20:43 - 05/05/2018

Kαι Ο αόρατος πόλεμος καλά κρατεί..

Διαφημίσεις

Και με ποιον να συνεννοηθείς πια;  είναι γνωστό παρελκόμενο η μη επικοινωνία  μεταξύ των ανθρώπων όταν η Μεν πιστεύουν κάτι και η δεν δεν έχουν ιδέα για αυτό…

Τόσα χιλιάδες χρόνια,  με δισεκατομμύρια ανθρώπους και συνειδήσεις να έχουν πιστέψει και να έχουν εντρυφήσει σε αυτά που λέμε σήμερα ερμίτισμο….  με όλες  τις θρησκείες και τα ιερατεία να τα λένε αλληγορικά μέσα στα βιβλία τους…..  με την πίστη του καθένα σήμερα που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο πιστεύει  στο αόρατο… Ή τουλάχιστον αν θέλει να δηλώνει πιστός θα έπρεπε να πιστεύει το αόρατο γιατί είναι η  κατήχηση της κάθε πίστης… 
και όμως οι συνάνθρωποί μας Αν και δηλώνουν πίστοι…  όταν έχεις να μιλήσεις για το αορατό σε κοιτάνε με λοξό βλέμμα…

Η ιστορία, η Αρχαιολογία,  οι ίδιες οι πόλεις μας,   οι ναοί μας….  είναι γεμάτες από συμβολισμό…  έναν συμβολισμό μιας κρυφής πίστης προς αόρατα όντα και ενός αόρατου πολέμου….

Η σύγχρονη ιστορία μας,  γεγονότα ανεξήγητα,  θυσίες,  σέκτες,,  κρυφές εταιρείες,  τελετουργίες  και χιλιάδες ακόμα πληροφορίες που θα έπρεπε λογικά να κάνουν τον Λογικό άνθρωπο να αναρωτηθεί τι στο καλό συμβαίνει;

Και όμως ο σημερινός άνθρωπος κατάφερε μέσα στην τεχνική και γραμμική του γνώση  να κλείσει τα μάτια του σε κάτι που βρίσκεται ακριβώς μπροστά του….  κατάφερε σήμερα η επιστήμη να δημιουργήσει την “εξειδίκευση” για να δικαιολογήσει την τύφλωση  σε όλους αυτούς!

Είναι σαν να λέμε ότι σαν πολιτισμός εμείς είμαστε το μεγαλύτερο σκαλοπάτι που έφτασε ποτέ αυτή η γη και όλοι οι άλλοι παλιοί πολιτισμοί Ηταν για τα μπαζα, οι φιλόσοφοι ήταν ηλίθιοι και τα παλιά ιερατεια ήταν ζώα… και ταυτόχρονα το ότι όλες οι πόλεις του πλανήτη γη είναι σημαδεμένες με σύμβολα και ιερή Γεωμετρία απο απόκρυφες γνώσεις…  είναι απλά μία τυχαιότητα η μια εικαστική μόδα που οι σύγχρονοι επιστήμονες και αρχιτεκτονες επέλεξαν κατά τύχη!

Είναι πραγματικά πολύ παράξενο τό πως το εγωιστικό ον που λέγεται άνθρωπος  με το που το ταΐσεις  δύο πτυχία και κάνα-δυο κυριλέ αξιώματα  ξεχνά αμέσως Πόσο μικρός είναι  και πόσα λίγα γνωρίζουμε για αυτό τον άγνωστο κόσμο και σύμπαν!

Τολμα να μιλήσεις σε έναν μηχανικό που δεν έχει ανοίξει το κεφάλι του Πέραν της γραμμικής εκπαίδευσης που έλαβε…  και θα λάβεις πολύ γρήγορα την απαξίωση και τη συμπεριφορά για το πόσο βλάκα σε έχει…

Το αόρατο υπάρχει  και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό που Εάν το μαθαίναμε όλοι θα μας έπιανε πανικός… επεμβαίνει κάθε μέρα τη ζωή μας…  και πολλές φορές η επέμβαση του  είναι θέμα ζωής και θανάτου…  επεμβαίνει στην τύχη μας…  στη συγχρονικότητα μας…. Άλλες φορές θα μας καθυστερήσει… Άλλες φορές θα μας κάνει να βιαστούμε…

Αν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον πόλεμο στο αορατό πεδίο  δεν θα χρειαζόταν να αγωνιούμε για το αν θα έχουμε επιτυχία στο κοινωνικό ιστό…  δεν θα χρειαζόταν να σπαταλάμε χρόνια προσπαθώντας να πετύχουμε αυτά που άλλοι τα Πετυχαίνουν με απλότητα….  ετσι και εμείς θα σταματούσαμε να λέμε πια ότι οι άλλοι είναι τυχεροι  και εμείς γκαντέμηδες!

Αυτό το έργο είναι για να επισημάνει ένα μικρό σημείο…   δεν είναι τα πάντα τύχη…  πολλές φορές κάτι που έχει μία έκβαση άσχημη  δεν έγινε  Από τύχη αλλά από επιβολή!

Να σκέφτεστε ότι όταν η συγχρονικότητα συνεχίζει να έχει αρνητικό πρόσημο προς τα συμφέροντά σας δεν έχει να κάνει πάντα με την ατυχία σας!

Όταν μπορέσεις να κατανοήσεις το πρόβλημα και το στοχεύσεις δίνεις πολλές ευκαιρίες στο ασυνείδητο πεδίο σου να αρχίσει να αμύνεται…

Είναι ένας τεράστιος πόλεμος καθημερινώς και πολύ πιο σκληρός από οτιδήποτε έχουμε  δει στην πραγματικότητα μας….  μην μένετε αμέτοχοι και απαθείς  και με άγνοια  ενώ όλα γύρω σας μπορούν να σας δείξουν την πραγματικότητα…  Μην αφήνετε αυτό το σύστημα του πολιτισμού της χεστρας να σας κερδίζει  επειδή σας έμαθε να μην κοιτάτε Από πού πραγματικά ξεφυτρώνει  ο εχθρός!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΟΞΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΞΑΠΛΩΣΕΙ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ…..ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…

  2. ΑΝΤ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ 05/05/2018 @ 9:32 ΜΜ

    To αρθρο σας θα το χαρακτηριζα πολύ λογικο αλλα μερικως ελλειπες όταν αναφερεσθε στα υπέρλογα.
    Το αορατο είναι το αυλο η αγιο η πνευματικο.
    Είναι αορατο με τα σωματικα ματια ορατο όμως με τα ματια της ψυχης κατω από ορισμένες συνθήκες.
    Ο αορατος πολεμος υπαρχει και και εξηγειται με λεπτομέρειες στο ομωνυμο βιβλιο του Αγ.Νικοδημου του Αγιορειτου.
    Όμως για να μην πεση καποιος σε πλανες και κινδυνους καλο είναι να μπορεση πρωτιστως
    να μελετηση καλα την Αγια Γραφη (εχοντας επιλεξει και ερμηνεια Τρεμπελα η Κολιτσαρα)
    προσευχομενος να τον φωτιση Ο Κυριος ημων Ιησους Χριστος στην καλλιτερη κατανοηση της.

  3. πολυ ωραιο κειμενο μα παραλειπεις κατι στο σκεπτικο σου: το δημιουργημα δεν μπορει να καταστρεψει το δημιουργο του… μονο να γεννησει νεο δημιουργημα που να τον εξυπηρετει στις αναγκες που ο δημιουργος δημιουργησε! μεχρι απλα να πεθανεις ως πολιτισμος σε ολη τη γη και να ξαναμανα ολα απ την αρχη… ενα byte πληροφοριας εισαι… που καποιος νευρωνας ισως σε ενεργποιησει.. κ σαφως δεν υπαρχει αμυνα… ο δημιουργος κερδιζει παντα γτ σε ελεγχει…

  4. Πως σου φαινεται η ιδεα το να μοιρασει 500.000 ξυπνητηρια (για αρχη),
    ρυθμισμενα να κτυπουν καθε πεντε λεπτα? Θα το χρηματοδοτησω…….

    • Κατοχικά Νέα 05/06/2018 @ 2:12 ΠΜ

      Μια χαρα …αλλα υπαρχουν καλυτεροι μεθοδοι αν θες να ριξεις χρημα …

      • Eπειδη πιστευω πως οντως υπαρχουν καλυτεροι μεθοδοι ,οπως λες ,τι λες λοιπον,ενωνουμε τις μεθοδους μας ? Εεεε ..εννοω τα χρηματα μας , Εεεε…..
        εννοω τις δυναμεις μας , Εεεε …εννοω το μυαλο μας, Εεεεε….. εχεις χρονο?

        Αν μπορεσουμε καποια στιγμη να συναντηθουμε θα ηθελα να σου δωσω ενα δωρο.Θα σε κανει χαρουμενο 2 φορες.Αυτο θελω να συμβει ,για να σε ευχαριστησω για οτι κανεις καθημερινα. Νομιζω ηδη πως ….στο χρωσταω.
        Αν εχεις καποια απαντηση σε αυτο ,στειλε την σε παρακαλω στο mail μου.

  5. Πως σου φαινεται η ιδεα το κατοχικα νεα να μοιρασει 500.000 ξυπνητηρια (για αρχη),
    ρυθμισμενα να κτυπουν καθε πεντε λεπτα? Θα το χρηματοδοτησω…….

  6. ΒασίληςΔ 05/06/2018 @ 7:57 ΜΜ

    Καλησπέρα.. Κι αν θέλω να πάρω μέρος, να ελέγξω τον αόρατο πόλεμο.. Θα μου πει ή μάλλον δείξει κάποιος πως να το κάνω; Αν και διαβάζω τα Κατοχικα χρόνια, ακόμη δεν έχω καταλάβει.. Θέλω όμως.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*