17:04 - 09/05/2018

Έρμαια της Νέας Τάξης τα παιδιά – Αποκλειστική μέριμνα του κράτους η «μόρφωσή» και επιμέλειά τους

Διαφημίσεις

Παραγκωνίζεται ο ρόλος της οικογένειας – Ο δούρειος ίππος της υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Ένα στα τρία παιδιά κάτω των τριών ετών που ζουν στην ΕΕ έχουν υψηλής ποιότητας και προσιτή φροντίδα, σύμφωνα με την έκθεση για τους στόχους της Βαρκελώνης που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τώρα, δρομολογείται ο επόμενος στόχος, ώστε το 90% των παιδιών από την ηλικία των τριών ετών να έχουν υποχρεωτικά προσχολική φροντίδα.

Οι -συστημένοι από το παγκόσμιο κράτος- στόχοι αυτοί τέθηκαν το 2002 από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και αποτελούν κρίσιμο τμήμα της στρατηγικής της Επιτροπής προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην αγορά εργασίας.

Αν και ο στόχος του 33%, κατά μέσον όρο στην ΕΕ, να έχουν τα παιδιά υψηλή φροντίδα επιτεύχθηκε, μόνον τα 12 κράτη-μέλη της ΕΕ έχουν πετύχει τον στόχο αυτό μεμονωμένα, ενώ για τα άλλα 16 υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος.

Όπως διαβάζουμε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, η Μάλτα και η Ρουμανία ειδικότερα έχουν κάνει τεράστια πρόοδο ως προς τους στόχους τους, ενώ άλλα κράτη-μέλη έχουν δει τις επιδόσεις τους να χειροτερεύουν, όπως η Ελλάδα, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Δανία είχε υπερδιπλάσια απόδοση παρέχοντας παιδική φροντίδα υψηλού επιπέδου στο 70% των παιδιών της.

Αντιθέτως ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ποσοστά, κάτω του 10%, σε χώρες όπως η Σλοβακία, η Τσεχία και η Πολωνία και κάτω από 20% στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Λιθουανία, την Ουγγαρία, την Κροατία και τη Ρουμανία, σε κράτη δηλαδή που η λαίλαπα της Νέας Τάξης βρίσκεται ακόμη στα σπάργανά της.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θέλουν μισθοφόρους από κούνια για να στελεχώσουν το ΝΑΤΟ την ώρα που το αμερικανικό Πεντάγωνο εκπονεί μελέτη-καρμπόν σύμφωνα με την οποία ο αμερικανικός στρατός θα μπορεί να εξοντώνει με το κυάνιο που εμπεριέχεται στα τσιπάκια-φονιάδες όσους αρνούνται να ενταχθούν στους κόλπους της λυκοσυμμορίας των εκλεκτών και των προθύμων καθώς επίσης και τα ανεπιθύμητα νεογνά που έρχονται στον κόσμο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*