Διαφημίσεις

Για τα ΙΜΙΑ φταιει ο Χατζηπετρης ΗΛΙΘΙΕ?Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρώην ΥΠΕΞ και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή..

δικαιολόγησε την αιχμαλωσία και την κράτηση του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στις Καστανιές του Εβρου, από την τουρκική ειδική μονάδα “Αετοί των συνόρων” λέγοντας ότι “Δεν πρέπει να κάνουμε περιπολίες στον Έβρο ,μέσα στο τουρκικό έδαφος”.

“Στον Έβρο να μην κάνουμε περιπόλους μέσα στο τουρκικό έδαφος, γιατί μας συλλαμβάνουν και ερχόμαστε σε δύσκολη θέση και στο Αιγαίο να μην πηγαίνουν νεαροί να αφήνουν το φραπέ τους (σ.σ.: ;;;).

Δεν ξέρω αν θα απελευθερωθούν οι δύο μετά από τις εκλογές. Προφανώς μας την είχαν στημένη στον Έβρο. Δεν φταίνε τα παιδιά, φταίει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και θα ΄πρεπε να παραιτηθεί ο ΥΕΘΑ. Θα ΄πρεπε να έχουν πει στα περίπολα να προσέχουν και να μην μπαίνουν σε τουρκικό έδαφος”.

Για τα Ίμια που ήταν υπουργός Εξωτερικών και ενώ οι Τούρκοι έκαναν απόβαση αυτός έδινε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό σε ώρα κρίσης, είπε:

“Τα Ίμια σε μεγάλο βαθμό τα είχε δημιουργήσει ο συνάδελφός σας ο Ντινόπουλος, τον οποίο επιβράβευσαν οι πολίτες εκλέγοντάς τον βουλευτή…Αν δεν είχε πάει ο Ντινόπουλος θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα…”!

Το θράσος του, του ανθρώπου που είχε δηλώσει κατά μαρτυρία του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ “Δεν μπορεί να φυσήξει ο αέρας να πάρει την σημαία από τα νησιά;” είναι πραγματικά “μυθικό” και ενοχλητικό για τους Ελληνες.

Για την προκλητικότητα του Ερντογάν:

“Τίποτα καινούργιο δεν λέει ο Ερντογάν… Πάντα τα έλεγαν σε στιγμές εθνικής παράκρουσης”,δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ.

“Θα καλέσω τον κ.Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη, όπου δεν είναι συμπαθής… Δεν το πάει για σύγκρουση ο Ερντογάν. Αυτά τα λένε οι Τούρκοι συνέχεια”.

fonaklas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο μεγαλυτερος Καραγκιοζης πολιτικος που ειχε η ΕΛΛΑΔΑ……ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!Θ.Πάγκαλος: «Καλά έκαναν οι Τούρκοι & αιχμαλώτισαν τους δύο στρατιωτικούς – Να μην έκαναν περιπολίες σε τουρκικό έδαφος»”
    1. Ο Παγκαλος κρεμασμααα ??? …. Σοβαρα ??? … Πλακα μου κανεις ??? … Ξανασκεψου εαν βρεις σχοινή που τον αντεχει και σφαιρα που να τον διαπερνα εγω μαζι σου .

    2. Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει αυτό το παχύδερμο, είναι η “μαλακία που τον δέρνει”.

  1. κι ελεγα πουν η φωκια δε θα πει την βλακεια της ??? νατην την ειπε !!! χοντρε μπαλονοκυλαρα και κεφαλα στα παιδια σου να το βρεις !!!

  2. Ερώτημα προς τα κατοχικά νέα: Ποιός είναι ο λόγος που προβάλλετε κάθε παπαριά του πλέον αμφισβητούμενου Έλληνα!! Δεν καταλαβαίνετε ότι εμμέσως τον διαφημίζετε;;
    Επιτέλους αγνοήστε τους ηλίθιους, κάνουν κακό στην πατρίδα μας, δυσφημίζουν την Ελληνική νοημοσύνη, δεν γίνεται κάθε φορά που εκστομίζει την ηλιθιότητα του να κρέμεται ένα ολόκληρο έθνος από τις παπαρολογίες του, και να τον προβάλλετε πρώτη μούρη!!!!!
    Έλεος με τους αιθεροβάμονες!!!

  3. Ο Καραγκιοζης ηταν συμπαθητικος πατριωτης.αυτος ειναι προδοτης κ ποτ@νας γιος.γι αυτο μη πιανουμε τιν Καραγκιοζη στο στομα μας

  4. ΝΑΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ … ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΩΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ;;; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;;;

  5. Τα κατοχικά,μας τον υπενθυμίζουν,ρε ηλιθιε παγκαλε!εισβολή έγινε στο δικο μας έδαφος!σκατομπουκομενε !

  6. ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ: ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΛΕΣ, ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΣΟΥ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *