Διαφημίσεις

Κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης συμβούλευσε τους τηλεθεατές του να προετοιμαστούν για τον Γ’ ΠΠ.
Το κανάλι του Κρεμλίνου πρότεινε τις ιδανικές προμήθειες επιβίωσης και συμβούλευσε τον κόσμο να αποθηκεύσει ιώδιο, ώστε να προφυλαχθεί το σώμα από την ακτινοβολία.

Όλα αυτά λίγο πριν τα πυραυλικά χτυπήματα στην περιοχή της Συρίας κι ενώ όλοι οι στρατοί του κόσμου είναι μαζεμένοι εκεί.

Ο αναλυτής στο κανάλι Rossiya-24 προειδοποίησε, ότι ο κόσμος βρίσκεται ήδη μπροστά σε μια πυραυλική κρίση. Ωστόσο, στην ίδια έκθεση ισχυρίστηκε επίσης, ότι υπήρχαν πάρα πολλές ιστορίες δυτικής τρομοκρατίας για μια καταστροφική παγκόσμια σύγκρουση.

Ο Alexander Golts δήλωσε στην Rain TV στη Μόσχα: “Πριν από ένα χρόνο, όταν είπα ότι είχαμε εισέλθει σε ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο, κανείς δεν συμφώνησε μαζί μου. Τώρα όλοι συμφωνούν, αλλά έχει καταστεί σαφές, ότι τα γεγονότα σε αυτόν τον δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο τρέχουν πολύ πιο γρήγορα. Μόλις ξεκίνησε και, όπως πάμε, έχουμε ήδη Κρίση Κούβας 2.0. ”

Οι συμβουλές σε περίπτωση βομβαρδισμού περιλαμβάνουν: “Οι προμήθειες φαγητού για τον Αρμαγεδώνα περιλαμβάνουν πολλά είδη, αλλά η κύρια ιδέα πίσω από την αποθήκευση αναγκαίων ειδών είναι περισσότερο νερό και λιγότερα γλυκά.

Στους θεατές πρότειναν να αποθηκεύσουν ρύζι: “μπορεί να φυλαχθεί για οκτώ χρόνια, πλιγούρι βρώμης για τρία έως επτά χρόνια”. Το αγαπημένο είδος σίκαλης των ρώσων διαρκεί μόνο ένα χρόνο, όπως τους ενημέρωσαν.

“Προφανώς, μπορείτε να επιβιώσετε με κονσέρβες κρέατος για αρκετό διάστημα – μέχρι πέντε χρόνια, ενώ τα κονσερβοποιημένα ψάρια διατηρούνται όχι περισσότερο από δύο χρόνια. Φυσικά είναι δύσκολο να κάνετε χωρίς γάλα, τουλάχιστον σε σκόνη, ζάχαρη και αλάτι. Η ρωσική παράδοση προτείνει να αγοράζουμε ζυμαρικά σε περιόδους κατακλυσμού. Αλλά οι επαγγελματίες της επιβίωσης δεν συνιστούν να μεταφέρετε αυτό το προϊόν σε καταφύγια βομβαρδισμών. ”

Ο παρουσιαστής της τηλεόρασης Alexey Kazakov δήλωσε: “Η ζωή στον υπόγειο κόσμο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όσους αγαπούν τα γλυκά. Σοκολάτες, γλυκά, συμπυκνωμένο γάλα, όλα αυτά θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε. Ναι, η γλυκόζη είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας, αλλά τα γλυκά προκαλούν δίψα και το νερό θα γίνει το πιο πολύτιμο είδος για τους κατοίκους των καταφυγίων”.

Ένας “εμπειρογνώμονας” που ονομάζεται Eduard Khalilov – σε συνέντευξή του στο Skype – δήλωσε: “Όσο περισσότερο νερό, τόσο το καλύτερο. Επειδή μπορείτε να επιβιώσετε για δύο έως τρεις εβδομάδες χωρίς φαγητό, αλλά είναι πολύ δύσκολο χωρίς νερό μετά από τρεις ημέρες. Το νερό είναι απαραίτητο για την πέψη των τροφίμων επίσης. Και το νερό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε. ”

Οι ειδικοί λένε ότι είναι επίσης απαραίτητο να προμηθευτούν φάρμακα με ιώδιο που βοηθούν το σώμα να αντιμετωπίσει την ακτινοβολία».

Η έκθεση ανέφερε ότι ο πανικός ήταν χειρότερος στην Αμερική, προσθέτοντας: “Ενδιαφέρον έχει το αν οι Ρώσοι πιστεύουν αυτή την ανοησία. “Μετά την εκλογή του Τραμπ, η δραστηριότητα των Αμερικανών παραγωγών καταφυγίων βομβών έχει κορυφωθεί.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Ρωσική τηλεόραση: Προμηθευτείτε ιώδιο κι ετοιμαστείτε για τον Γ’ ΠΠ”
  1. Δεν χρειαζεται πυρηνικο πολεμο ο πλανητης.
    Μπορουν πανευκολα οι σιωνιστες να καταστρεψουν τα παντα .
    Η αρρωστια τους ειναι ανικητη και δεν υπαρχει κανενας πυραυλος να την αναχαιτησει.

  2. Εγώ λέω να προετοιμαστούμε όλοι για τον…Γ.Τ.Π….Άντε με τις ψευδοπροφητείες.Ειδικά απο τα πρόσφατα κολλητάρια των Τούρκων.Ουστ.

  3. Έλα Ντόναλντ ειμαι  ο Βλαδίμηρος.Θα χτυπήσεις  στην Συρία
    Έτσι θα δειξουμε οτι όχι μονο δεν είμαστε φιλαράκια αλλα οτι  οι σχέσεις μας ειναι τεταμένες.Έτσι ο κόσμος θα καταλάβει οτι η Αμερική δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις δύσκολες όταν χρειαστεί.Έτσι μετα εγώ θα βρω ευκαιρία για αντίποινα.Έτσι θα δειξουμε οτι η Ρωσία δεν κολωνει πουθενά.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ  ΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
    Αυτο θα κανει το Ερντογάν εξω φρένων.που νομιζει οτι θα γινει υπερδυναμη και θα κλεινει τα στενα οποτε θελει και οτι θα βαλει χερι στα πετρελαια του Ιρακ και στους υδρογονάνθρακες της Κυπρου.Συντομα θα του σκάψουμε τον λακο και θα διαλύσουμε την Τουρκία Όπως θα μας συμφέρει .ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΈΛΕΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΌΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ..

  4. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html

    Το Αληθώς Ανέστη ακούγεται σ’ όλη την Οικουμένη απ’ όλους τους Ορθοδόξους την ημέρα του Πάσχα. Τι σημαίνει αυτό; Ο καθένας το προσλαμβάνει διαφορετικά ,αλλά ίσως λίγοι είναι αυτοί για τους οποίους το «Αληθώς Ανέστη» σημαίνει αλλαγή πορείας, πορεία αγιασμού, αποδοχή του Χριστού. Για τους πολλούς –και δυστυχώς σ’ αυτούς ανήκουμε κι εμείς οι «πιστοί»- το «Αληθώς Ανέστη» είναι συνώνυμο ενός ανώδυνου «χρόνια πολλά».

  5. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

    Ανησυχείτε;; Αν ΟΧΙ, απλά διαβάστε μαρτυρία φίλου:

    ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΕΧΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

    ΤΟ ΝΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..ΕΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ…ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ… ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΑΡΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ…ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ…

    …ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΝΑΡΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΛΕΙΜΟΡ(ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΩΣ ΓΕΜΙΣΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΚΑΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΤΕΤΟΙΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ?ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΟΝΙΚΟΣ;
    ΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΧΙΑΣ ΣΟΝΤΕΡΣ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΠΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛ.ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.

    ΛΥΣΕΙΣ;ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ….

    ΠΗΓΗ: Επιστολή Αναγνώστη

    1. δεν ξερω αν τρολαρεις,αλλα αν ειναι αληθεια αυτο πρεπει να γνωστοποιηθει
      και θα παρακαλεσω τα κατοχικα να το ερευνησει κ να μας ενημερωσει με ενα αρθρο αν μπορει

      1. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια…..
        ο κυριος Ηρακλης ειναι ενας καλαγαθος ηλικιωμενος που μενει διπλα μου και παει την κορη του στην δουλεια ΑΘΗΝΑ καθε μερα επειδη φοβαται η κορη του και δεν εχει μεσο μεταφορας και για λογους που δεν μας απασχολουν..επειδη οπως εγραψα ειναι πολυ καλος ανθρωπος καθε φορα που σταματουσε στο φαναρι στην Κωνσταντινουπολεως στην Ιερα οδο εδινε στον πιτσιρικα πακιστανομπαγκλαντεαφγανο (δεν ηξερα καν απο που ειναι) ενα κουλορι και ενα γαλα…. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
        μια μερα λοιπον του λεει ο μικρος 9 χρονος
        κυρια Ηρακλη εισαι πολυ καλος ανθρωπος και οταν οι δικοι μας θα σας σφαζουν θα τους πω να σε αφησουν ζωντανο…..
        η ιστορια ειναι καθ ολα αληθινη και την βιωσα εγω ο ΙΔΙΟΣ

    2. Αυτό το θυμάμαι να το διαβάζω online (δε θυμάμαι που) πριν αρκετό καιρό… Το οτι αναφέρεται πάλι ως προσφάτως γενόμενο, αυτομάτως ελαττώνει την αξιοπιστία του, παρότι συμφωνώ οτι το πρόβλημα θα είναι τα μετόπισθεν με τους λαθρομετανάστες.

  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ.

  7. Και ειπε το λαθραιο αυτα ;΄στον κυρ Ηρακλη ;΄και δεν του’χωσε κανα φουσκο ο κυρ Ηακλης ;΄καλα σου ειπε κυρ μαλακα !σας το εχω πει ξανα και ξανα ;΄ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !σας ζυγιαζουν καθε μερα και σας βρισκουν λειψους !γιατι εχετε γινει σαν μπουγαδοκοφινα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek