Διαφημίσεις

Στιγμές φρίκης στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα το βράδυ της Παρασκευής.

Οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της όχι απλά άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, αλλά ξυλοκόπησαν την άτυχη 84χρονη, η οποία παρ όλα αυτά βρήκε το κουράγιο να ανταποδώσει με τη μαγκούρα της!

Η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και διερωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος που έπιασαν τη μητέρα της από το λαιμό από τη στιγμή που βρήκαν εύκολα και τα χρήματα και τα κοσμήματα.

«Τι φοβήθηκαν από μια 84χρονη, ανήμπορη γυναίκα, που περπατάει με το μπαστούνι; Ότι θα τους κυνηγήσει;» τόνισε η κα Φρόσω. «Ο ένας της κράταγε το στόμα και ο άλλος ήταν γονατιστός και έβγαζε τα κοσμήματα από το λαιμό και τα αυτιά της» πρόσθεσε η γυναίκα.

Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει τις προτροπές Τόσκα για τις περιπτώσεις ληστειών. «Ο κ. Τόσκας αντί να μας δίνει συμβουλές, να κοιτάξει να φτιάξει τους νόμους. Δεν είναι δυνατόν ο 17χρονος που κλέβει να μπαίνει και να βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του θύματος.
topontiki



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

17 σχόλια στο “Άγριος ξυλοδαρμός 84χρονης από διαρρήκτες στη Σαλαμίνα”
    1. Για να αρχισουμε να στελνουμε εξωδικα στους υπουργους….
      Για να αγριεψουμε και λιγο….. Ολο και καποιος απο αυτους θα χεστει απανω του….
      Διοτι τον Νοεμβριο του 2018 που θα αρχισουν τα Μεγαλα Δικαστηρια, θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι…
      Δεν μπορει να μας ειρωνευεται, ο καθε μπαγλαμας…..
      Εξαλου, με ενα εξωδικο, παντα…. “σφιγγουν οι κωλοι”

      1. ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς ΝΑ ΤΟΥς ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΙΚΑ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ !!! ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥς ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΞΥΛΟ !! ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΜΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ !! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΛΕΝ ΣΕΜΑς ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !! ΜΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ !! ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑ ΑΝΕΜΟς !!

  1. H 84χρονη μολις συνηλθε ρωτησε πως ειναι τα παιδια (οι ληστες) ,μολις της ειπαν οτι δεν τραυματιστηκε κανενας αλλος εκτος απο την ιδια τοτε αυτη ανακουφισμενη ειπε ευτυχως γιατι αλλιως ο Τοσκας θα με τραβαγε στα δικαστηρια με χειροπεδες………τοσκατοσκατοσκατο…..

  2. Με βαση την εικονα του προσωπου της γυναικας οι λεηλατες ηταν απο ινδοπακιστανοαφγανιστοτουρκμενιοι η”’ ΑΤΟΦΙΟΙ Γεωργιανοουκρανοσαρματες. Αρε Δαρειε [δαρα=αμου-δαρα= αμου-νταρια] Ουζμπεκε τους εκπαιδευσες ”γερα” στην λεηλασια και στην καταστροφη , κουραδες ασιατες.

  3. Να παει να μάθει πολεμικές τέχνες. Ετςι δεν είπε ο Δημήτρης Καμμενος η τσουρουφλισμενος;;; Φανταστειτε με τι κτήνη εχουμε να κανουμε και μετα λέει ο Τόσκας να μην αμυνομαστε. Τι να πω. Πως καταφεραν και απο υπάλληλοι μας έγιναν αφεντικα και μάλιστα δυνάστες μας αυτοι οι παλιάνθρωποι δεν ξερω. Οταν καταλαβουμε πως εμεις ειμαστε τα αφεντικα, εμεις τους βάζουμε εκει που ειναι για να εκτελέσουν δικές μας δουλειές και οχι των εχθρών μας, εμεις τους ταΐζουμε και τους εχουμε να ζουν βασιλικά, τοτε μπορει να αλλάξουν καποια πραγματα.

  4. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΚΑΤ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ “CRIMINAL R PROTECTED BY LAW TO HAVE WEAPONS, I AM JUST A CITIZEN WITHOUT GUN”.
    THANK YOU GREEK POLICE MINISTER EKEI ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    “Τhe best name”

  5. Φαντάζομαι μετά και από τις οδηγίες της αστυνομίας για τέτοιες περιπτώσεις…”Την πιάσανε στον ύπνο τη γιαγιά”…Αχ Ελλαδίτσα μου…

  6. ΧΛΕΧΛΕΔΕς ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΛΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΤΗΠΟΥΝ ΓΕΡΟΥς !!! ΕΝΑς ΑΝΤΡΑς ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕ ΚΤΙΠΑ ΑΔΙΝΑΜΟΥς !!! ΤΙ ΦΟΒΙΘΙΚΑΝ ??? ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΤΕ ΚΙ ΘΑ ΤΟΥς ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ??? ΜΩΡΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑς !! ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!! ΝΑ ΔΕΙς ΟΙ ΑΔΕΡΦΕς ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ !!!

  7. Το αρθρο ειναι ακρως ναζιστικο και προκαλει αισθηματα μισους κατα των επενδυτων-μεταναστων ο δε τοσκατο σωστα λεει να γυριζουμε πλευρο οταν καταλαβαινουμε τους ληστες-βιαστες-αντεροβγαλτες επενδυτες ετσι ωστε να γενοκτονηθουμε ησυχα ησυχα.

  8. ρε τρομαξαν νομισαν πως ειδαν τον σατανα στο σωμα της γιαγιας και θελαν να τον εξολοθρεφσουν !! μαστουρια ηταν και βλεπαν δεμονες !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *