Διαφημίσεις

Πρωτόγνωρες εικόνες αντικρίζουν εδώ και λίγη ώρα κάτοικοι και περίοικοι περνώντας από το υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλλιθέα.

Αντικρίζουν την υποχώρηση του οδοστρώματος που παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες να αναζητούν ήδη από που θα αποζημιωθούν.

Τα αίτια για αυτή την καταστροφή δεν έχουν διεκυκρινιστεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρο στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αφήνουν τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική.

“Σκίστηκε” η γη

Στο σημείο βρίσκεται ήδη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκκουλος για να κατευθύνει τις ενέργειες των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.

Πηγή ρεπορτάζ: kallitheaonline.gr

Δείτε τις φωτογραφίες:

enikos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Σοκ στην Καλλιθέα – “Σκίστηκε” η γη και βούλιαξαν οχήματα στο υπαίθριο πάρκινγκ του ΗΣΑΠ Ταύρου”
  1. ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΘΥΣΙΑ Η ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΗΣ? Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ…

  2. απο τις καλες κατασκευες που εγιναν καποτε απο ”’ειδικους”’ και ”’εμπειρους”” γνωστες του τιποτα.

  3. κλασική περίπτωση κατάρευσης πλάκας χωρίς θεμελιωμένες κολώνες ενωμένες με δοκάρια

    1. Αιτία για τη καθίζηση το διαβρωμένο και σαθρό έδαφος που υποχώρησε κάτω από την πίεση της πρόσφατης νεροποντής που έπληξε το αττικό λεκανοπέδιο. Τα ίδια και χειρότερα έζησαν προχθές οι Θεσσαλονικείς από την εκδικητική μανία των ψυχοπαθών του αμερικανικού Πενταγώνου.

  4. Άλλο σημαντικό :Κλείνουν κανάλια, γιατί δεν τους αρέσει που λένε την αλήθεια ! Γιατί προσπαθούν ν’ αφυπνίσουν τους Έλληνες, γιατί είναι Ορθόδοξα Χριστιανικά, γιατί τα λένε έξω από τα δόντια και γιατί είναι ενάντια στον νεοταξίτικο προσανατολισμό τους ! Ξύπνα Έλληνα ! Κατά τα άλλα, έχουμε “δημοκρατία” :
    “ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ Ε Κ Λ Ε Ι Σ Α Ν ! ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ διαδικτυακή ΟδύσσειαΤV ! Ἕλληνες! Ἡ …«Δημοκρατία» …«νίκησε» !” : https://odysseiatv.blogspot.gr/2018/05/v.html

  5. κατω απο το παρκινγκ και μεχρι τις τζιτζιφιες περναει η παλια οδος διαφυγης που ξεκιναει απο τα ανακτορα.
    περναει απο φιλοπαπου και καταληγει στην θαλασσα..
    η τρυπα ειναι διπλα στο σπιτι μου και δεν ειναι τοσο τραγικο ..αλλα κριμα για τις ζημιες ..

    παρολαυτα κατω επισης απο τις γραμμες πετραλωνα -ταυρος – καλλιθεα – μοσχατο κτλπ ..περναει ενα ποταμι που εχει μπαζωθει ..και τα αποτελεσματα ειναι ανα κιρους λογικα …

    το νερο δεν φυλακιζεται …

    το αστειο ειναι να δειτε ποσοι ηταν μαζεμενοι να ξυνουν τις καρκαλες τους …

  6. ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ STRANGER. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘIΖHΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΛΛΥΣΟΥ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΦΕΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΛΛΥΣΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ “ΦΛΕΒΩΝ” ΤΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *