Διαφημίσεις

Ιστορικές στιγμές διαδραματίζονται καθώς Νότια και Βόρεια Κορέα συμφώνησαν να τερματίσουν τον 65ετή πόλεμο και να προχωρήσουν ακόμα και σε μελλοντική ενοποίηση!

H λήξης του πολέμου θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στην χρονιά που διανύομε, ως επακόλουθο της ιστορικής συνάντησης.

Στα πλαίσια αυτά ανακοινώθηκε και η πλήρης αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου

Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα και άνοιγμα συνόρων και επανένωση οικογενειών και ίσως και μελλοντική επανέννωση των δύο αδελφών, εθνικά. λαών.

Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος Moon Jae-in και ο Βορειοκορεάτης ομόλογός του Kim Jong Un, υπέγραψαν το “Panmunjom Declaration for Peace, Prosperity and Unification on the Korean Peninsula,” ενώ στεκόντουσαν στην αποστρατικοποιημένη ζώνη (DMZ) που χωρίζει τις δύο χώρες και την κορεατική χερσόνησο εδώ και 65 χρόνια

«Η Νότια και η Βόρεια Κορέα επιβεβαιώνουν τον κοινό στόχο τους για μια κορεατική χερσόνησο ελεύθερη από πυρηνικά μέσα από την πλήρη αποπυρηνικοποίηση» αναφέρεται στην κοινή δήλωση σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap.

Το ίδιο το σύμφωνο το λέει: «Unification on the Korean Peninsula», η προοπτική είναι να ενοποιηθούν οι δύο αδελφές χώρες ακριβώς όπως κάποτε ενοποιήθηκαν οι δύο Γερμανίες.

Φυσικά μια ενοποιημένη Κορέα θα αποτελέσει και αυτή ένα είδος περιφεριακής υπερδύναμης ακριβώς όπως έγινε και με την Γερμανία.

Η Νότια Κορέα διαθέτει οικονομική ισχύ και η Βόρεια πυρηνική. Το ότι η συμφωνία υπογράφτηκε στην αποστρατικοποιημένη ζώνη έχει ακριβώς αυτόν τον συμβολισμό, ότι βαίνει προς κατάργηση.

Η ανακοίνωση έγινε μετά από μια ημέρα γεμάτη συναντήσεις και 30 λεπτά ιδιωτικής συζήτησης μεταξύ των δύο ηγετών και μπορεί να αποφέρει την λήξη μιας από τις πιο μακροχρόνιες παγκόσμιες διαμάχες

Τελικά φάνηκε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήξερε πολύ καλά τι έκανε και χειρίστηκε τα όπλα που διαθέτει με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει τους σκοπούς του.

Να άρει την απομόνωση του ίδιου και του λαού του. Μόλις πριν μερικούς μήνες τον αποκαλούσαν τρελό και δικτάτορα, τώρα όμως η ίδια η Δύση τον νομιμοποίησε.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “EKTAKTO: Βόρεια και Νότια Κορέα συμφώνησαν να τερματίσουν τον 65ετή πόλεμο και να προχωρήσουν σε… ενοποίηση!”
  1. Ειρήνη, ενοποίηση και κατάργηση του πυρηνικού προγράμματος. Κι όλα αυτά, από τη μία στιγμή στην άλλη! Μάλιστα… Σίγουρα είναι ο Original αρχηγός ή μήπως καμία απομίμηση;;; Μήπως σκότωσαν τον αρχικό και έβαλαν ένα σωσία (με πλαστικές) στη θέση του;;;;

  2. Να ειπωθεί και μια αλήθεια. Η Βόρεια Κορέα έχει ΚΡΑΤΙΚΗ κεντρική τράπεζα! Ειδάλλως δεν υπήρχε περ’ιπτωση η Ιμπεριαλιστική Αμερική να ασχολιότανε μ’ένα μικρό κρατίδιο σαν κι αυτή! Τώρα τι θα κάνει ο τρλός;; Θα υποκύψει στις πιέσεις; Ή νά’χει κάνα άσσο στο μανίκι κρυμμένο;

  3. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΕΑ…! ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΗΣ…! ΟΙ ΠΟΣΠΟΥΡΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ…! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΠΟΥΤΕΡΠΕΤΟΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΜΠΑΣ Κ ΤΗΝ ΠΗΔΗΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΤΙΜΠΕΡΛΑΝΤ Κ ΤΑ ΛΕΚΙΑΣΜΕΝΑ ΛΑΚΟΣΤ….! ΑΝΤΕ …ΦΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ ΠΑΛΙ…!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek