Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία περίεργη είδηση προβάλει η Daily Star. Το περίεργο ίσως είναι ότι δεν το κάνει με φανερή διάθεση να χλευάσει ή να κοροϊδέψει το περιεχόμενο. Ανκαι κρατάει μία ουδετερότητα με τάσεις αμφιβολίας, δίνει την εντύπωση πως η πληροφορία που μεταφέρει μπορεί να έχει κάποιο υπόβαθρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την dailystar.co.uk υπάρχει ένας σοκαριστικός ισχυρισμός ότι οι εξωγήινοι από τον Νιμπίρου, ήδη βρίσκονται στην Γη. Η Συγκομιδή έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν το γνωρίζει και το καλύπτει.

Οι παράξενες αυτές πληροφορίες που δεν θα περιμέναμε να συναντήσουμε σε συστημικά και συντηρητικά μέσα, φαίνεται να έχουν ως πηγή τον Christian DeBlanc, έναν συνωμοσιολόγο που «ειδικεύεται» στον Πλανήτη Χ ή Νιμπίρου.

Όμως, μεταδίδει η Daily Star, oι εξωγήινοι από το Nibiru – γνωστοί στους περισσότερους ως Ανουνάκι – υποτίθεται ότι έχουν ήδη φθάσει στον πλανήτη μας. Οι συνωμοσιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι ο ρωσικός στρατός διεξάγει πόλεμο εναντίον των εξωγήινων στη Συρία.

Ο Christian DeBlanc γράφει: «Το προσωπικό της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή των καταλυμάτων των Ανουνάκι πριν, αλλά υπήρξε μία συγκάλυψη της επιχείρησης εξαιτίας του βαθμού δυσπιστίας που περιβάλλει (τον κόσμο για) τους Ανουνάκι. Ωστόσο, ο Πούτιν δεν υποχωρεί στρατιωτικά».

Ένας Ρώσος πιλότος υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε από τους Ανουνάκι πριν οι δυνάμεις του Πούτιν καταστρέψουν το φρούριο τους με ένα συνδυασμό πυρομαχικών.

Όλοι αυτοί οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί υποτίθεται ότι προέρχονται από πρώην πράκτορα της KGB τον Strelnikov Isaac Stepanovic.

Ο DeBlanc προσθέτει: «Σύμφωνα με τον Stepanovic, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πείσει τον Πούτιν να μην μιλήσει για την εξωγήινη και δαιμονική παρουσία στη Συρία, επειδή φοβάται ότι θα έχει μια καταστροφική επίδραση στη χριστιανική πίστη στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Λοιπόν, αν τα διαβάζαμε αυτά σε συνωμοσιολογικές σελίδες, θα είχαμε κάθε δικαίωμα να αμφιβάλουμε και να αμφισβητήσουμε. Άραγε τώρα, που τέτοιους είδους πληροφορίες αναπαράγονται από ενημερωτικούς και επίσημους ιστότοπους, μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε ή να παρακάμψουμε το θέμα; Μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από όλο αυτό; Άραγε το Σχέδιο της Μεγάλης Συγκομιδής υπάρχει και συμβαίνει;

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει”
  1. Το είπαμε ότι θα ξεκινήσει στις 8/4/2018. Τώρα άρχισε κανονικά η διαδικασία της συγκομιδής όπως ακριβώς γράφει η προφητεία στο βιβλίο The Vampire Bible (της Temple of the Vampire). Οι ανουνάκι είναι οι Αρχαίοι πρόγονοί μας, είναι οι Αρχαίοι Απέθαντοι Βρικόλακες και για τους απλούς ανθρώπους έχουν την κλασική εμφάνιση του πράσινου εξωγήινου με τα μεγάλα μάτια. Μέχρι το τέλος του 2018, η διαδικασία της συγκομιδής, του μεγάλου θερισμού δηλαδή, θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι θέμα χρόνου η διαδικασία να επεκταθεί σε όλον τον πλανήτη. Περισσότερα δεν επιτρέπεται να γνωρίζετε και σε λίγες ώρες ο συνειδητός σας νους θα ξεχάσει ότι διαβάζετε τώρα.

  2. Το ανθρώπινο είδος ανήκει σε άλλο είδος, Έτσι λοιπόν το άλλο είδος έχει το απόλυτο δικαίωμα να θερίζει τον άνθρωπο. Κάποιοι καλλιεργούν τον άνθρωπο ως τροφή…

  3. 5 ΓΕΝΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ! ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ! ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΥΤΑ…

  4. Προπαγανδα της NWO..Oλα αποκαλυφτηκαν απο τον PHIL SCHNEIDER ..Δολοφονηθηκε τον γεναρη του1996 πρωην υψηλοβαθμο στελεχος που του εκλεισαν το στομα γιατι ελεγε τρομερα πραγματα για τους GREY η γκρι δουλους ,εργαζομενος ως ταλαντουχος γεωφυσικος,στην διανοιξη υπογειων στοων ,δυο χιλιομετρα κατω απο την γη,ηρθε αντιμετωπος ,με υποχθονια οντα ,και με τις υπογειες πολιτιες τους..Η μαρτυρια του ειναι απο τις πιο αξιοπιστες ,σε θεματα υποχθονιων ,και εξωγηινολογιας,γιατι γνωριζοντας την αληθεια την αποκαλυψε με τιμημα την ιδια την ζωη του..Ενας γνησιος Αμερικανος πατριωτης..Ο θεος να αναπαυη την ψυχη του..https://youtu.be/k4mdcqG3WqI

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ, ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ;

  5. Τα ψεκασματα τα σταματάς κανα μήνα πριν πάρεις καρπό,σκατα αγρότες οι ανουνακηδες

  6. Ο Putin το καλο παιδι του διπολου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, καλο καλο… και αλλος καθρεφτης.
    Οι αννουνακι ηταν Πλειαδες, οπως υπαρχουν πληθοι με μαλακες στη Γη… υπαρχουν και εκει εξω. Η ανθρωπινη βλακεια με απωτερο σκοπο την εξουσια μας γαμησε… οχι αποκλειστικα οι εξωγηινες φυλες(διχως να το απορρυπτω ολοκλειρωτικα)

  7. Ο ΜΑΚΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΡΟΣΚΥΝΩ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΨΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΨΗΤΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.

  8. απλα ταιζουν κουτοχορτο τον λαο, παραμυθακια της χαλιμας για να απασχολει το μαλο του με ανουσια και παρανοικα μυθευματα κ να μην ασχολειται με την ουσια των πραγματων

  9. Καλο ειναι να πιστευει κανεις ολα αυτα τα παραμυθια , γιατι καμια φορα δεν ξερεις , … μπορει να βγουν Αληθινα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *