09:21 - 27/04/2018

Για όσους ισχυρίζονται λοιπόν ΑΚΟΜΑ ,πως πρόκειται για πρόσφυγες από την Συρία

Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!!

ΟΧΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!

ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….ΣΤΟ HOT SPOT ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ/ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ…..ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΦΡΙΚΗ.-ΑΣΙΑ .ΚΛΠ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΑΝΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ …ΟΝΤΑ…ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ…

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΩ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.. ΚΛΠ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….;ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ…ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΕΝΕ..

Athanasios Drougos

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΗΛΕΚΤΡΑ 04/27/2018 @ 9:54 ΠΜ

    Ουτε απο Ιράκ, ουτε απο Συρία ειναι προςφυγες. Τυχοδιώκτες ειναι. Η συνθήκη της Γενεύης αλλα λέει για το ποιος θεωρείτε προςφυγας. Εν παση περιπτωςη, ολο αυτο καταλαβαίνουμε πως ειναι ενα σχεδιο για τον αφανισμό των Ελληνων και καθε τι Ελληνικό. Βλεπουμε και την κλοπή της ιςτοριας μας, απο τους γυφτοσκοπιανους, τους Τούρκους, τους Αλβανούς κλπ, που και αυτο ειναι μεσα στο ολο αυτο σχεδιο. Δυςτυχως ομως εχουμε προδοτες, ανθελληνες και αλλοεθνεις πολιτικους, εναν στρατό απο μοδιστρουλες, που ενω τους εκαναν υπηρετες των λαθρο, αυτοι δεν μιλάνε, λες και ο ρολος τους ειναι αυτος, και εναν λαο που κοιμαται. Απλως καθομαςτε και βλεπουμε τον αφανισμό μας. Πολυ φοβαμαι πως αν δεν γινει κατι απο αυτο που λέμε …απο μηχανής Θεο,… μετα απο χιλιαααδες χρονια θα καταφέρουν να μας εξαφανίσουν σαν εθνος. Πιςτευω ομως πως οι περισσοτεροι απο εμας, δεν ενδιαφερόμαστε πλεον αν σε λιγα χρονια θα λεγομαστε Ελληνες η κατι αλλο που καποιοι θα επινοήσουν να μας ονομάσουν. Κατάφεραν πρωτα να μας αφελληνιςουν και μετα προχώρησαν με άνεση το σχεδιο τους, χωρις καμια αντίσταση απο μέρους μας. Μερικές φορές νομιζω πως ιςως ενας πόλεμος να μας σώσει. Αν ειναι ετςι, ας γινει και οποιος ζήσει έζησε και οποιος δεν…δεν. Εξάλλου ετςι οπως γιναμε δεν μας αξίζει να ζούμε.

  2. Πέτρος Μ. 04/27/2018 @ 10:18 ΠΜ

    Πρόσφυγας θεωρείται κάποιος μόνο σε γειτονική του ασφαλή χώρα. Όπου και αν θέλουν να πάνε, ότι και αν λένε, ότι και αν …δηλώνουν, μόνο σε γειτονική τους ασφαλή χώρα είναι πρόσφυγες.
    Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Είναι πρόσφυγες πολέμου σε γειτονική ασφαλή χώρα, επειδή υποτίθεται ότι αυτοί θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους όταν λήξει ο πόλεμος.
    Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστες και αφού …έχασαν τα χαρτιά τους, τα έγγραφα τους (αλλά όχι το κινητό τους τηλέφωνο), είναι λαθρομετανάστες.
    Λαθρομετανάστες και όχι …λαθραίοι άνθρωποι, όπως μας λένε οι αριστεροί ειδήμονες.
    Ακόμα και αν είναι από τη Συρία, που μόνο το 5% των εισβολέων στην Ελλάδα, είναι πλέον από τη Συρία.
    Όταν κάποιος χωρίς εισιτήριο εισέρχεται σε ένα ΜΜΜ, εισέρχεται λαθραία, επιβαίνει λαθραία, άρα είναι λαθρεπιβάτης. Παρομοίως όταν κάποιος χωρίς έγγραφα εισέρχεται σε μια χώρα, εισέρχεται λαθραία, μεταναστεύει λαθραία, άρα είναι λαθρομετανάστης.
    Ακόμα και αν έχουν έγγραφα,ήρθαν ακάλεστοι, απρόσκλητοι, άρα είναι οπωσδήποτε λαθρομετανάστες.
    Ο νόμος μας ορίζει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Εμείς τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια, τώρα θα τους δίνουμε και χρήματα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας.
    Για ποιον λόγο; Επειδή είμαστε άνθρωποι; Επειδή είμαστε …ανθρωπιστές; Ε λοιπόν ανθρωπιστές μου (ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα), θα σας πω εγώ τη λύση, θα σας πω τι μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε άνθρωποι, ανθρωπιστές, ότι θέλετε, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Απέλαση όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και την οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε να τη δίνουμε στη χώρα τους, με ρητή εντολή η βοήθεια αυτή να μεταβιβάζεται σε αυτούς. Ειδάλλως, να έρθουμε σε συμφωνία με τους συμμάχους μας και ας τους πάρουν αυτοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημοκρατικά και δίκαια.
    Παράνομους εισβολείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του “ανθρωπισμού”.
    Ένας μουσουλμάνος, ένας μωαμεθανός, δεν μπορεί, δεν γίνεται να ενταχτεί αρμονικά σε μια χριστιανική κοινωνία. Δεν του το επιτρέπει το κοράνι.
    Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία…
    Αφού οι λαθρομετανάστες μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαν και καθόλου σχολείο, αφού μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
    Και αν νομίζετε ότι εγώ είμαι …φανατικός και …υστερικός για αυτό σας γράφω όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα δε με ξέρετε. Δε με ξέρετε, αλλά δεν ξέρετε και το ισλάμ, δεν ξέρετε τι πρεσβεύει αυτή η “θρησκεία”, του μίσους, της διχόνοιας και της μισαλλοδοξίας. Και διαβάστε καλά όσα γράφω, δίνω και τη λύση για να παραμείνετε “ανθρωπιστές” αλλά και νόμιμοι. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία, φαγητό και τώρα χρήματα σε λαθροεισβολείς.
    Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις …κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.
    Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα …ρατσιστικά μου πιστεύω.?
    Λοιπόν, …κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην “ευγενή” προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους “πρόσφυγες” (και με τους Μουζάλες, τις κυρα-Τασίες και γενικώς με τις “δημοκρατικές” κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων)…

    Και κάτι ακόμα, έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες. Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα;
    Στη Μακρόνησο ή και στη Γυάρο λοιπόν, για ταυτοποίηση μέχρι την απέλαση.
    Να δούμε μετά, πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται;
    Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να …ευχαριστιέται ο Παυλόπουλος;
    Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Δειμοκρατίας μας (το “ΕΙ” εσκεμμένα).
    Και πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρθουν στα χριστιανικά κράτη;
    Και μάλιστα είναι πλούσια κράτη, όπως τα Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
    Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους;
    Για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης;

  3. ΜΕΝΙΔΙΛΟΥΛΗΣ ΓΥΦΤΟΑΥΔΗΜ ΑΓΑΣ 04/27/2018 @ 10:52 ΠΜ

    Γιατι ρε , προτου ερθουν οι ατοφιοι βαρβαροι που ζουσα ? Μεσα στην βαρβαροσινη την καλυμμενη , οπου οι βαρβαροι οι κουστουματοι ηξεραν και γραμματα !!!!! Ειχαν ”’τελειωσει”’ και πανεπιστημιο !!!! Ηταν και γιατροι !!!1 Ηταν και μηχανικοι !!!! Ηταν και δημοσιοι υπαλληλοι!!! Ηταν και στρατιωτικοι!!! Και αστυνομικοι !!! Της πουτανας γινοταν!!!!Και αφησαν και τεκνα μορφωμενα !!! Και συνεχιζεται και σημερα η βαρβαρ οτητα απο τους προαναφερομενους !!! Αλλα ηδη ”’σπουδαγμενοι”’ πανεπιστημιακως οι λεγομενοι ρωσοποντιοι[!!!] θα γαμησουν τους βαρβαρους τους ντοπιους !!! Που ταπαιρναν για τις διευκολυνσεις !!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ””ΑΤΟΦΙΟΙ”’ ΒΑΡΒΑΡΟΙ κατα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ? ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΔΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ , ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ {δηλαδη βαρβαρων δυναστων για τους τοκους της δυναστειας] ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!! Α ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΘΙΓΓΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ…..!
    ι

    • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 04/27/2018 @ 11:36 ΠΜ

      Δηλαδη επειδη εχουμε βαρβαρους κουστουματους και μη κουστουματους απο πριν,εσυ λες να φερουμε και αλλους για να τους αυγατησουμε; δηλαδη το ενδεχομενο να ξεβρωμισουμε απο ολους τους βαρβαρους αυτο δεν το σκεφτεσαι;

  4. kostas xortarias 04/27/2018 @ 11:12 ΠΜ

    Φίλε τσάμπα οι σπουδές….και ταξίδια τσάμπα…
    Άκου για να δεις…..εθνικότητες λέγονται τα χωριά στα Συριακά….άρα όπως κατάλαβες αυτά είναι τα χωριά της Συρίας αλλά πρόσεξε…είναι τα ανατολικά στα σύνορα με το Ιράκ !!!!(ΓΙΑ ΑΥΤΟ,δεν τα ξέρεις και ίσως μπερδεύεσαι με κάποια ονόματα που μοιάζουν με ονόματα χωρών…)
    Είναι και τα νότια χωρια….π.χ.Αργεντινή, Φιλιππίνες,Βραζιλία,ανταρκτική και άλλα……
    Τώρα θα μου πεις γιατί είναι κάποιοι πιο μαύροι……..εγώ θα σου πω και για αυτό….φταιει το βουνό….ναι είναι ένα ψηλό βουνό εκεί …στα σύνορα προς.. τα κεντρικά για να καταλάβεις…και στην πλαγιά την ανατολική είναι κάποια χωριά που τα βαράει ο ήλιος πιο πολύ,για αυτό εκεί βγαίνουν πιο σκούροι !
    Τώρα σε κατατόπισα!!
    ΑΡΑ…
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ…ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

  5. ΑΡΑΧΝΗ143 04/27/2018 @ 12:43 ΜΜ

    παγκοσμοιοποιηση ΑΧΤΑΡΜΑΣ οταν ο GEORGE S. παραδεχεται οτι
    ξοδεψε 11 ΔΙΣ για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και μιλαει στο διπλανο κρατος-μορφωμα
    σαν να ειναι ΠΑΙΔΑΚΙΑ τους δινει ΕΝΤΟΛΕΣ υπαρχουν φωτο στο ιντερνετ
    ερχονται καραβιες-στρατος οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ η ΕΛΛΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ … εχουμε ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666######
    θα μας ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ συνεχη συλλαλητηρια ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!!!!///////

  6. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει ορθάνοιχτα τα σύνορα (για την προστασία των οποίων πληρώνουμε αδρά επί δεκαετίες) και καλεί τους κακόμοιρους (και μη) όλου του κόσμου: “Ελάτε, αναζητούμε λαό, έχουμε όμορφη χώρα, δίνουμε χαρτιά, δωρεάν υγεία, παιδεία, φαγητό, σπίτι, χρήμα, διψασμένες γυναίκες μιας γκέϊ κοινωνίας, αρκεί να ρθείτε”. Το να πεις σήμερα το αυτονόητο, ότι δεν επιθυμείς να κάνεις συμπολίτη σου τον κάθε τυχάρπαστο Μεχμέτ, ούτε να αλλάξεις τις συνήθειες και τη σύνθεση του έθνους σου, αλλά ούτε και να τους παρέχεις από το υστέρημά σου, θεωρείται μέγιστος φασισμός! Πως λοιπόν να μην έρθουν; Παίζουν με τις ίδιες τις αξίες του πολιτισμού μας και με τον ανθρωπισμό μας: “δεν τους θέλεις; τότε τι χριστιανός είσαι; Τι άνθρωπος είσαι;” Ομως, άλλο άνθρωπος, άλλο βλήμα, άλλο χριστιανός, άλλο τυφλός κρετίνος, που πουλάει και τη μάνα του. Και αυτό στην πραγματικότητα είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, να αποφασίζεις εσύ για το πως θέλεις τη ζωή ενός ολόκληρου, και μάλιστα ιστορικού έθνους! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ:ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Μας καταδικάζουν να ζήσουμε τον χειρότερο εφιάλτη μας, για τον οποίο οι πρόγονοί μας έχυσαν θάλασσες αίματος. Και όλα αυτά γιατί; Για τους ξένους το θέμα είναι μήπως την τελευταία στιγμή γίνει καμιά στραβή με τους Ελληνες και τιναχτεί το πρόγραμμά τους στον αέρα. Για τα εδώ λιγούρια της εξουσίας και τα τσιράκια, το θέμα είναι να μη χάσουν τα ευρώπουλα και τα μεγαλεία στα 5άστερα…Τα παχύδερμα προτιμούν να μας σκοτώσουν, έτσι χύμα, παρά να αλλάξει κάτι, μη τυχόν και χάσουν το φαγοπότι. Ε, λοιπόν, στην περίπτωση αυτή, αν πρόκειται εμείς να αφανιστούμε, ναι…ας αγωνιστούμε πρώτα ηρωϊκά, όπως μας πρέπει. Ας γίνει στάχτη και μπούρμπερη! Ας πάρουν καυτό κάρβουνο…πρώτοι όμως θα κολυμπήσουν μέσα όοοοοοοολοι αυτοί!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*