Διαφημίσεις

Ένα μπλουζάκι που φορούσε φοιτητής της Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ήταν η αιτία άγριου ξυλοδαρμού του, από έμμισθους του τσιπροκαμμενικού παρακράτους, αλήτες-προδότες-κομμουνιστές!

Ιδού πως περιγράφει το θύμα την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από τα τσιπροκαμμενικά υποκείμενα:

«… Βγήκα έξω στο προαύλιο για διάλειµµα. Τότε ξαφνικά ήρθε ένα άτοµο µε επιθετική διάθεση προς τα πάνω µου. Άρχισε να µε σπρώχνει χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Μου φώναζε και µου έλεγε επαναλαµβανόµενα να βγάλω την µπλούζα που φορούσα. Εγώ συγχυσµένος τον ρωτούσα τι κακό βλέπει σε αυτό που φορούσα. Η κατάσταση συνεχιζόταν και έτσι προσέγγισα µία παρέα συµφοιτητών µου που καθόταν δίπλα µου.

Εκείνη την στιγµή µαζεύτηκαν ακόµα 5-6 άτοµα που φάνηκαν εναντίον µου και απαιτούσαν να βγάλω την µπλούζα µου. Εγώ τους απάντησα πως θα την βγάλω αφού πρώτα µου εξηγήσουν γιατί. Αφού τελείωσα την πρόταση µου δέχτηκα µία γερή γροθιά στο πίσω µέρος του κεφαλιού µου. Γυρνάω, κοιτάζω αυτόν που µε χτύπησε και τον ρωτάω «γιατί µε χτυπάς;», τότε δέχτηκα µία δεύτερη γροθιά. Μου έβγαλαν την µπλούζα και δέχτηκα ακόµα µερικά χτυπήµατα στο κεφάλι. Με τη βοήθεια του φύλακα πάνω στον χαµό που δηµιουργήθηκε κατάφερα να ξεφύγω τρέχοντας…

Όταν άρχισα το δεύτερο εξάµηνο καθόµουν µε τους φίλους µου στο προαύλιο του πολυτεχνείου. Τότε κάποιος µε έπιασε κεφαλοκλείδωµα και µε απείλησε πως αν κουνηθώ θα µου βγάλει µαχαίρι. Του έπιασα τα χέρια, γύρισα και είδα το ίδιο άτοµο µαζί µε άλλους δύο. Αφού στριµώχθηκα σε έναν τοίχο µε ρώτησε «εσύ δεν είσαι που φόραγες την µπλούζα» και ο δεύτερος µου έριξε µια αγκωνιά στο κεφάλι και έπεσα κάτω. Οι φίλοι µου κράτησαν αυτόν που µε χτύπησε και εγώ µπήκα στο κτήριο Αβέρωφ για να ξεφύγω..».

Να τους χαίρονται οι πολιτικοί τους προστάτες!
ethnikismos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

19 σχόλια στο “ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ «ΦΑΣΙΣΤΑ»”
    1. Για να παρεις μια ιδεα του πως αποδεικνυονται αυτα ριξε μια ματια στο βιντεο της ομαδικης επιθεσης των ιδιων απλυτων κομμουνιστων σε εναν (1) νεαρο στο Ωραιοκαστρο που ειρηνικα δηλωνε την αντιθεση του στην εισαγωγη παιδιων λαθρομεταναστων χωρις ιατρικες εξετασεις στο δημοτικο της περιοχης.. θα τρομαξεις
      Εκανε τον γυρω των καναλιων …

        1. Βρες και εκεινο με τον στρατιωτη στο Μοναστηρακι που ξυλοκοπησαν αγρια οι απλυτοι κομμουνιστες γιατι τους φανηκε ναζι η’ φασιστας, καθως και τα 5 παιδια της σχολης Ευελπιδων που ξυλοκοπηθηκαν απανθρωπα , καθως τους περασαν για…τι αλλο ναζι.

      1. ναι ηταν ναζιστης και οχι μονο αλλα και βουδιστης και αννουνακι εσενα πιος πουστης σου δινει το δικαιωμα βρε παλιοαχρηστε να κρινεις πιον πρεπει να βαρας για το τι πιστευει?
        αληταρια του κερατα που πλασαρετε και τους σφαγιαδες του καθε κοπυτσουμπα σε δημοκρατες εσεις που σφαξατε σε ολο τον κοσμο εκκατομυρια ανθρωπους βδελυγματα της φυσης παριστανετε και τους κενσορεςΟΥΣΤ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΗ

        1. Εχεις χασει τα λογικα σου απο τον πανικο που σου προκαλεσε το σχολιο…. εχω πεθανει στα γελια
          Ελα παρε ενα καροτακι και πηγαινε αλλου να το φας….

  1. Μπράβοι της αμερικάνικης πρεσβείας οι δράστες του θρασύτατου ξυλοδαρμού.

    Οι κυβερνήσεις αφήνουν το ΝΑΤΟ και τη SEEBRIG ν’ αλωνίζουν ανενόχλητα στη δουλοπαροικία την ώρα που ο κόσμος αργοπεθαίνει από τις αρρώστιες, τη πείνα και τη φτώχεια που προκαλεί η αλαζονική συμπεριφορά των ερπετοσιωΝΑΖΙ του Πενταγώνου σε βάρος των υπολοίπων.

  2. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ?? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ FAKENEWS ΣΑΣ ΡΕ ΓΚΑΙΣ!! ΕΛΕΟΣ

    1. τα κινητα δεν ειχανε καμερα ?
      δεν ειχε κανεις κινητο με καμερα ?
      ακριβηνανε οι κρυφες καμερες ?

      3 – 4 χανουμακια του Σορρος, μας κανουνε οτι θελουνε ???

  3. και εσυ κομμουνι θιχτηκες ? φυσικα και ολοι αυτοι εναι φασιστοκουμμουνια ειναι σε ολους γνωστο πλεον πως αντιδρουν σε οσους εχουν αλλη ιδεολογικη αποψη και μαγκια του να ειναι Ελληνας πατριωτης και οχι διεθνιστης εθνομηδενιστης μπολσεβικος σαν εσενα.
    Ετσι αλεξανδρε ?

  4. Μπραβο συνεχιστε να δινετε ενταση στην εθνικιστικη δαιμονικη παρακρουση με περυσινα δημοσιευματα. Ετσι μονο θα ξυπνησουν τα ενστικτα της αριστερας για να αναχαιτησουν τον εθνικιστικο βοθρο που επιδιωκει την πολωση και την εμφυλια συγκρουση.

    Να κανετε παντα αυτο που σας λεει το πνευμα του ψευδοπροφητη Αντιχριστου εθνοκαπηλου και αρχαιοκαπηλου για να επιταχυνθει η διαδικασια του αποκεφαλισμου του θηριου που εκφραζει την ενεργειακη σαπιλα των αιωνων πισω απο το περικαλλυμα και την προφαση του εθνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *