22:20 - 12/05/2018

H ευθανασία του DNA των ομοφυλόφιλων ανθρώπων..

Διαφημίσεις

Xθες έγραψα ένα άρθρο για το θέμα της υιοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια,  σήμερα νιώθω την ανάγκη να το υποστηρίξω με περισσότερη πληροφορία Μιας και νιώθω ότι πολλοί από εσάς δεν καταλάβατε το βαθύτερο νόημα!

Eίναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουν όλοι  την διαφορετική βάση του ζητήματος…  άλλο πράγμα η σεξουαλική επιλογή και τελείως διαφορετικό θέμα η πατρότητα η οικογένεια η μητρότητα και η ανατροφή ενός παιδιού!

θέλω να εξηγήσω Λοιπόν στην κοινότητα τον  γκέι στην Ελλάδα  ότι τους χρησιμοποιεί η νέα παγκόσμια τάξη για να πετύχει τους απώτερους σκοπούς της… Έχω ξαναγράψει άρθρα που εξηγώ αυτό το φαινόμενο!

H ομοφυλοφιλία υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει…. συναντιέται μέσα στη φύση… και όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο μου πολλές φορές η ίδια η φύση χρησιμοποιεί αυτή την επιλογή ως άμυνα για το σύνολο που θέλει να προστατεύσει…

Άρα η θέση μου από την αρχή Δεν είναι κατά της  ομοφυλοφιλίας αλλά κατά  του ψεύτικου φόβου  που έχει δημιουργηθεί μέσα στην κοινότητα των gay  για το θέμα της ομοφοβίας από όλους όσους σήμερα θα σταθούν απέναντι  σε κοινωνικές αποφάσεις που φαίνεται ότι τους ευνοούν αλλά επί της ουσίας είναι χτυπήματα κάτω από το τραπέζι και για τους ίδιους αλλά και για τον κοινωνικό ιστό…. Όπως είπα στο προηγούμενο άρθρο μου για τη λεγόμενη φωλιά!

Ο καθένας από σας είσαστε η εξέλιξη ενός DNA που έχει τις ρίζες του εκατομμύρια χρόνια πίσω,  πληροφορία εξέλιξη δυνατότητες και χαρίσματα Σας έχουν δοθεί με τη γέννηση σας μέσω του χρόνου!

Το να σας οδηγήσει Ο αόρατος νους της νέας παγκόσμιας τάξης σε επιλογές η μάχες οι οποίες επί της ουσίας κάνουν κακό στην ύπαρξή σας δεν νομίζω ότι θα Το θεωρούσατε  την καλύτερη εξέλιξη για σας!

Αν σε ένα πρόβλημα και στη λύση του συμφωνει  το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού ιστού αυτό δεν σημαίνει ότι η λύση στο πρόβλημα είναι η σωστή και η καλύτερη….  πιο εύκολα πρέπει να σκεφτείτε ότι η επιρροή της μάζας που όταν λειτουργεί συνολικά δεν έχει μυαλό… Έχει επέλθει από έντεχνους  χειρισμούς προπαγάνδας  και χειραγώγησης!

Βλέπετε Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει άνθρωπος ο οποιος μπορεί να πάει κόντρα στο ρεύμα,  όλοι θέλουν να ανήκουν σε μία ομάδα,  ενοχλεί να είσαι ο μοναδικός που πάει κόντρα στο σύνολο…. και αν το αναλύσω σε μεγαλύτερη  μορφή….  όσο αυξάνονται τα νούμερα επιρροής στον κοινωνικό ιστό…  τόσο αυτός   ακολουθεί  την τάση για να προστατεύσει τα συμφέροντα του!

Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι σε ένα χωριό πέντε χιλιάδων ανθρώπων όπου ένας γνωρίζει τον άλλον θα είναι πάρα πολύ δύσκολο φανερά και ξάστερα κάποιος να πάρει θέση για το θέμα υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ιδίως όταν αυτός ο κάποιος έχει συνεργασίες, πελάτες, σχέσεις με ομοφυλόφιλους ανθρώπους!  το εξήγησα χθες στο άρθρο μου ότι πλέον και οι βουλευτές που συμφωνούν συμφωνούν γιατί το κόστος να διαφωνήσουν τους φαίνεται βαρύ!

Αλλά πρέπει να βρεθεί λύση και δικαιοσύνη…  Όπως πρέπει να βρίσκεται λύση και δικαιοσύνη για τα πάντα και όλους…  εθεσα χθες το θέμα  το τι γίνεται με το παιδί;  ποιος ρωτάει το παιδί αν θέλει να έχει δύο γονείς με το ίδιο πρόσημο ενέργειας!… αν θέλει ένα παιδί που ηδη ηταν άτυχο να μην έχει γονείς να του επιδοθεί με νόμο από ένα κράτος να μην έχει μητέρα!

Είμαι σίγουρος και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους αξιους  και με πραγματική ηθική που ανήκουν στην γκει κοινότητα  ότι Πολλοί από σας διαφωνούν στο να δημιουργηθεί το νομικό πλαίσιο ώστε να χτυπηθεί ο όρος οικογένεια  και να χτυπηθεί στη φυσική του μορφή η ανατροφή ενός νέου ανθρώπου!

Ταυτόχρονα είμαι 100% σίγουρος ότι οι πιέσεις που δέχονται μεμονωμένες ομάδες μέσα στην κοινότητα σας να πράξουν ότι χρειάζεται ώστε να χτυπηθεί η οικογένεια στη βάση της  είναι τεράστιες!

Θέλω να επισημάνω λοιπόν πρώτα απο ολα οτι σαν μοναδικά πλάσματα που είσαστε για τη δική μου λογική είναι εξωφρενικό να ζητήσετε να σταματήσει η ύπαρξη του DNA σας πάνω στη γη,  να σταματήσει Η κληρονομικότητα του αίματός σας… και να επιλέξετε να ακολουθήσετε πληροφορία δημιουργημένη με στόχο να χτυπήσει τη φυσική διαδικασία!

Πρέπει οι ίδιοι εσείς που έχετε δώσει τους αγώνες σας να κάνετε μία ενδοσκόπηση στο ίδιο το κίνημά σας και να καταλάβετε ποιοι και γιατί θέλουν συγκεκριμένα πράγματα!

Είναι σημαντικό να έχεις απόγονο  αλλά η λογική και η σωστή διαδικασία Θα πρεπε να πηγαίνει με την έννοια να έχεις έναν απόγονο από το δικό σου αίμα… με το δικό σου DNA… με τα δικά σου χαρίσματα δοσμένα απλόχερα σε αυτό που δημιούργησες… και ταυτόχρονα να δώσεις την ίδια Ευκαιρία και επιλογή στο δημιούργημά σου να έχει τα δύο πρόσημα  ενέργειας που θα το  αναθρέψουν!

Ο καθένας από σας μπορεί να έχει απογόνους με μία παρένθετη μητέρα… με αυτή την Φυσική και λογική επιλογή θα καταφέρετε να δείξετε ότι μέσα στην ψυχή σας δεν κυριαρχεί η κακιά ή ο εγωισμός ο οποίος θα σας δώσει την εντολή χωρίς την έγκρισή του ένα παιδί να μεγαλώσει αφύσικα!!

Τίποτα μέσα στη φύση δεν έχει ανατραφεί χωρίς τα δύο πρόσημα των ενεργειών… χωρίς το γιν και το Γιανγκ… Έτσι ώστε και οι πληροφορίες που θα πάρει να είναι  δίκαιες  στην επιλογή του τι θα επιλέξει να είναι!

Για να γίνει κατανοητό απόλυτα σε όλους σας μέσα στη φύση συναντάμε την ομοφυλοφιλία αν όχι σε όλα σε πολλά είδη… δεν συναντάμε ΠΟΥΘΕΝΑ  και ΠΟΤΕ  ανατροφή  ενός προσήμου!

Είμαστε όλοι μπαταρίες,  ζούμε σε ένα ηλεκτρικό σύμπαν,  οπου η ενέργεια τρέχει και ξεκουράζεται από τη μία μεριά στην άλλη…. αν για κάποιο λόγο  τα πρόσημα δεν είναι δύο αρνητικά μεταξύ τους… αλλά γίνουν ένα… τότε η ροή της ζωής σταματάει… η μπαταρία πεθαίνει….!

Η ενέργεια που δέχεται ένα παιδί  πρέπει να είναι  διπλή…. γιν και γιανγκ… Γιατί μέχρι τα πέντε του έτη δεν μεγαλώνει και εξελίσσεται επειδή του μιλάτε… αλλά ταΐζετε από αυτή την ενέργεια… δεν είμαστε ακόμα σε θέση αυτός ο πολιτισμός να γνωρίζει την αλλαγή που θα μπορούσαν να επιφέρουν οι άνθρωποι οι οποίοι ανατράφηκαν με το ίδιο  πρόσημο!, την αλλαγή που θα μπορούσε να φέρει στην πραγματικότητα, στην φύση,  στην ενέργεια της ζωής!

Το μήνυμά μου Λοιπόν είναι ξεκάθαρο προς όλους σας,  κάνατε τη σεξουαλική επιλογή σας Όπως ήταν και δικαίωμά σας,  Μην ακολουθήσετε ιδέες,  προπαγάνδα, τον εγωισμό μιας Νίκης  η οποια θα εξαφάνισει το DNA σας μέσα από το χρόνο….  αλλά σκεφτείτε γλυκά και ευαίσθητα έτσι όπως είναι δομημένη η ψυχή σας…. το αφύσικο δεν είναι η επιλογή σας… δεν είστε εσείς… και κάποια στιγμή θα πρέπει ίσως να σας ζητήσει και συγνώμη η ιστορία της κοινωνίας…. το αφύσικο είναι να επιλέξετε κάτι το οποίο δεν θα είναι δημοκρατικό…  και δεν θα εξελίξει ηθικα και Δίκαια ένα νέο άνθρωπο!

Μην αφήσετε τον “αγώνα”  να κυριαρχήσει της λογικής και της ηθικής σας…  και μάλιστα μην αφήσετε αυτούς που Ανάμεσά σας επιμένουν σε κάτι το οποίο δεν σας εκφράζει σαν ανθρώπους και σαν ηθος…!

Δώστε δικαίωμα στη ζωή με τον ίδιο τρόπο που εισαστε χαρούμενοι…  η χαρά είναι αγκαλιά με την Ελευθερία…  και αν στέρησετε την Ελευθερία της επιλογής σε ένα ον το οποίο ζητάει μόνο αγάπη να επιλέξει αν θα ανήκει στη φυσική διαδικασία ή αν θα γίνει πείραμα της νέας παγκόσμιας τάξης για το αφύσικο… τότε ειλικρινά σας το λέω στα επόμενα χρόνια Θα σταματήσετε να είστε πια χαρούμενοι!

Και δεν είναι απειλή… είναι η φυσική διαδικασία της μπαταρίας η οποία θα ακολουθήσει ταχύτατα την εντροπία της!

Μην γίνεται ο Ίκαρος που πλησιάζει τον ήλιο από τη χαρά του,  όλο αυτό δεν είναι μία διαμάχη η μια εκδίκηση για όλους αυτούς που τόσα χρόνια σας πρόσβαλαν….  δεν μπορεί να αφήσετε  τις εννοιολογικές τοποθεσίες να μπερδευτούν σε αυτό τον πόλεμο….. Άλλο η σεξουαλική επιλογή  άλλο η ανατροφή ενός παιδιού με τη φυσική διαδικασία!

Επιλέξτε τη φυσική διαδικασία  μεταξύ σας…  κερδίστε ξανά μπροστά σε όλους που σας πολέμησαν τον θαυμασμό…  Όχι με φεστιβαλ γκει  για να  αλλάξετε τους πουριτανούς και τα κλειστά μυαλά… Αυτά είναι αστειότητες που είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από σας έχετε καταλάβει απο που πηγάζουν…. 

Δεν τσακωνόμαστε μεταξύ μας… Δεν χρειάζεται να φοβάστε Γιατί δεν υπάρχει ομοφοβία…  αλλο το τι είσαι και τι κάνεις…  και άλλο τι σε βάζουν να κάνεις  σαν πρόκληση ώστε να δημιουργείται Η διαμάχη… προσπαθούμε όλοι μαζί να ισιώσουμε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας….  Βάλτε το χεράκι σας να τον κάνουμε καλύτερο…  και όχι να τον εξαφανίσουμε!

Υπάρχουν χιλιάδες μητέρες εκεί έξω που θα έδιναν τα πάντα να νιώσουν τη μητρότητα και να μεγαλώσουν ένα παιδί…  Ας πάμε βήμα-βήμα να λύνουμε τα προβλήματα με τη λογική σειρά…. πρώτα να μείνει το DNA…  να μην κάνεις ευθανασία στον εαυτό σου δηλαδή….  να μεγαλώσει το παιδί με 2 πρόσημα… μητέρα και πατέρα… και αν δεν τα καταφέρεις μe  όλα αυτά…. Τότε ναι να σκεφτούμε και την περίπτωση να παραβιάσουμε τη φύση για το δικαίωμά σου να έχεις ένα παιδί!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. ομοφυλοφιλοι=ανθρωποι συμβιβασμενοι ,με ενοχες , με μηδενικες αντιστασεις, ανθρωποι υποκειμενοι σε καθε μορφης βιας δηλαδη ανθρωποι δουλοι οτι δηλαδη επιζητουν αυτοιπου ονειρευονται να επικρατησουν σε μεγαλες μαζες δηλαδη οι νεοταξιτες -τοκογλυφοι.το θεμα δεν ειναι μονο ηθικο αλλα βαθυτατα πολιτικο γιαυτοκαι τα ποσα που ξοδευουν τεραστια και τα υποκειμενα που την προωθουν ειναι τα ιδια που προωθουν την νομιμοποιηση της πιο(σκληρης) και αμεσης επιβολης δηλαδη τα ναρκωτικα.

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 05/12/2018 @ 10:53 ΜΜ

    Πολυ σωστο αρθρο και εγω μαζι σου και εγω σεβομαι τους γκει ανθρωπους αλλα τους σοβαρους γκει που μπορει να κανουν οτι κανουν στο κρεβατι τους αλλα δεν ειναι αυτα τα σουργελα που βλεπουμε στα γκει πραιντ η ομοφυλοφιλικη κοινοτητα απο μονη της θα επρεπε να ειχε αρνηθει την υιοθεσια παιδιων και θα επρεπε να απαιτουσε την στηριξη των μονογονεικων οικογενειων και αλλων ευπαθων ομαδων και αυτοι να βοηθουσαν προς αυτη την κατευθυνση και τοτε θα ειμασταν ολοι στο πλευρο τους

  3. Ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ κατηγορηματικά μᾶς προειδοποιεῖ: «Μὴ πλανᾶσθε• οὔ­τε πόρνοι οὔ­τε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρ­παγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κλη­ρο­νο­μή­σου­σι» (Α΄ Κορ. 6,9).

    • ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ 05/13/2018 @ 9:40 ΠΜ

      GLANIATOR ΑΣΙΑΤΗ , ΑΥΤΟΙ στην φωτο ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ , Αλλα ρε πουστη ανακατευεις τους ελληνες ειδωλολατρες με τους πουστηδες της πατριδας σου ασιας ? ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΑΝ ΠΟΡΝΟΣ ΑΡΠΑΓΑΣ , ΘΕΟΥ ΑΣΙΑΤΗ , ΒΟΗΘΟΣ.

  4. giorgos arniotis 05/13/2018 @ 12:02 ΠΜ

    οχι φιλε μου εδω διαφονουμε καθετα η ομοφιλοφιλια ειναι ενα παθος οπως ολα τα αλλα ποτε δεν θα καταφερει ο ομοφιλοφιλος να βρει την πραγματικη ευτιχια και οσο χρονια και εαν περασουν το να φιλιουντε δυο ανδρες στον δρομο θα ειναι τουλαχιστον εμετικο, μην σπροχνεις ανθρωπους στην καταστροφη λεγοντας οτι ειναι φισιολογικο το να ειναι ομοφιλοφιλοι, οι ομοφιλοφιλοι οι κτινοβατες οι φετιχτιστες οι κοπρολαγνοι ολοι αυτοι εχουν παθη και πρεπει να πολεμισουν τα παθη τους αλιος θα πρεπει να δεχθουμε να κικλοφορουνε εξω ανθρωποι ντιμενοι καπος ετσι https://www.youtube.com/watch?v=9zYBCNTwoSA
    και οταν θα γιρισει το παιδι σου πει οτι θελει και εκινω να ντιθει ετσι θελει και εκινω να φιλιετε με το αγορι του στους δρομους τοτε θα καταλαβεις οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι φισιολογικο ειναι αροστιμενω ζουμε σε εναν αροστιμενω κοσμο που ο καθενας κιταει να ικανοπιησει το εγω του και οχι τον θεο ειναι πλιση εγγεφαλου stranger, και οχι ελευθερος ανθρωπος δεν ειναι ο ανθρωπος που ικανοπιει τα παθη του αλλα ο ανθρωπος που εχει νικισει τον παλεο ανθρωπο, εχω γνορισει ανθρωπους αγιους που ζουνε για τον θεο και οχι για τον εαυτο τους αυτοι οι ανθρωποι εχουν την δινατοτιτα να σου απαντανε σε αυτο που σκευτεσε που δεν το εχεις σιζιτισει ποτε με κανεναν, αντιθετος δεν εχω σιναντισει κανεναν ανθρωπο που να ικανοπιει τα αροστιμενα παθη του και να εχει τετια χαρισματα, οποτε αντι να κιταμε να γινουμε και εμεις αγιοι να μπορεσουμε να σοσουμε αλλους ανθρωπους απο ανιατες ασθενειες και παθη εμεις τους σπροχνουμε στην καταστροφη λεγοντας πως ειναι φισιολογικοι, οχι δεν ειναι φυσιολογικοι και κανεις μας δεν ειναι φισιολογικος ολοι ειμαστε αροστοι ο θεος να μας λιπιθει

  5. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 05/13/2018 @ 12:59 ΠΜ

    ΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ
    ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΙΔΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ………

  6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/13/2018 @ 1:56 ΠΜ

    ΨΥΧΕΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ, ΨΥΧΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΗΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΕΡΣΕΛΗΝΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΟΔΟ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΩΝ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.

  7. πατακας!!! 05/13/2018 @ 6:59 ΠΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=nOlXk_bFNqEπροφητεια οσιου νειλου 16 αιωνος!!!!!τα λεει ολα…τα εξηγει ολα…..μην πλανασθαι και μην προσκυνειται τν αντιχριστο ελλληνες!!!!αντισταθειτε!!!καλημεραααα……………………..

  8. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/13/2018 @ 7:52 ΠΜ

    ῞Μας λέγῃ «ἀκάθαρτος», ἐννοεῖ πρωτίστως τόν εἰδωλολάτρη, τόν ἄνθρωπο πού ἐγκαταλείπει τόν ἀληθινό Θεό καί μολύνεται, ὡς ἄλλος μοιχός σύζυγος, μέ τό νά ἀκολουθῇ τά εἴδωλα. ῾Υπῆρχαν δέ καί ὑπάρχουν καί σήμερα τέτοιου εἴδους ἀκάθαρτοι ἄνθρωποι· ἄπιστοι καί προδόται τῆς Πίστεως, ἀρνηταί καί παραβάται, πού μιμοῦνται τόν περιβόητο ᾿Ιουλιανό τόν Παραβάτη, τόν ἀξιοθρήνητον ἐκεῖνον αὐτοκράτορα τοῦ Βυζαντίου, πού ἀπό Χριστιανός ἔγινε εἰδωλολάτρης καί θέλησε νά ἀναστήσῃ τήν εἰδωλολατρία. ᾿Αλλά καί σήμερα στήν ᾿Ορθόδοξη Πατρίδα μας ὑπάρχουν ὡρισμένοι ῞Ελληνες πού δέν ἐντρέπονται νά ἰσχυρίζωνται ὅτι λατρεύουν τούς δώδεκα… θεούς τοῦ ᾿Ολύμπου(!), καί νά τελοῦν καί εἰδωλολατρικές τελετές καί θυσίες. Μάλιστα! Εἴκοσι αἰῶνες Χριστιανισμοῦ δέν τούς ἔπεισαν γιά τήν ἀλήθεια τοῦ Εὐαγγελίου καί καταφεύγουν στό ψεῦδος!
    ᾿Ακάθαρτος ὅμως εἶναι καί καθένας πού μολύνεται καί «ἐν ἠθικῇ ἐννοίᾳ» (ΠΜ). ῾Ο ἄνθρωπος πού παραδίδεται στήν ἁμαρτία. Κάθε ἁμαρτία βέβαια μολύνει καί ρυπαίνει τόν ἄνθρωπο, ἀφοῦ καί ὁ «ὑψηλοκάρδιος», ὁ ὑπερήφανος δηλαδή, εἶναι «ἀκάθαρτος παρά Θεῷ», ὅπως τονίζει ἡ ῾Αγία Γραφή (Παρ. ιστ´ 5). ᾿Ιδιαιτέρως ὅμως τόν μολύνει ἡ ἀνηθικότης. ῾Η ἠθική ἀποχαλίνωσις καί ἀκολασία. ῾Η ἠθική αὐτή ἀκαθαρσία ἐμποδίζει τόν ἄνθρωπο νά εἰσέλθῃ ἐκεῖ ὅπου ἐπικρατεῖ ἡ ἀπόλυτος ἁγιότης τοῦ Θεοῦ καί εὐωδιάζει ἡ ἀρετή. Γι’ αὐτό καί ὅταν μίλησε ὁ ἀπόστολος Παῦλος γιά τά ἁμαρτήματα πού ἀποκλείουν τήν ὁδόν πού ὁδηγεῖ στήν Βασιλεία τῶν οὐρανῶν, πρῶτα-πρῶτα ἀνέφερε τά σαρκικά. «…μή πλανᾶσθε», γράφει, «οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοί οὔτε μαλακοί οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι» (Α´ Κορ. στ´ 9-10).
    Αὐτά τά ἁμαρτήματα ἐννοεῖ ὁ θεόπνευστος Συγγραφεύς τῆς «᾿Αποκαλύψεως», ὅταν γράφῃ ὅτι δέν θά εἰσέλθῃ στήν Βασιλεία τῶν οὐρανῶν, ὅπου ἐπικρατεῖ τό ἀδιάλειπτον φῶς τῆς καθαρότητος, «καί ὁ ποιῶν βδέλυγμα». ᾿Εδῶ, ὅπως λέγουν ὡρισμένοι ἑρμηνευταί, ὑπονοοῦνται οἱ διεστραμμένοι, αὐτοί πού μιμοῦνται τούς Σοδομῖτες, τούς ὁποίους ἐβδελύχθη, σιχάθηκε δηλαδή, ὁ Θεός λόγῳ τῆς ἀκαθαρσίας καί ἀμετανοησίας μας καί τούς κατέκαυσε μέ φωτιά καί θειάφι (βλ. Γεν. ιη´ 16 – ιθ´ 25). ῾Υπάρχουν δέ καί σήμερα τέτοιοι θλιβεροί ἄνθρωποι πού δέν αἰσχύνονται νά διαφημίζουν τίς αἰσχρότητές μας, καί μέ ἔντυπα καί ἀπό τό γυαλί τῆς τηλεοράσεως. Καυχῶνται γιά ὅσα ἔπρεπε νά ἐντρέπωνται, γιά τά ὁποῖα «αἰσχρόν ἐστι καί λέγειν» (᾿Εφ. ε´ 12).
    Μαζί μέ αὐτούς ὁ θεόπνευστος λόγος τῆς «᾿Αποκαλύψεως» ἀποκλείει ἀπό τόν Παράδεισο καί ἐκεῖνον πού «ποιεῖ ψεῦδος». Δέν γράφει· καθένα πού λέγει ψεῦδος· ἀλλά πού «ποιεῖ ψεῦδος». Θέλει νά δείξῃ μέ τόν τρόπον αὐτόν τῆς ἐκφράσεως ὅτι ὁ ἄνθρωπος αὐτός ὄχι μόνον λέγει ψέματα, ἀλλά ζῇ καί κινεῖται μέσα στό ψέμα. Δέν ἔχει καμιά σχέσι μέ τήν ἀλήθεια καί ἑπομένως δέν μπορεῖ νά ἔχῃ θέσιν ἐκεῖ ὅπου βασιλεύει ὁ Κύριος, ὁ ῾Οποῖος εἶναι ἡ ᾿Αλήθεια (βλ. καί ᾿Ιω. ιδ´ 6).
    Αὐτός πού ζῇ στήν ἀπάτη, τήν ὁποία γεννᾷ ἡ ἁμαρτία, καί ὁμοιάζει μέ τόν ἄρρωστο πού ἔχει παραισθήσεις· αὐτός πού νομίζει ὅτι ἀπολαμβάνει τήν ψεύτικη χαρά τῶν διασκεδάσεων καί ζῇ σέ ψεύτικους κόσμους ἡδονῆς σάν τόν ναρκομανῆ· αὐτός πού εἰρωνεύεται καί βρίζει τήν ἀλήθεια καί δέν ὑποβάλλεται στόν κόπο νά τήν γνωρίσῃ καί νά τήν ἀκολουθήσῃ, δέν εἶναι δυνατόν νά ἀπολαύσῃ τήν μακαριότητα τῆς ἀληθείας, πού ἐπικρατεῖ στήν οὐράνια Βασιλεία.
    Στήν κατηγορία ὅμως τῶν ἀνθρώπων πού «ποιοῦν ψεῦδος», ἀνήκουν καί ὅλοι οἱ πλανεμένοι αἱρετικοί, πού ἔπεσαν θύματα τοῦ Διαβόλου, ὁ ὁποῖος εἶναι «ὁ πατήρ τοῦ ψεύδους» (᾿Ιω. η´ 44), καί ἐπιχειροῦν νά πλανήσουν καί ἄλλους.
    ῞Ολοι αὐτοί, ἐάν μείνουν στήν κατάστασι πού εὑρίσκονται καί δέν μετανοήσουν, ἀποκλείονται ἀπό τόν Παράδεισο. Διότι δέν χωρεῖ τό ψεῦδος ἐκεῖ ὅπου ἐπικρατεῖ ἡ ᾿Αλήθεια, καί δέν συμβιβάζεται τό σκοτάδι μέ τό φῶς. ῎Αν ὅμως μετανοήσουν εἰλικρινά, ὁ εὔσπλαγχνος Κύριος θά περιλάβῃ καί αὐτούς στό «βιβλίον τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου», γιά νά εὐφραίνωνται αἰωνίως μαζί Του στήν οὐράνια Βασιλεία Του. ( Ἀπό τό βιβλίο τοῦ Γ.Ψαλτάκη «Μηνύματα ἀπό τό βιβλίον τῆς Ἀποκαλύψεως).

  9. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/13/2018 @ 8:02 ΠΜ

    Ρωμ. 1,24 Δια την ασέβειαν δε και την αποστασίαν των αυτήν απέσυρεν ο Θεός την χάριν του και έτσι παρεδόθησαν και υπεδουλώθησαν εις τας αμαρτωλάς επιθυμίας των καρδιών των, εις ηθικήν ακαθαρσίαν, ώστε να εξευτελίζωνται τα σώματα των από αυτούς τους ιδίους.Ρωμ. 1,25 Αυτοί αντήλλαξαν και αντικατέστησαν την αλήθειαν του Θεού με το ψεύδος της ειδωλολατρίας, εσεβάσθησαν δε και ελάτρευσαν την άψυχον και άλογον και πεπερασμένην κτίσιν, αντί του Δημιουργού, ο οποίος την έκτισε και πρέπει δια τούτο να ευλογήται και να δοξάζεται εις όλους τους αιώνας. Αμήν.Ρωμ. 1,26 Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.Ρωμ. 1,27 Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.Α Κορ. 6,9 Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίται όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα και οι γύρω πόλεις, που καταπόρνευσαν με τρόπο όμοιο με αυτούς και πήγαν πίσω από διαφορετική σάρκα, είναι μπροστά μας παράδειγμα, αφού τιμωρήθηκαν με καταδίκη αιώνιας φωτιάς.

    • ΓΟΜΟΤΙΤΗΣ-ΣΟΔΟΜΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 05/13/2018 @ 6:02 ΜΜ

      Εισαι και εσυ μεγαλη κουφαλιτσα και επιτηδειως αλλοιωνεις εννοιες που σαφως ηταν για ανθρωπους εντελως βαρβαρους και φυσικα ασιατες και στην εποχη του κολπατζη -γυφτο Ωριγενη και σε ρωταω … τα σοδομα και γομορα δυο χωρια προσπαθησαν να διωξουν τους ΑΝΤΙΦΑ της εποχης που επισκευθηκαν τον ανωμαλο Λωτ τον γυφταιο που νυμφευτικε την κρητικια και την οποια σκοτωσε και με τους αγγελους [αντιφα ] εβαλαν φωτια στα δυο χωρια και αυτος ο ασιατης βιασε τα κοριτσια !!!!!! του και ο θεος ο εβραικος τον συγχωρησε διοτι η μανα τους ελληνιδα !!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΘΕΙΚΑ!!!!!! ΓΥΦΤΟΦΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!! Ξυπνα ρε δεν απευθυνεσαι σε καππαδοκες ασπρο προβαταδες η”’ μαυροπροβαταδες τους σκυθες τυπου παυλου [φαυλου-τελωνη των ρωμαιων] του ανωμαλου.

      • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/14/2018 @ 8:20 ΠΜ

        ΓΟΜΟΤΙΤΗΣ-ΣΟΔΟΜΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ………………………………………………+++…………………….ΟΚ ……

  10. Σήμερα, ημέρα της Μητέρας και το google έβαλε σύμβολο 2 σαυροειδή, ένα πράσινο κι ένα κίτρινο με κάτι χρωματιστές μούντζες από πάνω…
    Τι θέλει να πει ο “ποιητής”;

  11. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 05/13/2018 @ 9:57 ΠΜ

    Συμφωνω. Απλα να συμπληρωσω οτι οι πρακτικες του μαυρου Ταντρισμου σε συνδιασμο με το αποτελεσμα της πατριαρχειας οδηγει σε μια πολυ αρρωστημενη ανισορροπια που διαλυει τον κοινωνικο ιστο και ειναι προφανες οτι καποιοι σπρωχνουν προς αυτη την κατευθυνση και οτι καποιοι ειναι εγκλωβισμενοι και μεσα στις επιλογες τους και μεσα στην αντανακλαση τους απο της αντιθετη πολικοτητα.

    Δηλαδη δεν μπορει καποιος να κατηγορει ΜΟΝΟ την αριστερα και τους liberals για αυτο που συμβαινει και για την ηλιθιοτητα που εσπειρε η “ελευθεριοτητα” καθως μιλαμε για μια σαπια πραγματικοτητα με βαθειες ριζες στην ιστορια που ειναι και ενα αποτελεσμα της πολωσης που επιβαλλουν οι εξουσιαστες κυριως μαλιστα της πολωμενης δεξιας που παρηγαγε και τον εθνικισμο κλπ και ειναι προφανες οτι οι σκεπτομορφες των ακροδεξιων για παραδειγμα μεγαλωνουν την πολωση και την ανισορροπια και περιοριζουν τις επιλογες και το πεδιο δρασης της αντιθετης πολικοτητας.

    Το ζητουμενο ειναι η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και οχι η επιβολη της μιας πολικοτητας πανω στην αλλη και η τεχνητη πολωση που σε τελικη αναλυση δεν οδηγει πουθενα αλλου περα απο την παρακρουση και την διαλυση.

    Το ζητουμενο επι του προκειμενου της δεξιας και δηλαδη του “γαμπρου” θα πρεπει να ειναι η απελευθερωση της θηλυκης ενεργειας και απο τους βιαστες της στα δεξια και απο τις πολωμενες σκεπτομορφες της αριστερας που οδηγουν στην παρακρουση.

    Οι γυναικες δεν αντιλαμβανονται την δυναμη που εχουν και το πως θα μπορουσαν να ενδυναμωσουν αυτους που θα μπορουσαν να τις απελευθερωσουν εσωτερικα και αυτο εχει να κανει με τις δομες του κοσμου μας που εχουν πολυ βαθειες ριζες μεσα στον χρονο και οχι μονο με τις ατζεντες των εξουσιαστων του σημερα καθως η θηλυκη ενεργεια ειναι η δυναμη του αρσενικου Λογου και ειναι παγιδευμενη μεσα στον χρονο.

  12. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/13/2018 @ 1:15 ΜΜ

    Καλημέρα συμφωνώ ότι είναι κρίμα πνεύματα να ταυτιστούν μόνο ζωικά με το σώμα
    η να απορρίπτουν το σώμα παράγοντας ψυχές μαραγκιασμένες καταδικασμένες
    να μην γνωρίσουν ποτέ την αλήθεια του τί είναι οντολογικά άνθρωπος και να οδηγηθούν στην απώλεια.Αλλά και υλιστικά αργότερα,οι LGBTQ ως επιβάτες του ”παγκόσμιου ινδικού λεωφορείου” θα είναι οι πρώτοι που θα σπρώξουν οι οδηγοί ορατά στον γκρεμό για φυσική εξόντωση.έξω από το λεωφορείο Της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας.Δεν θα τους δοθεί καθόλου χρόνος.Για αυτό τώρα πρέπει να ξυπνήσουν τώρα και να αλλάξουν ρότα,το χρήμα το βλέπουν και αλήθεια είναι αρκετό για να τους εμποδίζει να δούν την φάκα .Μετά θα ακολουθήσουν οι επιβάτες του λεωφορείου ,οι όρθιοι και οι καθήμμενοι..

  13. Μόνο διχόνοια ξέρετε να φέρνετε τίποτα κακό δεν θα συμβεί με την υιοθεσία για καμιά κοινωνία και όσο την παγκόσμια τάξη που μόνο να την κατακρίνετε ξέρετε σας αρέσει δεν σας αρέσει έχει προσφέρει και θετικά στην ανθρωπότητα έχει φέρει πιο κοντά τον κόσμο και τον διχάζει λιγότερο από κάποιους συνωμοσιολογους ή άναρχο φασίστες που μόνο διχόνοια σκορπίζουν φυσικά και οι δύο πλευρές έχουν προσφέρει θετικά στην κοινωνία αλλά η λύση σίγουρα δεν θα ήταν να κερδίσει μια από της δύο .

    • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/13/2018 @ 5:04 ΜΜ

      Συγνώμη,διχόνοια ποιοί με ποιούς?Ομόνοια λύκων με πρόβατα δεν είναι ποτέ υγιεινή
      για τα πρόβατα.Ποιές είναι οι 2 πλευρές που έχουν προσφέρει θετικά στην κοινωνία?Ο νοητικός πόλεμος ξεκινάει απο τις έννοιες.
      Ποιοι είναι οι συνωμοσιολόγοι?Συμπάθαμε θυμίζεις το ανέκδοτο με τους 2 κουφούς.
      -Τι κάνεις?Πας για ψάρεμα?
      -Οχι,πάω για ψάρεμα…

    • ΠΡΟΒΑΤΑΡΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΙΝΑ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΣΟΥ ΤΟΥς ΝΕΟΤΑΞΗΤΕς !!! ΘΑ ΦΑς ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ !!

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05/13/2018 @ 9:31 ΜΜ

      ME TO ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΦΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ….
      ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ [ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΚΟ] ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ [ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ].
      ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ; ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΗΠΩΣ; ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ;
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ; ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΨΥΧΟΠΟΝΕΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ; Η…. ΠΟΣΟ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ”, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ “ΚΑΙΑΔΑ” ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ;
      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ Η ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΩ ΦΩΤΗ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΔΙΧΑΖΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ.
      ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ “ΑΝΑΡΧΟ” ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ. ΟΥΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΙ ΦΩΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΥΡΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*