Διαφημίσεις

Τις υποψίες της αστυνομίας έχει κινήσει η αυτοκτονία 15χρονου μαθητή στην περιοχή των νοτίων προαστίων, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα απαγχονισμένος και θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση bullying του φοιτητή Γιακουμάκη.

Ο μαθητής που τελείωσε την Α’ Λυκειου και ειναι ο μικρότερος γιος παράγοντα της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.

Ειδικότερα όπως αναφέρει αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν απο συμμαθητές του κατονομάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα άτομα. Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Σοκ: 15χρονος μαθητής στα νότια προάστια αυτοκτόνησε λόγω bullying από συμμαθητές του!”
  1. Πολυ λυπηρο να ακους οτι ενα παιδι δεκαπεντε ετων εδωσε τελος στην ζωη του για αυτον τον λογο.Δυστηχως ειναι ενα υπαρκτο και σε αξαρση φαινομενο.Δειχνει την σημερινη κοινωνεια μας πως καταντησε,ενα παιδι που η ψυχη του θα επρεπε να ειναι αγνη και αθωα φτανει σε σημειο να βγαζει μισος και κακια σε ενα αλλο παιδι ,φυσικα δεν φταινε τα παιδια αλλα πρωτα οι γονεις και μετα το σχολειο .Ενα παιδι μονο, χωρις γονεις διπλα του,χωρις φιλους ,χωρις δασκαλους,χωρις ασφαλεια,χωρις αγαπη…….

  2. Καταραμένα να είναι τα κωλόπαιδα που του έκαναν bullying. Οι γονείς του παιδιού ας δούνε την ταινία Friday the 13th και μετά θα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

  3. Αργυρούπολη: Τι έγραψε στο σημείωμα αυτοκτονίας ο 15χρονος μαθητής
    ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ

    «Μαμά, μπαμπά, αδερφέ μου, σας αγαπάω. Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν».

    Αυτό έγραφε στο σημείωμα που άφησε στους γονείς του λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

    Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός (bullying) που του ασκούσαν κάποιοι συμμαθητές του.

    Στο σημείωμά του εξηγούσε στους γονείς του τι περνούσε στο σχολείο και μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κατονόμαστε 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς. Όπως ανέφερε ο ανήλικος αυτόχειρας, τα συγκεκριμένα παιδιά τού έκαναν bullying με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

    Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο άτυχος 15χρονος ήταν η φράση που έγραψε «καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν». Στο ίδιο σημείωμα το αγόρι έγραψε ότι αγαπάει τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του.

    Το πόσο υπέφερε φαινέται και από μία εκ των τελευταίων αναρτήσεών του στα social media: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

    Ο πατέρας του παιδιού είναι γνωστός στην Αργυρούπολη από τη συμμετοχή του στα κοινά.

    Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

    https://youtu.be/FpF8Wa2yQH0

    1. Τι φως να ρίξει στην υπόθεση; Η υπόθεση είναι φως φανάρι! 6 σκατόπαιδα του κόλου είναι στη λίστα του μικρού, όλα τους πρέπει να λιώσουν τώρα στο αναμορφωτήριο.

  4. Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ [ ΠΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ]ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

  5. Ας αναπαυθει η ψυχουλα του
    Πολυ λυπηρο να χανεται ενα αθωο παιδι με αυτον τον τροπο , να ειμαστε οσο μπορουμε κοντα στα παιδια μας για να μην συμβει ποτε ξανα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *