Διαφημίσεις

Και με τον εμφύλιο πόλεμο τα κομμούνια ήθελαν να δώσουν την πατρίδα στους Σλάβους κομμουνιστές…ανάθεμα σας προδότες του έθνους…!!! Η τιμωρία σας είναι κοντά προδότες του ελληνισμού!!!

«Στην περιφέρεια Κονίτσης εκτελούσαν κατά ομάδες πολίτες, μητέρες, γέροντες, παπάδες, ως δήθεν “πράκτορες του μοναρχοφασισμού”. Ο κόσμος έτρεμε, ακούγοντας το όνομα “πράκτωρ”. Αλίμονο σ’ εκείνον που θα είχε την τύχη να του πέσει τέτοιος χαρακτηρισμός. Και τέτοιους χαρακτηρισμούς ήταν εύκολα να κάμει και ο πιο άξεστος συμμορίτης και διά μόνο τον λόγο, ότι κάποιος του αρνήθηκε να δώσει το ζώο ή ένα κομμάτι ψωμί… Από μερικά κομματικά μέλη άκουσα, μου ήλθε στα αυτιά μου, μια φοβερή είδησις. Πως κάτι παιδιά του Παιδομαζώματος από τη Ρουμανία, εστάλησαν να πολεμήσουν στην Ελλάδα!… Αισθάνθηκα τη μεγαλύτερη ντροπή! Συλλογιζόμουν το κατάντημά μας! Την ψευτιά μας! Την δολιότητα! Την απάτη! Την προδοσία! Την κακουργία και το έγκλημα! Γελάσαμε τους γονείς πως τα παιδιά θα “ζούσαν ευτυχισμένα, μακρυά από αεροπλάνα και πολέμους”! Και τώρα, μετά από έναν χρόνο “ανάπαυση” τα στέλναμε στον πόλεμο! Να πολεμήσουν εναντίον εκείνων που όφειλαν να σέβονται! Σκέφθηκα, ότι δεν είχαμε ούτε μιας δεκάρας φιλότιμο! Διότι αν είχαν έστω και μιας δεκάρας φιλότιμο εκείνοι που διέπραξαν τέτοιο ανοσιούργημα, έπρεπε να πέσουν στον Δούναβη να ξεπλύνουν την ντροπή και το αίσχος απ’ το κατάντημά τους! Αλλά που ντροπή!».
(Γεώργιος Μανούκας, εκ των υπευθύνων του Παιδομαζώματος)

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ (1)

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ (2)”
  1. Κόρακα φίλε μου δεν θα χουν τελειωμό αυτά που θα μας θυμίζεις για τους προδότες που σφαζανε με τα κονσερβοκουτια

  2. “Kόραξ”, όταν τους αποκαλείς “κομμούνια”, δεν μπορείς ταυτόχρονα να αποκαλείς τον Συμμοριτοπόλεμο, “εμφύλιο”.
    Ο Εθνικός Στρατός είχε να κάνει με ληστοσυμμορίτες βούλγαρους (κυρίως, αλλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παρατρέχαμενοι τριτοκοσμικοί κομμουνιστές όπως η αλβανία, γιουγκοσλαβία και φυσικά η μαμά Σ.Ε.), λίγους παραπλανημένους δυστυχώς ιδεολόγους “Έλληνες” και κάποιους κατσαπλιάδες.

    Είναι προσβολή στους πεσόντες Ήρωες και επιζήσαντες του Συμμοριτοπόλεμου με τα αγριότατα βασανιστήρια και εγκλήματα που διέπραξαν τα κομμούνια κατά παντός Έλληνος μη κομμουνιστή, να τον υποβαθμίζουμε (ή αναβαθμίζουμε ανάλογα πως το βλέπει κάποιος) σε “εμφύλιο”.
    Ήταν Συμμοριτοπόλεμος και έτσι πρέπει να τον αποκαλούμε.
    Δεν υπήρξα ποτέ πολιτικά ορθή και δεν πρόκειται να γίνω ούτε με τον φόβο του αντιρατσιστικού νόμου.
    Είμαι περήφανη κόρη βετεράνου του Συμμοριτοπόλεμου και θα παραμείνω μέχρι τέλους._

  3. νατος παλι ο ερυθροφασιστας μπολσεβικιστης θανασης απο τα γιανιτσα που τσακιστηκε να υποστηριξει τους εαμοβουλγαρους εθνοπροδοτες ελληνοκτονους συντροφους του.
    βεβαια με τις ασυναρτησιες του και την κομουνιστικη παρανοια του καταφερε το ακριβως αντιθετο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *