Διαφημίσεις

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Επειδή τα επερχόμενα γεγονονότα πιθανώς είναι εγγύς,ας δούμε ορισμένα σημεία των καιρών.Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί που οδηγείται και αδυνατεί να τα πιστέψει.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Στην αρχαία Ελλάδα ανεπτύχθει ο θεσμός της δουλείας,ο οποίος είχε εντελώς διαφορετική δομή και τρόπο υλοποιήσεως από αυτό το οποίο δίνουμε σήμερα και του τρόπου που περιγράφουμε.
Στην αρχαία Ρώμη ο δούλος ήταν αντικείμενο επί του οποίου η εξουσία του “αφέντη”ήταν απόλυτη.

ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ίσχυε ότι ισχύει και για την κούκλα που έχει για παιχνίδι ένα παιδί,που την σπάει και την κοματιάζει χωρίς να είναι υποχρεωμένο να δώσει εξηγήσεις.
Στην δύση αλλά και στην ανατολική Ευρώπη ανεπτύχθει ο θεσμός των δουλοπάροικων όπου οι φεουδάρχες επίσης είχαν μεγάλη εξουσία,αν όχι το απόλυτο,επί αυτών.
Στις ΗΠΑ ανεπτύχθει η δουλεία με το ίδιο μοντέλο όπως τα προαναφερθέντα.

Στην αρχαία Ελλάδα κατοικούσαν Έλληνες (οντότητες του φωτός ενσαρκωμένες) και μέτοικοι,οι οποίοι βρέθηκαν εκεί είτε σαν μετανάστες είτε σαν αιχμάλωτοι πολέμου.
Οι Έλληνες σαν οντότητητες του φωτός διακρίνοντο για την ικανότητα τους στις πάσης φύσεως πνευματικές εργασίες και την επίτευξη άθλων.Οι μέτοικοι δεν είχαν την πνευματική ικανότητα των Ελλήνων και έτσι εκτελούσαν χειρονακτικές εργασίες.

ΜΕΤΟΙΚΟΙ
Κάθε Έλληνας χρεωνόταν αριθμό μετοίκων και ήταν υπεύθηνος γι’αυτούς για προσφορά στέγης,τροφής,υγείας,παιδείας,εργασίας και επίβλεψη αυτής,κλπ.
Πολλές φορές οι μέτοικοι,σαν μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας,αναβαθμίζονταν σε Ελληνες.Οι αναβαθμιζόμενοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά,αλλά κατά περίπτωση ίσως συμμετείχαν στον στρατό.Αυτοί οι μέτοικοι λεγόντουσαν δούλοι,από την υποχρεώση τους να προσφέρουν εργασία.

Γιατί τα έγραψα όλα αυτά περί δουλείας; Θα τα καταλάβετε στο τέλος του άρθρου.

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ
Σύμφωνα με το “Δίδαξον με τα Δικαιωματά Σου” το “Θείον” έχει αποδεχθεί κάποιες καταστάσεις και έχει κάνει τις αντίστοιχες παραχωρήσεις στις δυνάμεις του σκότους,σε σχέση πάντα με το μέλλον του ανθρώπου στην “Γαία”.
Μία προσέγγιση αρκετά ακριβής στην φιλοσοφία της,με διάφορα λάθη όμως στις λεπτομέρειες (ημερομηνίες,ονόματα,διαδρομές,τοποθεσίες,κλπ),είναι αυτή του συγγραφέα-ερευνητή Βασίλη Λυκιαρδόπουλου στο βιβλιο του “Ο Κωδικός των Αθανάτων”.

Σύμφωνα με αυτή,”το Θείο και το σκότος” συμφώνησαν ότι θα αφήσουν την ανθρωπότητα να εξελειχθεί.

ΩΡΙΟΝ-ΣΑΤΑΝΙΑ
Αν αναπτυχθεί τεχνολογικά και κατορθώσει να ταξιδέψει στο κέντρο του αστερισμού του
Ωρίωνα,στην περιοχή του που αποκαλείται “Ιερουσαλήμ της Σατανίας”και ζητήσει συνδρομή,τότε το ηλιακό μας σύστημα θα περάσει στην φάση αυτή της ιστορίας του,στον έλεγχο του σκότους.
Η Σατανία είναι το αστρικό σύστημα του άστρου “Βετελγόζης” (Betelgeuse) ή αλλιώς το άστρο α’ του αστερισμού του Ωρίωνα.

Αν πάλι η ανθρωπότης αναπτυχθεί πνευματικά και μπορέσει να ταξιδέψει στο άστρο Λαμπαδία (Aldebaran) του αστερισμού του Ταύρου,τότε το ηλιακό μας σύστημα θα περάσει στον έλεγχο του “Θείου Φωτός”.
Για την υλοποίηση αυτών των ταξιδιών τέθηκε μιά τελική ημερομηνία η οποία,σύμφωνα με τον ερευνητή Λυκιαρδόπουλο,είναι το έτος 2025.Εάν μέχρι τότε δεν έχει επιτευχθεί το ένα από τα δύο ταξίδια και ο πλανήτης μας,με κάποιο τρόπο,δεν έχει “δηλώσει” ότι πρόσκειται στο σκότος (γιά την περίπτωση που έχει επιτευχθεί το ταξίδι στην Σατανία) θα επέμβουν οι θείες δυνάμεις δηλαδή το
“Θείον Φως”.
Δηλαδή οι Θείες Δυνάμεις δεν θα επέμβουν,εάν εντός του τακτού χρονικού διαστήματος ταυτόχρονα ο πλανήτης δηλώσει ότι πρόσκειται στο σκότος και γίνει το ταξίδι στην Σατανία.
Εάν αυτά δεν συμβούν εντός του τακτού χρονικού διαστήματος ή εάν ο πλανήτης δηλώσει ότι υπάρχει το “Θείον Φως” σ’αυτόν ή εάν γίνει το ταξίδι στον Λαμπαδία (Aldebaran)του αστερισμού του Ταύρου,τότε θα επέμβουν οι Θείες Δυνάμεις.

Είναι εύλογο ότι:
-Το “Θείον Φως” εκπροσωπείται στον πλανήτη μας από τους Ελληνες !!!
-Το “Θείον Φως” τροφοδοτεί τον πλανήτη μας μέσω των χιλιάδων εκκλησιών στην Ελλάδα,οι οποίες είναι κτισμένες επάνω στα σημεία υποδοχής του “Θείου Φωτός” στην Γαία.
-Από τους πεφωτισμένους ανθρώπους,η συγκέντρωση αυτών βρίσκεται στην Ελλάδα.
-Η λειτουργία των εκκλησιών απαιτεί την ύπαρξη των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω,το σκότος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να “σπάσει”την συγκέντωση των Ελλήνων στην Ελλάδα,να τους διασπείρει στον πλανήτη μας και να αλλάξει τον πληθυσμό της χώρας μας,από πληθυσμό πεφωτισμένων Ελλήνων σε πληθυσμό μη πεφωτισμένων (αδιαφόρως διαβατηρίου).


ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ
Επειδή ο Ελλην είναι ανήσυχο στοιχείο προόδου,οι δυσκολίες στον δρόμο της ανάπτυξης της χώρας του θα τον οδηγήσουν σε άλλους τόπους (όπως ήδη γίνεται από μία μερίδα ιδίως της νεολαίας),ενώ η πλειοψηφία όσων θα παραμείνουν στην Ελλάδα θα προέρχεται από τους αρχαίους μετοίκους-δούλους οι οποίοι δεν θα είναι πεφωτισμένοι.

Στο δεύτερο θέμα του ταξιδιού στην Σατανία,επειδή απέχει πολλές χιλιάδες έτη φωτός,(σύμφωνα με τον υλικό τρόπο μετρήσεως της αποστάσεως),πρέπει να γίνει από διαστάσεις πνευματικές που συνυπάρχουν στον τρισδιάστατο χώρο,όπου λειτουργούν κατ’άλλο τρόπο.Πρόσβαση στις διαστάσεις αυτές έχουν οι πνευματικοί άνθρωποι οι οποίοι προσεγγίζουν και έχουν επαφή με το Θείο.Αν δεν υπάρχει επαφή με το Θείο δεν μπορείς να υπερβείς τα όρια του τριδιάστατου περιβάλλοντος.

Για να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό το σκότος ξεκίνησε ένα τεράστιο πρόγραμμα,το περίφημο CERN.Στο πρόγραμμα αυτό δήλωσε ότι προσπαθεί να βρεί το σωματίδιο του “Θεού”.Στην πραγματικότητα προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα του επιτρέψουν να ξεπεράσει το τρισδιάστατο πεδίο και να ανοίξει πύλη προς την πέρα των τριών διαστάσεων του χώρου,ώστε να ταξιδέψει στην “Σατανία”.
Μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες του CERN,που βρίσκεται στην Γενεύη της Ελβετίας,να ανοίξει πύλη έχουν αποτύχει.Πρόσφατα,έπαθε πολύ μεγάλη καταστροφή ο επιταχυντής αδρονίων του,με τον οποίον γίνεται η προσπάθεια ανοίγματος “πύλης”.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η αστρική αυτή Γεωγραφία που αναφέρθηκε,περιγράφεται στο βιβλίο της “URANTIA” το οποίο αναφέρει για την Σατανία και την Ιερουσαλήμ.
Λίγα λόγια γι’αυτό:
Το αινιγματικό βιβλίο της URANTIA εισάγει τον αναγνώστη σ’ έναν κόσμο μυστηρίου, όπου η κοσμολογία, η θεολογία και η ιστορία συναντιούνται με έναν τρόπο που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Το βιβλίο URANTIA (στα Αγγλικά προφέρεται «Γιουράντσια») ισχυρίζεται πως

αντιπροσωπεύει την Πέμπτη- και πιο ολοκληρωμένη- “Κοσμοϊστορική Αποκάλυψη” προς τους ανθρώπους του πλανήτη Γη (ο οποίος είναι γνωστός στο υπόλοιπο σύμπαν με το όνομα “Urantia”).
Άρα το βιβλίο αυτό είναι το “Βιβλίο της Γης”.Σύμφωνα με τους εκδότες του “υλοποιήθηκε” κάπου μεταξύ του 1911 και 1929 μέσω ενός ανθρώπου που βρισκόταν σε κατάσταση πραγματικού ύπνου(όχι υπνωτισμού). Αυτό το πρόσωπο ορισμένες φορές αποκαλείται στους κύκλους των αναγνωστών της Urantia “κοιμώμενο υποκείμενο” και παραμένει ανώνυμο,αν και κατά καιρούς ακούγονται πιθανά ονόματα. Συγγραφείς του βιβλίου θεωρούνται, σύμφωνα με το ίδιο, κάποιες πνευματικές οντότητες που αναφέρονται στην αρχή κάθε εγγράφου.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδω:http://www.eoellas.org/2015/01/19/urantia-to-vivlio-tis-gis/

23/4/2018
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

και για την ανάρτηση του κειμένου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

https://perseasorion.blogspot.gr/2018/04/blog-post.html

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

12 σχόλια στο “ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ”
  1. Τον Κορακα τον συμπαθω τον Καρδαμιτση καθολου. Σε οτι αφορα την προσπαθεια εξιδανικευσης της αρχαιας πραγματικοτητας και την παρουσιαση των αρχαιων ως θεους απλα να πω οτι ειναι εμφανες το ποσο μεγαλη ζημια εχει κανει στους εγκεφαλους ανυποψιαστων αυτη η ιστορια. Αυτο με τους δουλους δεν θελω να το σχολιασω γιατι ειναι αδικη η συγκριση μας εμας τους δουλους με τους φυλετικα κατωτερους καθως και εγω δουλος ημουν και κοιμομουνα μεσα σε ενα πυθαρι και εψαχνα για ανθρωπους με ενα φαναρι αναμεσα στα υπανθρωπινα ναζιστικα ουφο και μετα βασικα εγινα ο Σπαρτακος λιγος πριν να γινω ο Ιησους και τους εστειλα στην Σατανια εκει οπου θα πανε ολοι οι απατεωνες.

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Φιλε μου το κακο δεν ειναι που του εδωσαν οπλο αυτουνου το κακο ειναι που του εδωσαν αξιωμα να διαταζει ανθρωπους αυτο ειναι το χειροτερο

  2. Χρόνια πολλά στρατηγε μου.Απο του Αη Γιωργιου και περα παίρνουν τα κορμιά αγέρα,αντε να δούμε κανα στρινγκακι

  3. ….και συ ””στρατηγικα”’ δουλευεις για οποιον τσιμπισει….ΟΜΩΣ τον πουσταρα τον ΑΥΔΗ μ ΑΓΑ τον σκαταρχη που γεννησε την στρατηγικη των πουστηδων δεν θα τον ξεπερασεις ειτε το θελεις ειτε οχι…ρωτησε τον , τον σκυθοπομακο Αυδη μ Αγα….

  4. Να ξεκαθαρίσουμε ότι την Ουράντια την έγραψαν για να παραπλανήσουν τον κόσμο λέγοντας πολλά στοιχεία δικά τους που πιστεύω ότι είναι και σωστά άρα καλά κάνει και τα λέει ο ποιητής όπως είναι οι τοποθεσίες που χρησιμοποιεί ο άγνωστος. θα πρέπει να αντιληφθεί ο καθένας μας ότι το σκότος παίζει τα ρέστα του για να κλειδώσει την ανθρωπότητα στην ύλη και κατ επέκταση στο σκότος γιαυτό και πολύ ωραία μας το παρουσίασαν στον άρχοντα τον δακτυλιδιών .
    Μένει λίγος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση του σχεδίου άρα μεγάλη προσοχή από όλους.
    Δείτε γύρω σας όλα έχουν έναν σκοπό να νικηθεί το σκότος .
    Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο πρέπει το σκότος να πάρει από μας το οκ.
    Πρόσεξε αν θα συμφωνήσεις δεν είναι όλα ύλη.
    Αν δεν έχεις την ψυχή σου και το πνεύμα είσαι ένα ρομπότ.
    Αυτό θέλεις; ;;;
    Τότε ζήσε με μια κούκλα!
    Ο καιρός γαρ εγγύς!
    Η Αλίκη

  5. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΡΑΚΑ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ 12% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΧΘΡΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *