Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ σημαντική, πολύ ιδιαίτερη και ίσως μοναδική ανακάλυψη φαίνεται να έκανε ο γνωστός χρήστης του YouTube με την ονομασία Streetcap1. Όπως αναφέρει και η dailystar.co.uk, παρατήρησε
ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα σε έναν κρατήρα, το οποίο εντόπισε σε μία φωτογραφία από τις πολλές που εξέταζε, από το διαστημόπλοιο Lunar Orbiter 3.

Αν και μπορεί να φαντάζει ως μία άγρια αξίωση του Streetcap1, δεν παύει να προκαλεί την προσοχή μας, καθώς είναι πασιφανές ότι βλέπουμε ένα γεωμετρικά τέλειο αντικείμενο από το πλάι, το οποίο αν θα μπορούσαμε να το δούμε ολόκληρο και από πάνω θα διαπιστώναμε ότι πρόκειται για έναν ολοστρόγγυλο ιπτάμενο δίσκο. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα, δεν υπάρχει και έτσι θα πρέπει να περιοριστούμε μόνο σε αυτό που βλέπουμε.

Αν δεν πρόκειται για την πλευρική θέαση ενός ιπτάμενου δίσκου, σίγουρα μπορούμε να διακρίνουμε το ξαπλωμένο σώμα ενός τύπου πυραύλου με την μύτη στραμμένη προς τα αριστερά και την στρογγυλή βάση στο πίσω μέρος, όπου βρίσκεται η πρύμνη και πιθανότατα τα προωθητικά συστήματα του αντικειμένου.

Φαίνεται, επίσης να υπάρχουν μία σειρά από παράθυρα, ή μία εσοχή που παραπέμπει σε κάτι παρόμοιο.

Ο ίδιος ο Streetcap1 υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να πρόκειται για μεγάλου μεγέθους διαστημόπλοιο κατασκευασμένο προφανώς από εξωγήινους και φωτογραφήθηκε τυχαία από την αποστολή Lunar Orbiter 3 η οποία έληξε το 1967, αλλά κανείς δεν είχε προσέξει και αποφάσισε να προσφέρει μία ανάλυση όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος.

Το link της εικόνας από το αρχείο της NASA μπορείτε να το βρείτε και να το μελετήσετε εδώ: https://www.lpi.usra.edu/resources/lunarorbiter/images/preview/3073_med.jpg

Οι σκέψεις του και η συγκεκριμένη εικόνα έχει κάνει χιλιάδες ακόλουθούς του στο κανάλι του να μείνουν έκπληκτοι στο θέαμα του υποτιθέμενου εξωγήινου διαστημοπλοίου.

«Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ για ένα διαστημόπλοιο», είπε κάποιος στα σχόλια.

«Σίγουρα υπάρχει κάτι και δεν είναι βράχος», είπε κάποιος άλλος.

Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο ψεγάδι στην εικόνα που να αφήνει την εντύπωση ότι αυτό το αντικείμενο ανήκει στο γύρω περιβάλλον. Μόνο ως παράταιρο μπορεί να το αναφέρει κανείς. Αλλά μπορεί να είναι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο;

Εσείς τι λέτε; Ποιά είναι η δική σας γνώμη; Μπορείτε να την αφήσετε παρακάτω στα σχόλια.

Δείτε πρώτα το σχετικό video:

Huge Spacecraft in Lunar Orbiter 3 Photograph ( LINKED ).

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Τεράστιο Διαστημόπλοιο Εντοπίστηκε σε Κρατήρα της Σελήνης”
  1. Einai γεγονος !!!1 Διαστημοπλοιο 100% . Ηρθαν στην γη διαβασαν για την παλαια διαθηκη και επαθαν ψυχολογικο σοκ με αποτελεσμα να μην μπορουν να επιστρεψουν στον πλανητη τους …ο Μωυσης τους γαμισε και αυτους.

    1. Γιατί δεν γράφεις ολόκληρο το ψευδώνυμό σου ? …. ντρέπεσαι ? … γράψτο όλο ρε παιδί … ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ …..

      1. Εχεις ελληνικη λεξη ΜΑΛΑΚΙΑΣΜΕΝΕ και με βριζεις ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ γιατι εγραψα για τους τοτε συγχρονους γυφτους ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ .Γιατι παραξηγηθηκες ΠΑΠΑΡΕ ? ΓΥΦΤΟΥΛΑΚΟ ? Ωστε τετοιος τη καταγωγη ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ.

  2. Οταν το Σύμπαν υπολογίζεται ότι αποτελείται από 200.000.000.000 (200 δίς) Γαλαξίες
    Το ορατό μόνοΣύμπαν περιέχει περίπου 3 ως 7×10 στην 22 άστρα, τα οποία είναι οργανωμένα σε περίπου 8×10 στη 10 γαλαξίες και οι οποίοι με την σειρά τους συγκροτούν σμήνη και υπερσμήνη. Ο αριθμός των ατόμων στο ορατό Σύμπαν υπολογίζεται σε περίπου 10 στην 80.
    Το να λέμε ότι ΜΟΝΟ στον ασήμαντο κόκκο ,που λέγεται Γη,υπάρχει Ζωή,είναι όχι μόνο στατιστικά αδύνατο αλλά εγωιστικό και παράλογο ,γιά να μην πω ηλίθιο.

    1. ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΦΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;
      ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΑ…

  3. ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥ . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ . ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ .

  4. Κυκλοφορουν πολλα βιντεο ,τα οποια βεβαια μπορει να ειναι και fake ,χωρις να αποκλειουμε τιποτα,με την ανακαλυψη ενoς τεραστιων διαστασεων,διαστημοπλοιου ,στην σκοτεινη πλευρα της σεληνης,kαι την ανακαλυψη εντος αυτου ,ενος πιλοτου θυλυκου γενους,που το ονομασαν χαιδευτικα ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ..Σε καποιο σημειο του βιντεο φαινετε να εξεταζουν το θυλυκο ον,με γυμνα χερια εντεινοντας τις υποψιες για fake..Για τους λατρεις του ειδουςεχει παντως ενδιαφερον https://youtu.be/wawrBPBX6AI..Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟ 20..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek