13:54 - 29/05/2018

Η επίθεση ξεκινάει από τη “φωλιά”…  πρέπει να “κάψουμε” τη “φωλιά” για να γλιτώσουμε!

Διαφημίσεις

Αυτό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο άρθρο της ζωής μου  και Σας ικετεύω πραγματικά να διαβάσετε λέξη λέξη αργά χωρίς να αφήσετε τις πεποιθήσεις σας η την εκπαίδευσή σας Να επέμβει στη λογική σας!

Εδώ και ένα χρόνο Έχω ξεκινήσει  μία ομορφη ασχολια  όπου δύο φορές τη βδομάδα εγώ και ο γιος μου συναντιόμαστε με άλλους γονείς με παιδιά και παίζουμε μπάλα!

Χθες ήταν μία από αυτές τις ημέρες,  έτυχε να είναι έντονος ο αγώνας και να κουραστούμε Όλοι πάρα πολύ…  μόλις τελειώσαμε  κουρασμένοι κάτσαμε λίγο σε κάποιες θεσούλες…  όπως κάναμε όταν ήμασταν παιδιά στη γειτονιά….  και η αίσθηση του κουρασμένου κορμιού Ηταν υπέροχη….. Όλο το σκηνικό ήταν υπέροχο… Όλοι μαζί ευχαριστημένοι… τα παιδιά μας χαρούμενα…. Μάλιστα Το είπαμε για λίγο οτι  ενώ κουραστήκαμε παραπάνω νιώθαμε όλοι πολύ πιο όμορφα… και η νύχτα ήταν πολύ όμορφη!

Αυτό διακόπηκε ξαφνικά…  δεν επιλέξαμε να κάτσουμε εκεί που νιώθουμε όμορφα… εκεί που γέμιζαν οι μπαταρίες…. αλλά ένας-ένας σαν ένα αόρατο μαγικό χέρι να μας έδωσε την εντολή… ξεκίνησε να φύγει… να σπάσει αυτό τον κύκλο της ενέργειας…. για να γυρίσει στο σπίτι του.. να γυρίσει στη φωλιά του!

Οι επικυρίαρχοι  έχουν πολλές γνώσεις,  μία από αυτές τις γνώσεις είναι να μαθαίνουν μελισσοκομία…. Μιας και η μελισσοκομία σου δίνει πληροφορίες για το πώς ένα σύστημα,  ένας πολιτισμός  μπορεί να πράττει κατά συλλογική συνείδηση..!

Σε ένα ντοκιμαντέρ κάποτε είχα ήδη οτι κάποιες αφρικανικές σφήκες είχαν επιτεθεί σε Μελίσσια και πραγματικά τα είχαν ξεκάνει στην περιοχή… φαινόταν Λοιπόν ότι τα μελίσσια της περιοχής σε λίγο καιρό θα είχαν εξαφανιστεί… αν δεν λειτουργούσε το συλλογικό ασυνείδητο του σμήνους των μελισσών… οι μέλισσες κατάφεραν να κατανοήσουν ότι αν μπορούσαν να αυξήσουν τη θερμοκρασία ολόκληρου του μελισσιού.. τοτε η σφίγγα που ήταν ο εισβολέας δεν άντεχε και ψοφάγε!

Καταπληκτική λύση…  καταπληκτικό το να συλλάβεις  στό  πώς αυτά τα μικρά έντομα κατάφεραν συλλογικά να βρουν το τρωτό σημείο του εχθρού… να έχουν τέτοια ταυτόχρονη στρατηγική ιδέα… και ταυτόχρονα όλα μαζί να καταφέρουν να τη φέρουν σε πράξη!

Φαντάζομαι ότι αν καθένα από αυτα τα μικρά έντομα  είχε μέσα στη συνείδησή του οτι ένα κουτάκι εξάγωνο από την κυψέλη  είναι δικό του…  οτι αυτο ειναι η φωλιά του επειδή μέσα σε αυτό πηγαίνει την αποθήκευση του… και με αυτό εργάζεται…. δεν θα καταφέρναν ποτέ αυτά τα πανέξυπνα έντομα να επιβιώσουν στην επίθεση της σφίγγας!  Αν νόμιζαν  ότι όλα ζουν σε αυτά τα μικρά κουτάκια τα εξάγωνα σαν να βρίσκονται σε πολυκατοικίες… και δεν είχαν μέσα τους την συνείδηση ότι όλη η φωλιά τους ανήκει και όχι μόνο το μικρό κουτάκι που θα μπορούσαν να νομιζουν σπίτι τους…  τότε όλη η Κυψέλη θα είχε καταστραφεί!

Παλιά όταν ήμασταν παιδιά  παίζαμε στις γειτονιές,  οι γειτονιές είχαν γίνει κτήμα μας ήταν η δική μας γειτονιά…. γιατί ήμασταν συνέχεια έξω… Όλες τις ώρες ελεύθεροι  στους δρόμους….  και η γειτονιά μας ήταν ιδιοκτησία μας…. γιατί είχαμε δημιουργήσει την αγέλη με τους φίλους μας…. και είμαι σίγουρος ότι Πολλοί από σας θυμάστε τις μεγάλες μάχες με τις αντίπαλες γειτονιές… είτε σε αθλητισμό είτε ακόμα και σε πετροπόλεμο!

Γυρνάμε πίσω στα κουτάκια, γυρναμε  πίσω σε αυτό που μας έμαθαν ότι είναι το δικό μας….  με κάποιο μαγικό τρόπο  μας εκπαίδευσαν να μειώσουμε τα χιλιόμετρα ιδιοκτησίας μας  και να δημιουργήσουμε ένα μικρό κόσμο μέσα σε ένα κλουβί που το ονομάζουμε σπίτι μας  και σε αυτό να έχουμε αφήσει πλέον τα όρια στα οποία εμείς είμαστε αποφασισμενοι να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας!

Μα η αλήθεια είναι  ότι μας ανήκουν οι δρόμοι,  μας ανήκουν οι λεωφόροι, μας ανήκουν Οι πλατείες,  τα χωριά οι πόλεις,  η Κυψέλη μας είναι όλη η Ελλάδα….. και αυτό με κάποιο τρόπο μας έκαναν να το ξεχάσουμε…. κοιτώντας το μικρό κουτάκι και νομίζοντας ότι είναι η φωλιά μας!

Επί της ουσίας όμως και Αποδεδειγμένα σήμερα τίποτα δεν είναι δικό μας,  η αλλαγή της συνείδησης στην κατανόηση του τι είναι δικό μας έχει προέλθει από την εκπαίδευση που αναγκαστικά σε βάζει να αντιληφθείς το δικό σου σε σχέση με την έννοια της ύλης η του χρήματος….!

Σαν τα σκυλιά του παβλόφ λοιπόν…  ένας αόρατος εχθρός….  μία άλλη νέα σφίγγα…. που ω τι ειρωνεία  μπορεί να είναι μία πραγματικά φυλη σφίγγας…  κατάφερε να σε εκπαίδευσει…  και με αυτό τον τρόπο να σε αποδυναμωσει… να σε αποκόψει από την αγέλη…   και να σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό που είναι δικό σου  είναι το κουτάκι  που υπάρχεις και αποθηκεύεις…. ενώ κανονικά αυτό το κουτάκι θα έπρεπε να είναι  η συνεισφορά σου στο σύνολο!

Το σθένος δημιουργείται από την Ένωση , η δύναμη προέρχεται μέσα από τις πραγματικές σχέσεις και την τριβή μεταξύ μας,  μέσα από την εκπαίδευση του χαρακτήρα στον χρόνο που περνάς με τον άλλον για κοινούς στόχους και σκοπούς… μέσα από την προστασία της γειτονιάς….. μέσα από τον αγώνα που δίνει η αγέλη με την αντίπαλη αγγελη!

Όσο κλεινόμαστε στα κουτάκια,  οσο μειώνουμε τα χιλιόμετρα αντιδρασης μας,  οσο μειώνουμε την προστασία μας σε χιλιόμετρα τόσο χάνουμε την κυψέλη…!

Όσο θεωρούμε οτι αυτό είναι δικό μου,  Αυτό είναι πρόβλημα μου,  αυτό είναι το σπίτι μου,  αυτό είναι το αυτοκίνητό μου…. την στιγμή που η σφίγγα έχει επιτεθεί σε όλη την κυψέλη…. τότε κινδυνεύουμε να τα χάσουμε όλα… ακόμα και την ελευθερία μας ακόμα και τη ζωή μας ακόμα και την οικογένειά μας!

Η συλλογική συνείδηση μπορεί να ξαναδημιουργηθεί έξω από τα κουτάκια… Έξω από τα εξάγωνα κουτάκια της  Κυψέλης… πρεπει να σπάσουμε το μαγικό τάλισμαν που έβαλαν πάνω στη γη…  πρέπει να θυμηθούμε ότι οι γειτονιές είναι δικές μας… Οι πλατείες δικές μας… τα χωριά και οι πόλεις δικά μας…  και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να συμβεί!

Σταματήστε να γυρίζετε στη “φωλιά” σας… βγείτε ξανά στους δρόμους σαν παιδιά…  στις πλατείες παντού…. βγείτε έξω από τη φωλιά….  Και παραμείνετε όσο μπορείτε έξω… ενωθείτε… διαφωνήστε…  γελάστε…  αλλά παραμείνετε στην ενέργεια των δρόμων…  για να δημιουργηθεί ξανά η κόλλα της αγέλης!

Τα κουτάκια της κυψέλης που έφτιαξε η σφίγγα για εμάς  είναι το μεγαλύτερο κόλπο τις κατακτησης του ανθρώπινου είδους…  μας απόκόβουν τα κουτάκια…  μας νικάει η ίδια η φωλιά μας… γιατί νομίζουμε ότι η φωλιά μας είναι το κουτάκι  και όχι η γη….  Όχι η χώρα…. Όχι οι δρόμοι της!

Αλλάζει αυτός ο πολιτισμός,  αλλάζει με πονηρό τρόπο….  και κατάφεραν να πάρουν την αγέλη από σκυλιά-κυνες…  και να την κάνουν να μοιάζει με τη μελισσούλα….. αλλά μία μέλισσα  που θα έχει ξεχάσει τις ιδιότητες της… που θα έχει ξεχάσει το συλλογικό ασυνείδητο του είδους της!

Αποδεδειγμένα δεν σας ανήκει τίποτα,  δεν σας ανήκει η ύλη,  δεν σας ανήκει το σπίτι σας… δεν σας ανήκει τίποτα παραπάνω από το χρόνο σας και την επιλογή σας…. για το Ποιοι θα θέλατε να είστε αύριο… ποιοι θα θέλατε να εξελιχθείτε να είστε σε αυτή τη ζωή!

Και η εξέλιξη δεν θα ρθει ποτέ μέσα από το δικό μου… και τη δική μου φωλιά!

Γνωρίζω ότι είναι τεράστιο πρόβλημα σχεδόν ανίκητο και άλυτο  να βγάλεις μέσα από τους ανθρώπους την ψευδαίσθηση της ιδιοκτησίας….  αλλά είναι μία τεράστια αλήθεια…. τίποτα δεν σας ανήκει… απλά σας παραχωρείται ο χρόνος χρήσης Ανάλογα τις ορέξεις που έχουν οι σφήκες..!

Αν νιώθετε λοιπόν ότι είναι ο καιρός  που οι σφίγγες έχουν ετοιμάσει την επίθεση τη μεγάλη  τότε θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος η ανθρώπινη φυλή να αντιδράσει με το συλλογικό της ασυνείδητο  και να φέρει τη λύση στον αόρατο εχθρό της….

Κάψτε μέσα σας τη φωλιά σας,  κάψτε την μέσα στη συνείδησή σας  και πλέον αρχίσετε να τη χρησιμοποιήτε  όπως πραγματικά είναι οι δυνατότητές της…  ένας χώρος ξεκούρασης…  και ίσως και διατροφής…..  ο πραγματικός κόσμος και η ιδιοκτησία σας είναι έξω από τη φωλιά σας,  τα πραγματικά σας δικαιώματα και η ελευθερία σας  είναι έξω από τη φωλιά σας….  εκεί μέσα όσο γυρίζετε σκοτώνετε την πραγματική σας φύση…..  βγάλτε από τη συνείδησή σας αυτόν τον ιό…..  δεν σας ανήκει κάτι τόσο μικρό ΜΟΝΟ….

Σας ανήκουν οι δρόμοι, Οι πλατείες και τα χώματα της χώρας που σας δημιούργησε…  βγείτε όλοι έξω από τη φυλακή που σας έχτισαν….  βγείτε ξανά στους δρόμους και γίνεται αγέλη…. ΤΩΡΑ!!… γιατί ο χρόνος μας τελειώνει!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΣΜΕΝΟ!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ …. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ… ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ …. ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ !!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!! ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ !!!! ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ … ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  2. ανωνυμος 05/29/2018 @ 3:11 ΜΜ

    Κοίτα να δεις σύμπτωση , αλλά αυτό είναι αληθές μα αληθές. Αυτές οι αφρικάνικες σφήκες πήγανε δύο φορές να κάνουν φωλιά στο σπίτι μου. Και στις δύο φορές τις έκλεισα μέσα και πέθαναν από ασφυξία.
    Την νύχτα δεν βγαίνουν , μόνο το πρωί…
    Σε μένα είχαν ανατεθεί να τις διώξω.. Κάθε καλοκαίρι και μια φωλιά. Πάει πολύς καιρός.
    αυτά με τις σφήκες.
    Μπορεί σε έναν χώρο που βρίσκεσαι να νοιώθεις άνετα , δεν σημαίνει ότι είναι ιδιοκτησία σου . Για να νοιώθεις έτσι όπως νοιώθεις σαν το χώρο σου , νομίζω ότι οι πλατείες , οι δρόμοι δεν είναι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν .
    \Δε λέμε ωραίοι είναι , αλλά δεν παύουν να είναι κτίσματα πάνω σε μια εύφορη γη.
    Η εύφορη γη είναι ωραία να την βλέπεις , να την ακούς , να την αγγίζεις σε όλες τις διαστάσεις της . Η ψυχοσύνθεσή της ξεπερνά τα πρότυπα και την λογική που ορίζει ο νους . Είναι σαν να κάνεις ένα ταξίδι μέσα στο ταξίδι που επιλέγεις κάθε φορά , όταν νοιώθεις αρμονικά μαζί της.
    Αυτό το νοιώθεις είναι παραπάνω υπογραμμισμένο με κόκκινη γραμμή γιατί δεν γράφεται με ένα όμικρον παραπάνω .. Το θέλει εκτός για να μην έχει την κόκκινη γραμμή.
    Πέντε κόκκινες γραμμές..
    Και αυτές οι κόκκινες γραμμές υπάρχουν για να σου υποδεικνύουν ότι υπάρχει κίνδυνος και γοργός.
    Ίσως αυτές οι κόκκινες γραμμές αντιπροσώπευουν άλλα θέματα που δεν αφορούν τον ευατό σου , άρα τις σέβεσαι για να σε σεβαστούν αργότερα αυτές οι κόκκινες γραμμές.

    ΗΡΩ

  3. Αρτέμις Ελλη Πηλιτσιδου 05/29/2018 @ 3:11 ΜΜ

    Οργανισμός τρίτης τάξης λέγεται. Υπάρχει καταμερισμος ρόλων, απόλυτη αφοσίωση και αυτοθυσια για την επιβίωσης του συνόλου.

  4. Ανωνυμος 05/29/2018 @ 3:30 ΜΜ

    Η επιθεση στους κηφηνες …πρεπει να ειναι ολομετωπη….και καθ ολικη …..να τελειωνου….. μια για παντα……Διαφορετικα η κυψελη δεν θα υπαρχει…..Οταν γινεται επιθεση …..πρεπει να υπαρχει αμυνα ……Νομος …..

  5. Στέλιος Κομοτηνή 05/29/2018 @ 4:02 ΜΜ

    Τι μου θύμισες ρε Νίκο. . .

  6. Μελισσάκι 05/29/2018 @ 9:43 ΜΜ

    Σμηνουργία, ο δρόμος προς την ελευθερία. Η απόλυτη ευτυχία του μελισσιού. Αποτροπή σμηνουργίας με πρόσθετη απασχόληση (χτίσιμο νέας κηρύθρας), αποπροσανατολισμό (αλλαγή τοποθεσίας κυψέλης ) και μείωση πληθυσμού. Ο μεγαλύτερος εχθρός του μελισσιού, η απληστία του μελισσοκόμου.

  7. Τρίαινα 05/29/2018 @ 10:50 ΜΜ

    Μα αυτό δεν κάνουν με τους λαθροορκ;;
    Τους έχουν έξω και παντού αρα ο εχθρός της πατρίδας τους ετοιμάζει .
    Γιαυτο όλοι έξω στις πλατείες τα παγκάκια τα πεζούλια και κάντε συζητήσεις με τους συνανθρώπους μας δεν κοστίζει .
    πάτε για έναν ύπνο και για φαγητό στο σπιτι σας !
    Εάν δεν καεί ο εχθρός δεν υπάρχει μέλλον !!!
    Ο χρόνος πιέζει …μόλις χτυπήσει η τρίαινα στο βράχο να είσαι έτοιμος …..

  8. Λαονίκος 05/29/2018 @ 11:42 ΜΜ

    Δεν ειναι τυχαίο οτι σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής φαντασίας η βάση του “κακού” ονομάζεται κυψέλη.

  9. φοβερό διήγημα βρε 05/30/2018 @ 3:09 ΠΜ

    1. Δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο όλοι να ζούμε από τους ηλίθιους όπως εσύ και έτσι είτε το χρόνο δεν έχουμε είτε τα χρήματα να γυρνάμε στους δρόμους όπως μας προτείνεις σα χαρούμενη μελισσούλα ….
    2. Δε σκέφτηκες ίσως, γιατί ο υπέρμετρος εγωϊσμός και ξερολισμός σου δε σε αφήνει, ότι αφού τέλειωσε το παιχνίδι σας και αφού ξεκουραστήκατε ΔΕΝ σκεφτόντουσαν όλοι τα ίδια ούτε ένιωθαν όλοι το ίδιο επειδή έτσι ένιωθες και σκεφτόσουν εσύ. Επειδή εσύ ας πούμε νιώθεις καλά έξω από το σπίτι σου δεν έχουν όλοι την ίδια όρεξη. Περάσανε όμορφα, εκτονώθηκαν, ξόδεψαν περίσσια ενέργεια και: άλλος έκρινε ότι είναι η ώρα να γυρίσει σπίτι του με το παιδί του, άλλου του έλειψε η γυναίκα του, άλλος πείνασε και ήθελε να γυρίσει σπίτι του, άλλος γιατί βαρέθηκε τη φάτσα σου, κ.λ.π. ΤΙ σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι πέρασαν το ίδιο καλά με σένα και σκέφτηκαν τα ίδια με σένα αλλά παρόλα αυτά σηκώθηκαν και έφυγαν; τους ρώτησες;
    Και τέλος, από το πόσο αγαπάει το περιβάλλον που ζει ο καθένας και τους χώρους που κινείτε δε φαίνεται από το πόσο έχει ανάγκη να παίρνει τους δρόμους …. έλεος δηλαδή με τα κριτήρια σου και τα παραδείγματα που φέρνεις!!!
    Φροντίστε όλοι για αρχή να μαζεύετε π.χ. τα σκατά του σκύλου σας, να δένετε καλά τα σκουπίδια σας και να τα πηγαίνετε στον κάδο αντί ας πούμε να τα πετάτε από τα μπαλκόνια, φροντίστε να μάθετε να πετάτε τα σκουπίδια στα καλάθια των αχρήστων στους δημόσιους δρόμους, φροντίστε να αφήνετε πίσω σας την παραλία πιο καθαρή από ότι την βρήκατε και να μαζεύετε τα ρημάδια τα τσιγάρα σας σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια κι όχι στην άμμο και ΟΛΑ αυτά από μόνα τους και πολλά άλλα ακόμα θα κάνουν και τη ζωή σας και την κοινωνία και βόδια τα παιδιά σας που κυκλοφορούν στους δρόμους σα λοβοτομημένα πιο όμορφα και πιο πολιτισμένα. Μην παίρνετε απλά τους δρόμους…κάνετε φασαρία και σηκώνετε κίνηση……μαζεύετε και βρωμιά

  10. Πόσοι άσχετοι ή δήθεν άσχετοι κυκλοφορούν και γράφουν… Πόσο δίκιο έχεις πόση αλήθεια περικλείουν τα λόγια σου Stranger, αυτή η γη μας ανήκει, αυτός ο πλανήτης δεν θα μας εμποδίσουν να ζούμε πραγματικά ούτε θα μας παγιδεύσουν στις πόλεις-κλουβιά και στα σπίτια-κελιά…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*