13:46 - 04/04/2018

Η Υβρεολογία Της Σιωπής

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω τα μπινελίκια…

Αναδρομή σε παλαιότερο άκουσμα: Άκουσον, άκουσον: “οι ήρωές μας έχυσαν το αίμα τους για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη και ευρωπαϊκή”, δήλωσε ο εβραιόδουλος Β. Λεβέντης. Θυμάμαι που του στέλνανε παραγγελίες σουβλάκια και πίτσες προ 30 ετών στις εκπομπές του για πλάκα… κι εσύ μακάκα Έλληνα τελικά το φάγες το παραμύθι του· στα σκατά του είσαι, όπως και των άλλων. Για όσους δεν γνωρίζουν, σκατά και ούρα είναι οι νόμοι και η ιδεολογία των Εβραίων στην δική μας κοινωνία, όπως την εκφράζουν κωδικοποιημένα μέσα στο ιερό τους βιβλίο ταλμούδ.

Το μόνο κριτήριο για να γίνονται εκλογές στην Ελλάδα είναι το πόσο ο ελληνικός λαός είναι ψυχολογικά έτοιμος να φάει το επόμενο αγγούρι… και για αυτό φροντίζουν καλά οι σκηνοθέτες του μίσους εναντίον μας δημοσιογράφοι, πολιτικοί και ιεράρχες με πολύ έντεχνο τρόπο.

Κλείνουν τις πόρτες και συσκέπτονται λένε και μαλακίες, ενώ είναι ήδη όλα συμφωνημένα προς τον αφανισμό μας. Κι ο λαός πιστεύει ότι γίνονται διαπραγματεύσεις μέσα στα επίσημα δωμάτια… ενώ στην πραγματικότητα γίνονται «χαριεντίζονται» μεταξύ τους και άντε μην πω κι άλλα… κι εσύ Έλληνα πάλι είσαι το ζώον τους με μορφή ανθρώπου για να τους υπηρετείς.

Φωνάζει ο Ερντογάν, ο Ράμα και βγαίνει ο στρατόκαυλος έλλην (;) και φωνάζει κι αυτός “άμα έρθουν θα τους μαμήσουμε” και τα λοιπά γνωστά. Αυτά τα ακούω από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, και μέχρι σήμερα αρθροιστικά βρίσκονται στην Ελλάδα πάνω από 6,000,000 μουσουλμάνοι έτοιμοι να μας σφάξουν, 5,000,000 ελληνόφωνοι εβραίοι με ελληνικές ταυτότητες που μας μισούν και δεν πληρώνουν φόρους, 300,000 Τούρκοι στρατιώτες οπλισμένοι και 5,000,000 περίπου κοιμισμένοι Έλληνες… κι εσύ ο στρατόκαυλος, προδότης τελικά είσαι που τους άφησες και μπήκαν μέσα οι οχτροί. Πάλι μακάκας πιάστηκες αδερφέ….

Μας είπαν ότι η εκκλησία η ορθόδοξη δεν έχει σχέση με την πολιτική κι εσείς τους πιστεύετε την ίδια ώρα που λέτε στην προσευχή σας “ως εν ουρανώ επί της γης”! τόση πια στραβωμάρα;;; προσεύχεστε να γίνει το θέλημα του Θεού και να γίνει παράδεισος η Ελλάς, και την ίδια ώρα που το λέτε αυτό δέχεστε αυτό που σας είπαν οι φούστηδες προδότες ιεράρχες;;;; Δηλαδή με ποιο σκεπτικό θα γίνει παράδεισος εδώ αν δεν αναμιχθεί η (υγιής) Ορθόδοξη Εκκλησία στην πορεία του έθνους; Ποιος θα δώσει Φως στον κόσμο; Ποιος θα εφαρμόσει τους Νόμους; Και για να μην βγει κανα καλόπαιδο και μου πει ότι είναι μόνο πνευματικό το θέμα, ας μελετήσει πρώτα …

Και για όσους πιστεύουν ότι κάποιος που βρίζει (όχι τα θεία φυσικά) δεν μπορεί να μιλήσει για ηθική… ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ! τους είδαμε κι αυτούς που με κυριλέ λόγια μας πούλησαν ως πρόβατα…

Προς όλους εσάς τους ανήθικους που δέχεστε το φουσταριό να διδάσκεται στα σχολεία από το δημοτικό και δεν μιλάτε, που πηδάνε τα παιδιά μας και πάλι δεν μικάτε, προς εσάς που πουλήσατε την πατρίδα για λίγα χρήματα και ζείτε ως σκλάβοι στον τουρκοεβραίο ιμάμη αφεντικό σας, προς εσάς που καυλώνετε να λέτε μνημειώδη λόγια και μέσα σας είστε κενοί, δειλοί, ζαμανφουτίστες και άξεστοι….. σκεφτείτε πόσο Έλληνες είστε.

Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι η ομοφυλοφιλία είναι η ύψιστη ύβρις προς τον Θεό, ε; Ναι… στον Θεό που πιστεύετε, κι όμως τον έχετε γραμμένο στα @ρχίδι@ σας. Κανείς δεν ξεσηκώνεται….

Για τους ιερείς που προδίδουν τον Χριστό Λαό, κι ενώ τον βαπτίζουν τον Χριστό του δίνουν το φως του σκότους (μάγια και μπούρδες κι ό,τι άλλο αντίχριστο), λέει μέρα το Ευαγγέλιο: «Πολλοὶ ἐροῦσί μοι ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ· Κύριε Κύριε, οὐ τῷ σῷ ὀνόματι προεφητεύσαμεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δαιμόνια ἐξεβάλομεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δυνάμεις πολλὰς ἐποιήσαμεν; Καὶ τότε ὁμολογήσω αὐτοῖς ὅτι οὐδέποτε ἔγνων ὑμᾶς· ἀποχωρεῖτε ἀπ᾿ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.»… ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!!

Η ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΩΝ:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FcAsIZoDMP8]

 

Συγνώμη αν σας έβρισα… λίγα σας είπα όμως μπας και ξυπνήσετε από τον λήθαργο της μακακίας σας.

 

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…

ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !

ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

 

 

SOCRATESNIOS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*