19:13 - 05/05/2018

Πρόγνωση σκόνης στην Ελλάδα χωρίς μεταφορά από Σαχάρα αλλά από “εγχώρια”παραγωγη

Διαφημίσεις

Πρόγνωση σκόνης στην Ελλάδα χωρίς μεταφορά από Σαχάρα αλλά από “εγχώρια”παραγωγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Άνθρακας 7 05/05/2018 @ 8:22 ΜΜ

    Ο πυρηνας του πλανητη ειναι πλεον εκτος τροχιας. Τα ύδατα είναι το επόμενο στοιχείο που θα φτάσει περίπου στον ουρανό ,μετά από την άμμο. Οπότε οι στεριές θα αλλάξουν. Το σημείο που θα λάβει χώρα αυτό το κοσμικό γεγονός θα είναι στο βόρειο πόλο. Η ήπειρος της αμερικής και οι βόρειες χώρες της Ευρώπης που έχουν φέρει τον απόλυτο πόνο στην ανθρωπότητα, θα βυθιστούν στο νερό μέσα σ ενα αμεσο προσεχές βράδυ.
    Δηλ, το βόρειο ημισφαίριο θα έχει νύχτα. Η γη θα εκπνέει. Ο ήλιος θα εισπνέει, απλά αυτή η εισπνοή του εν όψη της εκπνοής του πλανήτη γη στο βόρειο ημισφαίριο, θα είναι ασύλληπτα δυνατή, γιατι ο κεντρικος ηλιος του ηλιου μας, ονομα αλκυόνα, κεντρικος ηλιος των Πλειάδων, οπου ανηκει και ο πλανητης γη, θα βοηθησει τον ηλιο του πλανητη γη να εχει την απολυτη καθαρση, το απολυτο ξεπλυμα.
    Από 4/5/18 έχουμε μπει στους 676 μηνες από τις 4/2/1962 ( ο ανθρακας 12 γινεται ανθρακας 7. οπου το 666 μεταλλασεται σε 676 – η ανθρωποτητα θα ζησει το πιο απιστευτο), οπου οι πραγματικοι αφυπνισμενοι, και οχι οι αφυπνισμενοι -μπερδεμενοι, ξερουν 100% οτι μπηκαμε στην εποχη του Υδροχοου. Φυσικα για τους μπερδεμενους, ή όλους τους υπολοιπους κοιμησηδες, 14/5/18 εχουμε τα εβδομικοστά γενεθλια του συγχρονου μαυροψυχη εβραικης φυλης (Ισραηλ) και φυσικα παλι τυχαια για ολους τους κοιμησηδες, την επομενη των 70 ετων του ισραηλ, (15/5/18) μπαινει ο πλανητης Ουρανός στο ζωδιο του Ταυρου (Ταυρος σημαινει Γη), οποτε ο Ουρανός, αυτός ο απρόβλεπτος και χωρις ορια επαναστατης, θα πεσει στο κεφαλι της γης, οχι για να φερει πονο, αλλα μεσα απο το νερο, να φερει την απολυτη καθαρση παντου. Οσοι κατοικοι της ανθρωποτητας και φυσικα κυριως Έλληνες, εχει ερθει η εποχη που ολες οι ηθικες ψυχες, γεματες αρετες, περιμεναμε γι αυτον τον φυλακισμενο πλανητη με τα τρια φυλα, τα 5 φυλα, τον πάπα, το Ισλαμ, την κινεζικη αναπτυξη και ολα τα τερατουργηματα που θελουν να μας πεισουνε οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα, δηλ εχουν σχεση με το Θεο. Για τον εναπομειναντα ελαχιστο πλεον χρονο, για ενα βιβλιο που καποιοι ουτε μπηκαν στον κοπο να το ανοιξουν, ή κάποιοι άλλοι προβοκατορες και πρακτορες, που παντα το παγκοσμιο συστημα εκτρεφει, το εχουν αποκαλεσει ή βιβλιο νεοταξιτικο ή βιβλιο ιαχωβάδων ή οποιαδήποτε άλλη αστειοτητα επικαλεστουν. Αν καποιοι από εσάς δεν ειστε ούτε στους κοιμισηδες, ουτε στους αφυπνισμενους – μπερδεμενους, ουτε στους προβοκατορες- πρακτορες του συστηματος, φυσικα εντελώς δωρεάν, μπορειτε να το διαβασετε ή και να ακούσετε: http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/

    • Ε ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΣ ΑΠ’ΕΞΩ-ΑΠ’ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ DNA ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ..
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ,ΑΠΛΗ,ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,ΕΥΗΧΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΑΝΩ.
      ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ

  2. σχηματιζεται ενας σταυρος σκονης πανω απο την Ελλαδα στο 2:59″ κι επειτα ! Ειναι ο Χριστος ο Υιος ΤΟΥ θΕου να μας σωσει!!! χαχαχαχαχα! mpeee…

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΣΚΟΝΗ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?… ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ….

  4. Απο πότε η σκόνη της Αφρικής έχει γκρί χρώμα και κολλάει σα ….τσιμέντο ;

  5. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/06/2018 @ 2:30 ΠΜ

    ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΦΡΙΚΗ” ΚΑΝΤΕ ΣΠΟΡ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ….

  6. Παιδια το βιντεο που το βρηκατε?ή καλυτερα πως το βρηκατε?τον δημιουργο του τον ρωτησατε για να το αναρτησετε σε μορφη αρθρου?

    • Κατοχικά Νέα 05/07/2018 @ 5:05 ΜΜ

      αν ηθελε να ειναι κρυφο δεν θα το εβγαζε στο youtube …θα το ειχε απορρητο ..

  7. Το βιντεο ειναι εκτος λιστας και οχι δημοσιο οποτε πως το βρηκατε???Νομιζω οτι αν ζηταγατε την αδεια πιθανοτατα να δεχοταν ο δημιουργος αφου το περιεχομενο ειναι στα πλαισια της ενημερωσης.Φτιαχνετε αρθρο απο βιντεο τριτου χωρις να τον ρωτησετε και χωρις(τουλαχιστον ετσι απο ευθιξια) να βαλετε και την πηγη του.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*