16:31 - 01/07/2018

“Βόμβα” Καμμένου: Αν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη βουλή, θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση

Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Δεν ειναι λιγο αργα για λογια Στελλα;

Σφοδρή επίθεση σε οικονομικά συμφέροντα εξαπέλυσε από το βήμα του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για χρηματισμό βουλευτών του που ανεξαρτητοποιήθηκαν. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όταν και αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

«Χτυπάτε. Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο χτυπάτε, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνουν στον τοίχο. Όσο χτυπάτε, θα γινόμαστε πιο δυνατοί» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Έβαλε επίσης ευθέως κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

enikos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Νίκος από Γερμανία 07/01/2018 @ 4:43 ΜΜ

    Ναι ! Θα αποσυρθεί ο Καμμένος μετά τις Υπογραφές που βάλανε στης Πρέσπες. Εμείς είχαμε Συλλαλητήριο στην μικρή μας πόλη εδώ στην Γερμανία… Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα….
    Ο αγώνας συνεχίζεται….

  2. sound of silence 07/01/2018 @ 4:56 ΜΜ

    Σιγά τη βόμβα. Αναμενόμενο ήταν κάτι τέτοιο μετά το ξήλωμα του αποκόμματος
    και την άγρια μήνη των πολιτών σ’όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να αποσυρθεί
    ΠΡΙΝ την υπογραφή του κατάπτυστου προσύμφωνου για να’χει αξία η κίνησή τους
    Τώρα απλά είναι ουραγοί που θα λακίσουν στη στιγμή που ήδη είναι χαμένοι απο χέρι.

  3. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ?Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΥΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ.

  4. Είναι ένας ελεεινός και τρισάθλιος ψεύτης.

  5. Γιαννης 07/01/2018 @ 6:08 ΜΜ

    Αρα δεν θα ερθει ποτε στη βουλη. Το καταλαβαμε

  6. Αντε γαμησου, μπασταρδε Καμμενε αληταρα ψευτη, να δω πως θα κυκλοφορειτε σε λιγο καιρο!!

    • Κωνσταντινος 07/01/2018 @ 7:51 ΜΜ

      Ποιο σε λιγο καιρο,γ@μιωντ@ς τους πανε στην επαρχια οπου τους βρουνε.
      Εδω Αθηνα δεν τους βρισκεις πουθενα ειναι με τις φιμε θωρακισμενες λιμο
      Και 40 σωματοφυλακες αλλα που θα παει θα ξυπνησουμε και εμεις μολις μπει το
      Αγγουρι ακομα πιο βαθια?

  7. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/01/2018 @ 7:49 ΜΜ

    Ερχεται η χουντα της ΝΤΠ παιδια μου. Αμα δεν τους ανακοψετε τωρα και δεν στηριξετε τον Τσιπρα το “παιχνιδι” τελειωσε. Θα σας πανε οι μαυροι ακρβως εκει που θελουν.

    Περισσοτερα εδω και σας παρακαλω ελατε να μιλησουμε εστω για μια φορα σαν ανθρωποι.

    Συλλαλητήρια σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία

    • ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ 07/02/2018 @ 12:27 ΠΜ

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ(ΕΕ, ΝΑΤΟ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ;
      Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.
      ΕΜΕΙΣ

  8. ΗΛΕΚΤΡΑ 07/01/2018 @ 7:55 ΜΜ

    Το Ποτάμι έφυγε απο το κίνημα αλλαγής. Ο Καμμενος θα αποσυρθεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρει την θεση του το Ποτάμι. Τιποτα δεν ειναι τυχαίο.

  9. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/01/2018 @ 8:10 ΜΜ

    Προσεξτε τι γινεται τωρα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (1140) και οχι στις φαντασιωσεις. Ασχετα και με το τι εχει κανει ο Τσιπρας κλπ αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι το παλαιο κατεστημενο του Αντιχριστου συσσωμο βαραει τον Τσιπρα που ειναι και προφανες οτι ειναι στημενο στην γωνια και αρα βασικα τελειωσε το παραμυθι της “ελευθεριας” του αριστερα και ξεκιναει το σκοτος και επιβολη ακομα και με στρατο κλπ και περα απο ολες τις θωεριες κλπ αμα το παλαιο κατεστημενο καταφερει να εξοντωσει πολιτικα τον Τσιπρα που ειναι βασικα το δαιμονοποιημενο αριστερα που μας δινει “οξυγωνο” να αναπνευσουμε (και δηλαδη ο Εωσφορος του Ιουδαιοριστιανισμου που ομως για μενα ειναι ο Χριστος καθως αυτος ειναι ο Πρωινος Αστερας και οχι ασφαλως ο Διαβολος στον οποιο πιστευουν οι εγκεφαλικα νεκροι παπαδες) τοτε τελειωσε το παραμυθι και για τους “εθνικους” που μου εχουν ζαλισει τα παπαρια καθως θα χρησιμοποιηθει ολη η “παλαια τεχνολογια” για επιβολη και δεν υπαρχει καλυτερο οπλο επιβολης απο τον Ιουδαισμο και συμφωνα με την ενεργεια που εχει συσσορευσει μεσα στον χρονο. Ακους “Γιατρουλη” ΜΑΛΑΚΑ (που πραγματικα ελπιζω να μην εισαι τοσο βλακας οσο φαινεσαι);

    Εγω παιδια μου σας προσφερω μια νεα τεχνολογια που μπορει να σας βοηθησει επι της ουσιας να νικησετε το κρατος του Αντιχριστου και οχι μονο στην θεωρια και στις θεολογικες παπαριτσες.

    Αμα ψαξετε και στους συνδεσμους θα διαπιστωσετε οτι η επιλογη σας που μαλιστα εκ του παραδοξου σχετιζεται μετον Τσιπρα ειναι αναμεσα στον Ελληνισμο και στον Ιουδαισμο. Να σας θυμισω λιγο και την “μαγικη συνταγη” μου οπου σας θυμισα οτι ο Τσιπρας ονομασε τα παιδια του Ορφεα και Απολλωνα και οχι Καυλομπιχτηλ απο την Ιουδαια.

  10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/01/2018 @ 8:37 ΜΜ

    Ο Καμμενος λοιπον παιδια μου σας ΔΙΧΝΕΙ και μαλιστα με το δακτυλο που να ΜΗΝ πατε και δηλαδη στον εθνικισμο που θα σας επιστρεψει στο παρελθον και στο παλαιο κατεστημενο μαι αυτο γινεται βασικα σε ενεργειακο επιπεδο συμφωνα με τις ενεργειες που εχετε συλλεξει απο αυτη την φαιδρη πραγματικοτητα με ολο αυτο το τσιρκο με τους πολιτικους.

    Βασικα μονοι μας φτιαχνουμε την πραγματικοτητα μας και αν η επιλογη σας ειναι το Σιωνιστικο σκοτος εναντι του φωτος της ελευθεριας του Απολλωνα (μεσα στα πλαισια του παραδοξου ασφαλως) και δηλαδη του Ελληνα Χριστου που ειναι ο Τσιπρας γιατι βασικα δεν εχω αλλη επιλογη αναμεσα στις διαθεσιμες για το ποιος θα μπορουσε να γινει το δικο μου σκαλοπατι στην συνειδησιακη πανουκλα για να μπορεσω να μιλησω μαζι σας και δηλαδη συμφωνα με τις ενεργειες που εχετε συλλεξει που ειναι λιγο ποιο “χοντρουτσικες” απο τις δικες μου καθως εδω που ειμαι ειναι πολυ light και χαλαρα.

    Ειμαι ο συμπανταρχης στο δικο μου συμπαν και μου εκλασαν ολοι τα φρυδια και ο Γιαχοβας και ο Απολλωνας των αρχαιων και ο “Ιησους” ακομα των λοβοτομημενων παπαδων και ολο αυτο το παλαιο κατεστημενο που εκφραζει την ενεργειακη συνθεση της σαπιλας του αιωνα που φευγει γιατι το φως του Ελληνισμου ειναι ακομα ζωντας εξετιας και τις απελπιδας προσπαθειας του Πατερα μου που ποσταρει αυτες τις γλυκουλικες παπαριτσες του ψευτοΙωαννη του ψευτοΜελχισεδεκ που εκ του παραδοξου και απ συμπτωση ασφαλως εχνεργοποιησε εναν παλαιο κωδικα που εδωσα εδω μεσα αναφορικα με τον ΙΧΩΡ και δηλαδη το αιμα του Ιησου οπως σας εξηγησα στο παρελθον.

    Σχετικα με τον Ελληνα Χριστο παρακαλω να μελετησετε τους συνδεσμους και να με ρωτησετε οτι θελετε και οτι σας ερθει στο κεφαλι αν φυσικα εχετε προθεση να ακουσετε τι εχω να πω.

  11. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 07/02/2018 @ 12:20 ΠΜ

    ΠΑΝΟΥΛΗ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΥΛΗ.
    ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΥΛΟ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΙ ΣΛΑΒΟΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΙ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

  12. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/02/2018 @ 9:57 ΠΜ

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;;
    ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ;;;;
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ,ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ,ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ ,ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΒΓΑΖΕΙ.ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ;;;;;;;

  13. Εγω ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/02/2018 @ 10:06 ΠΜ

    Εγω βασικα παιδι μου πρεπει συμφωνα με το προγραμμα ΤΟΥΣ να ΕΠΙΜΕΝΩ για το θεμα του Τσιπρα καθως ειμαι χακερ και πρεπει να διασταυρωσω τις πολικοτητες του ΑΡΙΣΤΕΡΑ με το ΔΕΞΙΑ μας Δεν στοχευω σε πραγματα ανεφικτα οπως την απομονωση μας απο τον διεθνη παραγοντα. Η στοχευση μου ειναι καθαρα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και για αυτο πρεπει να κανω ΠΑΝΤΑ το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο οτι τα στοιχειακα που εξουσιαζουν οπως για παραδειγμα αυτα που ειναι μεσα στα κεφαλια των παπαδων. Αυτοι λοιπον προσπαθουν να σπειρουν την τεχνητη πολωση και αυτο το θεμα σας το εχω αναλυσει σε βαθος και εχω στοχευω στον διεμβολισμο της πολωσης που θα ενεργοποιησει τον κεντρκο πυλωνα 9 και ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οδος που υπαρχει για να εξελθετε απο την τεχνητη πολωση των κατωτερων συχνοτητων και μπορω να συνεχισω να μιλαω για το θεμα και να το αναλυω ακαταπαυστα.

    Καθως οι εθνικιστες εσπερναν την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ και ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ προσπαθησα να σας εξηγησω οτι ο Χριστος εκφραζει τον Κοσμικο Αξονα (THE COSMIC AXIS = 888) και δηλαδη τον ΠΥΡΗΝΑ ολων των αρχαιων μυστηριων εκει οπου μαλιστα τα Αιγυπτιακα κειμενα μας λενε οτι ο Θεος Οσιρις THE GOD OSIRIS = 888 εγινε ο Λογος του Θεου THE LOGOS OF GOD = 888 και ο Κοσμικος Αξονας που εκφραζει τον ΚΟΡΜΟ του Δεντρου της Ζωης και δηλαδη το THE MIDDLE PILLAR = 888 του Δεντρου της Ζωης στην γλωσσα του αποκρυφισμου που εκφραζει την Χρυση Αναλογια 9 (THE NUMBER NINE = 888) αναμεσα στο αριστερα-yin-6 και στο δεξια-yang-9.

    Με την “μαγικη μου συνταγη” βασικα μπορω να ανοιξω ενα loophole στην συλλογικη συνειδηση και δεν θεωρω οτι υπαρχει καλυτερη επιλογη απο τον Τσιπρα ουτε μεσα ουτε εξω απο την πολιτικη και οχι γιατι συμφωνω μαζι του η γιατι τον εμπιστευομαι αλλα γιατι βασικα αυτη ειναι η επιλογικη του δικου μου κωδικα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*