Διαφημίσεις

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung έδωσε ο –λαλίστατος!- κομμουνιστής Κοτζιάς, αποκαλύπτοντας πως θα περάσει από τη βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατ’ αρχάς, άδειασε τον συνοδοιπόρο Καμμένο, που λέει παραμύθια για πολύ αφελείς, ότι θα επιβάλλει πλειοψηφία… 180 βουλευτών: «Δεν αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα ή στους άγραφους κανόνες της Δημοκρατίας ότι χρειαζόμαστε μια τέτοια πλειοψηφία.

Επιδιώκουμε μεν για πολιτικούς λόγους μία πλειοψηφία μεγαλύτερη των 150 ψήφων, όμως τυπικά από νομικής απόψεως δεν δεσμευόμαστε από αυτήν».

Έπειτα, αποκαλύπτει ότι την προδοτική Συμφωνία θα την ψηφίσουν οι Ποταμίσιοι, αλλά και κάποιοι ψεκασμένοι που την έχουν αποκαλέσει «καλή» (εννοώντας προφανώς τους Παπαχριστόπουλο, Ζουράρι και Κουντουρά…): «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές, χρειάζεται επομένως μόνον έξι επιπλέον ψήφους για να λάβει την απόλυτη πλειοψηφία. Ισχύει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα υπερψηφίσουν ως κόμμα, όμως υπάρχουν βουλευτές αυτού του κόμματος που θεωρούν καλή τη συμφωνία. Επιπλέον υπάρχει το κόμμα Ποτάμι»…».

Τέλος, υπάρχει και μία έκπληξη, την οποία προαναγγέλλει –και μάλιστα μετά βεβαιότητος!- ο Κοτζιάς. Η έκπληξη συνίσταται στην αποχή από την ψηφοφορία ενός ή και δύο κομμάτων, οπότε η απαιτούμενη πλειοψηφία θα είναι πολύ μικρότερη των 151: «Επιπλέον, σε μια ψηφοφορία στο κοινοβούλιο είναι πιθανόν περισσότερα του ενός κόμματα να μη συμμετάσχουν. Γι’ αυτό και η αναγκαία πλειοψηφία εκείνη την ημέρα ίσως να είναι μικρότερη από 130 ψήφους».

Τι εννοεί ο «ποιητής»; Σίγουρα, πως θα απέχει από την ψηφοφορία το πουλημένο ΚΚΕ! Το οποίο θυμίζουμε, απείχε και από την ψηφοφορία για την πρόσφατη πρόταση μομφής κατά της συγκυβέρνησης, για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα «ατυχήματος»!

Είναι προφανές, ότι όλα είναι στημένα, για να περάσει η προδοσία από τη βουλή! Γι’ αυτό, όλοι στους δρόμους, για να πέσει η συγκυβέρνηση των προδοτών, πριν από τη μοιραία ψηφοφορία!
ethnikismos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

7 σχόλια στο “Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!”
  1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ .ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΟΛΠΑ .ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΜΑ ΚΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ,……..ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ….ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΣΕ

  2. Ο Κοτζιάς και όλοι οι άλλοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και μιλάνε για αλλαγή συνόρων. Βέβαια δεν λένε ότι αλλαγή συνόρων σημαίνει ξεριζωμός των ανθρώπων από τα σπίτια τους, όπως έγινε στη Μ Ασία και αυτούς τι τους νοιάζει ποιος θα μείνει και ποιος θα ξεριζωθεί. Ξεριζωμός και γενοκτονία

  3. Ενω τα χρυσα αυγα με κανα στημενο καυγαδακι θα συμμετεχει. Ρε ουστ….. ΟΥΣΤ ΛΕΜΕΕΕΕ

  4. Συνεχης βομβαρδισμος απο αρθρα-πορδες της Χ.Α που μοναδικο στοχο εχουν την πολωση.

    1. Για πόλωση ε συριζοπουλο????? Η γενικά και αόριστα κουμουνι….. Η χωρις το κου!!!!!! Υπεγραψε η όχι το αφεντικό Σου? Είναι η δεν είναι όλοι στο κόλπο? Ανεφερε η δεν ανεφερε δυο- τρία κόμματα???? Άρθρο της Χ.α για πόλωση Ε? Ρε δεν πας στο δίαολο και συ και το σινάφι σου σιγά σιγά????

  5. ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ !!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *