17:02 - 01/07/2018

Έλυσα το πρόβλημα επικοινωνίας της Πολυσυμετοχικής Γεωργίας

Διαφημίσεις

Πριν περίπου τρεις μήνες ξεκινήσαμε την προσπάθεια να ενωθούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να καλλιεργούμε Αλλά και να εκτρέφουμε με σκοπό να περάσουμε γρήγορα στην προσωπική μας αυτάρκεια.

Ήδη στην Αθήνα υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν δημιουργήσει τον χώρο τους και από ότι μαθαίνω πάνε πολύ καλά Μιας και τρώνε οι ίδιοι πλεον τις ντοματούλες τους και τα αγγουράκια τους..

Σε αυτή την προσπάθεια είχα δώσει μία φόρμα στην οποία όποιος ήθελε να συμμετέχει ή μου έδινε τα στοιχεία του και εγώ φρόντιζα κάθε εβδομάδα να στέλνω σε όλους αυτή τη φόρμα με τα στοιχεία για να έρθουν σε επικοινωνία

Ενδιάμεσα δημιουργήθηκε ο νόμος ο ευρωπαϊκός και Πονηρός πολύ ο οποίος μπορεί να σε κάνει να χάσεις τα πάντα εάν κάνεις λάθη πάνω στα προσωπικά δεδομένα!

Στη φόρμα είχαν δηλώσει συμμετοχή 400 άνθρωποι περίπου και μέχρι κάποια στιγμή είχα ενημερώσει Όλους για τα στοιχεία τους, από τη στιγμή όμως που επιβλήθηκε ο νόμος αυτός μου στέρησε και το δικαίωμα χωρίς να κινδυνεύω να ενημερώνω και έτσι δεν μπορούσα πια να βάζω νέα άτομα σε αυτή την όμορφη συμμετοχή.

Έπρεπε λοιπόν να βρω έναν τρόπο να το παρακάμψω  γιατί για μένα η αυτάρκεια και η προσωπική Ένωση σε κοινό σκοπό,  η δημιουργία αληθινών σχέσεων μεταξύ μας, η δημιουργία δυναμης λόγω της Ένωσης,  Η ένωση που δημιουργεί το σθένος μεταξύ μας και κατά επέκταση το χαρακτήρα μας… είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω ποτέ προσπαθήσει να δημιουργήσω!

Πολλοί από σας Ίσως να βλέπετε και άλλα πράγματα που κάνω και να μπερδεύεστε χωρίς να  κατανοείτε ότι όλα στο τέλος έχουν στόχο την προσωπική αυτάρκεια και την ένωσή μας!

Δημιούργησα λοιπόν ένα γκρουπ μέσα στο telegram,  το οποίο είναι ικανό να φιλοξενεί 100.000 ανθρώπους,  σε αυτό το γκρουπ Λοιπόν θα έχω την πλήρη Ελευθερία να διαμοιράσω τις πληροφορίες σε όλους,  Αλλά και όλοι σας να μπορείτε μεταξύ σας να συνεννοείστε και να ανταλλάσσετε πληροφορίες για το πού η ποτέ… Ή ακόμα για το με ποιον τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί νέα ομάδα σε κάποιο σημείο στην Ελλάδα!

μπορείτε να κατεβάσετε το telegram application για το PC σας σε αυτό εδώ το link Τελεγκραμ

και εφόσον το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας,  να πατήσετε αυτό εδώ το link πρόσκληση για το group μας https://t.Me/joinchat/HiWONxL3O_opAKT14_gpEg  

Όταν θα έχουμε τον δικό μας τρόπο επικοινωνίας,  άμεσης  και με ασφάλεια να μοιράζουμε προσωπικά τα στοιχεία μας ο ένας με τον άλλον,  θα έχουμε και την ευκαιρία να εξελιχθούμε πιο γρήγορα σε όλη την Ελλάδα!

Μας καθυστέρησαν λίγο οι νομοι τους,  Αλλά πάντα υπάρχει ο τρόπος αν έχεις την διάθεση και την όρεξη να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου

Ζητώ συγνώμη που για δύο μήνες δεν συνέχισα να προσφέρω και να αυξανω τους ανθρώπους  σε αυτή την αναγκαία και καταπληκτική ιδέα μας!

Όσο για τη δική μου ομάδα στο χωριό που βρίσκομαι, όταν ξεκινήσαμε σας είχα πει ότι έχω μείνει από αυτοκίνητο,  Ακόμα είμαι χωρίς αυτοκίνητο,  και σε ένα χωριό είναι δύσκολο να κινηθείς όπως χρειάζεται για να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία ομάδα…. Ή τουλάχιστον για να καταφέρεις να φτάσεις στο χωράφι σου και να σκάψεις για την πατατούλα σου!

Σύντομα όμως θα έχω αυτοκίνητο και θα προσπαθήσω πάρα πολύ να φτάσω τα επίπεδα των υπόλοιπων ομάδων σε θέμα καλλιέργειας και κτηνοτροφίας!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*