Διαφημίσεις

Δέκα έξι ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν, εννέα τραυματίστηκαν σήμερα στο νοτιοδυτικό Πακιστάν όταν κατέρρευσε τμήμα ενός ανθρακωρυχείου έπειτα από έκρηξη την οποία προκάλεσε η διαρροή μεθανίου, ανακοίνωσαν οι αρχές.

“Η οροφή κατέρρευσε μετά την έκρηξη της οποία προκάλεσε η συσσώρευση μεθανίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 ανθρακωρύχοι και να τραυματιστούν άλλοι εννέα, δύο εξ αυτών σοβαρά” δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαουαϊντ Σαχουανί, ο αρχηγός της αστυνομίας της Κουέτας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Μαρουάρχ, σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από την Κουέτα, την πρωτεύουσα του Μπαλουχιστάν.

Είκοσι πέντε ανθρακωρύχοι βρίσκονταν εντός του ορυχείου όταν έγινε η έκρηξη, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας, που πρόσθεσε ότι όλοι οι τραυματίες διασώθηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

“Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ανασύρουμε τις σορούς όμως θα μας πάρει χρόνο, καθώς η πλειονότητα εξ αυτών έχει θαφτεί (κάτω από όγκους χώματος) σε μεγάλο βάθος” εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *