Διαφημίσεις

«Διχοτόμηση του αρχιπελάγους για όλο το έτος» – Ειρωνείες για τη “συνάντηση των ελληνικών F-16 με το UAV” – “Διαθέτουν πάρα πολύ καλή κάμερα”! (ΧΑΡΤΕΣ)

Ερχονται θύελλες στα ελληνοτουρκικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018. Αποφασισμένη να μας πάει σε ένα πόλεμο φθοράς είναι η Αγκυρα καθώς η Διεύθυνση Ναυτιλίας, Υδρογραφίας και Ωκεανογραφίας του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στην έκδοσή της για το 2018 οριοθετεί και παρουσιάζει χάρτες με τις περιοχές που μονομερώς και αυθαίρετα δεσμεύει μεγάλες περιοχές του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, ως πεδίων βολής για την πραγματοποίηση ασκήσεων.

Οι δεσμεύσεις αυτές αποτελούν την κύρια πηγή εντάσεων στο Αιγαίο, καθώς αφορούν περιοχές στις οποίες η αρμοδιότητα έκδοσης «Αναγγελιών» ανήκει στην Ελλάδα και πολύ συχνά επικαλύπτουν περιοχές που έχει δεσμεύσει για ασκήσεις η ελληνική πλευρά στα διεθνή ύδατα και διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Οπως αναφέρει το liberal.gr, η Τουρκία δεσμεύει και πάλι (χάρτης Α) τέσσερα πεδία βολής στο κέντρο του Αιγαίου από την Θάσο μέχρι και την Αμοργό, σε μια προσπάθεια να αποκόψει στα δύο το Αιγαίο στη βάση των γνωστών διεκδικήσεων της για επιχειρησιακή διχοτόμηση του αρχιπελάγους στον 25ο μεσημβρινό.

Η δέσμευση των συγκεκριμένων περιοχών και μάλιστα για μεγάλο διάστημα αντίκειται στην διεθνή πρακτική για αποφυγή δέσμευσης μεγάλων περιοχών και για μεγάλο διάστημα ενώ δημιουργεί και σοβαρό πρόβλημα στις θαλάσσιες και αεροπορικές συγκοινωνίες σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή, όπως είναι το Αιγαίo

Στην Ανατολική Μεσόγειο (χάρτης C) είναι επίσης αποκαλυπτικός των προθέσεων της Τουρκίας ο τρόπος με τον οποίο προαναγγέλλεται η δέσμευση επίσης εκτεταμένων περιοχών οι οποίες λειτουργούν ως «πένσα» γύρω από το Καστελόριζο.

Αυτές διακόπτουν τη συνέχεια της περιοχής από την Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο ενώ με συγκεκριμένο πεδίο βολής επιχειρείται να σταλεί μήνυμα, μια και δεσμεύεται περιοχή στο αρχικό ακόμη τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην Μεσόγειο, Ανατολικά της Καρπάθου, περιοχή όπου η Τουρκία αμφισβητεί τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξη ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Τουρκικά ΜΜΕ γράφουν για τη “συνάντηση” όπως την χαρακτηρίζουν ελληνικών F-16, με τουρκικό UAV στη Ρόδο. Οι Τούρκοι γράφουν ότι το UAV ANKA , πετούσε σε διεθνή εναέριο χώρο και υποστηρίζουν ότι την ίδια πτήση είχε κάνει και πριν από δύο εβδομάδες. Με νόημα επισημαίνουν πως τα συγκεκριμένα UAV “διαθέτουν πάρα πολύ καλή κάμερα”!

crashonline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Πολεμικό συναγερμό σήμανε η Τουρκία”
  1. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
    Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.
    ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ  BAPBAPOYΣ  ΠΟΥ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ “ΠIΣΩΠΛΑΤΑ” ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ;;;ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;;
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΕΝΑ ΙΡΑΚ…
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ…http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/679052_kokkino-apo-verolino-stin-anavathmisi-ton-f-16-teleytaio-poy

  2. Mηπως τελικα ενα πρωτο αιφνιδιαστικο ”Ντου” απο μερους μας να ειναι η καλυτερη λυση; Γιατι οπως φαινεται η απο ”ατυχημα” η απο τον αργο στραγγαλισμο μας (Οικονομικο,τουριστικο,ψυχολογικο κλπ) , δυστηχως δεν βλεπω να το αποφευγουμε αν εχει προαποφασιστει κ αυτος που θα το κανει πρωτος θα εχει το πλεονεκτημα.
    Η καλυτερη και κρυφη μας ελπιδα ειναι η αλλαγη επιθετικης πολιτικης της Τουρκιας ,πραγμα που δεν φαινεται να γινεται με τον Ερτογκαν.

    1. Το δόγμα του “πρώτου πλήγματος”.
      Είναι η καλύτερη επιλογή για την άμυνα της Πατρίδος μας.

  3. Λέω και ξαναλέω ότι αν δεν αλλάξει το αμυντικό δόγμα σέ επιθετικό είμαστε χαρούμενοι πρέπει να το καταλάβει ή στρατιωτικοί και να ενημερωθούν και οι πολιτικοί για άμεση κατάληψη έδαφος τίς Αλβανίας, Σκοπίων και Τουρκίας για να τελειώσει το θέμα Με αυτούς αλλιώς κάποια στιγμή θα μας την πέσουν όλοι μαζί γκεγκε φίλοι μου, και κάτι για τον υπουργό Άμυνας να μήν περνούν οι τελειόφοιτοι τής ΣΜΗ στην Ευελπίδων κάι υπάρχει κενό μετέπειτα λόγο χαμηλής βαθμολογίας κάι γνώσεων πού έχει ένας υπαξιωματικός να υπάρχει τό παράθυρο αυτό και να τό πληρώνουν οι ένοπλες Δυνάμεις αργότερα ευχαριστώ και καλή Ανάσταση αδέρφια

  4. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΩΣ “ΟΛΥΜΠΙΟΣ” ΕΧΕΙ ΚΟΝΝΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

  5. Σχόλια – Εις την παράφρασιν «Ανωνύμου».
    Η προφητεία η κακώς, κατά στην γνώμη μου, φερομένη ως υπό «ανωνύμου» γραφείσα παράφρασις των χρησμών του Λέοντος του Σοφού, αναφέρεται εις το εξαιρετικόν γεγονός της κατά τρόπον εμφανή και θαυμαστόν παρεμβάσεως του Θεού εις τα πράγματα του κόσμου, την κατάπαυσιν του φονικωτάτου πολέμου δια φωνής και σημείων και την κατά τον αυτόν τρόπον προβολήν εις τον κόσμον ενός Μεγάλου Αγίου δια να βασιλεύση κατ’ εντολήν του Θεού.
    Ιδιαιτέραν εντύπωσιν προκαλεί το γεγονός της εμφανίσεως του πορφυρού σταυρού κάτωθεν του υπέρ τον ήλιον λάμποντος δίσκου.
    «Το σημείον του Υιού του ανθρώπου εν τω ουρανώ», φανήσεται κατά το Ευαγγέλιον Ματθ. κδ’ 30, μετά το σβήσιμο του ηλίου και προ της καταστροφής του υλικού σύμπαντος και της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού.

    Ερωτάται:
    Πού, το πιθανώτερον, τοποθετείται η περίοδος που περνάμε και αυτή που αμέσως περιμένομεν σύμφωνα με τα προφητικά κείμενα και εσχατολογικά λόγια του Κυρίου τα αναγραφόμενα εις το Ευαγγέλιον Ματθαίου κδ’; Μάλλον εις το τέλος της περιόδου της διαγραφομένης εις το κδ’ 7- 14 ήτοι:
    7. «Εγερθήσεται γαρ έθνος επί έθνος… 11 πολλοί ψευδοπροφήται εγερθήσονται… 12 ψυγήσεται η αγάπη των πολλών… 13 ο δε υπομείνας εις τέλος ούτως σωθήσεται», εν συνδυασμώ, πιθανώτατα, με τα κατηγορηματικά λόγια του Χριστού εις το Ματθ. ιζ’ 11· «Ηλίας μεν έρχεται πρώτον και αποκαταστήσει πάντα».
    Η, κατά την βουλήν του Θεού, δυνατότης αποκαταστάσεως των κατά παράβασιν και παρανομίαν ήδη τελούντων, προϋποθέτει κύρος.

    Ο Μέγας Άγιος δεν έρχεται, ως άλλοτε οι προφήται, δια να κηρύξει και να λιθοβοληθή, ούτε ως ο Κύριος δια να διδάξη, θαυματουργήση και σταυρωθή. Έρχεται ως εντολεύς του Χριστού δια να βασιλεύση και να επιβάλη την θέλησιν του Θεού προς πάσαν κατεύθυνσιν. Η τελεία και αληθής διδασκαλία η οποία εθεμελιώθη δια της θυσίας Εκείνου εις τον Γολγοθάν είναι γνωστή πλέον.

    Και όπως Εκείνος θα έλθη ως κριτής και βασιλεύς, έτσι και ο προπομπός του, Μέγας Άγιος, έρχεται ως βασιλεύς και όχι μόνον ως προφήτης, δια να υποστή την τύχην των προφητών του Ισραήλ. Έρχεται ως Βασιλεύς όχι μόνον ενός Έθνους αλλά ολοκλήρου του χριστιανικού κόσμου. (πρβλ με την προφ. του Αγίου Ανδρέου).

    Πελώρια λοιπόν η αποστολή του.

    Η δια σημείου κατάπαυσις του φονικωτάτου πολέμου απόλυτα δικαιολογημένη.
    Η εμφάνισις του πορφυρού σταυρού κατά την προκειμένην εκτάκτως κρίσιμον στιγμήν, αναφερομένη εις το Ευαγγέλιον άπαξ προ της Δευτέρας Παρουσίας, δεν πρέπει να μας ξενίζει (το σημείον του σταυρού ενεφανίσθη εις τον ουρανόν, όχι βέβαια κατά τόσον λαμπρόν και εξαιρετικόν τρόπον, ως περιγράφεται «εις την παράφρασιν» και κατά το 312 μ.Χ.- παραμονήν μάχης παρά την Ρώμην).
    Εφ’ όσον καταρχήν παραδεχόμεθα, ότι είναι αναγκαία η δια σημείου παρέμβασις του Θεού εις τα πράγματα του κόσμου, πρέπει να δεχθώμεν ότι σημείον θα είναι εκείνο με το οποίον συνδέεται η δια του Υιού του θεμελιωθείσα αληθής θρησκεία εις τον κόσμον, το σημείον του σταυρού, που αποτελεί σύμβολον κρίσεως αλλά και σύμβολον θριάμβου κατά της αμαρτίας.
    Επί πλέον με την εμφάνισιν του σημείου του σταυρού, εδραιούται η αλήθεια ότι ο Χριστός και μόνον ο Χριστός απεκάλυψεν εις τον κόσμον την Αλήθειαν, τον Θεόν, και ότι επί του Ευαγγελίου θα εδραιωθεί η νέα τάξις πραγμάτων εις τον κόσμον.
    Έτσι δε καθίσταται και το έργον του Μεγάλου Αγίου ευχερέστερον.

    Κατά συνέπειαν, την «παράφρασιν ανωνύμου» ως ακτινοβολούσαν θείαν πνευματικότητα, δεχόμεθα ως γραφείσαν κατ’ έμπνευσιν του Αγίου Πνεύματος. (…)

    Μετά τον σταυρόν προξενεί ιδιαιτέραν εντύπωσιν το εν αιθρία εμφανιζόμενον ουράνιον τόξον. «Το εκτεταμένον τόξον οίον διέθετο τοις πατράσιν ημών εις διαθήκην αιώνιον», σημείον δι ου τερματίζεται ο δια πυρός αρξόμενος κατακλυσμός.
    Ευτυχείς θα είναι εκείνοι που θα αξιωθούν να ίδουν την τόσον λαμπράν αυτήν ημέραν, τα χαράματα της εορτής της Παναγίας «έω της μητρός του Υψίστου»¹ την δόξαν του Θεού προβαλλομένην εις τους ανθρώπους. (…)
    «Τότε ορώντων πάντων και το Κύριε ελέησον θερμώς εκτενώς βοώντων· και τα μέτωπα αυτών εις γην κρούσαντες και χουν εις τας κεφαλάς αυτών πάσαντες και στενάξαντες και δάκρυα χύσαντες δια την επιούσαν αυτοίς θλίψιν, ΠΑΡΑΚΛΗΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ και ευμενώς δέξεται την δέησιν αυτών,και ιλέω όμματι επιβλέψει επί τους κατοικούντας την γην· δια τους καταλειφθέντας τότε εκλεκτούς γνωσθήσεται ο εκλεκτός».
    Συγκινητική πράγματι είναι η στιγμή καθ’ ην οι άνθρωποι γονυπετείς θα ζητήσουν το έλεος του Θεού.

    Και ιδού το μέγα, αλλά μη ορατόν θαύμα: «Η αλλαγή των εσωτάτων των ανθρώπων δια της μετανοίας». Δια την εδραίωσιν δε του θαύματος τούτου, που θα ελκύση το έλεος του Θεού «και ιλέω όμματι επιβλέψει επί τους κατοικούντας την γην» εγένετο και το ορατόν θαύμα².
    Όσοι κατά κάποιον τρόπον τρόπον εγνώρισαν μέσα στα βάθη της ψυχής των την «Ουράνια Σπίθα» του Σίλλερ³ ασφαλώς δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από το ανάγνωσμα «του ανωνύμου».

    Σημ.
    ¹σσ. Εδώ διίστανται αι απόψεις μεταξύ των θεολόγων. Ο Λατίνος σχολιαστής ερμηνεύει το «έω της μητρός του Υψίστου», (die festo Matris altissimi)= τα χαράματα της εορτής της Παναγίας. Άλλοι θεολόγοι φρονούν ότι το «της μητρός του Υψίστου» δηλοί τον ναόν της Παναγίας. Συμφωνούμεν με τον σχολιαστήν.
    ²Το θαύμα τούτο της αλλαγής των εσωτάτων δια της μετανοίας, το αόρατων είναι το μείζον θαύμα (βλπ. Ευεργ. υποθ.λε’ βιβλ. 3ον).
    ³Η «Ουράνια Σπίθα» ή θείος σπινθήρ αναφέρεται εις την ωδήν του Schiller “an die Freude” (προς την χαράν) η οποία απαγγέλλεται υπό χορωδίας εις την περίφημον 9ην συμφωνίαν του Μπετόβεν.

    ΠΗΓΗ: ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Υπό το φως των προφητειών της Ορθοδοξίας, Κωνστ. Τσατάλου, Δευτέρα έκδοσις, Θες/νικη 1972, Γ’ Προφητείαι, III ΧΡΗΣΜΟΙ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ, σ. 49-56.
    *****

    ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek