Διαφημίσεις

«Το να κάνουμε πόλεμο κατά της Ελλάδας θα ήταν σαν να χτυπάμε ένα μωρό στην κούνια». Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ.

Μάλιστα, ανέφερε πως τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν από βραχονησίδες τις ελληνικές σημαίες, κάτι που κατέγραψαν και στη συνέχεια έστειλαν το βίντεο στην ελληνική κυβέρνηση.

Στις προκλητικές του δηλώσεις αναφέρει συγκεκριμένα πως ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός: «Θα ήταν σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς την ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας–Τουρκίας».

Συγκεριμένα τονίζει ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά και ότι κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις σημαίες, σημειώνοντας ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο, το οποίο οι τουρκικές Αρχές έδωσαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ που έφερε στη δημοσιότητα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του προέδρου Ερντογάν, ο Μπουλούτ κατηγόρησε Έλληνες υπουργούς ότι είναι «αντι-ισλαμιστές και αντι-Τούρκοι».

Κουβέλης: Δεν υπάρχει βίντεο

Τη θέση ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει σχετικό βίντεο που να δείχνει Τούρκους στρατιώτες να κατεβάζουν την ελληνική σημαία από βραχονησίδες στο Αιγαίο διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας. Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 και ερωτηθείς για τα όσα υποστήριξε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα και πως δεν υπάρχει σχετικό βίντεο.

Πηγή:iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες -Στείλαμε βίντεο στην Αθήνα”
  1. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή! Τα ζώα πρέπει να τα ταΐσεις για να σε ξαναψηφίσουμ. Δώσε κι άλλο σανό στα ζώα της Τουρκιάς.

    Την ιστορία κάποιου Μεντερές την γνωρίζει ο Ερντογάν;;; Έρχεται η σειρά σου Λωλοστεφανή!

  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ  .
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .
    ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ

    1. Γελοίος είσαι εσύ Τουρκόσπορε και αν “Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@” εσύ θα ξέρεις καλύτερα γιουσουφάκι (ειδικά για τα @@).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek