Διαφημίσεις

«Σκότωναν φτωχές γυναικούλες γιατί έπλεναν ρούχα Ιταλών ή Γερμανών στρατιωτών. Θανάσιμο έγκλημα, επαίσχυντη αντιπατριωτική πράξη. Από πόσο πατριωτικό πάθος θα φλέγονταν αυτός ο λεβέντης για να σκοτώσει μια μάνα που έπλενε ρούχα για ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά της.
Σκότωσαν εργάτες γιατί δούλευαν σε γερμανικές επιχειρήσεις.

Στους ομαδικούς τάφους που άνοιξαν στο Περιστέρι, μπροστά στην αντιπροσωπεία των αγγλικών εργατικών συνδικάτων όλα τα πτώματα φορούσαν μπαλωμένα κουρέλια και τα χέρια τους ήταν χέρια εργατών… Σκότωσαν γυναίκες γιατί από την πείνα ή για να σώσουν τα παιδιά τους δόθηκαν για μια πανιότα ή για μια κονσέρβα σε Ιταλούς ή Γερμανούς στρατιώτες…

Χιλιάδες αθώοι ανύποπτοι άνθρωποι σφαγιάσθηκαν δίχως να ξέρουν γιατί, ούτε αυτοί ούτε εκείνοι που εν ψυχρώ τους εκτελούσαν. Ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί με το πρόσχημα της συνεργασίας με τον εχθρό, ενώ στην πραγματικότητα κρύβονταν πίσω απ’ αυτά οικογενειακά ή προσωπικά μίση…

Δρούσε ακόμα στις πόλεις για λογαριασμό του ΕΑΜ και η ΟΠΛΑ. Πρόκειται για τους φονιάδες που χρησιμοποιούσε το ΚΚΕ στην Κατοχή… Αυτήν την ηρωική πλευρά του “Εθνικού Έπους”, ίσως από μετριοφροσύνη δεν την αναφέρουν στους πανηγυρισμούς της Εθνικής Αντίστασης!».
(Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ)

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ (1)

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ (2)

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

16 σχόλια στο “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ (3)”
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.
      ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ “ΚΟΡΩΝΕΣ” ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ….
      ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΚΑΙ “ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ” ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ, Η ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ, ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣ.
      ΕΔΩ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ “ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ;
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ…… ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΟΥΡΛΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
      ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ….
      ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ….
      ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ “ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑΣ”, ΤΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΓΕΛΤΣΙΝ.
      ΕΙΠΑ “ΓΕΛΤΣΙΝ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ, ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΣΤΟ ΥΦΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

      1. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

        “ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ.” RICHTER
        “ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ, ΟΙ ΦΥΜΑΤΙΚΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΑΣΑ” . ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
        “ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΕΛΑΣ) ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ: ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΣΤΗΝΟΥΝ” ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ. ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ” EUDES
        Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΛΙΝ ΡΑΪΤ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ: “ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΞΕΘΑΦΤΗΚΑΝ. ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΟΡΚΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΗΣΗ ΤΑΦΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.” (RICHTER)
        “Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΦΗΣ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η “ΕΚΤΑΦΗ” ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.”(ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ)

        1. Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΕΡΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ “ΚΟΛΛΑΕΙ”, ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ “ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ” ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
          ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΠΛΑ.
          ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ;

          1. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.
            ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΙΑΜΕΠ-ΜΑΡΑΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

      2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.
        ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΗΣΟΥΝΕ. ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ(ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΡΩΣΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ), ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ(ΓΚΛΑΣΝΟΣΤ) ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ (Π.Χ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ” ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ -ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ) . ΜΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ(ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ… ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 91 ΠΟΥ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΕΒΓΑΛΕ 74% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ 80% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ 2016 ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 64% ΥΠΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ) ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΝΑΓΚΗ…
        ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΠΕΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ” ΤΟΥ ΓΕΛΤΣΙΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
        ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΟΝΤΩΣ

    2. η αλλη πλευρα ηταν ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος και ηταν σε αμυνα.
      μαθετε να ξεχωριζετε ποιος αρχισε και ηταν ο επιτιθεμενος και εν αδικω( οι εαμοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες) και ποιοι οι αμυνομενοι και εν δικαιω( ο ελληνικος λαος, βενιζελικοι βασιλικοι δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι εθνικιστες φιλελευθεροι αστοι κ.λ.π ενωμενοι κατα της κομουνιστικης λεπρας
      το ιδιο γινεται και σημερα
      απο την μια οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μαζι με τους λαθρο τους, σκοπανους τουρκους αλβανους ισλαμιστες και αλλους ταξικους αδερφους τους, και απο την αλλη ολος ο ελληνικος λαος ο ΜΗ αριστερος που πρεπει να ενωθει εναντιον τους,
      η τους τελειωνουμε η μας τελειωνουν οπως ειπε και ο αγραμματος ψευτοτσιπρας!

      1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ:
        “ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΜΑΝΔΥΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ: ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΡΙΑΣ.
        ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ , ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ . ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ -ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ (ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ.”
        Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΡΙΑΣ”(Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΤΙΤΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕ) ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

        1. δεν ηταν δεξιος ο χατζιδακης εαμοβουλγαρε
          φιλελερας ηταν
          τετοιους ξεφτιλες θελετε και σημερα να τους εχετε του χεριου σας προδοτες…
          ειμαστε και εμεις οι φιλελευθεροι κεντρωοι βενιζελικοι εδω μπολσεβικε
          απο μας θα την βρειτε παλι και οχι απο τους πανιβλακες δεξιουληδες σαν το χατζιδακι….

          1. ΕΛΑ ΡΕ ΝΑΖΙΚ! ΑΦΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑ “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΣ(ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΡΥΠΤΟΓΚΕΪ) ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ(Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ).
            ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΑΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ “ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ” ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΑΜ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΑΝΕ.

  1. Αυτα τα ποστ που μοναδικο στοχο εχουν την ιδεολογικη πολωση ειναι εκτος τοπου και χρονου και το θεμα ασφαλως καταληγει εδω περα απο την αναποδη παντα καθως εσεις για καποιο λογο που μονο ο δαιμονας που εχετε μεσα στο κεφαλι προσπαθει να συνδιασει το θεμα με την τωρινη κατασταση και να ξυπνησει μνημες εμφυλιου ξεκαθαρα λογω βλακειας.

    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ….

    Σε καποια φαση θα ξυπνησετε στην πραγματικοτητα.

    1. Δεν ειδα να λετε το ιδιο οταν σηκωσαμε εγκληματα του φασισμου , ουτε να λετε το ιδιο οταν σας παρουσιαζουμε τα κρυφα εγκληματα του πολιτσμου της χεστρας , καπου εχει ενα δικιο το σχολιο ο φοβος του εμφυλιου…αλλα δεν ειδα να μας προωθειτε τα αρθρα μας που αφυονιζουμε τους συνανθρωπους μας για την μη ταμπελα ,για την προστασια της ζωης , για την ενωση ολων για το δικαιο κοκ… και αυτα τα αρθρα ειναι η φωνη μας και οχι αναδημοσιευσεις ;… απλα πρεπει να πουμε παντα κατι …παντα να κρινουμε μονομερος και με επιφανεια !

  2. Ασφαλως αυτο που κανετε μοναδικο στοχο εχει να ξυπνησει τις μνημες της αριστερας και να ενδυαναμωσει τον Τσιπρα καθως αιμα χυθηκε και απο τις δυο πλευρες και δικαια εχουν και οι δυο πλευρες και για αυτο αναρωτιεμαι τι συμβαινει μεσα στο κεφαλι σας, και που νομιζετε οτι μπορει να οδηγησει η πολωση και η εθνικιστικη παρανοια, που σε τελικη αναλυση το μονο που μπορει να κανει ειναι να ξυπνησει τα ιδεολογικα αντισωματα και του κεντρου επι του προκειμενου και οχι μονο της αριστερας, καθως ο εθνικισμος δεν χωραει μεσα στο κεφαλι με λογικο και αντιληψη και δεν μπορει να οδηγησει πουθενα αλλου εκτος απο την παρανοια.

  3. Δεν περιμενω να ποσταρετε τα μηνηματα καθως ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι ο μοναδικος στοχος των δαιμονων μεσα στα κεφαλια σας ειναι ο εμφυλιος, και οτι εχετε επνεδυσει το ειναι σας ολοκληρο στην βλακεια, απλα βασικα να σας ενημερωσω οτι δεν προκειται να γινει εμφυλιος οσο και αν σκουζουν οι δαιμονες μεσα στα κεφαλια σας.

    Ευτηχως ασφαλως που υπαρχουν και κομμουνιστικες μαιμουδες εκτος απο εσας για να υπαρχουν ισορροπιες, αν και το τελος και των δυο σας ειναι επιβεβλημενο.

  4. Μπηκαν και στο χωριο της μανας μου .Τον παππου τον ειχαν παρει στην εθνοφυλακη η μαννα μου δεν ειχε γεννηθει ακομα ειναι του 48 .Αλλα ειχε 3 αδελφια που ηταν 14 και 17χρονον και ενα γυρω στα 7 .Τα μεγαλα τα περναν στον κουμουνιστικο στρατο και ετσι η γιαγια μου τα εκριψε μες στο σταρι οι κουμουνιστες καθησαν στο χωριο 2 μερες και οι θειοι μου δεν κουνηθηκαν απο κει .Εγινε ερευνα απο ενα αποσπασμα στο σπιτι και μαλιστα 2 γηναικες κουμουνιτριες κοιμιθικαν εκει .Οταν φιγαν ειπαν στην γιαγια μου …κ. Μαρια ξερουμε που ειναι τα παιδια σου αλλα μην φοβηθεις δεν θα πουμε τιποτα γιατι και εμας μας πηραν με το ζορι και πολεμαμε σε ενα πολεμο που δεν θελουμε .Και αφου πηραν οσο σταρι θελαν και αλλες προμιθιες απο το σπιτι εφιγαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *