Διαφημίσεις

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ψαράς στην Εύβοια με αυτό που είδε όταν βγήκε στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής της Δροσιάς για να ψαρέψει. Κι αυτό γιατί, ενώ περίμενε να δει ψάρια στα δίκτυα του, τελικά αντίκρισε ένα ελάφι να περνά δίπλα από την βάρκα του, προσπαθώντας να βγει στην στεριά.

Το πανέμορφο ελάφι προσπαθούσε να κολυμπήσει προς την στεριά, καθώς προφανώς παρασύρθηκε από ρεύματα και βρέθηκε στο σημείο που ήταν ο ψαράς με την βάρκα του.

Στο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ η διάσωση του άγριου ζώου, το οποίο κολυμπάει κουρασμένο σε απόσταση 300 περίπου μέτρων από την ακτή. Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο ψαράς έχοντας δέσει προσεκτικά ένα λεπτό σκοινί γύρω τα κέρατα του ζώου, το βγάζει προς την στεριά, σώζοντάς του την ζωή.

Πηγή: egnomi.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Εύβοια: Ψαράς έσωσε ελάφι που βρήκε στα ανοιχτά της θάλασσας όταν πήγε για ψάρεμα”
  1. Το γνωριζω αυτο το ελαφι, ειχε ερθει προσφατα στο καστρο μου και τα ειπαμε, στην πραγματικοτητα λοιπον το ελαφι καταλαβε τι ερχεται και τρεχει να γλυτωσει απ τους προδοτες, τους χαφιεδες, τα πρακτορια, τα κομματοσκυλα, τις ξενες δυναμεις κατοχης, τους λαθρομεταναστες, τους εξυπνους ανοητους, τους κτηνοβατες και καθε ειδους σεξουαλικως μεταλλαγμενα τερατα της νεας εποχης που εχουν επεκταθει σε ολοκληρη τη χωρα, (τι μπορει να κανει αλλωστε ενα ελαφι οταν βλεπει πως οι ανθρωποι αυτης της χωρας αδυνατουν να πραξουν τα αυτονοητα?).
    Ανθελληνικες, απανθρωπες, κανιβαλιστικες, αφυσικες εστιες που εχουν στηθει μεσα στο περασμα του χρονου με τακτικη ακριβεια, ειναι αυτα ακριβως που το ελαφι οραματιζεται και λιγοι δυστυχως εχουν αντιληφθει, μπορει να μην διαβαζει τα νεα, αλλα μεχρι και αυτο διαισθανεται πλεον οτι παμε κατα διαβολου, οποιος εχει φυλαξει ενα μικρο κομματι αθωοτητας μεσα στην ψυχη του, μπορει να δει παντου τριγυρω του τα δυσοιωνα σημαδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *