Διαφημίσεις

Κάποτε πίστευα ότι υπάρχει βούδας, όταν ήρθε ο Χριστός και με “ξύπνησε” από τον ύπνο της πλάνης που είχα πέσει κατάλαβα ότι όλες οι άλλες “θρησκείες” είναι μόνο κατασκεύασμα του διαβόλου και ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τον ένα και πραγματικό Τριαδικό Θεό.

Γι αυτό σας παρακαλώ εσείς που είσαστε κοντά στον Χριστό μας μην πέσετε στην πλάνη του διαβόλου. Είμαι σίγουρη και σας μιλάω εκ πείρας ότι αυτές είναι προφητείες του σατανά για να μας πλανέψει θα πεί και εκείνος ¨αλήθειες”.

Εύχομαι η Παναγία να στηρίζει το έργο σας. Αναρτήστε σας παρακαλώ μόνο προφητείες των αγίων μας, για να μην πέσουν άλλα αδέρφια μας που είναι αδύνατα στη πίστη σε αυτή τη πλάνη. Με συγχωρείτε εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

https://youtu.be/k9DUHWjzT3I

Διομήδης Δρίκαλος

corfiatiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Κινεζικες προφητειες του Βουδα για την Ελλαδα και την προδοσια απο τη Ρωσια.”
  1. Τώρα τί να πώ φανταστικό βίντεο και η μετάφραση απο τα Κινέζικα σκίζει, ποιός το σκέφτηκε και το έβαλε; και πόσο σίγουρος είναι για αυτά που λέει ο Κινέζος; να μας τα γράψει με λεπτομέρεια στην μετάφραση, αλλιώς κομματάκι μπαρούφα ακούγετε..

    1. Εγώ που ξέρω κινέζικα σας λέω ότι ο άνθρωπος είναι απλά καθηγητής γεωγραφίας και μιλάει για τη νότια Αφρική.

      1. Ειναι ολα ψεμα!!!! Η μεταφραση δεν εχει καμια σχεση. Τελικα δε θα μας σωσουν οι ρωσσοι αλλα οι κινεζοι, να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε

  2. “….που δεν γνωρίζουν τον ένα και πραγματικό Τριαδικό Θεό…….”
    Ο αν μη ίδης, μη λέγε. Ειδώς σιγά.

    1. Πίστη είναι να πιστεύεις αυτό που δεν βλέπεις, η ανταμοιβή είναι να δεις αυτό που πιστεύεις.”Ιερός Αυγουστίνος”.

        1. Μα ο σκοπός μου αυτός είναι κάθε φορά…να ξυπνήσω ίσως κάποιους βάζοντας τους μέσα τους τη καλή ανησυχία. Καλή Ανάσταση σε όλους!

    2. Η γνωση μεσω των 5 αισθησεων αλλα και μεσω των ματιων της ψυχης δεν ειναι η ΓΝΩΣΗ. Η ΓΝΩΣΗ ειναι βιωμα….
      “οταν ρωτησαν τον Ιησου τι ειναι η αληθεια, Αυτος σιωπησε…….” Ετσι, οταν βιωσεις – γνωρισεις τι ειναι πχ. ο πλανητης γη θα γνωρισεις αμεσα και ποσα τρισεκατομμυρια ζωες εχει και απο ποσα μορια αποτελειται σε μια στιγμη…….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ. Οσο για τον Τριαδικο Θεο πιθανον να μην αντεξεις να μεινεις χρονικα για πολυ στο Ακτιστο Φως για να την βιωσεις πληρως….

      1. «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή», αποκρίνεται ο Ιησούς»​-Ιωάννης 14:2-5.-
        Για να κατανοήσεις τις γραφές και να είσαι σε θέση να μιλάς για την Αγία Τριάδα θα πρέπει να τα διαβάσεις όλα και χωρίς προκατάληψη αλλά με καλή θέληση, δε γίνεται να μου μιλάς για γνώση τη στιγμή που και εσύ δεν την έχεις αδερφέ. Καλή μετάνοια και καλή Ανάσταση σε όλους μας!

  3. Δηλαδή τι κακό είπε ο Βούδας και λες ότι είναι από τον σατανά ρε κοπελιά; Το βίντεο δεν το είδα καν γιατί δεν πιστεύω ότι ο Βούδας ασχολήθηκε με γεωπολιτική…

  4. καπου το λεγουν οι προφιτειες για την κινα οτι θα κανει ντου κι θα κανει ριμαδιο μουσουλμανους και αυτα !! αυτο τωρα πρωτη φωορα το βλεπω που θα γινει !! αυτο με το λιμανι εχει μια βαση !! πιστευω οτι οι κινεζοι θα το προφυλαξουν γιατι εχουν συμφεροντα και ειναι σε στρατιγικοτατο σιμιο !!!

  5. Aρε μαρμαρα ελληνικα ….πλακωσαν οι μαλακοηλιθιοτητες της ανατολης και τα ανδραποδα βαρβαρακια και γκρεμισαν τηνπολιτισμενη ζωη μας και την εκαναν ερειπια ουραλικα και θιβετιανα….

    1. Θ.Ι.Β.Ε.Τ….Θ.ΕΙΟΝ Ι.ΕΡΟΝ Β.ΑΣΙΛΕΩΝ Ε.ΛΛΗΝΩΝ Τ.ΑΦΟΣ. Στα θιβετανικα μοναστηρια διαβαζουν τα αρχαια ελληνικα συγγραμματα…μαθε το και αυτο. Η ανατολη ειναι ελληνικη…..

  6. χαχα!!! ρωσοι πουλανε οπλα αμερικανοι το ιδιο ε ειπε κι κινα να κερδισει κατι και θα ειναι το λιμανι της πάτρας!!! τωρα ξερουμε το ονειρευεται ο καθενας χαχαχα οσο για τα Ιμια ακριβεστατος ο Βουδας 🙂 🙂

    1. απιστευτοι οι pythons.
      πολυ γελιο η συγκεκριμενη παραγωγη
      μου θυμιζει την κατασταση εδω..

  7. ξεμειναμε απο τους συνηθισμένους ντοπιους προφητες μοναχους και ορθοδοξους ;Τωρα περάσανε στον Βουδα;
    Μην γίνεστε γελοιοι

  8. O Βούδας στη νιρβάνα του
    βρέθηκε εν Ελλάδι
    και είδε τα μελλούμενα
    όπως τα είδαν κι άλλοι.
    Μα στου Κινέζου τ΄όνειρο
    πρώτοι ήταν οι Κινέζοι
    αυτοί την Πόλη πήρανε,
    μοιράζαν στο τραπέζι.
    Για να τη δώσουν θέλουνε
    της Πάτρας το λιμάνι,
    ενώ οι Ρώσοι μας τη χάριζαν
    μόνο από αγάπη!
    Θα το σκεφτούμε Βούδα μου
    αυτό που προ-φυτεύεις,
    άλλη ρήση θα πιστέψουμε
    εσύ πολλά γυρεύεις.
    Μ΄αυτά χαζοπερνούσαμε
    μα να σοβαρευτούμε,
    ενώ την Πόλη παίρναμε,
    άστεγοι θα βρεθούμε.
    Κι ενώ καίγεται ο κώλος μας
    εμείς “ψηλά” κοιτάμε
    κι άλλους να σβήσουν τις φωτιές,
    χαμένοι καρτεράμε!

    1. την μαντιναδα σου
      την ομορφη
      διαβαζω και γελαω
      αληθειες ειναι
      αν γροικας
      και μπραβο σου
      απανταω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek