23:27 - 03/07/2018

Τώρα στις επόμενες εκλογές αν σε ρωτήσουν τι θα…

Διαφημίσεις

…  ψηφίσεις.. Σε παρακαλώ πες τους κάτι πολύ απλό…

θα ψάξω να δω για να ψηφίσω έναν Έλληνα….  θα ψάξω πολύ καλά δεν θα βιαστώ… θα ψάξω να βρω έναν που ηγείται μιας πολιτικής ομάδας και είναι Έλληνας από τα γεννοφάσκια του…. και αν ακόμα τον βρω ότι είναι Έλληνας το όνομα…. και ότι κρατά η σκούφια του ελληνικά γερά…. Θα προσπαθήσω να ψάξω μήπως ενδιάμεσα ο ίδιος ή ο πατέρας του ή ο παππούς του… προσχώρησε σε άλλες κρυφές ομάδες… οι ράτσες!

θα προσπαθήσω ακόμα να βρω έναν Έλληνα Όπου η γενιά του  δεν είχε καμία σχέση με τους κατακτητές της χώρας μου στους προηγούμενους πολέμους…. δεν είχε συνεργαστεί… δεν ήταν προδότες…. δεν ήταν μαύροκουκούλη η φατρία του!

Αν δεν καταφέρω να το βρω αυτό…. τότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ψηφίσω!

Τόσο απλά θα πρεπε να σκέφτεσαι  Ελληνα… αντί να τσακώνεσαι για ιδεολογίες και για παπαριές που σε ταΐζουν  για να είσαι διαχωρισμένος… ψάξε πρώτα βρες τον Έλληνα που μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις το όραμά του… που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις οτι Και λάθος να έχεις κάνει… τουλάχιστον ψήφισες Έλληνα!

Αν τα δεις τα πράγματα με την πραγματική τους υπόσταση  θα δεις και πόσο γελοίο είναι όλο το θέμα να ασχολείσαι με την ταμπέλα και το χρώμα το κάθε πράκτορα που έχει έρθει εδώ για να σου φέρει την πατρίδα!

Δεν είναι δύσκολο αυτό που σου ζητάω, είναι πολύ πολύ απλό…  θα σε πονέσει πολύ μέσα σου Όταν τα δεις μπροστά σου…. αλλά σε παρακαλώ ακολούθησε αυτό το μονοπάτι… ψάξε να βρεις για να ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές έναν Έλληνα… ο οποίος είναι πραγματικά Έλληνας…. ο οποίος δεν έχει αλλάξει το πραγματικό όνομα της οικογένειάς του… ο οποίος δεν κατάγεται από οικογένεια που στην ιστορία της Ελλάδος τα μέλη της ήταν προδότες….

Άμα τον βρεις να με χέσεις!…

Βλέπεις πόσο απλό είναι πλέον να αποδομήσεις οτιδήποτε υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας;

Είναι λίγο το θέμα η ψήφος σου να μην πηγαίνει σε μη Έλληνες;

Όχι βέβαια είναι τεράστιο το θέμα….. Θες να συνεχίζεις να υποστηρίζεις μη Έλληνες;  θες να συνεχίζεις να υποστηρίζεις κληρονόμους από οικογένειες προδοτων;… Αν ναι Και συνεχίζεις τότε είσαι απόλυτα συνυπεύθυνος σε ότι συμβαίνει!

Δεν υπάρχουν άλλα λόγια…. Μόνο αυτή η πρόταση… και μοίρασε την παντού να ξυπνήσει ο Έλληνας επιτέλους…. θα ψάξω να βρω για να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές έναν πραγματικό Έλληνα…

Τολμας να δεις την αλήθεια…;

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (43)

  1. Μολοσσίς Απειρωτάν 07/04/2018 @ 12:19 ΠΜ

    “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” Παράταξη συνεχιστών της πολιτικής του Καποδίστρια.

    Η μόνη ΠΑΡΑΤΑΞΗ και όχι κόμμα (που σε κομματιάζει όπως λέει και η λέξη) που αξίζει να ψηφίσει ο Έλληνας.

    Η μόνη παράταξη που για να γίνεις μέλος πρέπει να υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ανήκεις, δεν υποστηρίζεις αλλά αποκηρύσσεις κιόλας την Μασωνία και κάθε μορφής αποκρυφισμό.

    Η πάραταξη που ο πατέρας του ιδρυτή είναι ιερέας.
    Η μόνη παράταξη που πόθος και σκοπός της είναι η επιστροφή της πολιτικής στην τροχιά της Ρωμηοσύνης, στην πορεία που ακολουθήθηκε από συστάσεως της Βασιλεύουσας των Πόλεων μέχρι και τον Μάρτυρα Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.

    Η μόνη παράταξη που πιστεύει στην Οικουμενικότητα του Ελληνισμού αλλά όχι στην Παγκοσμιοποίηση, που είναι ο πνευματικός θάνατος του ανθρώπου.

    Που πιστεύει ότι αν θέλουμε να ξαναθυμηθούμε ως Έλληνες ποιά είναι η ειδοποιός μας διαφορά από όλα τα έθνη, θα δούμε ότι η Ελλάδα δεν έγινε σήμερα μικρή εδαφικά χώρα αλλά ήταν τέτοια από την αρχαιότητα. Ωστόσο ποτέ δεν είχε σαν αυτοσυνειδησία της ότι είναι μικρή χώρα, αλλά αντιθέτως, λόγω της πνευματικής της ευρωστίας, επίστευε το γνωστό σε όλους δόγμα: «Πας μή Έλλην βάρβαρος»! Υπήρχαν και τότε υπερδυνάμεις, με πρώτους τους Πέρσες,αλλά πάντα τους αντιμετώπισε νικηφόρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

    http://www.koinwnia.com/ (πατήστε στο Όραμα-Αρχές αριστερά της σελίδας και διαβάστε σε τι πιστεύουν).

    Στον Έλληνα πρέπει να δοθούν κι άλλες εναλλακτικές και όχι τα ίδια δοκιμασμένα και αποτυχημένα εδώ και 50 χρόνια.
    Στις επόμενες εκλογές τα πρόβατα είναι έτοιμα να ψηφίσουν τον επόμενο σφαγέα τους, διαφορετικού χρώματος και απόχρωσης (μπλε αυτή την φορά, μια και παίρνουν σειρά εναλλάξ, όπως οι Αμερικανοί, μία Ρεπουμπλικάνοι, μία Δημοκρατικοί, έτσι, έχουμε μία πράσινο, μία μπλε και κάπου σφήνα μπαίνει και το ροζ) αλλά το ίδιο σφαγέας με τον προηγούμενο.

    • ΟΥΡΑΝΙΑ 07/04/2018 @ 10:28 ΠΜ

      Ρωμιός < μεσαιωνική ελληνική Ρωμαίος
      1. ο ελληνόφωνος πολίτης της Ρωμαϊκής και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας
      2. ο Έλληνας κατά την τουρκοκρατία
      ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΚΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 1.500ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ.
      ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ…
      Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΝΕ ΩΣ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΠΟΤΑΜΟ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 323 ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Κ.Λ.Π.
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ…ΟΧΙ ΦΙΛΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ…

    • ΟΥΡΑΝΙΑ 07/04/2018 @ 10:41 ΠΜ

      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ?ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ?ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΗΛΩΣΗ…

  2. I'm not a robot 07/04/2018 @ 12:30 ΠΜ

    Ο ηγέτης της Ελλάδος θα έπρεπε να είναι Άγιος, σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο.
    Αν δεν μπορούμε να έχουμε Άγιο, τότε θα κοιτάξουμε τον πιό ενάρετο.

    • ELLHNAS !!!!! 07/04/2018 @ 6:14 ΜΜ

      Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

      Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων – και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

      Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο “φίλο του Κυρίου”, όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.
      Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

      Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.
      ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

      Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

      Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

      Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

      Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

      ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού
      “…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

      ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
      “… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

      ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
      “…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

      ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου
      “…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

      Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
      “…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
      “…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
      “… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”
      ***

      Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.
      Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

      Τα ψέμματα τελείωσαν.
      Η ερμηνεία των προφητειών έχει δοθεί στον ουρανό του διαδικτύου, όπου όλος ο πλανήτης βλέπει.

      Όταν εσείς Έλληνες ταπεινωθείτε και αδελφωθείτε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. “Ό,τι σπείρεις θερίσεις”, λέει το Ευαγγέλιο.

  3. ΑΓΝΩΣΤΟΣ 07/04/2018 @ 12:36 ΠΜ

    Xrysh aygh tha me peite xxountiko alla exei ftasei o kokmos sto xtenh. Na katadikasei tous prodotes pou poulhsan ta oneira twn Ellhnwn to merokamatiarh pou exase to spiti tou ton antrwpo pou eixe arwsto antrwpo h o idios kai pethane pou den eixe leuta gia tous alodapous na adiasei oolh h xwra pou aurio tha skotwtoun h tha viazoun ta paidia mas.. gia gia 1 ekatomirio prodotika aiwnia lathoi na katharisei h Ellada.. dysthxws dhmokratia mellon anaptiksh Ellhnas me @@ den yparxei alla Xilies fores xounta..

    • εχεται κοτσια ρε; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; 07/04/2018 @ 8:51 ΠΜ

      ΌΤΑΝ  ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ  ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΈΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ  ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ  ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ   ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΖΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  …Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
       ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .
      ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ  ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΗΔΗ  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΆΛΑ.
      ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ.

    • εχεται κοτσια ρε; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; 07/04/2018 @ 9:01 ΠΜ

      Θα το πω και ελπίζω κάποιοι να το καταλάβουν.Δεν υπάρχουν συμπτώσεις όλα είναι προγραμματισμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Εάν δεν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το τελικά αναμενόμενο.ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,Το δημιουργούν ώστε να βγει το αναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα..

  4. ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΦΑ 07/04/2018 @ 12:46 ΠΜ

    ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΡΕ ΝΙΚΟ………

  5. Σε ευχαριστώ για αυτό!

  6. Το ποιο ωραίο το έγραψες και συμφονω μαζί σου………… ” Άμα τον βρεις να με χεσεις” … Δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί απλά προς το παρόν δεν υπάρχει….

  7. Αυτος που θα δωσει την λυση ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ…Δεν ειναι πολιτικος….Ειναι εκλεκτος του ΘΕΟΥ…(ΚΟΛΛΗΤΟΣ)…ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ….Θα αλλαξουν ολα Εν ρυπη οφθαλμου….’.ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η -ΕΛΛΑΣ-ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…Πολλοι θα τρεχουν να φυγουν απο την ΕΛΛΑΔΑ με 100αρι…Κι οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι εκτος ΕΛΛΑΔΟΣ θα τρεχουν για να ερθουν μεσα στην ΕΛΛΑΣ την μεγαλη προστασια του συμπαντος…Το κεντρο του κοσμου…που οσο κι αν προσπαθησαν να μας κανουν κακο χωρις λογο ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…Που οσο κι αν μας χρεωναν αδικα ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..Που οσο κι αν μας εκλεβαν ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…Που οσο κι αν προσπαθησαν να μας αλλαξουν την ιστορια…ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…Που οσα ατομα βλεπαμε να φευγουν απο την ΖΩΗ λογο ψευτικης κρισης ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…Για ολη αυτη την ΑΔΙΚΙΑ που ηρθε αθελα σας ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ….ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΓΙΑ……Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑΓΙΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ…ΝΕΜΕΣΙΣ….ΑΘΟΡΥΒΑ….ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΛΩΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

    • ELLHNAS !!!!! 07/04/2018 @ 6:08 ΜΜ

      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

      ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

      ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

      Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

      Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

      Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

      Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

      Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

      Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

      Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

      Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

      Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

      Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

      Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

      Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

      Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

      Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

      Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

      Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

      Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

      Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

      Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

      Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

      Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

      Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

      Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

      Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

      Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

      Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      http://apokalypsisnow.blogspot.com/2013/11/blog-post.html

  8. Και να μη φας το τυράκι που θα σου βάλουν στη φάκα!

  9. Against new Atlantic 07/04/2018 @ 3:16 ΠΜ

    Θα ψηφίσω όποιον βρίζουν οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

    Για να τον βρίζουν

    Δεν είναι δικός τους

  10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/04/2018 @ 4:37 ΠΜ

    Βασικα και με βαση το γεγονος οτι καποιος μπορει να πει για τον οποιονδηποτε οτιδηποτε και να γινει πιστευτος ακομα και απο την πλειοψηφια θα ελεγα οτι βασικα θα πρεπει
    να ακουμε ολες τις πλευρες και να διαστυρωνουμε ολα τα στοιχεια.

    Καταρχην το Τουρκικο αρθρο δεν λεει πουθενα οτι ειναι Τουρκος η Εβραιος και αυτο που υπονοει ειναι οτι η καταγωγη του φτανει στους προσφυγες που ηρθαν μετα την Μικρασιατικη καταστροφη και επειτα δεν υπαρχει κανενα στοιχειο και τιποτα που να μπορει να στηριξει αυτη την υποθεση περι της Τουρκικης και Εβραικης καταγωγης περα απο “κατι” που ειπε καποιος και αναπαραχθηκε χωρις στοιχεια στο ιντερνετ.

  11. να φηφισετε τα πιο μικρα κομματα……
    να μην μπορει να βγει κανεις….
    να γινει η Πολιτειακη Ανωμαλια…..
    να τραβηξει πισω το Κεφαλαιο…… ( αφου δεν θα βρει προδοτη να ξεπουλησει αλλα )
    να απολυθουνε ολοι οι υπαλληλοι….
    να ξυπνησουμε με τα ρολλα κατεβασμενα….
    ωστε να βγει εκ του Νομου ο Στρατος στους δρομους για να επιβαλει την Ταξη…..
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΟΙΟΝ” ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…..
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΩΣ” ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ !11111

    αν δεν πας ΕΣΥ να ψηφισεις,
    θα παει ο Κ0υλης
    ο Τουρκογλου,
    ο Μαζυ τα φαγαμε
    η συμμαθητρια του Χριστοφορακου,
    και οι ανθρωποι τους………

  12. Αριστόδημος 07/04/2018 @ 7:28 ΠΜ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ … ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ …. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ … ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ … ΟΧΙ … ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΕ “ΟΠΑΔΟΥΣ” ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ … ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ … ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ “ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΚΑΘΑΡΗ … ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ‘ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ …” ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ!

    • μαινομενος 07/05/2018 @ 2:23 ΜΜ

      Το ΕΠΑΜ έχει πολύ καλή πολιτική πρόταση και στελέχη πολύ αξιόλογα!
      Η μήνυση για εσχάτη που έκαναν προχωράει καλά στα δικαστήρια!!

  13. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ….. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…. ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ…. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝΥΣΗ http://chn.ge/2H3YAzh ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ… , ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ http://dimitriskazakis.blogspot.com/2016/07/blog-post_21.html#more… Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ…. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ, ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MADE IN GREECE, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΚΚΕ Η ΝΔ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ….

    • μαινομενος 07/05/2018 @ 2:26 ΜΜ

      Έχουν κάνει και στον διπλωματικό τομέα δουλειά αφού στελέχη πρώην πρέσβεις έχουν επισκεφτεί όλες τις πρεσβείες και μερικά υπουργεία χωρών όπως η Γερμανία!!

  14. εχεται κοτσια ρε; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; 07/04/2018 @ 8:49 ΠΜ

    ΈΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ  .Ο ΓΑΠ  εγινε Πρωθυπουργος ας πουμε λογω ο ονοματος,ο Καραμανλης το ιδιο ,ο Κυριακος εχει το ιδιο προσον δηλαδη το ονομα .ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ;ΓΙΑΤΙ ;ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .
    ( τωρα το ποιος ηταν ο μπαμπας του και πως εκανε λεφτα ας το αφησουμε) ,  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΧΑΛΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ;….ΠΟΙΟΙ
    ΚΑΤΆ- ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    *************************
    «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» – Ιωσήφ Στάλιν, (1878 – 1953)
    ***************************

  15. Ο αγαπητός Νικόλαος τοποθετεί πολύ σωστά και απαντά ακέραια στο ερώτημα που συνήθως βασανίζει τους ευαισθητους.Τα άλογα πρόβατα που συρρεουν όπισθεν των Ανθελληνων, ουδέποτε ερωτονται Ποιόν μπορώ να ψηφίσω. Όταν διακρίνεις Έλληνα διακρίνεις τη πραγματική Λύση. Και μία προσωπική τοποθέτηση….. Έρχεται ο Έλληνας και ο Χρηστος του Ιησού Χριστού πέρα από κόμματα και ιδεολογίες.

  16. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 07/04/2018 @ 11:20 ΠΜ

    Αυτα που θα γραψω τα γραφω απο καρδιας και τιποτα αλο. ….ο Νεμεσικος
    που ειναι και αρθρογραφος στα κατοχικα εγραψε ενα αρθρο πριν καμια βδομαδα με τον τιτλο -επειδη ερχονται εκλογες- …ξερεις κατι φιλε?? εγραψε την πικρη αληθεια..την αληθεια ομως και τιποτα παραπανω…μπορει βεβαια να υποστηριζει ενα κομμα, οπως οι περισσοτεροι απο εμας αλλα δεν περασε απαρατηρητο…με λιγα λογια θα σου πω τι θελουν οι Ελληνες……μηπως τους ευρωπαικους-θεσμους-?? μηπως αυτην την περιβοητη Δημοκρατια (που Δημοκρατια δεν εχουμε)που εχει παρει στο λαιμο της κοσμο και κοσμακη?? αλοι ξενητευτηκαν,αλοι επεσαν στην φτωχεια και στην ανεχεια αλοι μπηκαν φυλακη για χρεη,αλοι αυτοκτονησαν,αλοι αφησαν τα παιδια τους στα ορφανοτροφια(οσο ακραιο κι αν ειναι αυτο)..
    κανεις ομως δεν τιμωρηθηκε για την καταντια της πατριδος..κανεις δεν παραιτηθηκε, κανεις δεν ζητησε συγνωμη…ολοι τους εχουν το θρασος να ζητουν την ψηφο του ελληνα λες και δεν τρεχει τιποτα…το πασοκ αλαξε ονομα οπως τα κολομπαρα που τα κλεινουν το βραδυ και την αλη μερα ειναι ανοικτα με αλο ονομα..η νουδου κοροιδευει ακομα τους ελληνες με το Μακεδονικο οτι δηθεν θα φερει αντισταση..και συνεχιζουν σαν να μην τρεχει τιποτα..αφου ειναι ολα κανονισμενα ..μην κρυβοματε πλεον…ρε φιλε μπορει και ολα να ειναι στημενα και μεις τα μεγαλυτερα κοροιδα που πιστευουμε οτι μπορει να υπαρχουν πατριωτες που θα μας σωσουν….ομως στην πραγματικοτητα δεν μπορει να το λεμε αυτο οταν ο ελληνας πηγε και ψηφισε συριζα…εδωσε το δικαιωμα στους εθνομιδενιστες να τον εξαφανισουν…εδω λοιπον τωρα στις τελευταιες αναπνοες που μας εχουν μεινει πρεπει να στηριξουμε ολοι οι ελληνες εθνικιστικα κινηματα που το λεει η καρδια τους…δες τι γινεται στην Ιταλια, στην Ουγγαρια, στην Αυστρια ακομα και στην Γερμανια…η Αγγλια την κοπανησε με ελαφρα..κατι αλαζει…αρχιζει και τρεμει το οικοδομημα που ολοι ελληνες ειμασταν υπερηφανοι καποτε οτι ανηκαμε και ειχαμε καποιο στατους…στην πραγατικοτητα ομως αποδειχτηκε ταφοπλακα για τα εθνη και τις πατριδες…τωρα αρχιζουν και φαινονται ολα πεντακαθαρα πλεον…λοιπον με το χερι στην καρδια και χωρις να εχω κατι να κρυψω θα σου πω οτι η μονη -νομιμη ελπιδα- και χωρις πολλα πολλα, η απαντηση σε ολα αυτα ειναι ο Εθνικισμος..αυτον πολεμουν με λυσα τοσα χρονια,αυτον προσπαθουν να εξαφανισουν και να σε ενοχοποιησουν οτι δηθεν εισαι ακραιος και οπισθοδρομικος,μην θελοντας τον τζεησον αντιγονη και τους λαθρο μεταναστες ως πολυπολιτισμικοτητα και ανοιχτα συνορα και ανοιχτοι κωλοι…τι να πω και τι να γραψω…εχουμε φτασει στο πατο και σταματημο δεν εχουμε…προσωπικα ποτε δεν ειμουν -ακραιος- ομως καποια πραγματα ειναι αυτονοητα πλεον…αλο ο προσφυγας που εχει λεηλατηθει και αλο ο λαθρομεταναστης που εχουν ερθει απ ολα τα σημεια της γης στη Ελλαδα..,αλο πραγμα καποιος να ειναι ομοφυλοφιλος και αλο πραγμα οταν -το συστημα- ζηταει να ιοθετουν παιδια και αλο να εισαι -πραγμα-αφυλο..πρωτακουστα πραγματα…και καποιοι στη βουλη ψηφιζουν νομους..
    Λοιπον επειδη καθομαστε και γραφουμε τα αυτονοητα σαν ηλιθιοι θα παρακαλεσω ολους τους ελληνες να στηριξουν τον Εθνικισμο..ΝΑΙ αυτους τους -ακραιους- οπως τους λενε οι προοδευτικοι προδοτες που μας ρημαξαν αλλα προπαντος ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ..αυτους που στην ουσια δεν ειναι πολιτικοι αλλα ΕΛΛΗΝΕΣ..
    να σαι καλα και ειμαι προθυμος να ανταλαξουμε και αποψεις ακομα και αν δεν συμφωνεις καθολου…η σελιδα σου παντα ηταν φιλοξενη για ολους τους ελληνες φτανει να ειναι καθαροι στο νου και στη καρδια…να σαι καλα..

  17. Αποχή όλοι δεν υπάρχει Έλληνας υποψήφιος αν τον βρεις να με χέσεις που είπε και ο stranger

    • ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ…..!!!! ΩΣΤΕ ΜΕ 20% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΕΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ…..

    • μαινομενος 07/05/2018 @ 2:27 ΜΜ

      Ψήφισε μικρό κόμμα, αυτό θα τους πονέσει περισσότερο!!!

  18. εγω θα ανηκω σε εκεινο το νουμερο που η βουλη το τρεμει. αυτο της αποχης. αυτο που λεει δεν ερχομαι να διαλεξω κανεναν, γιατι εκει δεν υπαρχει Ελληνας. γιατι σε εκεινο το ανδρο δεν στεγαζονται λυσεις αλλα προβληματα. γιατι εκει απλα εκπεδευτικαν και εκπεδευονται για το πως θα εξαρτουμαστε απο τις μπαλες ξενων…

    • μαινομενος 07/05/2018 @ 2:32 ΜΜ

      Την αποχή την θέλουν δεν την φοβούνται!Για να έχουν το πρόσχημα να αποφασίζουν ερήμην μας!Σου λέει για να μην ψηφίζουν δεν τους νοιάζει!!
      Άσε που θα κατέβουν διάφορα μειονοτικά κόμματα ,το μουσουλμανικό, το αλβανικό , το γύφτικο όπου θα πάνε όλοι και θα ψηφίσουν μονοκούκι ,’ετσι αν εμείς απέχουμε αυτοί θα βγάλουν αριθμό βουλευτών πολλαπλάσιο από την πραγματική τους δύναμη και θα βρεθούμε να αποφασίζουν οι μετανάστες για εμάς!!!

  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΓΚΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    • Κατοχικά Νέα 07/04/2018 @ 6:20 ΜΜ

      Τα σχολια δεν ειναι εδω για να διαφημιζουν τις ταμπελες μας κυριε πετρο , αν χασατε την εκτιμηση σας προς το προσωπο μου ειναι δικο σας θεμα ..φανταζομαι θα την χανετε και αν καποιος σας εδειχνε την σχεση χρυσης αυγης με ιδιαιτερα ταγματα , η την σχεση της χρυσης αυγης με συμφεροντα πλοιοκτητων .. και αλλα πολλα… ! Ειναι δικο σας θεμα αν η καθε ταμπελα που ακολουθειτε ειναι ικανη να σας κανει να χανετε εκτιμηση απο προσωπα που δεν γνωριζετε καν … προφανως και δεν με εχετε διαβασει στο τι εκτιμηση εχω εγω σε ολους οσους η ταμπελα τους τους εχει κανει να χασουν την οποια ανθρωπινη υποσταση τους !

      • ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ). ΜΕΛΕΤΩ-ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ “ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑΣΗΤΟ” ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ “ΠΑΤΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΩ, ΑΛΛΑ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

  20. ΙΩΑΝΝΗΣ 07/04/2018 @ 4:33 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΊΔΙΟΙ !!! ΑΛΛΆ Ο ΗΛΊΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΤΑΞΕ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΌΜΠΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΆ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΌΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΘΎΜΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ :ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΈΝΗ ΓΗ !!! ΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΆΔΕΙΑ ΚΛΠ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ…..ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΩΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΟΥ!!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΥΣΤΙΜΑΤΙΚΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΌΜΜΑ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΩΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΊΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΆ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Η ΔΕΝ ΨΙΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΠΟΛΊΤΙΚΗΣ ΑΠΌΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ !!! ΣΎΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΊΛΟ ΣΤΡΑΪΓΚΕΡ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΏΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ !!! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΔΕΊΞΟΥΜΕ ΠΕΤΏΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ 74 -18 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΆ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΣ !!!ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΊΔΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΗΣ ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΛΟΝΔΊΝΟ !!!

  21. εγώ θα “ψήφιζα όπως κάνω εδώ και “πολλα χρονια” !! ένα μικρό κόμμα πούντε πρόκειται να βγει μόνον και μόνον μην πάει η “ψιφοσ σεαυτους” αν ψηφίσω ένα μεγάλο κόμμα και βγαίνοντας κάποιο προδοτικό πάει εκεί στην καταμέτρηση που γίνετε μετά !! μικρό κόμμα που “σιγουραδε” θα βγει γιατί και τα μικρά κόμματα όταν βγαίνουν ίδια καταλήγουν κλασικά συστημικά !!! η λύση “ομο σειν” αυτή εδώ κι είναι δραστικότατη

    https://www.youtube.com/watch?v=9e3TRIAuWSo

  22. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 07/05/2018 @ 12:51 ΠΜ

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΣ.
    ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΞΑΔΕΛΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑΙΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΘΕΛΟΥΝ 3 Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ. ΤΙ NA ΚΑΝΟΥΜΕ; ΜΙΖΕΡΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΩΡΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ) ΣΥΝ ΕΝΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΓΕΦΥΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ.
    ΕΓΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ.
    2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Η ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΑΡΟΧΩΡΙ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΜΕΤΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

  23. Στις επόμενες εκλογές δε νομίζω να με ρωτήσει κανένας τι θα ψηφίσω, αλλά το έχω πει ήδη δημόσια τι θα ψηφίσω και γιατί. Είμαι 35 χρόνων και μεχρι τώρα όσο κουφό κι αν ακούγεται ή φαίνεται σε ορισμένους, δεν έχω ψηφίσει ποτέ μόνο και μόνο για έναν λόγο. Μια ζωή όλοι ψήφιζαν με βάσει το ατομικό όφελος και όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό όπως πχ στις δημαρχίες, νομαρχίες κτλ. Οι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ δεν ψήφισαν για το ΕΜΕΙΣ πάρα μόνο για το ΕΓΏ. Τι κι αν ήταν αγράμματος και γιδοβοσκός άνευ απολυτηρίου Δημοτικού σχολείου, τη θεσούλα στο δημόσιο την είχε καβατζώσει γιατί ήξερε να γλύφει και να ρουφιανεύει τους άλλους σαν πιστός ΕΥΝΟΥΧΟΣ! Πέρασαν τα χρόνια και βγήκε στη σύνταξη με 2000€ το μήνα και στη θέση του μπήκε κάποιο από τα παιδιά του και δημόσια έβγαινε και καμάρωνε για κάτι το οποίο αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί πριν χρόνια. Τι σημασία είχε αν κάποιοι ήταν ποιο άξιος από αυτόν η από τα παιδιά του μετέπειτα? Σημασία είχε, έχει και θα έχει να περνάει αυτός καλά και τα παιδιά του. Πέρασαν όμως τα χρόνια και κάποια μέρα ξύπνησε και είδε ότι η πολύ σιγουριά που είχε μέχρι χτες, πάει πέταξε και ποιος τη φέρνει πίσω. Πάνε και οι συντάξεις των 2000€, πάνε τα επικουρικά και τα δώρα που λάμβανε, οι μισθοί των παιδιών του που έγιναν το 1/3 και ανεβαίνει η πίεση 19 γιατί η τράπεζα καλεί για κάτι δάνεια που μέχρι χτες πληρωνε αλλά σήμερα δεν του φτάνουν. Έκοψε και το τσιγάρο – και καλά για λόγους υγείας και όχι αφραγκίας-, έκοψε μια βόλτα κάθε Σάββατο για μια μπυρουλα με ένα δύο φιλαράκια σε ένα καφενείο γιατί τα παιδιά του δεν βγαίνουν οικονομικά, τι θα απογινουν τα εγγονακια του? Κόψε κόψε, σχεδόν όλα τα έκοψε και ακόμα κόβει μέχρι να κόψει το λαιμό του και να ησυχασουμε από τη βρωμιά και τη δυσοδία τέτοιων παρασίτων.
    Στις επόμενες εκλογές λοιπόν αποφάσισα να ψηφίσω όχι για εμένα. Προσωπικά οποίος και να είναι κυβέρνηση την επόμενη μέρα ούτε θα χάσω ούτε θα κερδίσω τίποτα και αυτό γιατί δεν χρωστάω ούτε γλύφω. Θα ψηφίσω για όλους εσάς που τόσα χρόνια ήσασταν παρτακιδες και τώρα που η τσέπη στερεψε μου γίνανε πατριώτες. Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να σας πιει το αίμα. Επιβάλλεται νομίζω, έτσι για να τσουξει λίγο το αγγουρακι! Μετά το τσουξιμο όμως έρχεται και το κάψιμο. Περαστικά σας Πατριώτες της ρουφιανιας, της πιπ@ς και της δηθενίλας!

  24. μαινομενος 07/05/2018 @ 2:19 ΜΜ

    Τέρη Χρυσό δαγκωτό!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*