Διαφημίσεις

Δεν είναι αστείο, παρουσιαστής σε Ελληνικό κανάλι δήλωσε ότι ίσως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να πεθαίνουν πιο γρήγορα οι ηλικιωμένοι.

Το θέμα της εκπομπής ήταν «η χώρα των γερόντων», η Ελλάδα δηλαδή.

Οι πολίτες δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις δηλώσεις του παρουσιαστή. Τα τιμημένα γηρατειά θα πρέπει να τα σεβόμαστε λένε όλοι με μια φωνή!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Ακούστηκε στην Ελληνική τηλεόραση: Ίσως θα πρέπει να βρούμε τρόπο να πεθαίνουν πιο γρήγορα οι ηλικιωμένοι”
  1. Επειδη εχετε μνημη χρυσοψαρου, πρωτος το εχει δηλωσει ο τρισμεγιστος λοβερδος το 2010 επι ΓΑΠ που δεν ειναι ενας τυχαρπαστος παρουσιαστης αλλα βουλευτης. Οταν αποκτησουμε μνημη ισως να φτιαξουνε τα πραγματα πιο γρηγορα.

  2. Ο πρώτος που το είπε ήταν ο λοβέρδος: “δεν πεθαίνουν κι οι γέροι”…
    Πάντως στα νοσοκομεία έχουν βρει τον τρόπο, τους παρατάνε να πεθάνουν αβοήθητους! Άν ακούσουν ότι είναι πάνω από 80, τότε τους εξετάζουν μετά από 5 – 10 ώρες!!! Τους δίνουν φάρμακα άλλα αντί άλλων, χώρια που τους καταντούν πειραματόζωα. Άσε που δίνουν τα φάρμακα της εκάστοτε πολυεθνικής – φαρμακευτικής που προωθούν. [Μου συνέβη με τον πατέρα μου, οπότε δεν τα λέω έτσι]

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Φιλε οι ελληνοφωνοι χριστιανοι γαμ@νε αλλα προτιμανε να τα ριξουν σε κανενα βυζι παρα να κανουν παιδια γιατι αν κανουν παιδια τοτε δεν θα μπορουν να εχουν το σμαρτφον των χιλιων ευρω τα ακριβα ρουχα το σουπερ ντουπερ διθεσιο καμπριο τις διακοπες σε παρνασσο και μυκονο το σπιτι το ντιζαινατο και πολλα αλλα και ετσι το γαμησι το εχουν για ευχαριστηση μονο φιλε μου για αυτο παμε κατα τσιπρα μερια

      1. ΣΩΣΤΑ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΒΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
        ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΤΣΙΓΚΛΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΕΥΕ ΚΙΟΛΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕ. ΚΑΛΟ;
        ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΜΕ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..
        ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
        ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

        1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

          Φιλε μλμ αν υπηρχε ενα κρατος προνοιας και με νομους δικαιους και σωστους δεν θα υπηρχαν ουτε οι καβλιαρηδες μουλοι ουτε και αυτες οι σουσουραδες αλλα βλεπεις οι γονεις περισσοτερο νοιαζονται αν ο γιος τους ειναι ο καλυτερος μπαλαδορος και η κορουλα τους να ειναι ωραια να την πανε σε κανενα παουερ οφ λοβ παρα να τους κανουν σωστους ανθρωπους ακομα φιλε και ο παπαδοπουλος ηταν ανθρωπος και εκανε λαθη αλλα σε συγκριση με τους σημερινους εκανε τα λιγοτερα μην σου φανει περιεργο αν μετα απο χρονια ακουσουμε και για την μαμα του τσιπρα να εχει 700 μυρια σε καμια τραπεζα και τοτε τα ξανα λεμε για το ποιος ηταν ο φασιστας και ποιος ο δημοκρατης

  3. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=SkrN9GlwA3w

  4. κακο ψοφο ευχομε σε αυτον οπου το ειπε αυτο !!! μανα πατεραδεεχει ο τυπος ??? τους εφαγε ??? γεροι δε ειν κι αυτοι ??? ατυχοι ανθρωποι θα τους εφαγε !!

  5. Ρε δεν παν να λένε οτι θέλουν! ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;;; Να σας πω εγώ τι κάνουμε! ΤΙΠΟΤΑ!!! Υπνωτισμένα Γκόϋμ είναι και τίποτε άλλο! Για πηγαίνετε όλοι απ’τα σουπερμάρκετ! ΤΙΓΚΑ ο κόσμος στις κάρτες! Πηγαίνετε στις συγκοινωνίες Αθηνών! Ολόκληρη ουρά για να φακελωθούν στο ηλεκτρονικό εισιτήριο! Ρε τι να λέμε! Όσο τα ανέχεται όλα αυτά ο λαός, ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ!

    Είναι εύκολο όλο να κατηγορούμε τους πολιτικούς! Άλλα και οι πολιτικοί πηγάζουν απ’την ψήφο του λαού! Δε βγαίνουν έτσι με πραξικόπημα! Ξέρω ξέρω τι θα μου πείτε! “Η ΣΙΓΚ ελέγχει τις εκλογές!” Ξέρετε κάτι; Έχετε δίκιο! Τις αλλοιώνει, ΑΛΛΑ, δεν αλλοιώνει 100 % τα αποτελέσματα! Δηλαδή, δεν παίρνει στην πραγματικότητα πάνω από 30% η ΧΑ και με νοθεία τους το κάνουν 6-7%! Ή η νδ, δεν παίρνει 7-9% και με νοθεία τους πάει στο 30φεύγα! Καταλάβατε απ’το παράδειγμα…

    Μετά, δεν είναι μόνο το πως ψηφίζουμε, άλλα έχει άμεση σχέση και ΠΟΥ πληρώνουμε και πως πληρώνουμε, από που αγοράζουμε, τι προϊόντα αγοράζουμε! Και ο νοών νοείτω!

  6. ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ???? ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek