Διαφημίσεις

Μία ακόμη επιθετική ενέργεια της Τουρκίας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Μ. Τετάρτης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη διάσωση μεταναστών και προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πάσπαργος.

Σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής που βρισκόταν στο σημείο, χωρίς να αποτρέψει νωρίτερα την είσοδο της λέμβου στην οποία επέβαιναν 40 περίπου άτομα στην ελληνική πλευρά, πέρασε τα σύνορα και ξεκίνησε απειλητικές ενέργειες εναντίον του περιπολικού σκάφους του Λιμεναρχείου 611 που επίσης βρίσκονταν στην περιοχή, όπως αναφέρει ο politischios.

Για αρκετή ώρα το σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής βρισκόταν στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα και με την αιτιολογία ότι το ελληνικό σκάφος βρισκόταν σε τουρκικά ύδατα προσπάθησε να το εμβολίσει.

Παρά την επιθετική ενέργεια της τουρκικής Ακτοφυλακής, οι λιμενικοί της Χίου αφενός κατάφεραν να αποτρέψουν ένα θερμό επεισόδιο, αφετέρου κατάφεραν να περισυλλέξουν ασφαλώς όσα άτομα επέβαιναν στη λέμβο και να τα μεταφέρουν λίγη ώρα αργότερα στο λιμάνι της Χίου.

H Tουρκία για άλλη μια φορά θέλει να προκαλέσει τετελεσμένα γεγονότα και να γκριζάρει περιοχές.

Σύμφωνα με τη θεωρία τους, όσες νησίδες του Αιγαίου δεν αναφέρονται ρητά στις συνθήκες Λωζάννης (1923) και Παρισίων (1947) είναι απροσδιόριστης κυριαρχίας.

Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι όλες αυτές οι νησίδες, που παλαιότερα ανήκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, θα έπρεπε να προσαρτηθούν στην Τουρκία, που είναι το διάδοχο κράτος.

Ολα δείχνουν λοιπόν πως θα συνεχιστεί η τουρκική προκλητικότητα. Ηδη όπως σας έχουμε αναφέρει οι ΕΔ είναι ήδη σε επιφυλακή για όλο τον μήνα Απρίλιο.

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Στήνουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι – Σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής προσπάθησε να εμβολίσει πλωτό του Λιμεναρχείου της Χίου”
  1. επρεπε να επικινονισει με τον στρατο και να αναλαυει εκεινος μετα μα αφου μασονες κι εκει κυβερναν μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  2. μπραβο μας σταιλνουν πεσκεσι τα λαθρο παμε να τα μαζοξουμε σα καλα παιδακια εμεις κι απ παν μας πολεμουν ε ??? ειμαστε κι εμεις λουκουμαδες !!!!!!!!

  3. Φτανουν συνοδευομενοι τωρα οι λαθροτουρκοι και λοιποι χιμπατζηδες…….. και γιατι δεν τους αφησαν να πνιγουν…;
    Ευκαιρια ηταν να πανε μερικα λαθρομεμετια στον πατο για παραδειγματισμο

  4. Μπάτε σκύλοι αλεστε και αλεστικα μην δώστε !όσο θα έχουμε ανθελληνες νεοταξιτες για κυβερνήσεις,θα πάθουμε πολλα.Χαχολοι και τσανακογλυφτες τους στηρίζουν.Μας ληστεύουν με τα μνημονια,μας ληστεύουν μέσα στα σπίτια μας και τα καταστήματα,στο δρόμο,δίνουν στους λαθραιους υπηκοότητες,ξεπουλουν την χώρα,μας κουνούν το δάχτυλο για ρατσιστές,μας φλομωνουν στις μπούρδες τους,έχουμε απειλές και θυματα και απο τους τούρκους,ως ποτε παλληκάρια ;

  5. να πιασει ο στρατος ολατα λαθρο να τα φορτωσει σε ενα μεγαλο πλοιο κι ναταστειλει σε κανα νυσι μονους με φαγιτο και να τουςαφισει εκει απομονωμενους η στην συρια παλι να τουςστειλει

  6. Μια ευχαριστία όλοι μας στον Άγιο μας Νικόλαο και στα Θεία μας που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα στο ναυτικό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek