21:55 - 19/05/2018

Η 19η Μαΐου είναι στην ατζέντα τής Διεθνούς Πουστιάς

Διαφημίσεις

Η 19η Μαΐου είναι στην ατζέντα τής Διεθνούς Πουστιάς

Ανήμερα της 19ης Μαΐου, της ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, η Διεθνής και Εγχώρια Πουστιά, οι Κιοτσέκ, οι Ταβσάν, και οι Ρακκάς οργανώνουν παρέλαση για να τιμήσουν την άφιξη του Κεμάλ στην Σαμψούντα.

Σήμερα επίσης, η Διεθνής και Εγχώρια Πουστιά επέλεξε να τιμήσει στην Κομοτηνή, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης την επέτειο του Κεμάλ με συνέδριο καλύτερης γνωριμίας των Τούρκων, (που δεν τους ξέρουμε), μέσα από τη… λογοτεχνία τους!

Αυτά , που βλέπετε , είναι μη λογοτεχνικά τουρκικά έργα οπότε το “Δημοκρίτειο” και ο πουστροΜπουτάρης δεν θέλουν να τα θυμούνται .

Στις 19 Μαΐου 1997, η Διεθνής και Εγχώρια Πουστιά, οργάνωσαν τη Συναυλία του «Σάκη» μαζί με το τούρκο Κιοτσέκ, Μουράτ Κουτ κάνουν Συναυλία στην κατεχόμενη Λευκωσία, για να προωθήσουν την «αλληλοκατανόηση» της Διεθνούς Πουστιάς.

Η 19η Μαΐου είναι στην ατζέντα της Διεθνούς και Εγχώριας Πουστιάς, και της Ανοιχτής Κοινωνίας για να αποτρέπουν την «μνήμη».
Την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας κάνουν παρέλαση η Πουστιά και συναυλία η Κιοτσέκ.

deltio11



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Με παιδια ποντια... 05/19/2018 @ 10:50 ΜΜ

    Οι ποντιοι πρεπει και σιγουρα να τους ….διαλυσουν.

  2. gia mena o mpoutaris den 8a eprepe na perpataei kan stous dromoys ths polhs prepei na to apokiri3oumai…. gia to mono pou lipame einai oti mporese na figei perpatontas krima….

  3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/20/2018 @ 11:07 ΠΜ

    ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2018 ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΛΕΣΒΙΑ, ΓΑΕΦΥΡΑΙΟΣ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΣ, ΧΑΦΙΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ, ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΑΓΝΟΣ, ΓΛΥΦΤΗΣ, ΚΟΛΑΚΑΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΑΛΑΖΩΝ, ΨΕΥΤΗΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ, ΠΟΡΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΓΕΙΣ ΕΝΑΡΕΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΡΕΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ, ΣΥΝΕΤΟΣ, ΣΩΦΡΩΝ, ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ, ΑΓΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,
    ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΨΗ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*