Διαφημίσεις

Ποια τα σχέδιά τους μέχρι και για αστραπιαία απόβαση στην ελληνική πλευρά του Έβρου.
Σενάρια επί σεναρίων βρίσκονται επί τάπητος τόσο στην τουρκική όσο και στην ελληνική πλευρά, σχετικά πάντα με την πιθανότητα για σύρραξη σε Αιγαίο και Έβρο.

Θυμίζουμε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας έχουν τεθεί ήδη σε πορτοκαλί συναγερμό, με την θερμοκρασία ανάμεσα στις δύο χώρες να έχει ανεβεί επικίνδυνα τα τελευταία 24ωρα.

Πάντα πρώτη η Τουρκία, η οποία μετά και το κρεσέντο προκλήσεων από διαφόρους αξιωματούχους της, “έκλεισε τον χορό” με την εμφάνιση…παρωδία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χθες Κυριακή στα χακί από την Αντιόχεια.

https://youtu.be/xIsvQ4HlrTY

https://youtu.be/kh0IQuJLfz8

«Η Κομοτηνή είναι στην καρδιά μας»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τούρκο πρόεδρο κινήθηκε και ο πρωθυπουργός της γείτονος, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος εκτός του ότι απείλησε με μία «νέα καταστροφή της Σμύρνης» τον ελληνισμό, προέβη σε…επίθεση αγάπης προς τις πόλεις της ελεύθερης Θράκης.

Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην Κομοτηνή και τους δεσμούς που έχει η πόλη με την Τουρκία και το Ισλάμ, υπογράμμισε πως βρίσκεται συνεχώς στην «καρδιά των Τούρκων», παραπέμποντας σε….σκλαβωμένα εδάφη των Τούρκων.

«Εμείς την Πρίστινα, το Κόσσοβο, το Μόσταρ, την Κομοτηνή, τα Σκόπια, το Σεράγιεβο τα αισθανόμαστε στην καρδιά μας όπως την Σμύρνη, την Προύσα και την Κωνσταντινούπολη».

Η ρητορική της Άγκυρας ακολουθεί συχνά το μοτίβο του “αδικημένου θηρίου”, καθώς ουκ ολίγες φορές κατηγορεί τους αντιπάλους της (π.χ. Ελλάδα) για αδικίες εις βάρος της:

https://youtu.be/pi6rO1xVeNU

Η απειλή από τον Έβρο και το σενάριο που τρομάζει

Όπως μεταδίδει το evros news εδώ και λίγη ώρα, κάτι πονηρό ετοιμάζουν οι Τούρκοι στις παρέβριες περιοχές που βρίσκονται απέναντι από το χωριό Πραγγί Διδυμοτείχου, προφανώς κοντά στην πόλη τους Ουζούνκιοπρου, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, προσπαθώντας να εξηγήσει τα σοβαρά προβλήματα με τις πλημμύρες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και ολόκληρος ο δήμος του.

Ο κ.Πουλιλιός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 , αναφέρθηκε σε «πονηρές» κατασκευές των Τούρκων, απέναντι από το Πραγγί, αποδίδοντας σε αυτές τμήμα της καταστροφής που υπέστη φέτος η περιοχή από τις πλημμύρες.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, επιβεβαίωσε έμμεσα το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας ότι:

«Πρόκειται για μια κατασκευή που μοιάζει με κανάλι ή διώρυγα που στόχο έχει να παροχετεύει νερά για την εκτόνωση του Εργίνη», χωρίς όμως και ο ίδιος να μπορεί να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει από τους γείτονες μας.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στον Έβρο; – Απειλούν τους Έλληνες με νέα «καταστροφή της Σμύρνης» και ετοιμάζονται”
  1. Ο παππους μου στη Σμυρνη εμαθε οτι ενας τουρκος του σκοτωσε το γιο του το Κοσμα η αποφαση που πηρε τοτε ηταν να φυγουνε απο τη Σμυρνη ολη η οικογενεια αλλα πρωτα πηρε το αλογο του και οποιος φοραγε φερετζε του πηρε το κεφαλι το νουμερο ηταν διψιφιο. Αντε ρε γιουσουφακια για ελατε απο εδω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek