Διαφημίσεις

Ο τιτλος ειναι απο το athensvoicecitynews εκει βρηκαμε και το αρθρο …. θα σας βαλουμε ολοκληρο το αρθρο απο κατω απλα θα πουμε…οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν στις συμπτωσεις και ανθρωποι που δεν πιστευουν στις συμπτωσεις … και λιγοι εξω απο αυτους που μολις μυριστηκαν οτι το ματριχ μπορει να στελνει κωδικοποιημενο μυνημα στο Λεοναρντο Ντα Βιντσι … λεμε τωρα για να ελαφρυνουμε την ατμοσφαιρα Χαρ Χαρ Χαρ… Ολοι οι συνηρμοι απο τους ψαγμενους ειναι ελευθεροι …και μαλιστα επιβαλομενοι!!!…Εχουμε ξαναδειξει μορφες σε συνεφα παλια ..πανω απο περιοχες κοκ …νομιζω νομιζω και βεβαιως βεβαιως μαζι !!

Τωρα τι να πιασουμε ..απο το η Ελλαδα μαυριζει μεχρι ..το ;;;;

Το αρθρο οπως το βρηκαμε …

Την Μεγάλη Πέμπτη καθώς πηγαίναμε στη δουλειά το μεσημέρι κατά της 2 είδαμε τα σύννεφα να….
σχηματίζουν μια περίεργη εικόνα και βγάλαμε τα κινητά και φωτογραφίσαμε τα σύννεφα….
Εχθές έκατσα και την επεξεργάστηκα και στην επεξεργασία mirror μου βγάζει το αποτέλεσμα αυτό….

Τυχαίος ο σχηματισμός των σύννεφων ή κάτι άλλο……

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Και για οσους μπερδευτηκαν η εχουν μεινει πισω ..και διαβαζωντας λεοναρντο Ντα Βιντσι ειπαν μα τι λεει; ..ενα απο τα πολλα …ψαξτε το ..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Όταν η φύση αποφασίζει να ζωγραφίσει…. ή όχι….”
  1. Βασικά όποιο φυσικό τοπίο επεξεργαστείς με το εφέ μιρορ θα έχεις παρόμοια εικόνα. Με έναν ερευνητή από Αμερική που μιλάω πιστεύει ότι είναι το DNA των αρχαίων θεών, δημιουργών αυτού του κόσμου.

  2. Τους νικησαμε!

    Νικησαμε τις συχνοτητες που εφεραν οι ηλιθιοι που μας ζαλισαν τα αρχιδια με τα ερπετοειδη και οταν θα καταλαβετε και ποιος τους νικησε τοτε θα ξυπνησετε.

  3. Ή ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ Ή ΕΠΑΙΖΕ….. σε ένα παράλληλο κόσμον.

    η φαντασία πλέκει …. όταν είναι ελεύθερη.
    ΗΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek