ και ολόκληρη η Εβραική ελίτ που κινεί τα νήματα τον έκαναν πρωθυπουργό και εθνάρχη?? Οι Εβραίοι είναι πολύ εκδικητικοί σε αυτά τα θέματα και ειδικά τότε που ήταν ακόμα φρέσκες οι μνήμες του ολοκαυτώματος!!
    Κάτι δεν κολλάει εδώ!!

  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ (;;) ΚΑΤΙ ΗΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 150.000.000$(ΤΟ 1978;;)ΑΠΟ ΤΗΝ MANHATTAN BANK!!!ΑΥΤΟΔ ΔΕΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ;;;;

    1. Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!

      Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!
      thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/cia_26.html#ixzz5Lpfxq4vi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *