Διαφημίσεις

Η ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ-ΠΟΙΟΥΣ Ο 27 (9-6) ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΗΦΙΣΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΕΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ 9 (6) ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΣΤΙΣ 5:40 (9-6) ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ;

ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ,ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΟΥ 65 ΧΡΟΝΟΥ (11) ΟΔΗΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ.

ΠΟΙΟΣ “ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ” ΠΟΙΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΧΑΟΤΙΚΗ!!!

ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κ ΣΗΜΑ ΕΚΙΝΗΣΗΣ.

ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΑ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ,ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Κ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…ΝΟΟΥΝ!!!

Konstantinos Alexandrou



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΗΡΘΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΞΑΡΙΑ,ΕΝΙΑΡΑ,ΕΠΤΑΡΙΑ Κ ΕΝΤΕΚΑΡΙΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ!!!”
  1. αναμενουμε ..μου μυριζει σαν το γεγονος με το αμαξι του τζαμπο τζουνιορ..
    επισης η μεγαλη μου μυτη , λοκαρε μεχρι το τελος της εβδομαδας (δευτερα )..
    ειδομεν φιλε κωνσταντινε ..

    το θεμα ειναι να αποτραπουν (και πωσ?)η’ ειμαστε απλα θεατες σε αρχαια τραγωδια περιμενοντας τον deus ex machina??

  2. 3 * 5 * 2 * 1 * 8 = 240 → 24 ~ 24 ~ 42 = ♃(κρυμμένος κεραυνός) – Λουκ. 10,18 Εἶπε δὲ αὐτοῖς· ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα. (αυτό σημαίνει ο αριθμός 118)

    6 ημέρες μετά την 33η μέρα του Υπολογισμού του Ομέρ (3/5/2018) – 3α γενέθλια της μικρής Σαρλότ, ο 69χρονος παππούς Κάρολος πατάει πόδι σε Ελληνικό έδαφος.

    9/5/2018 → 9 * 5 * 2 * 1 * 8 = 720

    Τετραγράμματον : Τοποθετώντας τα 4 γράμματα του βιβλικού Ονόματος του Θεού יהוה [ λατ. YHWH ] υπό τη μορφή της Πυθαγορείου τετρακτύος η αριθμητική τους αξία(10+15+21+26) δίνει τον αριθμό 72
    Σύμφωνα λοιπόν με την Καμπαλιστική αριθμοσοφία που ενστερνίζονται οι Τέκτονες:
    72 ~ 27 → 66 πρόσθεσε (add) 6 = 6-6-6

    … και εδώ ερχόμαστε στην παρατήρηση του κου Κωνσταντίνου Αλεξάνδρου και το παρακάτω άρθρο

    Οι θυσίες του Βαλαάμ & οι θυσίες του Μίνωα
    https://katohika.gr/diethni/2o-meros-axnari-motivo-oi-thisies-tou-valaam-oi-thisies-tou-minoa/

    9/5/2018 →(9)+(5) = 14 ΓΕΓΟΝΟΣ – ΘΥΣΙΑ ΑΘΩΩΝ
    Εγώ σε εκάλεσα να καταρασθής τους εχθρούς μου … Η παραγγελία του Βαλάκ στο Βαλαάμ
    7 βωμοί «εις 1ον υψηλόν τόπον» στήλη του Βάαλ
    14 θυσίες = 7 μοσχάρια + 7 κριοί
    […] Και καθώς έπεσε στην πόλη πείνα και αρρώστια, αρχικά οι Αθηναίοι, ακολουθώντας έναν παλιό χρησμό, έσφαξαν στον τάφο του Κύκλωπα Γεραίστου τις κόρες του Υάκινθου, την Ανθηίδα, την Αιγληίδα, τη Λυταία και την Ορθαία• πατέρας τους ήταν ο Υάκινθος που είχε έλθει από τη Σπάρτη και κατοικούσε στην Αθήνα. Επειδή όμως δεν είδαν κανένα όφελος από τη θυσία, ζήτησαν χρησμό πώς θα γλιτώσουν. Και ο θεός τους απάντησε να ικανοποιήσουν κάθε αίτημα που θα πρόβαλλε ο Μίνωας.
    … Το τίμημα που ζήτησε ο Μίνωας ήταν πως κάθε 9 χρόνια, οι Αθηναίοι έπρεπε να στέλνουν άοπλους 7 νέους και 7 νέες ως θυσία – φόρο στον Μινώταυρο για όσο θα ζούσε το τέρας.
    … σύμφωνα με άλλη παραλλαγή, Υακινθίδες ονομάζονταν οι 7 θυγατέρες του Ερεχθέως, οι οποίες θυσιάστηκαν στον «Λόφο Υακίνθου» για τη σωτηρία της Αθήνας από τους Βοιωτούς, που την πολιορκούσαν!
    Για την ακρίβεια ο Ερεχθέας είχε 14 παιδιά
    7 γιούς: Κέκροπας ο νεότερος, ο Άλκωνας, ο Ορνέας, ο Θέσπιος, ο Ευπάλαμος, ο Πάνδωρος, ο Μητίωνας
    7 κόρες: η Μερόπη, η Κρέουσα, η Ωρείθυια, η Πρόκρις, η Πρωτογένεια, η Πανδώρα και η Χθονία. […]

    Ποιος ήταν ο Υάκινθος και τι συμβολίζει; Προς τιμήν του τελούνταν τα «Υακίνθια» στην Σπάρτη
    http://mythagogia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8.html

    Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν δώδεκα μήνες, όπως έχουμε και εμείς σήμερα, ενώ η χρονολόγηση των ετών γινόταν με βάση τις Ολυμπιάδες. Κατά το Αττικό Ημερολόγιο, το έτος άρχιζε μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο. Η νέα σελήνη του κάθε μήνα ορίζει την νουμηνία. Οι ημέρες αρχίζουν με τη Δύση του Ηλίου

    http://www.numachi.com/~ccount/hmepa/calendars/699.1.Mounukhion.html

    Η «ατύχημα» με το λευκό φορτηγό έγινε το 1ο έτος της 699 Ολυμπιάδας της 23ης ημέρας ΕΡΜΟΥ του μηνός Μουνιχιών

    Δεν θα μπορούσα να δώσω καλύτερη περιγραφή από τον ΑΙΣΧΥΛΟ Ἑπτὰ ἐπὶ Θήβας (78-149)

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=127&page=3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *