19:46 - 02/04/2018

Αποκάλυψη-τώρα για την Τουρκία: Εκατομμύρια Τούρκοι έμαθαν πως είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι και Εβραίοι – Ψάχνουν για την καταγωγή τους

Διαφημίσεις

Σοκ και δέος έπαθαν εκατομμύρια Τούρκοι όταν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο «εθνικό μητρώο» της χώρας στο οποίο «μπήκαν» για να αναζητήσουν τις
ρίζες τους, ανακάλυψαν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους κατάγεται από Έλληνες, Αρμένιους και Εβραίους.

Το δημοτικό μητρώο της Τουρκίας δημοσιοποιήθηκε για την εδραίωση της μουσουλμανικής εθνικιστικής ταυτότητας , αναφέρει αρθρογράφος των NYT.

Η αγωνιώδη προσπάθεια εκατομμυρίων Τούρκων που εισήλθαν ηλεκτρονικά στο σύστημα μέσω ειδικής εφαρμογής στο ευρύ κοινό, αποσκοπούσε στην προώθηση της έννοιας του μουσουλμανικού εθνικισμού ως κεντρικής σημασίας για την τουρκική ταυτότητα, γράφει ο Kaya Genç στους New York Times.

Μόνο που η «κατραπακιά» ήρθε στα «κεφάλια» των Τούρκων αξιωματούχων του υπουργείου εσωτερικών διότι πολλά εκατομμύρια Τούρκοι απλά ανακάλυψαν ότι δεν είναι Τούρκοι , ούτε ήταν ποτέ …αλλά εξισλαμισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι, κά.

Το άνοιγμα του μητρώου περιείχε έγγραφα που χρονολογούνται από το 1880, και από τον Φεβρουάριο προκάλεσε έντονο δημόσιο ενδιαφέρον . Ο ιστότοπος που συνέδεε τον χρήστη με τα δεδομένα «κράσαρε» μέσα σε λίγες ώρες, καθώς εκατομμύρια Τούρκοι έσπευσαν να ανακαλύψουν την καταγωγή τους.

Πολλοί έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν ότι είχαν ελληνικές, εβραϊκές ή αρμενικές ρίζες. Μια έκθεση του 2012 στην εφημερίδα Annals of Human Genetics έδειχνε ότι η προέλευση των κατοίκων στην Τουρκία ήταν 38% ευρωπαϊκή, 35% από Μέση Ανατολή, 18% Νότια Ασία και μόνο 9% Κεντρική Ασία.

Αυτό δεν ταιριάζει απόλυτα όμως με τις εθνικιστικές κορώνες της νυν νέο-οθωμανικής κυβέρνησης αλλά και προηγούμενων που μιλούσαν για Τούρκους πολίτες στην καταγωγή .

Η οθωμανική ρητορική αυτή αφήγηση έλαβε ελάχιστα υπόψη τις πολυπλοκότητες του γενεαλογικού δέντρου των Τούρκων , δηλώνοντας με άγνοια κινδύνου ότι οι περισσότεροι Τούρκοι προήλθαν από τις στέπες της Κεντρικής Ασίας, ενώ οι άλλες εθνοτικές επιρροές, εξαιρουμένης της ουσιώδους κουρδικής συνιστώσας του πληθυσμού της Τουρκίας ήταν αποκλίνουσες και επικίνδυνες.

Τι θα συμβεί λοιπόν μετά από το «άνοιγμα» των καταλόγων μητρώου του τουρκικού πληθυσμού που τηρούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό τόσες δεκαετίες ;

Ένας καθηγητής ανθρωπολογίας που μίλησε στην αρμενική εφημερίδα «Agos» περιέγραψε την κίνηση ως «επαναστατική» και «σοβαρό σημάδι ομαλοποίησης» για να «θαφτεί» ο μύθος της τουρκικής εθνοτικής καθαρότητας.

Άλλοι ανησυχούν όμως. Κάποιοι Τούρκοι αριστεροί, όπως έγραψε ο Genç, φοβούνται ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φυλετισμό, ή ακόμα και σε εμφύλιο πόλεμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Genç, το άνοιγμα του αρχείου γίνεται καλύτερα κατανοητό από την επιθυμία της τουρκικής κυβέρνησης να αναδιαμορφώσει τις ιδέες των Τούρκων για τον εαυτό τους , οδηγώντας τους Τούρκους σε αυτό που τους ενώνει περισσότερο και έχει σχέση με την μουσουλμανική θρησκεία.

«Η χρονική στιγμή της νέας εφαρμογής καταγωγής των Τούρκων είναι πράγματι μέρος ενός πολιτικού υπολογισμού», αναφέρουν ξένοι ειδικοί , « ειδικά μετά την Τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στην Αφρίν στη βόρεια Συρία και με τις προεδρικές εκλογές να πλησιάζουν το 2019, η κυβέρνηση ελπίζει να προχωρήσει στην εδραίωση τον μουσουλμανικού εθνικισμού ως την κεντρική τουρκική ταυτότητα», τονίζουν οι ίδιοι.

Επίσης, σύμφωνα με καθηγητή ανθρωπολογίας , όλο αυτό είναι ένας τρόπος με τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τις προηγούμενες τουρκικές «δημοκρατικές» κυβερνήσεις, οι οποίες είχαν διαχωρίσει σχολαστικά την θρησκευτική επιρροή στον τουρκικό λαό και την κυβέρνηση:

«Το κράτος, στη νέα του αγκαλιά του Ισλάμ, έχει την εμπιστοσύνη να επιτρέψει στους πολίτες να ανακαλύψουν τις εθνοτικές τους ρίζες.
Οι Τούρκοι πολίτες μπορούν να είναι υπερήφανοι για την κληρονομιά και τις ρίζες τους, και να βρουν ακόμη και εκεί έναν λογικό λόγο των κινήσεων της εξωτερικής πολιτικής της νέας τουρκικής κυβέρνησης », τονίζει ο ίδιος.

Ποιοι είναι ποιοι λοιπόν στην Τουρκία;……στην οποία η «κολλητική ταινία»» που θα συνδέει πλέον τα πάντα θα είναι το Ισλάμ , κάτι το οποίο θα αναγκάσει χιλιάδες Τούρκους που δεν το ασπάζονται, είτε να ξεκινήσουν «αντάρτικο», είτε να αποχωρήσουν από την χώρα.

epilekta.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ελεφθερια... 04/02/2018 @ 8:32 ΜΜ

    Μυαλο θελει τουρκος = μογγολος.τη μουρη τους στον καθρεφτη οταν την βλεπουν τη βλεπουν μογγολους ας σκεφτουν οτι η σκλαβια οι δικοι μας ηταν καλο γιαυτους

  2. ΗΛΕΚΤΡΑ 04/02/2018 @ 9:51 ΜΜ

    Μα οι Τούρκοι ήρθαν απο τα βαθη της Ανατολιας. Ειναι Μογγολικο φύλο. Βλεπουμε ο ως σήμερα Τούρκους ξανθούς και γαλανομάτες. Κατι κούκλους και κούκλες, που καμια σχέση δεν εχουν με την Μογγολική φυλή. Φυσικα και δεν ειναι Τούρκοι. Δεν μπορούν να ειναι Τούρκοι.

    • Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο… 04/03/2018 @ 8:14 ΠΜ

      Σημασία δεν έχει μόνο η Ελληνική γενετική προέλευση αλλά πρωτίστως η Ελληνική Συνείδηση …. Οι Ρωμιοί της Ρωμανίας (Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) και της ευρύτερης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας δεν ήταν γενετικά πάντα Έλληνες αλλά είχαν Ελληνική Συνείδηση. Δυστυχώς ο σημερινός λαός της πάλι ποτέ Ρωμανίας της Μικράς Ασίας για διάφορους λόγους (διαφθορά Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Συμφεροντολογικούς, Εξαναγκασμό κτλ) σε μεγάλο ποσοστό «τούρκεψε», δηλαδή απέκτησε «τουρκική» ισλαμική συνείδηση … Σήμερα οι ουραλοαλταϊκής συνείδησης γερμανογενείς Γερμανοί, Αγγλοσάξονες, Φράγκοι και άλλοι με προγόνους Ούννους, Βάνδαλους, Βησιγότθους (βάρβαρου Αλάριχου δήθεν χριστιανού) και τα ξαδέλφια τους Τουρανοί Τούρκοι, Βούλγαροι και άλλοι … αν και έχουν πολλούς προγόνους Ρωμαϊκής καταγωγής (Ρωμιούς μεταξύ των οποίων και Έλληνες) δεν θεωρούνται πλέον ρωμιοί αν και μπορεί να ξαναγίνουν ρωμιοί αλλά αποκτώντας πάλιν πρωτίστως την Ελληνική συνείδηση με επένδυση την Ελληνική Γλώσσα και φυσικά να πάψουν είναι φονταμενταλιστές ισλαμιστές ή καλύτερα να γίνουν Ελληνορθόδοξοι …. Την σύσταση της Δημοκρατικής Ρωμανίας (ΗΠ Αιγαίου και Ευρύτερης Μεσογείου) είχε οραματιστεί ο Ρήγας Φεραίος που οι εχθροί του Ελληνισμού, δηλαδή οι Γερμανοί και οι αδελφοί τους Τουρανοί Φοβήθηκαν και Δολοφόνησαν ….

    • ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ 04/03/2018 @ 8:15 ΠΜ

      Κούκλοι? σταμάτα να βλέπεις ΑΝΤ1

  3. Στα οπλα Ελληνες 04/02/2018 @ 11:37 ΜΜ

    Σκατοσαιτ σταματηστε με ενα αρθρο να τρομαζετε τους Ελληνες και με αλλο να το παιζετε εμψυχωτες. Εισαστε το ιδιο προδοτες με το ”Πρωτο Θεμα” και θα ερθει και η δικη σας ωρα. Καντε σωστα την δουλεια σας και ανυψωστε το φρονημα αλλιως καθηστε φρονιμα πριν να ειναι πολυ αργα. Ολα εχουν ενα οριο Κοψτε τις μαλακιες που κανουν τα αλλα προδοτικα ΜΜΕ. Αν εχετε αντερα οργανωστε κατι πιο ελληνικο βρειτε 5 σοβαρους και ετοιμους σκληροπυρηνικους ελληνες να λευτερωσουν τα παιδια ή να ”φανε” τον Σουλτανο του κωλου. Βαρεθηκαμε τους ραγιαδες που τρομαζουν τα παιδια και στο τελος δεν θα παει κανεις να πολεμησει απο κατι ηλιθιους σαν και εσας.Κοιταξτε καλα μην ξεκινησει απο εσας η αγανακτηση του κοσμου. Ζωα.

    • Μεγαρο Μαξιμου 04/03/2018 @ 1:59 ΠΜ

      πρεπει να πουλησει το σαιτ ..αλλιως θα το κλεισουνε λογω ελλειψεως πελατειας .

  4. Γρηγορα πριν ειναι ΑΡΓΑ!!

  5. Μεγαρο Μαξιμου 04/03/2018 @ 1:58 ΠΜ

    ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    • Κατι που κανουν ηδη οι Σκοπιανοι , παρουσιασαν , ανεπισημα , εγγραφα και διεκδικουν τις τις περιουσιες που τους κατασχεσε το Ελληνικο κρατος το 1913 , θετουν και ζητηματα γενοκτονιας τους απο τους Ελληνες…. το ιδιο να περιμενουμε και απο τους “γκιουλενιστες” δηθεν πολιτικους προσφυγες απο την τουρκια που δεχομαστε ολο και πιο συχνα τελευταια…

  6. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΣΦΟΡΤΣΑ, ΤΟ 98% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ DNA TESTS ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…. ΜΕ ΜΥΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA ΑΠΟΔΕΚΝΙΕΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 200.000 ΧΡΟΝΙΑ…..

  7. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ…
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…ΑΧΑΧΑΧΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*