Διαφημίσεις

Η ΕΛ. ΑΣ. εξιχνίασε την ανθρωποκτονία του 20χρονου Αφγανού που έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια των άγριων συμπλοκών που έγιναν στο λιμάνι της Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής μ’ έναν 27χρονο ομοεθνή του να είναι ο φυσικός αυτουργός…

Η αστυνομία ταυτοποίησε τα πλήρη στοιχεία του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συμπλοκή και παράνομη οπλοκατοχή.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, έξω από το πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, ο 27χρονος πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον ομάδας περίπου 70 επίσης Αφγανών, που συνεπλάκησαν με μικρότερη ομάδα αλλοδαπών, στην οποία άνηκε ο ίδιος και ο 20χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο τελευταίος.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο 4 φυσίγγια και 3 κάλυκες πιστολιού, ενώ εξέτασαν και οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ο δράστης αναζητείται, ενώ για τη συμπλοκή έχουν συλληφθεί 9 Αφγανοί.

*Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο Αφγανό το βράδυ της Παρασκευής, στο λιμάνι της Πάτρας.
Πρόκειται για 27χρονο ομοεθνή του, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια ομάδα με αυτή του θύματος. Ο δράστης πυροβόλησε με ευθεία βολή προς την άλλη ομάδα των μεταναστών και η σφαίρα βρήκε τον συμπατριώτη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, πρόκειται για πιστόλι, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες των 9mm. Φαίνεται ότι ο 27χρονος επιχείρησε να πυροβολήσει εναντίον της άλλης ομάδας περίπου 80 ατόμων που τους επιτέθηκαν μέσα στο χώρο του Λαδόπουλου και ο 20ρονος ομοεθνής του βρέθηκαν ανάμεσα στα πυρά με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

kentripotideas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “27χρονος Αφγανός ο δολοφόνος του αλλοδαπού στην Πάτρα – Τον αναζητά η ΕΛ. ΑΣ.”
    1. ΜΑΣ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ…
      ΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΖΙΦΡΕΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;
      Η’ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΑ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΧΤΡΟ; Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ;
      ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΟΥΠΙΑ…

      1. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;;;;; Ο ΤΑΝ ΘΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΨΕΙΣ ΝΣ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΧΑΧΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΣ;;;;; ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΟΥΠΙΑ, ΚΑΤ’ΕΣΕΝΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜ, ΚΛΠ, ΟΙ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ……!!!!!

        1. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗ ΛΕΩ ΣΟΥΠΙΑ.
          ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΟΥΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ…. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Η ΚΛΑΨΑ ΤΗΣ ΔΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek