Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας τραπέζης, ένας εκ των ληστών φώναξε σε όλους τους ευρισκόμενους μέσα στην τράπεζα: “Μην κινηθεί κανείς. Τα χρήματα ανήκουν στην τράπεζα. Η ζωή σας ανήκει σε σάς.”
Όλοι μέσα στην τράπεζα ξάπλωσαν πρηνηδόν στο πάτωμα, με ησυχία. Αυτό λέγεται “Αλλαγή Νοοτροπίας”, αλλαγή από τον συμβατικό τρόπο σκέψης.
Όταν μια κυρία ξάπλωσε προκλητικά πάνω σε ένα γραφείο, ο ληστής της φώναξε: “Σας παρακαλώ, φερθείτε πολιτισμένα! Πρόκειται περί ληστείας, όχι περί βιασμού!”
Αυτό καλείται “Επαγγελματισμός”. Εστιάστε μόνο σε ό,τι είστε εκπαιδευμένοι να κάνετε!
Όταν οι ληστές επέστρεψαν στο κρησφύγετό τους, ο νεαρότερος εξ αυτών (πανεπιστήμιο και MSc) είπε στον μεγαλύτερο (έκτη δημοτικού): “Αδερφέ μου, έλα να τα μετρήσουμε, να ξέρουμε τί κλέψαμε.”
Ο μεγάλος αρνήθηκε, λέγοντας: “Μην είσαι χαζός. Είναι τόσα πολλά που θα μετράμε όλη μέρα. Απόψε, στις ειδήσεις, θα μάθουμε πόσα κλέψαμε!”
Αυτό καλείται “Εμπειρία.” Στις μέρες μας, η εμπειρία είναι συχνά πιο χρήσιμη από οποιοδήποτε πτυχίο!
Αφού έφυγαν οι ληστές, ο διευθυντής της τράπεζας είπε στον επόπτη του υποκαταστήματος να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Ο επόπτης όμως του είπε: “Περιμένετε! Ας πάρουμε και 10 εκατομμύρια από την τράπεζα για μας και να τα προσθέσουμε στα 70 εκατομμύρια της κατάχρησης που έχουμε κάνει τους τελευταίους μήνες”.
Αυτό καλείται “Κολύμπα με το ρεύμα.” Μετατροπή μας δυσάρεστης κατάστασης σε ωφέλημα!
Ο επόπτης είπε: “Θα ήταν καλό να μας ληστεύουν μια φορά το μήνα.”
Αυτό καλείται “Σκότωμα της Ανίας.” Η προσωπική ευτυχία είναι καλύτερη από κάθε δουλειά.
Την επόμενη ημέρα, στις ειδήσεις λένε ότι εκλάπησαν από την τράπεζα 100 εκατομμύρια. Οι ληστές, μέτραγαν και ξαναμέτραγαν, αλλά δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πάνω από 20 εκατομμύρια. Οι ληστές φώναζαν, έξαλλοι: “Ρισκάραμε τις ζωές μας και πήραμε μόνο 20 εκατομμύρια. Οι τραπεζικοί πήραν 80 εκατομμύρια μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Φαίνεται ότι είναι καλύτερα να είσαι σπουδαγμένος παρά να είσαι ληστής!”
Αυτό καλείται “Η γνώση αξίζει χρυσάφι!”
Ο διευθυντής της τράπεζας χαμογελούσε χαρούμενος επειδή η χασούρα του στην κεφαλαιαγορά καλύφθηκε από αυτήν την ληστεία.
Αυτό καλείται “Αρπαγή της ευκαιρίας.” Διάθεση να ρισκάρεις!
Οπότε, ποιοί ήταν οι αληθινοί ληστές της ιστορίας μας;
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Πολιτικοί…….
Με θυμισες την λειτουργια του κρατικου μηχανισμου της ελλαδος απο πτυχιουχους βαρβαρους [Σαουληδες] και του θρησκευτικου μηχανισμου [Σχαμανηδες]
οι πελάτες της τράπεζας, που δέχονται την οντότητα της τραπεζας και της δίνουν υπόσταση, κανοντας το κάθε άνθρωπο να σκέφτεσαι πονηρά, να πράττει αναρθοδοξα και να θαυμάζει τους ατιμους…
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο…
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!!!