Διαφημίσεις

Τον γύρο του κόσμου κάνει από χτες η είδηση ότι το Σάββατο οι κυβερνητικές δυνάμεις εξαπέλυσαν φονική χημική επίθεση εναντίον της Ντούμα, της τελευταίας περιοχής της ανατολικής Γούτα που εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, με μία οργάνωση αρωγής να κάνει λόγο για 35 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και οχτώ παιδιά.
Picture
Κι ενώ “ο απολογισμός” ανεβαίνει, το ίδιο και… παραλογισμός.

Γράφουν τα ΜΜΕ:

“Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα σωστικά συνεργεία και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων εμφανίζονται οι ματωμένες σοροί δεκάδων θυμάτων. Μερικά από τα πιο σοκαριστικά πλάνα δείχνουν μικρά παιδιά να αγωνίζονται να πάρουν ανάσα ή να βγάζουν αφρούς από το στόμα, δηλητηριασμένα από τα τοξικά αέρια”.

Δείτε το βίντεο άφοβα, δεν πρόκειται να πάθετε κανένα σοκ βλέποντας παιδάκια να τα πλένουν με μια μάνικα:

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας διέψευσαν ότι ο κυβερνητικός στρατός εξαπέλυσε χημική επίθεση και πρόσθεσαν ότι οι αντάρτες στη Ντούμα βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Για ποιο λόγο εξάλλου να κάνει ο Άσαντ κάτι τέτοιοι όταν ξέρει ότι θα του την πέσουν με τη μια όλη όπως έγινε και στο παρελθόν;

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε χθες ότι οι αναφορές για πολλά θύματα στη Ντούμα της Συρίας έπειτα από φερόμενη χημική επίθεση είναι «τρομακτικές» και ΑΝ επιβεβαιωθούν απαιτούν την άμεση απάντηση της διεθνούς κοινότητας.

«Αυτές οι αναφορές, αν επιβεβαιωθούν, είναι τρομακτικές και απαιτούν την άμεση απάντηση της διεθνούς κοινότητας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ.

Όμως ΠΡΙΝ επιβεβαιωθούν “η είδηση” κάνει το γύρο του κόσμο σε… 80 λεπτά!
Και ​ΠΡΙΝ επιβεβαιωθούν, ο αμερικάνος πρόεδρος εξαπέλυσε απειλές και ύβρεις κατά του Άσαντ και των συμμάχων του, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα και “ζώο”. Φαίνεται αυτό βολεύει το Ισραήλ.

Μάλιστα τα βάζει με τον Ομπάμα που έκανε πίσω στις πιέσεις και δεν εξαπέλυσε τον πόλεμο κατά της Συρίας που σκόπευε να κάνει κι έψαχνε τότε απεγνωσμένα για παγκόσμια στήριξη:

Η Μόσχα χαρακτηρίζει την «χημική επίθεση» στην Ντούμα «ψευδείς ειδήσεις» και προειδοποιεί για παρέμβαση κατά της Συρίας

Οι αναφορές για φερόμενη επίθεση χημικών στη συριακή πόλη Ντούμα είναι «ψευδείς ειδήσεις» που αποσκοπούν στη δικαιολόγηση πιθανών επιθέσεων κατά της Συρίας, ανέφερε η Μόσχα. Προειδοποίησε για «κακές συνέπειες» σε περίπτωση οποιασδήποτε στρατιωτικής παρέμβασης.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών καταγγέλλει τις τελευταίες αναφορές για μια χημική επίθεση που φέρεται να επηρέασε δεκάδες πολίτες στην μαχητική πόλη Ντούμα. Είπε ότι τα δημοσιεύματα ήταν ένα ακόμα παράδειγμα μιας “συνεχούς σειράς ψεύτικων ειδήσεων σχετικά με τη χρήση χλωρίου και άλλων χημικών παραγόντων από τις κυβερνητικές δυνάμεις”.

Το υπουργείο τόνισε ότι η πηγή των δημοσιευμάτων ήταν η διαβόητη ομάδα “πολιτικής άμυνας”, τα λευκά κράνη, τα οποία κατηγορούνται επανειλημμένα ότι έχουν δεσμούς με τρομοκράτες, καθώς και άλλες ομάδες με έδρα τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει για την προετοιμασία μιας false-flag επίθεσης χημικών (ψευδούς σημαίας, είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για κατασκευασμένο γεγονός) τους τελευταίους μήνες, ανέφερε το υπουργείο.

Όσοι δεν ενδιαφέρονται για μια πραγματική πολιτική διευθέτηση της συριακής κρίσης επιδιώκουν να περιπλέξουν την κατάσταση, πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορούν τη Δαμασκό για false-flag χημικές επιθέσεις στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει ότι οι ανεπιβεβαίωτες αναφορές για τις φρικαλεότητες και οι false-flag χημικές επιθέσεις ήταν πιθανό να εμφανιστούν σε μια εποχή που αγωνιστικές φατρίες χάνουν έδαφος στη Συρία.

Το πιο ενδιαφέρον και συνάμα γελοίο είναι το Σχέδιο “Παρακολούθησης των μέσων ενημέρωσης και των μπλόγκερς” που συντάσσει το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, για να αντιμετωπίσει τις «ψευδείς ειδήσεις», οι οποίες, όπως λένε… βλάπτουν σοβαρά την Δημοκρατία!

Ευτυχώς που ένας αναίτιος πόλεμος μετά από «ψευδείς ειδήσεις» δεν την βλάπτει καθόλου! Ίσα-ίσα, γίνεται και κατανάλωση στο στρατιωτικό υλικό που αλλιώς μένει ανεκμετάλλευτο. Πρέπει να ζήσει και η Μεγάλη Στρατιωτική Βιομηχανία…

Θέλουν να μας σωπάσουν για να λένε ανεξέλεγκτα και αβίαστα και μονοπωλιακά τις μπούρδες και την προπαγάνδα τους, με αφορμή τις “ψευδείς” ειδήσεις” στις οποίες έχουν μάστερ ετών!

igata.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Δαμασκός και Μόσχα καταγγέλλουν την φερόμενη «χημική επίθεση» στην Ντούμα ως «fake news»”
  1. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές. “ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ
     Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
     Τελικα μπροστα στα μεγαλα συμφεροντα .. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα Οι ανθρωποι ειναι απλως παραπλευρες απωλειες.Δεν εννοώ  ως αφεντικά το φυσικό πρόσωπο κάποιου.Ως αφεντικά εννοώ τα παγκόσμια συμφέροντα τα οποία ειναι αλληλένδετα. και αποσκοπούν στην υποταγή των πάντων.Η ΚΟΡΥΦΉ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΆΣΧΕΤΑ ΠΌΣΑ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΆΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ.
     Η ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΉ ΜΙΑ.
     ΣΑΝ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΈΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ .ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ ΑΝΉΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 412 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ .ΈΧΕΙΣ ΔΏΣΕΙ ΒΆΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΌΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΕΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΓΓΈΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ? Η ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΈΡΙΑ .ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ(εννοω γενολογικα) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ.ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΎΣ ΑΙΏΝΕΣ ΤΏΡΑ.Εαν διάβαζες το ημερολόγιο των νεανικών χρόνων της βασίλισσας Βικτωρίας το οποίο συνέχισε σχεδόν μεχρι το τελος της ζωής της.ΘΑ ΈΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΊΣ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ .ΈΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΎΣ ΣΤΟΝ ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΆΣΤΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ.ΑΛΛΆ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ.
    ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.ΈΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΤΟ ΒΥΖΆΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΌΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ. .ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ;.ΕΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΆΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ .ΚΆΠΟΤΕ ΈΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΔΗΓΟΎΝ ΣΤΗΝ  ΡΏΜΗ.ΕΑΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΎΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ ..ΌΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΡΙΞΕ  ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ WALL STREET .ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ?ΚΑΙ.ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ .ΣΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ.?ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ? WASHINGTON DC ..VATICAN CITY.CΙTY ΟF LΟNDΟN …ΠΟΙΑ Η ΣΧΈΣΗ ΤΟΥΣ ? Ο ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΒΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ GEΟRGE WASHIΝGTON HTAN KAI ΑΥΤΟΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ MASONIC LODGE ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο GEORGE .Washington ΟΙ ΠΡΏΤΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΛΕΓΜΈΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ;. ΆΣΕ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΎ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΘΕΩΡΊΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΟΤΙ ΠΆΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΊΔΙΑ  ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ  ΕΝΑ ΣΟΙ..ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΈΖΙΚΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ..
    .ΈΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΓΙΑΤΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΆΝΕ?ΕΔΩ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΆΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΆΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΆΔΕΣ ..ΓΙΑΤΊ Ο ΤΡΑΜΠ   
    ΑΚΎΡΩΣΕ ΤΟ ΆΝΟΙΓΜΑ ΤΟ ΟΒΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΎΒΑ ..ΑΜΈΣΩΣ ΑΜΈΣΩΣ..
    ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΕΊΧΕ Η ΚΟΥΒΑΝΈΖΙΚΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ?
    .ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΟ ΜΈΝΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥΣ;
     Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ ΣΤΗΝ ΣΙΑ ?ΟΤΑΝ ΠΉΓΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΟΙ  ΒΟΛΙΒΙΑΝΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΆΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ… ΣΗΜΕΡΑ   Οι Ισλαμιστές ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  και να την καταστήσουν αδύναμη.  Η κρίση των προσφύγων δημιουργήθηκε για να καλύψει τον πραγματικό λόγο.ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Το ίδιο  συνέβη  με τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν για να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ.Απο την άλλη μεριά ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε και στηρίχτηκε πάλι απο Εβραίους για να μπορέσει να  ποδηγετησει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα εναντιον των πλουσιοτερων και να μαζέψει τον πλούτο στα χέρια της κρατικής εξουσίας ώστε να περάσει στα χέρια των αφεντικών.Το είδαμε με την πτώση της ΣΟΒΙΕΤΙΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ..ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΈΠΕΣΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΌΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ  ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΚΤΌΣ ΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΙ..ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΊΛΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΈΝΤΑ  .ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ  .  (Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η ΙΔΙΑ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Σ
    ΤΕΛΙΚΆ ΟΥΤΕ ΦΎΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ .ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ..

  2. Καλημερα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Πως γινετε καθε φορα που ο Συριακος στρατος απελευθερωνει μια πολη απο τον αντικαθεστωτικο στρατο τον isis οι δυτικοι να λυσαν οτι χρησιμοποιηθηκαν χημικα. Μα καλα δεν τα μαζεψαν οπως μας ειπαν και μας εδειχναν και μας τα πεταξαν στη μεσογειο λιγο πιο εξω απο την Κρητη; Και στο βιντεο το παιδι που καταβρεχουν με το λαστιχο δεν φαίνεται να εχει προβλημα οπως και τα αλλα παιδια πιο πολυ φοβισμενα απο τους μεγαλους φαινονται

  3. ολοι ξερουν τωρα πλεον ποιοι τα ριχνουν δεν τα ριχνουν οι συριοι γιατι ξερουν τι θα γινη αρα αυτοι που θελουν να ριξουν χρονια τωρα τον ασαντ μονο οι ηλειθιοι δεν καταλαβενουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *